Οι μακροχρόνιες επιπτώσεις των διελεύσεων του Πλούτωνα

0
63

O Πλούτωνας, στην πρόβλεψη, είναι ένας ουδέτερος πλανήτης. Δεν είναι ούτε θετικός, ούτε αρνητικός. Η διέλευσή του φέρνει σημαντικές, μόνιμες αλλαγές ζωής, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, ανάλογα με τους άλλους διελαύνοντες πλανήτες και τις γενέθλιες «υποσχέσεις» που βρίσκονται αποτυπωμένες στο προσωπικό ωροσκόπιο.

Ο Πλούτωνας κυβερνά την ένταση και την εμμονή. Όταν διελαύνοντας έρχεται σε επαφή με τους γενέθλιους πλανήτες, τους προσδίδει ένταση, ειδικά στην περίπτωση της Αφροδίτης, όπου μπορεί να προκαλέσει μια βαθιά, βασανιστική αγάπη. Οι επαφές Αφροδίτης / Πλούτωνα είναι κομιστές ενός μοιραίου, αλλά μονόπλευρου έρωτα.

.

Οι διελεύσεις του Πλούτωνα προς τους γενέθλιους πλανήτες

 • Διελαύνων Πλούτωνας σε όψη με γενέθλιο Ήλιο:Όταν ο Πλούτωνας κάνει όψη με τον Ήλιο, υπάρχουν αλλαγές στην εικόνα του εαυτού. Αυτή η διέλευση φέρνει συχνά σε επαφή τον άνθρωπο με τη δύναμη που έχει μέσα του. Ο Ήλιος κυβερνά τον άνδρα στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας, τον πατέρα, το αρσενικό αφεντικό, τους άνδρες που αντιπροσωπεύουν την εξουσία, και τα παιδιά, ειδικά τα αγόρια. Οι αλλαγές που συνεπάγεται η όψη μπορούν να επηρεάσουν αυτές τις ανδρικές μορφές της ζωής σας. Για παράδειγμα, σπάνια, μπορεί να υπάρξει θάνατος του πατέρα. Οι περιοχές της ζωής σας που μπορεί να υποστούν αλλαγές, κρίνονται από την ακμή του οίκου που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, τον οίκο που περιέχει τον Ήλιο, και τον οίκο από τον οποίο διέρχεται ο Πλούτωνας.
 • Διελαύνων Πλούτωνας σε όψη με γενέθλια Σελήνη:Αλλαγές στο σπίτι. Αλλάζετε κατοικία, κάποιος γεννιέται, κάποιος πεθαίνει, κάποιος φεύγει από το σπίτι ή κάποιος έρχεται να ζήσει μαζί σας. Γενικά, προκύπτουν μεταβολές που επηρεάζουν τα μέλη της οικογένειας και το σπίτι σας. Οι υπόλοιπες πλανητικές διελεύσεις θα σας δείξουν, αν αυτές οι μεταβολές θα είναι θετικές ή αρνητικές. Ο διελαύνων Πλούτωνας σε όψεις με τη Σελήνη από τον 5ο οίκο, σημαίνει συχνά μια γέννηση. Ο Πλούτωνας σε όψεις από τον 8ο, δείχνει συχνά έναν θάνατο.
 • Διελαύνων Πλούτωνας σε όψη με γενέθλιο Ερμή: Μια περίοδος έντονης μάθησης και διανοητικής δραστηριότητας. Αλλάζετε τις απόψεις σας. Αλλάζετε τον εαυτό σας μέσα από εντατική μάθηση, είτε επίσημη είτε ανεπίσημη. Ο διαλογισμός και άλλες ψυχικές ασκήσεις θα ενεργήσουν για να μετατρέψουν το μυαλό σας, τον τρόπο που σκέπτεστε. Μπορεί να αποκτήσετε εμμονή με κάποιο θέμα. Δείτε τις ακμές οίκων που βρίσκονται στα ζώδια Διδύμων και Παρθένου, τον οίκο που περιέχει τον γενέθλιο Ερμή, και τον οίκο από όπου κάνει τις όψεις ο διελαύνων Πλούτωνας.
 • Διελαύνων Πλούτωνας σε όψη με γενέθλια Αφροδίτη:Αυτή η διέλευση υποκινεί συνήθως μια βαθιά, έντονη αγάπη, που μπορεί να εκπέσει σε εμμονή, ειδικά αν είναι μονόπλευρη. Ο έρωτας μπορεί να είναι επώδυνος, και τα συναισθήματά σας εκτός ελέγχου. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα οικονομικά σας, δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Δείτε τις ακμές των οίκων που έχουν Ταύρο και Ζυγό, τον οίκο που περιέχει την Αφροδίτη, και τον οίκο από όπου περνά ο διελαύνων Πλούτωνας.
 • Διελαύνων Πλούτωνας σε όψη με γενέθλιο Άρη:Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σας. Αισθάνεστε τώρα, ότι έχετε περισσότερο τον έλεγχο των καταστάσεων και σε ορισμένες περιπτώσεις λαμβάνετε εξαιρετική αναγνώριση κάποιου είδους. Γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί, επιθετικοί και διεκδικητικοί. Αποκτάτε μεγαλύτερη φυσική αντοχή, και μπορείτε να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά και εντατικά σε ένα σχέδιό σας,. Το σχέδιο αυτό είναι πιθανό να σας γίνει έμμονη ιδέα και να δουλέψετε πολύ και σκληρά για να το ολοκληρώσετε. Δείτε τον οίκο με Κριό στην ακμή του, τον οίκο που περιέχει τον Άρη, και τον οίκο από όπου περνά ο διελαύνων Πλούτωνας, για να καταλάβετε σε ποιες περιοχές της ζωής θα συμβούν οι πιθανές αλλαγές.
 • Διελαύνων Πλούτωνας σε όψη με γενέθλιο Δία: Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, η φιλοσοφία και οι απόψεις σας υφίστανται σημαντικές αλλαγές. Με σύνοδο, τετράγωνο και αντίθεση, αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι δραστικές. Με τρίγωνο και εξάγωνο, οι πεποιθήσεις σας μπορεί να εμβαθύνουν και να ενισχυθούν. Δείτε τον οίκο που έχει Τοξότη στην ακμή του, τον οίκο που περιέχει τον Δία, όπως και τον οίκο από τον οποίο περνά ο διελαύνων Πλούτωνας.
 • Διελαύνων Πλούτωνας σε όψη με γενέθλιο Κρόνο: Θα υπάρξουν μόνιμες αλλαγές στις πεποιθήσεις σας και στην αντίληψη που έχετε για την πραγματικότητα. Η καλύτερη επίγνωση της κατάστασης ενδέχεται να προκύψει μέσα από αναταραχές, ανακατατάξεις, αναστάτωση. Αυτή η διέλευση επηρεάζει συνήθως τις υποθέσεις του οίκου που έχει Αιγόκερω στην ακμή του, και του οίκου που περιέχει τον Κρόνο. Ο Κρόνος κυβερνά επίσης τους ηλικιωμένους και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές που θα τους αφορούν. Κοιτάξτε και τον οίκο, από όπου περνά ο Πλούτωνας.
 • Διελαύνων Πλούτωνας σε όψη με γενέθλιο Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα: Όταν ο διελαύνων Πλούτωνας έρχεται σε επαφή με τους εξωκρόνιους γενέθλιους πλανήτες, οι υποθέσεις που υφίστανται αλλαγή βρίσκονται μέσα στις ακμές των οίκων που περιέχουν τα ζώδια που κυβερνούν. Υδροχόος για τον Ουρανό, Ιχθείς για του Ποσειδώνα και Σκορπιός για τον Πλούτωνα. Με τον Ουρανό, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει κάποια αλλαγή που συνδέεται με την ελευθερία σας ή την έλλειψή της. Ο Ποσειδώνας σχετίζεται με ουσίες, μουσική, τέχνη, και ο Πλούτωνας είναι μια επιρροή που αφορά ολόκληρες γενιές. Αλλαγές μπορεί να υποστούν υποθέσεις και ζητήματα του οίκου που έχει Σκορπιό στην ακμή του.

.

Διελαύνων Πλούτωνας σε όψη με τους κυβερνήτες των γενέθλιων οίκων

 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 1ου οίκου: σημαντικές, μόνιμες προσωπικές αλλαγές
 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 2ου οίκου: οικονομικές ή υλικές αλλαγές
 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 3ου οίκου: αλλαγές στον τρόπο σκέψης, σε αδέρφια /συγγενείς/γείτονες
 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 4ου οίκου: αλλαγές στο σπίτι, την οικογένεια, τη μητέρα
 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 5ου οίκου: αλλαγές σε σχέση με τα παιδιά, μια γέννηση, αλλαγές σε σχέση με τον αθλητισμό ή τις δημιουργικές εργασίες.
 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 6ου οίκου: αλλαγές στην υγεία ή / και την εργασία
 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 7ου οίκου: γάμος, διαζύγιο, δικαστικά ζητήματα, αλλαγές σε μια σχέση ή συνεργασία.
 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 8ου οίκου: αλλαγές στα κοινά οικονομικά, τα χρέη, το σεξ.
 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 9ου οίκου: έναρξη ή λήξη πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, μετανάστευση, αλλαγές σε θρησκευτικές πεποιθήσεις / φιλοσοφίες.
 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 10ου οίκου: αλλαγές στην καριέρα
 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 11ου οίκου: μόνιμη συμμετοχή σε μια ομάδα ή οργάνωση (ή απεμπλοκή από αυτή), νέες φιλίες ή διάλυση κάποιας παλιάς. Μόνιμες αλλαγές στους στόχους.
 • Πλούτωνας με κυβερνήτη του 12ου οίκου: αλλαγές στη συνείδηση, σπάνια φυλάκιση ή εγκλεισμός. Καλή στιγμή για απόκρυφες μελέτες, πνευματικότητα, διαλογισμό και θεραπεία.

 .

Η διέλευση του Πλούτωνα από τους οίκους

 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον Ωροσκόπο: Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Μια μετακίνηση σε μέρος μακρινό, αλλαγές στις σχέσεις, διακοπή της σταδιοδρομίας, απόκτηση θέσης εξουσίας. Η ζωή μετά από αυτή τη διέλευση δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 1ο οίκο: Ο Πλούτωνας παραμένει σε αυτό τον οίκο από 12- 31 έτη. Σ΄αυτό το διάστημα μπορεί να συμβούν δραστικές αλλαγές στον εαυτό σας. Φυσικές αλλαγές, όπως απώλεια βάρους, αυτοβελτίωση, εμμονή με τον εαυτό και τους στόχους, προσωπικά επιτεύγματα. Αυτή η διέλευση είναι συνήθως θετική, αλλά σπάνια οι αλλαγές της ζωής μπορεί να είναι προς το χειρότερο.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 2ο οίκο: Η απόκτηση χρημάτων και υλικών αγαθών μπορεί να γίνει παθιασμένη εμμονή, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν δραστικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να κερδίσετε ή να χάσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Νιώθετε συντριπτική ανάγκη για ασφάλεια, συνήθως οικονομική.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 3ο οίκο: Έμφαση στην επικοινωνία, τους γείτονες, τα αδέρφια, την άμεση κοινότητα και το περιβάλλον. Υπολογιστές, σύντομα μικρά ταξίδια, γράψιμο. Η σκέψη γίνεται πιο έντονη. Διαλογισμός, περισυλλογή, εμμονή με την απόκτηση γνώσεων, βαθύτερες σχέσεις με τα αδέλφια. Επιθυμείτε οπωσδήποτε να κάνετε τη διαφορά στην κοινότητα ή το περιβάλλον σας.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει το IC (ακμή 4ου οίκου) : Όταν ο Πλούτωνας διασχίζει το IC, θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Μετακίνηση σε μεγάλη απόσταση, αλλαγή κατοικίας. Αν και άλλοι παράγοντες στο χάρτη το υποστηρίζουν, μπορεί να υπάρξει γάμος. Μπορεί, επίσης, να υπάρξει διαζύγιο, ασθένεια, θάνατος στην οικογένεια, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις αφορά μετακόμιση. Μια αλλαγή στην καριέρα είναι επίσης πιθανή.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 4ο οίκο: Σημαντικές επισκευές του σπιτιού και της περιουσίας, οι οικογενειακοί δεσμοί μπορεί είτε να εμβαθύνουν είτε να σπάσουν, κάποιος έρχεται να ζήσει στο σπίτι σας ή κάποιος φεύγει από αυτό. Αλλαγές μέσα στην οικογένεια, γέροντες, η μητέρα, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θάνατος, καθώς αυτός είναι ένα οίκος «κατάληξης». Αλλαγές που σχετίζονται με αγοραπωλησίες ακινήτων.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 5ο οίκο: Ο Πλούτωνας εδώ σημαίνει συχνά τη γέννηση παιδιών. Εμμονή με τον αθλητισμό και την άσκηση. Έντονα δημιουργικά έργα, παθιασμένοι έρωτες. Τα τυχερά παιχνίδια μπορεί να γίνουν εθισμός. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Ισχυρή ανάγκη για αναγνώριση. Μερικές φορές μονόπλευρος εμμονικός έρωτας.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 6ο οίκο: Η υγεία του ατόμου μπορεί να αναζωογονηθεί, και μπορεί να υπάρξει ίαση. Αλλαγές στη διατροφή, τη φροντίδα του σώματος. Έντονες εργασιακές καταστάσεις, πολύ σκληρή δουλειά, συνήθως σωματική. Μεταβολές στην απασχόληση, την καριέρα. Μια καλή στιγμή για επούλωση και θεραπεία. Τάσεις εργασιομανίας. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ασθένειες και αρνητικές αλλαγές στον τομέα της υγείας.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τη Δύση (ακμή 7ου οίκου):Αλλαγές στις σχέσεις. Αν κάποιος είναι παντρεμένος, συχνά δείχνει τον θάνατο του συζύγου ή διαζύγιο. Αν κάποιος είναι μόνος, μπορεί να υπάρξει συνάντηση με την αδελφή ψυχή, τον σύντροφο ζωής του. Μια ένθερμη και ολοκληρωτική ένωση.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 7ο οίκο: Οι σχέσεις όλων των ειδών θα περάσουν από σημαντικές αλλαγές και δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιες. Σε νέες σχέσεις αγάπης, θα υπάρξει ακραίο βάθος συναισθημάτων. Μπορεί επίσης να προκύψουν σημαντικά νομικά ζητήματα. Άλλοι άνθρωποι θα σας ασκήσουν ισχυρές επιρροές και θα σας προκαλέσουν προσωπικές αλλαγές. Έλκεστε από κυριαρχικούς, από ισχυρά μυστικοπαθείς τύπους, ή από ανθρώπους που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Μπορεί να υπάρξουν συνεργασίες, επιχειρηματικές συμμαχίες ή σεξουαλικές/αισθηματικές σχέσεις με ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας. Μερικές φορές αυτές οι σχέσεις θα πρέπει να κρατηθούν μυστικές.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 8ο οίκο: Αλλαγές στα χρέη και στα κοινά οικονομικά. Πτώχευση. Εμμονή με τα μυστήρια του θανάτου, τον αποκρυφισμό και το υπερφυσικό. Σε σπάνιες περιπτώσεις, θάνατος. Κληρονομιές και σημαντικές αλλαγές κάθε είδους. Εμμονή με τα φετίχ και έντονη σεξουαλικότητα.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 9ο οίκο: Αλλαγές στις θρησκευτικές πεποιθήσεις και φανατισμός, μακρινά ταξίδια, μετανάστευση. Καλή στιγμή για μάθηση και εκπαίδευση. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, μπορεί να προσελκύσετε ισχυρούς δασκάλους για καλό ή για κακό σας. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τα πεθερικά ή τους συγγενείς του συζύγου. Έντονη εμπλοκή με τη θρησκεία, με άλλους πολιτισμούς, με τη μεταφυσική, τη φιλοσοφία, την εκπαίδευση, καθώς και το νόμο. Ένας δεύτερος γάμος είναι πιθανός, καθώς ο 9ος κυβερνά τον δεύτερο γάμο.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει το Μεσουράνημα (ακμή 10ου οίκου) : Μεταβολές καριέρας και σημαντικές αλλαγές ζωής σε ό,τι αφορά την κοινωνική κατάσταση και τη δημόσια εικόνα σας, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 10ο οίκο: Αλλαγή σταδιοδρομίας, εμμονή με το να φανείτε, να βγείτε μπροστά και να αποκτήσετε δύναμη. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον πατέρα. Εργασιομανία και ισχυρές φιλοδοξίες. Υπάρχει η πιθανότητα να αποκτήσετε φήμη, να βρεθείτε ενώπιον κοινού, να αποκτήσετε ειδική αναγνώριση και τιμητικές διακρίσεις. Πιθανότητα διορισμού σε θέση ισχύος.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 11ο οίκο: Αλλαγές σε σχέση με τους φίλους, τους στόχους και τις ομάδες. Υπάρχει η πιθανότητα να ενταχθείτε μόνιμα σε μια ομάδα, ή οργάνωση. Ισχυροί και με μεγάλη επιρροή φίλοι μπορεί να εισέλθουν στη ζωή σας. Εμμονή με τους στόχους και τις φιλοδοξίες. Μπορεί να τοποθετηθείτε σε θέση εξουσίας στα πλαίσια μιας ομάδας ή οργάνωσης. Φιλίες θα ξεκινήσουν και άλλες θα τελειώσουν.
 • Ο Πλούτωνας διασχίζει τον 12ο οίκο: Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Στη χειρότερη περίπτωση, ισχυροί και θανάσιμοι εχθροί μπορεί να μπουν στη ζωή σας, μακροχρόνια φυλάκιση σωματική ή ψυχική, εγκλεισμός, περιορισμός, ασθένειες μακροχρόνιες ή μόνιμες, απομόνωση. Το διάστημα αυτό, μπορεί να νιώθετε έντονη επιθυμία να είστε μόνοι, ή η μοναξιά μπορεί να σας επιβληθεί από τις περιστάσεις. Μια διοχέτευση αυτής της ενέργειας είναι ο διαλογισμός, οι μεταφυσικές αναζητήσεις, οι ψυχικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και άλλες μορφές απόκρυφων μελετών, με τις οποίες θα εργαστείτε με συστηματικότητα. Καλή στιγμή για να αναπτύξετε τις διαισθητικές σας δυνάμεις και την ψυχική σας ενέργεια. Τα μυστικά αυτή τη στιγμή αποκτούν ασυνήθιστα μεγάλη σημασία για σας. Συμμετοχή σε κάποιου είδους έρευνα ή μυστική δραστηριότητα.
 • asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here