Οι μεγάλοι σχηματισμοί στον αστρολογικό σου χάρτη

0
18

Τ-ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

Το  ταυ τετράγωνο είναι ένας σχηματισμός που συναντάτε αρκετά στους χάρτες του κόσμου.  Ουσιαστικά αποτελείτε  από 3 σημεία τα οποία πρέπει να καταλαμβάνονται από πλανήτες τουλάχιστον σε κάθε ένα σημείο εκτός εάν σε ένα από αυτά τα σημεία συμμετέχει ο ωροσκόπος η το μεσουράνημα ( παρόλα αυτά στο κατερχόμενο η στο ναδίρ πρέπει να υπάρχει πλανήτης).

Ο σχηματισμός έχει μία όψη αντίθεσης και οι πλανήτες που βρίσκεται στον άξονα της αντίθεσης έχουν ένα αμοιβαίο τετράγωνο προς ένα τρίτο πλανήτη.

Η αντίθεση ουσιαστικά είναι η σύγκρουση που το άτομο βιώνει με το περιβάλλον του και τον εαυτό του. Υπάρχει μία διαφωνία ουσιαστικά που δεν επιτρέπει στο άτομο πολλές φορές να ηρεμήσει και να χαλαρώσει, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας διαχωρισμός μέσα στο ίδιο το άτομο.  Η ακμή του τ-τετραγώνου ο πλανήτης δηλαδή που κάνει το αμοιβαίο τετράγωνο είναι το σημείο που φέρνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στο άτομο αλλά ταυτόχρονα είναι και το σημείο που μπορεί να υπάρξει λύση στο θέμα που απασχολεί το άτομο.  Είναι ο σχηματισμός που βασίζεται κυρίως σε εξελικτικές δυσκολίες στη ζωή του ατόμου μέχρι τα 18 του χρόνια και μετέπειτα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή τη δυσκολία για να πετύχει αν δεν καταφέρει να το κάνει θα μείνει στάσιμος και δυστυχισμένος, αν πετύχει θα μπορέσει να προχωρήσει στη ζωή του όπως τόσα γνωστά άτομα που έχουν αυτό το σχηματισμό.

ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

ΤΟ μεγάλο τετράγωνο σίγουρα δεν είναι ένας εύκολος σχηματισμός. Πρόκειται για ένα σχηματισμό που είναι πολύ δύσκολα διαχωρίσιμος από το άτομο.  Ουσιαστικά αποτελείτε από 4 σημεία στο χάρτη που καταλαμβάνονται από πλανήτες (τουλ 4).  Πρόκειται για ένα σχηματισμό πάλης και σύγκρουσης και πολύ μεγάλο ρόλο παίζει στο χάρτη σε ποια ποιότητα είναι το μεγάλο τετράγωνο.

Στον παρορμητικό σταυρό έχουμε σύγκρουση κυρίως στις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους, το άτομο μπορεί να είναι ιδιαίτερα βιαστικό και να μην περιμένει να κάνει τις σωστές κινήσεις που είναι απαραίτητες για να πετύχει. Επίσης είναι ένα βίαιο μεγάλο τετράγωνο που όμως προσφέρει αρκετή δύναμη για το άτομο αν θελήσει να πετύχει.  Αν καταφέρει να ισορροπήσει και να μετριάσει τη μεγάλη του βιασύνη και παρόρμηση τότε θα μπορέσει να προχωρήσει στη ζωή του.

Το σταθερό τετράγωνο εμπεριέχει το πρόβλημα ότι το άτομο που το κατέχει δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε νέες συνθήκες και να μπορέσει να δει λύσεις σε αδιέξοδα. Πρόκειται για άτομα που έχουν αρκετό εγωισμό και η τάση τους να προσκολλώνται στα συνηθισμένα δεν τους αφήνει να μπορούν να ξεπεράσουν τον εγωισμό τους.  Αν καταφέρουν να ακούσουν και τους ανθρώπους γύρω τους και να τους καταλάβουν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν πολλές από τις δυσκολίες  που υπόσχεται ο σχηματισμός.

Το μεταβλητό τετράγωνο  δυσκολεύεται να μπορέσει να βάλει σε τάξη τη ζωή του. Επίσης τα άτομα με αυτό το σχηματισμό πολλές φορές δυσκολεύονται να μπορέσουν να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα και επιλέγουν μία δική τους πολύ διαφορετική οπτική η οποία κάποιες φορές μπορεί να τους στερήσει τη νοητική ισορροπία.  Αν καταφέρουν όμως να μπουν σε μία οργάνωση και σωστή επαφή με το περιβάλλον θα μπορέσουν να περάσουν πολλές δυσκολίες.

YOD Η ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Το δάχτυλο του Θεού είναι ένας σχηματισμός που μας φέρνει αντιμέτωπους κοντά σε ένα δίλλημα ανάμεσα σε δύο δρόμου για να μπορέσει να εξελιχθεί ένα άτομο.

Αποτελείτε από τρία σημεία τα δύο βρίσκονται σε όψη εξαγώνου και σχηματίζουν ταυτόχρονα όψεις χιαστί στον τρίτο πλανήτη που είναι και η κορυφή.

Έχουμε λοιπόν ένα πλανήτη που δυσκολεύεται να εκφραστεί και αυτό είναι η κορυφή του YOD αυτός ο πλανήτης καλείτε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο δρόμους, και οι δύο είναι εξίσου δύσκολοι όμως προοδευτικά αν σκεφτείτε ο μεν ένας πλανήτης από μία ασύμφωνη θα οδηγηθεί σε αντίθεση και η άλλη ασύμφωνη θα μετατραπεί σε τρίγωνο.  Οπότε σίγουρα ο δρόμος που οδηγεί σε τρίγωνο είναι πιο εύκολος και παραγωγικός από ότι ο άλλος. Το Yod είναι ένας ιδιαίτερα πνευματικός σχηματισμός που όμως είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ανολοκλήρωτος, το άτομο δυσκολεύεται πολύ να προσαρμοστεί και να βρει λύσεις στα θέματα που τον προβληματίζουν και είτε επιλέγει ένα δικό του δρόμο πολύ διαφορετικό από ότι  ο κόσμος είτε χάνει απανωτές ευκαιρίες στη ζωή του. Η λύση θα μπορέσει να επέλθει μόνο αν το άτομο προσπαθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του βαθύτατα και ίσως και με αρκετό πόνο καθώς το YOD είναι ένας σχηματισμός που μόνιμα  εξελλίσεται άρα δύσκολα μπορεί να ανακαλύψει τις διάφορες πτυχές του το άτομο στα διάφορα στάδια της ζωής του.

BUMERANG

ΤΟ Bumerang είναι ουσιαστικά ένα Yod μόνο που η κορυφή σχηματίζει μία όψη αντίθεσης ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι εδώ υπάρχουν δυνατότητες περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης.  Παρόλα αυτά ενώ μπορεί να υπάρχουν περισσότερες δικλείδες ασφαλείας και ευκαιρίες για εξέλιξη επειδή είναι ένας εξαιρετικά κλειστός σχηματισμός το άτομο μπορεί να ασχοληθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωής του με ζητήματα που αφορούν το σχηματισμό και να μην μπορεί εύκολα να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα. Παρόλα αυτά είναι ένας σχηματισμός που προσφέρει έντονη πνευματικότητα και διαχείριση της ζωής με προσωπικά και όχι γενικά κριτήρια.  Στο συγκεκριμένο σχηματισμό πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η αντίθεση και μέσα από αυτή μπορεί να καταλάβει ένα άτομο πως μπορεί να εξελιχθεί και να βρει λύσεις για το νόημα της ζωής του.

ΤΡΙΓΩΝΟ 2ης Αρμονικής

Το τρίγωνο 2ης αρμονικής η Σφυρί του Θωρ αποτελείτε από 3 σημεία. Τα 2 σημεία έχουν πλανήτες που είναι σε τετράγωνο και σχηματίζουν και οι δύο όψη ενάμιση τετραγώνου με το τρίτο πλανήτη.

Ο σχηματισμός από τη μία προκαλεί έντονη δραστηριότητα στο ίδιο το άτομο από την άλλη μπορεί να υπάρξουν στα πρώτα χρόνια της ζωής του κάποια εμπόδια που να μην του αφήνουν περιθώρια να μπορέσει να εκφραστεί όσο θα ήθελε.  Είναι όμως ένας σχηματισμός που προσφέρει αρκετή δύναμη και δραστηριότητα στα άτομα που το έχουν, πολλές φορές έχουν εμμονές με συγκεκριμένα πράγματα στη ζωή τους και για να πετύχουν κάνουν τα πάντα. Διακατέχονται από έντονη φιλοδοξία και κάποιες φορές είναι χειριστικοί αλλά κατά βάθος πρόκειται συνήθως για πληγωμένους ανθρώπους που κρύβουν ένα δικό τους προσωπικό πόνο.

astrogate.oroskopos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here