Οι Πλανήτες στον Βόρειο Δεσμό

0
8

Βόρειος Δεσμός & Ερμής: Από την φύση σας είστε άνθρωποι ιδιαίτερα ευφυείς, εύστροφοι και έχετε ένα μοναδικό χάρισμα στον διάλογο, στην επικοινωνία και τη ρητορεία. Είστε ικανοί να επισυνάψετε πολλές γνωριμίες και επαφές δημιουργώντας έναν τεράστιο κοινωνικό κύκλο. Καρμικά γεγονότα μπορεί να συμβούν στη ζωή σας όσον αφορά τα αδέλφια σας, τις στενές συγγενικές σας σχέσεις ή με άτομα νεότερα σε ηλικία. Κρίσιμα χρόνια κρίνονται εκείνα της σχολικής σας και πανεπιστημιακής σας ζωής, κατά τα οποία μπορείτε να βιώσετε μοιραία γεγονότα που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψης και αντίληψής σας. Είστε ικανοί για επαγγέλματα που σχετίζονται με τις σπουδές, την διδασκαλία και την ακαδημαϊκή καριέρα. Στοχεύστε στην μόρφωση, στην γνώση και στην διάδοση της πληροφορίας.

Βόρειος Δεσμός & Αφροδίτη: Είστε άνθρωποι που νιώθετε ασφαλείς όταν επισυνάπτετε άμεσες σχέσεις είτε φιλικές είτε επαγγελματικές είτε αισθηματικές. Νιώθετε ολοκληρωμένοι και πλήρεις στη ζωή σας εφόσον κατακτήσετε την συναισθηματική αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας. Θα ψάξετε λιμάνι στις σχέσεις, στον έρωτα αλλά και στα υλικά αγαθά. Τα καρμικά μαθήματα στη ζωή σας θα τα αντλήσετε από μία δυνατή ερωτική σχέση ή από μία οικονομική αποτυχία ή επιτυχία. Μόνο τότε θα αποκτήσετε την ανάλογη σοφία και θα εκπληρώσετε το κάρμα σας. Επαγγέλματα που σας ταιριάζουν είναι εκείνα που άπτονται της τέχνης, της έμπνευσης αλλά και της συμβουλευτικής όπως σύμβουλος ψυχολογίας ή αστρολογίας. Θα καταφέρετε να εξελιχτείτε εφόσον διατηρήσετε συνέπεια στις σχέσεις σας τις επαγγελματικές αλλά και στις αισθηματικές.

Βόρειος Δεσμός & Άρης: Είστε από την φύση σας άνθρωποι γενναίοι, θαρραλέοι και ηρωικοί. Διαθέτετε ακόρεστο δυναμισμό αρκεί να τον εντοπίσετε και να αναδείξετε την μαχητικότητα του χαρακτήρα σας. Στη ζωή σας χρειάζεται να πάρετε πρωτοβουλίες προκειμένου να εξελιχτείτε  πρέπει να δράσετε ώστε να φτάσετε στο μονοπάτι της ζωής σας. Χρειάζεται να πάτε κόντρα στις ανασφάλειες και στις φοβίες σας καθώς είναι αβάσιμες ή αναίτιες. Τα καρμικά μαθήματα στη ζωή σας θα τα αντλήσετε από εκρηκτικές καταστάσεις, δυναμικές και άκρως πολεμικές και βίαιες έτσι θα μάθετε να στηρίζεστε στις δικές σας δυνάμεις και να είστε αυτόνομοι και «αφέντες» του εαυτού σας. Διαθέτετε αστείρευτα ποσά ενέργειας και δύναμης, είστε ιδιαίτερα μαχητικοί, προκλητικοί και ανταγωνιστικοί. Σας αρμόζουν επαγγέλματα ηγεσίας, αρχηγίας και ανταγωνισμού.

Βόρειος Δεσμός και Δίας: Η εξέλιξη μέσω της πίστης, μέσω της πίστης στον εαυτό σας, στον Θεό, στο Θείο, στην θρησκεία και σε οτιδήποτε φιλοσοφικό μπορεί να λειτουργήσει εξιλεωτικά για εσάς. Είστε ιδιαίτερα τυχεροί άνθρωποι και συνήθως ανοίγονται δρόμοι στη ζωή σας με ιδιαίτερη ευκολία και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Καρμικά γεγονότα θα αντλήσετε από τα ταξίδια σας στο εξωτερικό, από τις επαφές σας με τους ξένους και το εξωτερικό. Αντλείτε ασφάλεια μέσα από την μόρφωση και την γνώση. Η ενασχόλησή σας με θέματα σπουδών, με την επιστήμη, με την γνώση και την μόρφωση στέκεται αρωγός στη ζωή σας, διδάξτε και μεταφέρετε τις γνώσεις σας. Πρέπει να αναδείξετε την αρετή της καλοσύνης και εκείνη της συγχώρεσης προκειμένου να φτάσετε στο μονοπάτι της ζωής σας και να εκπληρώσετε το κάρμα σας. Η ενασχόληση με την θρησκεία, με την φιλοσοφία και με τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής θα αποτελέσουν σημείο φωτεινό στη ζωή σας.

Βόρειος Δεσμός & Κρόνος: Είστε οι άνθρωποι που ενδιαφέρεστε για το πνευματικό κομμάτι της ζωής, έχετε έντονο κάρμα και έρχεστε σε αυτήν την ζωή να το εκπληρώσετε. Στη ζωή σας θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρως θέματα εξουσίας, ελέγχου και επιβολής απέναντι στους άλλους. Η δίψα σας για κατάκτηση αξιών και τιμών είναι έντονη και αγωνίζεστε σκληρά για να κατοχυρώσετε μία θέση στην κοινωνία. Καρμικά γεγονότα θα συναντήσετε στην οικογένειά σας(στην πατρική σας οικογένεια), σε σχέση με όσους κατέχουν αξιώματα, δύναμη και εξουσία. Χρειάζεται να αναλάβετε ευθύνες, να γίνετε πιο μεθοδικοί και υπεύθυνοι ώστε να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Σε διαφορετική περίπτωση, θα επαναλαμβάνετε συνεχώς λάθη του παρελθόντος και θα νιώθετε εγκλωβισμένοι σε αυτό. Καλείστε να υιοθετήσετε έναν τρόπο ζωής, ο οποίος θα σας ωθήσει στην αυτοβελτίωση και στην ανάληψη πρωτοβουλιών ή ευθυνών. Τα μοιραία γεγονότα της ζωής σας θα σας βοηθήσουν ώστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

Βόρειος Δεσμός & Ουρανός: Είστε άνθρωποι ιδιαίτερα πρωτοπόροι, καινοτόμοι και προοδευτικοί. Διαθέτετε το χάρισμα της ενόρασης και της διορατικότητας ενώ ταυτόχρονα έχετε μία μοναδική ικανότητα να διεισδύετε σε ένα δύσκολο θέμα, να κινήστε ενστικτωδώς και να το επιλύετε. Στη ζωή σας θα υπάρξουν μεγάλες εναλλαγές της τύχης, θα διανύετε περιόδους υπερτυχερές και περιόδους «ατυχίας». Παράλληλα, πολλές αλλαγές θα αντιμετωπίσετε σε θέματα εργασιακά ή επαγγελματικής σταδιοδρομίας, είναι αυτό που λέμε από αλλού αρχίζω και αλλού με πάει η ζωή. Ο παράγοντας του απροόπτου, του μη αναμενόμενου φλερτάρει έντονα με τη ζωή σας και εσείς καλείστε να συμβιβαστείτε με τις αλλαγές ή να τις ασπαστείτε. Είστε άνθρωποι πνευματικοί και άκρως εγκεφαλικοί ενώ μπορείτε να έχετε θεαματικές αποδόσεις σε ότι σχετίζεται με την επιστήμη και την τεχνολογία.

Βόρειος Δεσμός και Ποσειδώνας: Είστε οι οραματιστές, οι ιδεαλιστές και οι άνθρωποι της ενόρασης, του «μεντιουμισμού». Καρμικά μαθήματα θα αντλήσετε από τις σχέσεις σας και μάλιστα σε σχέση με εκείνους που θέλετε να σώσετε και τελικά καταλήγετε θύματά τους. Εν ονόματι του ανθρωπισμού και της εξύψωσης των ιδανικών θυσιάζεστε στο βωμό του ανθρώπινου ιδεώδους. Πολλές φορές είστε υποκειμενικοί και τείνετε να εξιδανικεύετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις στη ζωή σας έτσι απογοητεύεστε και αποσύρεστε. Είστε ικανοί να ασχοληθείτε με την μεταφυσική, με την τέχνη, με την αστρολογία και με οτιδήποτε άπτεται του μυστικισμού και αποκρυφισμού. Ο διαλογισμός, η άσκηση σωματική και πνευματική σας κρατάει σε εγρήγορση και φυσικά σε ευρωστία και πνευματική ανάταση. Καλό είναι, να προσπαθείτε να κινητοποιείτε την λογική σας και να αποφορτίζεστε συναισθηματικά καθώς μπορεί να βιώνετε σύγχυση, εξαπάτηση και αποπροσανατολισμό. Πολλές φορές η απόσυρση από την πραγματικότητα για μεγάλα χρονικά διαστήματα θα σταθεί βοηθητική για την εξέλιξή σας.

Βόρειος Δεσμός & Πλούτωνας: Μεγάλο θέμα στη ζωή όσων έχουν τον Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο με τον βόρειο δεσμό αποτελούν οι ερωτικές τους σχέσεις. Συνηθίζετε να φέρεστε ακραία, έντονα, καχύποπτα και κτητικά σε σχέση με τον ή την σύντροφό σας ενώ κυριεύεστε από αισθήματα εμμονής που σας ωθούν σε ξεσπάσματα θυμού και οργής. Η ζωή μέσα από μοιραίες καταστάσεις θα σας οδηγήσει στο μονοπάτι της αλλαγής, της εξέλιξης μέσα από βίαιες καταστάσεις αρκετές φορές. Διαθέτετε δύο μεγάλα όπλα, την ειλικρίνεια και την διεισδυτική σας ικανότητα, αξιοποιήστε τες στο έπακρο ώστε να αντιμετωπίσετε εμμονές και φοβίες και να εξελιχτείτε  Μπορείτε να αναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες σας, έχετε την δυνατότητα να εκμηδενιστείτε πλήρως και να δημιουργήσετε μία «νέα» προσωπικότητα, πιο ελεύθερη και πιο επαναστατική. Ο διαλογισμός, η προσευχή και η επαφή, η ουσιαστική επαφή με τον εαυτό σας μπορούν να αποβούν σωτήριες και να εξασφαλίσουν μία ποιοτικότερη και πιο ήρεμη ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here