Οι μοίρες στον αστρολογικό χάρτη και η σημασία τους

0
26

0-1 μοίρες  όλων των ζωδίων:   Νέα σημαντικά γεγονότα στη ζωή του ατόμου  (αυτά φαίνονται στην ηλιακή και σεληνιακή επιστροφή).

29 μοίρες όλων των ζωδίων :   Κρίσιμη μοίρα, αναιρετική μοίρα. Μια κατάληξη καταλυτική. Επιφέρει το τέλος  σε γεγονότα στη ζωή του ατόμου.

0-1  μοίρες του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου:  Εξαιρετικά κρίσιμες μοίρες.  Στα σταθερά ζώδια είναι ένδειξη νέων ξεκινημάτων αλλά και η έλλειψη σταθερότητας, ενώ στα μεταβλητά υπάρχει έλλειψη προσαρμογής. Για περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτά τα ζητήματα, θα πρέπει να εξεταστούν τα ζώδια, οι οίκοι, και οι ακμές των οίκων.

          0-1  μοίρα του Ταύρου:  Μονιμότητα και σταθερότητα.

   0-1  μοίρα των άλλων σταθερών ζωδίων: Αφορά τα ζώδια Λέων, Σκορπιό και Υδροχόο. Είναι ένδειξη σταθερότητας, μονιμότητας . Τα θέματα που ξεκινάνε  έχουν μεγάλη διάρκεια.
 
0-1 μοίρα σε Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθείς:   Ότι ξεκινάνε δεν είναι πάντα σταθερό. Επειδή ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια, πάντα υπάρχουν ανησυχίες, νευρικότητες και αλλαγές στη ζωή τους.  Είναι αναποφάσιστοι, ανήσυχοι και δεν υπάρχει μια μονιμότητα στη ζωή τους.

29 μοίρες των Ιχθύων:  Αυταρχικότητα, δυναμικότητα, σταθερότητα.

9 και 21 μοίρες του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού:   Έχουν μια τάση για ατυχίες. Η 21 μοίρες του Σκορπιού δείχνει απώλειες σε έναν γενέθλιο χάρτη ή σε μια πρόβλεψη.  Οι απώλειες μπορεί να είναι  θετικές ή αρνητικές.

15η μοίρα του Λέοντα:   Κρίσιμη μοίρα διότι δείχνει μοιραία γεγονότα σε έναν χάρτη. Βρίσκεται στο χάρτη των serial killers, και των ισοβιτών. Καμιά φορά είναι ένδειξη απώλειας όρασης ή  ακοής σε έναν γενέθλιο χάρτη.

25η μοίρα του Λέοντα:  Ένδειξη βίας και εγκληματικότητας.
15η μοίρα Ταύρου, Σκορπιού, Υδροχόου:  Ένδειξη ατυχίας και αλκοολισμού, ειδικά εάν συμμετέχει και ο Ποσειδώνας.

16, 17, 18, 19, 22 και 25 μοίρες του Ταύρου:  Ένδειξη βίας και καταστροφής.
9η μοίρα Διδύμων, Τοξότη:Μοίρα ανθρωποκτονίας.
6η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων:  Πιθανή σωματική αναπηρία.

12η μοίρα  του Λέων:  Ένδειξη ομορφιάς.

6η μοίρα του Λέων και Υδροχόου: Πρόβλημα με τα μάτια. 

9η μοίρα της Παρθένου και των Ιχθύων:   Είναι μια μοιραία μοίρα. Το άτομο υποφέρει από πόνο, απώλεια ή θάνατο.

9η μοίρα του Τοξότη:   Άτομο που παλεύει για τα δικαιώματα του. Κληρικός. Μεταρρυθμιστής.

shipmetothemoon.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here