Οι ερωτικές αποκαλύψεις της Αφροδίτης στα ζώδια

0
4

Πόσες φορές μας έχει τύχει να κάνουμε μία γνωριμία με ένα άτομο που τα ζώδιά μας ταιριάζουν και ενώ αρχικά έχει δημιουργηθεί μία έντονη έλξη, γρήγορα καταλαβαίνουμε ότι τα  αισθηματικά μας ζητούμενα είναι διαφορετικά και ότι υπάρχουν αρκετές ερωτικές αντιθέσεις. 

Ένα ζώδιο δεν είναι ποτέ αρκετό για να αποσαφηνίσουμε το χαρακτήρα ενός ανθρώπου και για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για την ερωτική του συμπεριφορά, τις προτιμήσεις και τα «θέλω» του,  στο μαγικό παιχνίδι του έρωτα. 

Η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό μας (δηλαδή το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη), μπορεί να μας αποκαλύψει πολλά μυστικά για την ερωτική μας συμπεριφορά. Όταν ερωτευόμαστε, σκεφτόμαστε, λειτουργούμε και αντιδρούμε σύμφωνα με τα γνωρίσματα του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη μας.

Τώρα πλέον θα ξέρεις όλα τα μυστικά της ερωτικής συμπεριφοράς, τόσο της δικής σου όσο και του ατόμου που σε ενδιαφέρει και αυτό θα σε βοηθήσει να απολαύσεις ακόμα περισσότερο

Αφροδίτη στον Κριό
Ακόμα και στον έρωτα χαρακτηρίζεσαι από βιασύνη, παρορμητισμό, αλλά και από καυτό ερωτικό πάθος! Το φλερτ είναι μέρος της καθημερινότητάς σου, εκφράζεις τον θαυμασμό σου στο άλλο φύλο με ευθύτητα, χωρίς ντροπές και αναστολές και επιβεβαιώνεσαι όταν δέχεσαι ερωτικές κατακτήσεις!  Η ντροπή, η δειλία και η συναισθηματική εγκράτεια δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην ερωτική σου ζωή. Είσαι ένας ντόμπρος άνθρωπος που δείχνεις άμεσα το ενδιαφέρον σου και εκφράζεσαι με πάθος προς το άτομο που λαχταράς. Ακόμα και όταν κάποιες στιγμές βαριέσαι το ερωτικό σου ταίρι και θέλεις να διακόψεις τη σχέση σας, θα πεις την πικρή αλήθεια, έστω αν ξέρεις ότι θα πονέσει ….γιατί δεν σου αρέσει να προσποιείσαι! Ο έρωτας είναι «μόνιμος κάτοικος» στη  ζωής σου, ωστόσο όσο γρήγορα ερωτεύεσαι, τόσο γρήγορα χάνεις το ενδιαφέρον σου ….Έλκεσαι από ερωτικούς συντρόφους που έχουν έντονη προσωπικότητα, που είναι δραστήριοι, ερωτικοί που χαίρονται τον έρωτα και τη ζωή χωρίς κανένα περιορισμό! Θέλεις να είσαι εσύ ο «κυνηγός» στον έρωτα,  λατρεύεις το ερωτικό παιχνίδι της κατάκτησης και σου αρέσουν τα «δύσκολα»! Πολλές φορές η ερωτική σου συμπεριφορά γίνεται «παιδιάστικη», γιατί διατηρείς την αθωότητα των εφηβικών σου χρόνων! Στις ερωτικές σου σχέσεις διακρίνεσαι από εγωισμό,  δεν σκέφτεσαι το «εμείς» αλλά το «εγώ»!  Οι καβγάδες και η ευθιξία σου είναι μέρος της καθημερινότητά σου. Τα «παίρνεις» με το παραμικρό, θυμώνεις, εξοργίζεσαι, λες λόγια σκληρά, απειλείς και με χωρισμό, όμως όλη αυτή η ένταση σου περνά πολύ γρήγορα! Η ελευθερία και η ανεξαρτησία σου στον έρωτα είναι δύο πολύ σημαντικές ανάγκες σου! Βαριέσαι και χάνεις κάθε ερωτική έλξη όταν το ταίρι σου θα αρχίσει να γίνεται απαιτητικό μαζί σου και θα προσπαθεί να σου επιβληθεί θέτοντας περιορισμούς!

Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Θέλω δράση και ερωτική περιπέτεια: Με τον Άρη κυβερνήτη σου, πώς να μην θέλεις άλλωστε!
 • Μην με ζορίζεις και πολύ, θέλω ανεξαρτησία: Δεν μπορεί εύκολα κάποιος να δαμάσει ένα Κριάρι
 • Άσε με να σε κυνηγήσω …. δεν τα θέλω όλα στο πιάτο: Το Κριάρι θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ακόμα και στον έρωτα!
 •  Βαριέμαι γρήγορα… πρέπει πάντα κάτι να κάνεις για να με κρατάς σε εγρήγορση!: Θέλεις τις ελευθερίες και τις προκλήσεις σου για να διατηρείτε το ερωτικό σου ενδιαφέρον φλογερό!
 •  Όταν με πιάνουν τα νεύρα μου, μη μου μιλάς καθόλου: Αυτά τα ξαφνικά ξεσπάσματα νεύρων, είναι η αιτία των περισσότερων ερωτικών καβγάδων στους οποίους είσαι ο πρωταγωνιστής. Η γλώσσα προτρέχει από το μυαλό …και χάνεις την μπάλα! Προσπάθησε να συγκρατείς τον παρορμητισμό σου!


Αφροδίτη στον Ταύρο
Αισθησιασμός είναι η λέξη που περιγράφει απόλυτα την δική σου ερωτική συμπεριφορά ! Η Αφροδίτη σου βρίσκεται στην κατάλληλη θέση, αφού είναι κυβερνήτης του Ταύρου και σου χαρίζει απλόχερα μεγάλο ερωτικό ταμπεραμέντο, γούστο, ρομαντισμό αλλά και φλογερό ερωτισμό!  Στα αρχικά στάδια μίας ερωτικής γνωριμίας, λειτουργείς κάπως καχύποπτα και επιφυλακτικά, δεν δείχνεις εύκολα τα συναισθήματα σου και περιμένεις πρώτα να νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη! Το ζητούμενό σου στον έρωτα είναι να βρεις το άλλο σου μισό, έναν άνθρωπο που θα πλημυρίζει την καρδιά σου με πανέμορφα συναισθήματα και θα σου προσφέρει σταθερότητα και σιγουριά! Δεν σου αρέσει να αλλάζεις τους ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα, η τιμιότητα και η σοβαρότητα είναι δύο από τις βασικές σου αρχές και στον έρωτα! Έχεις μεγάλο ταλέντο στο φλερτ, οι κινήσεις σου μπορεί  να είναι αργές και «βασανιστικές», όμως είναι καταλυτικές στην ερωτική κατάκτηση, αφού πάντα  βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να δημιουργήσεις την έλξη στο άτομο που ποθείς!  Τις περισσότερες φορές προσπαθείς να συνδυάσεις το συναίσθημα και την λογική και αυτό σημαίνει ότι όταν επιλέγεις έναν ερωτικό σύντροφο, θα δώσεις σημασία και στο κοινωνικό στάτους του αλλά και στην οικονομική του κατάσταση, γιατί είσαι της άποψης ότι ακόμα και τα πιο δυνατά συναισθήματα μπορούν να φθαρούν αν δεν μπορείς να χαρείς με άνεση κάποια πράγματα! Θέλεις με το ταίρι σου να μπορείτε να απολαμβάνετε μαζί τις ανέσεις, την πολυτελή ζωή και να χαίρεστε ρομαντικές ιδιωτικές στιγμές σε σπα, ακριβά ξενοδοχεία ή σε πολύ ξεχωριστά εστιατόρια! Όταν ερωτεύεσαι ζηλεύεις πολύ, έχεις απαιτήσεις, η συμπεριφορά σου γίνεται επίμονη παράλληλα όμως τα δίνεις όλα στο ταίρι σου, χωρίς να του αφήνεις τα περιθώρια να αμφιβάλει ή να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου! Αν όμως προδοθεί η εμπιστοσύνη σου …τότε γίνεσαι σαν μαινόμενος Ταύρος σε υαλοπωλείο!

Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Στον έρωτα έχω φαντασία, ρομαντισμό αλλά και αισθησιασμό: Πώς να μην έχεις άλλωστε με την Αφροδίτη να είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου!
 • Το καλό πράγμα αργεί να γίνει …: Προσοχή όμως γιατί μία άλλη παροιμία λέει «Το γοργόν και χάριν έχει»
 • Ζηλεύω, εσένα που αγαπάω και λατρεύω…: Με Αφροδίτη στον Ταύρο και να μην ζηλεύεις …είναι δύσκολο!
 • Για να με κατακτήσεις θα πρέπει να έχεις τα προσόντα: Σου αρέσουν οι πολυτέλειες και οι ανέσεις… άρα το ταίρι πρέπει οπωσδήποτε να έχει καλή οικονομική επιφάνεια!
 • Με πρόδωσες;;; Ψάξε τρύπα να κρυφτείς: Μπορεί να φαίνεσαι ήρεμος, γλυκός και καλοπροαίρετος, αλλά αν κάποιος προδώσει την εμπιστοσύνη σου καλύτερα να πάρει καράβι να φύγει!

 Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Διδύμου σου χαρίζει μία ευχάριστη, παιχνιδιάρικη νότα στην ερωτική σου ζωή. Το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι σε εκφράζουν και τα προτιμάς πολύ περισσότερο από ότι την δημιουργία μίας σταθερής σχέσης που σου δημιουργεί το αίσθημα της υποχρέωσης  και του «πρέπει»! Έχεις έναν εξωστρεφή και κοινωνικό χαρακτήρα, το φλερτ είναι μέρος της καθημερινότητάς σου και οι θαυμαστές σου είναι πολλοί και αυτό συμβαίνει γιατί έχεις καλό επικοινωνιακό ταλέντο και ξέρεις σε κάθε περίπτωση τι να πεις αλλά και πώς να το πεις για να κερδίσεις αυτό που θέλεις! Στον έρωτα όλα για σένα  ξεκινούν αλλά και τελειώνουν στην επικοινωνία! Δεν δίνεις καμία σημασία στην εξωτερική εμφάνιση επικεντρώνεσαι αποκλειστικά και μόνο στο μυαλό των ανθρώπων που γνωρίζεις. Επιλέγεις λοιπόν ένα ερωτικό ταίρι που δεν θα σε κάνει να βαριέσαι, θα τρελαίνει το μυαλό σου, μέσα από τις κουβέντες σας θα ξεχνιέσαι, θα ψυχαγωγείσαι και θα μαθαίνεις νέα πράγματα! Είναι σημαντικό για σένα με τον ερωτικό σου σύντροφο να μπορείτε να είστε πάνω από όλα τα καλύτερα φιλαράκια και να μοιράζεστε νέες εμπειρίες! Αρκετές στιγμές νιώθεις έλξη για άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή που έχετε μεγάλο ηλικιακό χάσμα, γιατί πάντα έχεις κάτι καινούριο να μάθεις μέσα από την σχέση σας! Ούτε μία στιγμή δεν μπορείς να αντέξεις μία σχέση που σε καταπιέζει ή που δεν σέβεται την ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία. Απεχθάνεσαι την γκρίνια, την ζήλια, την κτητικότητα και φοβάσαι αρκετά τις μόνιμες δεσμεύσεις αλλά και το γάμο! Πολλές φορές στα ερωτικά σου μπλέκεσαι σε ερωτικά διλήμματα και μπορείς ταυτόχρονα να νιώθεις τον έρωτα για δύο άτομα! Η απιστία κυλάει στις φλέβες σου …ωστόσο φροντίζεις να μην πληγώνεις! Πάντα διατηρείς μετά τον χωρισμό μία καλή επαφή με τους πρώην σου …

Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Για να μην βαρεθώ …παίξε με το μυαλό μου : Σου αρέσουν τα κολπάκια και τα παιχνίδια του μυαλού ….! 
 • Μου αρέσει το ερωτικό παιχνίδι, όταν νιώθω ότι κατέκτησα το άτομο  που θέλω και γίνεται για μένα «δεδομένο», αρχίζω να βαριέμαι. Κράτησέ με διαρκώς σε αναμμένα κάρβουνα:  Για να διατηρηθεί το ερωτικό σου ενδιαφέρον, αρκεί κάθε φορά να νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι για να κερδίσεις το ταίρι σου!
 • Ποιος είπε ότι στους δύο, τρίτος δεν χωρεί; Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Η απιστία είναι μεγάλος πειρασμός!
 • Δεν αντέχω την μιζέρια, την γκρίνια και την αποκλειστικότητα …:  Στον έρωτα θέλεις τις ελευθερίες σου!
 • Ο έρωτας είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, γιατί να τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά; Θα διατηρείς για πάντα την αθωότητα και την παιδικότητά σου!


Αφροδίτη στον Καρκίνο
Ο έρωτας είναι για σένα το απαραίτητο συστατικό της ζωής σου για να αισθάνεσαι ψυχοσυναισθηματική πληρότητα. Αναζητάς ένα ερωτικό ταίρι που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά στους τρελούς ρυθμούς του έρωτα και θα μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική αφοσίωση που τόσο πολύ έχεις ανάγκη στη ζωή σου. Είσαι ένα άτομο που χαρακτηρίζεσαι από γλυκύτητα, καλοσύνη και έχεις έναν ιδιαίτερα εκφραστικό τρόπο να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου όταν αισθάνεσαι άνεση με το άτομο που έχεις απέναντί σου. Στα αρχικά στάδια μίας γνωριμίας λειτουργείς επιφυλακτικά και συγκρατημένα, γιατί σε τρομάζει η ιδέα της απόρριψης, αλλά επειδή ξέρεις πολύ καλά τον εαυτό σου, θέλεις να προφυλάσσεσαι από τις πληγές που μπορεί να σου προκαλέσει ένας ακατάλληλος έρωτας. Ακόμα και στον έρωτα λειτουργείς με το ένστικτό σου, αυτό σημαίνει ότι με ένα βλέμμα μπορείς να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις απέναντί σου έχει τις προϋποθέσεις για να κάνεις μαζί του μία όμορφη σχέση. Η ισχυρή σου διαίσθηση, σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι γρήγορα και τα προβλήματα που εμφανίζονται σε μία σχέση.  Η Αφροδίτη σου από το ζώδιο του Καρκίνου φανερώνει ότι αγαπάς δίχως όρια, ότι στον έρωτα λειτουργείς αποκλειστικά και μόνο με τα προστάγματα της καρδιάς σου και η λογική δεν  έχει καμία απολύτως θέση. Όταν είσαι σε μία σχέση αφιερώνεις την πλήρη αποκλειστικότητά σου και φροντίζεις τον σύντροφό σου σαν να είναι μικρό παιδί. Στο πλάι σου μπορεί κάποιος να απολαύσει την φροντίδα, την αγάπη και τις μοναδικές συγκινήσεις. Όταν είσαι σε μία σχέση, αισθάνεσαι πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τον ερωτικό σου σύντροφο και δεν έχεις μάτια για κάτι άλλο. Μερικές φορές μπορεί άθελά σου να πιέζεις συναισθηματικά το ταίρι σου με τις απαιτήσεις σου αλλά και με την έντονη προσκόλληση που έχεις σε αυτό! Όταν πληγώνεσαι στον ερωτικό τομέα, δύσκολα μπορείς να γυρίσεις σελίδα και να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Συχνά περνάς περιόδους νοσταλγίας, που θυμάσαι όλες τις στιγμές που πέρασες με το ερωτικό σου ταίρι και θέλεις τον χρόνο σου για να ξεπεράσεις και να φτιάξεις και πάλι τη ζωή σου!

Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας, θα σου κάνω και μασάζ στα πόδια σου αν πονάς: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θέλεις να φροντίζεις το ερωτικό σου ταίρι για να του δείχνεις και με πράξεις τα συναισθήματά σου! 
 •  Εγώ πότε θα παντρευτώ και πότε θα κάνω παιδάκια; Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά σου είναι η δημιουργία οικογένειας!
 •  Θέλω να έχεις μάτια μόνο για μένα…: Αν όχι …τότε ποιος ακούει τις γκρίνιες και τις συναισθηματικές υστερίες! 
 •  Δεν θα τον/την ξεχάσω ποτέ…  θα περιμένω να είμαστε και πάλι μαζί: Δεν ξεχνάς εύκολα, αλλά αντί να κάθεσαι να νοσταλγείς παλιές στιγμές, άφησε τα περιθώρια και για μία νέα γνωριμία!
 • Μήπως δεν με θέλει αρκετά; Μήπως έχεις βρει κάτι άλλο ….;; Άχχχ θα σκάσω με έπιασαν οι ανασφάλειές μου!:  Οι ανασφάλειες και οι καχυποψίες είναι μέσα στο μενού της ερωτικής σου συμπεριφοράς!

 Αφροδίτη στον Λέοντα

Η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και υπερβολή, ενώ δεν λείπουν οι στιγμές «δράματος», αφού έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα συναισθήματά σου και να εκφράζεσαι με τρόπο έντονο και ταραχώδη!  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα φανερώνει ότι είσαι ένα δημιουργικό άτομο, με εκφραστικότητα αλλά και με μία ιδιαίτερα ελκυστική παρουσία, που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί. Θέλεις να διατηρείς την εμφάνισή σου στην τρίχα, γιατί μία από τις μεγαλύτερες επιθυμίες σου είναι να αρέσεις και να έχεις πολλές κατακτήσεις. Σου αρέσει να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου και να είσαι το επίκεντρο της προσοχής για να ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και το γόητρό σου. Το φλερτ είναι το αγαπημένο σου ερωτικό παιχνίδι γιατί μέσα από αυτό επιβεβαιώνεσαι!  Αναζητάς να βρεις έναν ερωτικό σύντροφο που θα σε εκτιμήσει, θα σε λατρέψει και θα σε κάνει να αισθανθείς ότι είσαι κάτι ξεχωριστό για αυτόν.  Δεν υπάρχουν για σένα μέτρια συναισθήματα, βιώνεις τον έρωτα στον υπέρτατο βαθμό και είσαι ή του ύψους ή του βάθους.  Αρκετές στιγμές δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον πραγματικό έρωτα από τον ενθουσιασμό, για αυτό και μπορεί να χάσεις το ενδιαφέρον σου και να αισθανθείς ένα συναισθηματικό κενό. Όταν όμως ερωτεύεσαι, τότε εκδηλώνεις με πάθος και ένταση τα συναισθήματά σου και δείχνεις με κάθε τρόπο στο ταίρι σου αυτά που αισθάνεσαι. Θα κάνεις τα δωράκια σου, δεν θα χαλάς ποτέ χατίρι και το άγριο λιονταράκι θα μεταμορφωθεί σε μία ναζιάρικη γατούλα που έχει διάθεση για γουργουρίσματα και χάδια! Ωστόσο και εσύ από την πλευρά σου, έχεις την απαίτηση να σου συμπεριφέρονται «βασιλικά», δηλαδή ακριβώς έτσι όπως σου αρμόζει.  Αρκετές στιγμές τα θέλεις όλα δικά σου και συμπεριφέρεσαι με τρόπο εγωιστικό απέναντι στο ερωτικό σου ταίρι. Άλλες πάλι στιγμές έχεις τόσες πολλές απαιτήσεις, ενώ εσύ από την πλευρά σου δεν δέχεσαι τις υποχρεώσεις. Είσαι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν εύκολα να αποδεχθούν την ερωτική απόρριψη!

 Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Τα θέλω όλα ή τίποτα: είσαι από τους τύπους που στον έρωτα τα θέλεις όλα δικά σου. Τα μέτρια σε τρομάζουν, για αυτό προτιμάς να ζεις με ένταση την κάθε στιγμή!
 • «Δεν πρόκειται να με ξεχάσεις»: Ο Λιονταρίσιος εγωισμός είναι μεγάλος! Μερικές φορές νομίζεις ότι το ταίρι σου πριν από εσένα δεν είχε ζήσει τίποτα και μετά από εσένα θα ζήσει το χάος και θα σκέφτεται μόνο εσένα!
 •  Δίνεις τα πάντα σε σημείο που κακομαθαίνεις!
 •  Μαζί σου μπορεί κάποιος να απολαύσει τον παθιασμένο έρωτα, την πολυτέλεια και τις ανέσεις!


Αφροδίτη στην Παρθένο
Ο έρωτας είναι για σένα μία πολύ σοβαρή αλλά και δύσκολη υπόθεση! Δεν επιτρέπεις ποτέ στον εαυτό σου να γίνεσαι έρμαιο των συναισθημάτων σου, ακόμα και στα ζητήματα της καρδιάς προσπαθείς η λογική να έχει τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο.  Η μοναξιά δεν σε τρομάζει, ίσα – ίσα που μερικές φορές την βρίσκεις και λυτρωτική, γιατί σε βοηθά να τα βρεις με τον εαυτό σου, να εξελιχθείς και να κατανοήσεις καλύτερα τις επιθυμίες σου. Στην πραγματικότητα αυτό που αναζητάς είναι έναν έρωτα που μπορεί να γίνει αποδεκτός στα «θέλω» σου, δηλαδή θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να μπορείς να ζήσεις μαζί του μία σταθερή και ασφαλή σχέση.  Η επικοινωνία παίζει πολύ βασικό ρόλο στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου.  Δεν δίνεις και τόση σημασία στην εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου, θέλεις να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που διαθέτει εξυπνάδα, ευγένεια, χιούμορ και που έχει στόχους στη ζωή του και προοπτικές για να σου προσφέρει ακριβώς αυτό που επιθυμείς. Οι περισσότερες σχέσεις σου ξεκινούν από μία απλή φιλία ή επικοινωνία. Τις περισσότερες φορές αργείς να καταλάβεις ότι σε φλερτάρουν ή ότι και εσύ από την πλευρά σου τρέφεις ερωτικά συναισθήματα για ένα άτομο. Έχεις μία δυσκολία να εκφράσεις με λόγια όσα αισθάνεσαι, όμως όταν σε ενδιαφέρει ερωτικά ένα άτομο, τότε θα φροντίσεις με τις πράξεις σου να του δείξεις τις προθέσεις σου αλλά και τα αισθήματά σου! Όταν είσαι σε μία σχέση, δεν έχεις μάτια για κάτι άλλο και λειτουργείς με πλήρη αφοσίωση και συνέπεια απέναντι στο ταίρι σου. Με την φροντίδα σου αλλά και με την διάθεσή σου να κάνεις τη ζωή του συντρόφου σου ακόμα πιο εύκολη, δείχνεις ανά πάσα ώρα και στιγμή πόσο απαραίτητο είναι στη ζωή σου το ταίρι σου.  Το μελανό σημείο της ερωτικής σου ζωής είναι ότι πολλές φορές κολλάς στις απλές, μικρές λεπτομέρειες, κριτικάροντας τον σύντροφό σου και παίρνοντας το σοβαρό, «δασκαλίστικο» ύφος , εκφράζοντας διαρκώς υποδείξεις! Έστω και αν σου είναι δύσκολο, προσπάθησε μερικές στιγμές να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις με ανεμελιά τον έρωτα, γιατί είσαι ένα σφιγμένο άτομο που πραγματικά έχεις την ανάγκη να αφεθείς, έστω και αν πληγωθείς! Μετά από έναν χωρισμό, θέλεις τον χρόνο σου για να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Η συνηθισμένη σου αντίδραση είναι να το ρίξεις στη δουλειά για να ξεχάσεις το άτομο που σε πόνεσε!


Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Αν μπορούσες να δώσεις το ταίρι σου ένα μπλοκάκι με τα Do’s  και τα Dont’s τότε σίγουρα θα το έκανες! Ακόμα και στη σχέση σου, θέλεις όλα να λειτουργούν με πρόγραμμα!
 • Η υγιεινή και η καθαριότητα είναι το παν: Αν το ταίρι σου δεν είναι φρεσκομυρωδάτο και δεν σφύζει από υγεία….τότε απομακρύνεσαι!
 • Σημασία δεν έχουν τα λόγια, αλλά οι πράξεις: μπορεί να μην δείχνεις χάδια, τρυφερότητες και γλυκόλογα τα συναισθήματά σου, αλλά είσαι πάντα παρών στη σχέση, φροντίζοντας έπι της ουσίας το σύντροφό σου!
 • Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την σοβαρότητα αλλά και την καλοσύνη που δείχνεις ακόμα και στην ερωτική σου ζωή!

 Αφροδίτη  στον Ζυγό

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σου χαρίζει ομορφιά, γοητεία, εκφραστικότητα αλλά και ένα μοναδικό ταλέντο να έλκεις σαν μαγνήτης όποιο άτομο βάλεις ερωτικό στόχο.  Ακόμα και στον έρωτα διακρίνεσαι για τα εκλεκτικό σου γούστο, αυτό δηλαδή σημαίνει ότι αναζητάς να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που κατά πρώτο λόγο θα σου αρέσει εμφανισιακά.  Αν ένα άτομο δεν διαθέτει μία όμορφη παρουσία και δεν σου κάνει εντύπωση από την αρχή της γνωριμίας σας, είναι εξαιρετικά δύσκολο για σένα να αλλάξεις στην πορεία άποψη και να το ποθήσεις. Η μεγαλύτερη συναισθηματική σου ανάγκη είναι να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μοιράζεστε όμορφες στιγμές, θα έχετε μία σχέση που θα στηρίζεται στην συντροφικότητα και θα επικρατεί ανάμεσά σας ένα ρομαντικό και αρμονικό κλίμα.  Σου αρέσει πολύ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, όμως δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αν πραγματικά έχεις ερωτευτεί ένα άτομο ή αν το ενδιαφέρον σου είναι απλά και μόνο φιλικό.  Η αναποφασιστικότητα είναι ένα από τα μελανά σημεία της ερωτικής σου συμπεριφοράς, για αυτό και όταν βρίσκεσαι σε έναν μόνιμο ερωτικό δεσμό, προσπαθείς τεχνηέντως, να ρίχνεις το μπαλάκι της πρωτοβουλίας και της απόφασης στο ερωτικό σου ταίρι ! Όταν ερωτεύεσαι, κάνεις μεγάλες θυσίες και φροντίζεις πάντα με υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και απέραντη τρυφερότητα να δείχνεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Ωστόσο επειδή φοβάσαι πολύ την μοναξιά, πολλές φορές εγκλωβίζεσαι σε μία ερωτική σχέση που δεν σε καλύπτει, γιατί πολύ απλά φοβάσαι τις συνέπειες. Ο χωρισμός από μία σχέση έρχεται πάντα όταν θα έχεις βρει το αμέσως επόμενο άτομο.


Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Μερικές φορές πραγματικά δεν ξέρω τι θέλω ! 
 • Μισώ την μοναξιά
 • Εσύ αποφασίζεις για όλα και εγώ ακολουθώ …
 • Από θύμα μπορώ πολύ εύκολα να γίνω θύτης (ο Ζυγός θα «σουτάρει» μόνο όταν βρει αντικατάστατη/τρια)

Αφροδίτη  στο Σκορπιό
Η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου φανερώνει ότι είσαι ένα άτομο που λειτουργείς με πάθος και ένταση στον έρωτα.  Τα συναισθήματά σου είναι πάντα ακραία, δηλαδή θα λατρεύεις ή θα μισείς, θα ερωτεύεσαι παράφορα ή θα απεχθάνεσαι…! Είσαι ένας άνθρωπος που με το βλέμμα σου και τις κινήσεις του κορμιού σου μαγνητίζεις όποιο άτομο βάλεις ερωτικό στόχο και αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις είναι ότι αποπνέεις μυστήριο στον κόσμο που σε περιτριγυρίζει! Μία και μόνο σου ματιά είναι αρκετή για να ψυχολογήσεις ένα άτομο αλλά και για να βγάλεις το συμπέρασμα αν μπορείς μαζί του να ζήσεις έναν έρωτα με δυνατές συγκινήσεις. Δεν ανοίγεις εύκολα τα χαρτιά σου και ούτε δένεσαι συναισθηματικά, αν δεν έχεις πρώτα τεστάρει καλά το υποψήφιο ταίρι σου.  Αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο που θα μπορείς να τον εμπιστευτείς και που θα έχει την προθυμία να σου αφιερωθεί δίχως όρια! Θέλεις να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που θα σου ξυπνά φλογερά, δυνατά συναισθήματα και που κάθε στιγμή της σχέσης σας θα είναι έντονη γεμάτη δυναμικές συγκινήσεις! Δεν σου αρέσουν οι επιφανειακές σχέσεις και το σημαντικότερο για σένα είναι να νιώθεις ότι είσαι το Α και το Ω για έναν άνθρωπο! Όταν ερωτεύεσαι, τότε εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με τρόπο ορμητικό αλλά και υπερβολικό. Λαχτάρας να είσαι διαρκώς με το ταίρι σου, λειτουργείς υπερπροστατευτικά απέναντί του και ο παθιασμένος ερωτισμός σου σε κάνει να μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο παρά μόνο … να τα  ερωτικά παιχνιδάκια! Οι ζήλιες, οι κτητικότητες, και οι καχυποψίες είναι μέσα στο μενού της ερωτικής σου συμπεριφοράς. Είσαι από τους ανθρώπους που θα υποψιαστείς τους πάντες και το πάντα και θα κάνεις σκηνές όταν δεις ότι το ταίρι σου αλλάζει με κάποιον τρόπο συμπεριφορά! Στον έρωτα λειτουργείς απαιτητικά και απόλυτα  και άθελά σου καταπιέζεις συναισθηματικά το ταίρι σου! Μαζί μπορεί κάποιος να απολαύσει τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και οι στιγμές που θα περάσετε να μείνουν αλησμόνητες. Τι γίνεται όμως όταν προδοθείς; Δεν πρόκειται να ησυχάσεις αν δεν πάρεις την εκδίκησή σου!

 Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Γιατί σήμερα με πήρες μόνο 3 τηλέφωνα και όχι 5 όπως άλλες φορές: Η Αφροδίτη σου από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει καχύποπτο αλλά και υπερβολικό!
 • Μην φεύγεις από κοντά μου …θέλω όλη μέρα να μείνουμε αγκαλιά και να κάνουμε τρελίτσες: Οι σχέσεις σου παίρνουν την μορφή εξάρτησης!
 • Η διαίσθησή μου λέει ότι κάτι μου κρύβεις: Σίγουρα έχεις έντονη διαίσθηση, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είναι στη φύση σου να υποψιάζεσαι τους πάντες και τα πάντα!
 • Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω πως μου φέρθηκε η πρώην σχέση μου …έννοια σου όμως σε λίγο καιρό θα με παρακαλά αλλά τότε είναι που θα πάρω την εκδίκησή μου!


Αφροδίτη  στον Τοξότη
Η ερωτική σου ζωή έχει ένα ανάλαφρο αλλά και επιπόλαιο στυλ, γιατί πολύ απλά είσαι της άποψης πώς σε αυτή τη ζωή ερχόμαστε για να διασκεδάσουμε, να ζήσουμε έντονα αλλά και να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες! Η Αφροδίτη σου από το ζώδιο του Τοξότη φανερώνει ότι θέλεις να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που θα σε βοηθά να αναπτύσσεσαι, να εξελίσσεσαι και μαζί του θα μοιράζεσαι στιγμές δράσης και περιπέτειας! Ερωτεύεσαι πάντα άτομα που διαθέτουν ευστροφία, που έχουν αρκετά ενδιαφέροντα και που μαζί τους μπορείς να περνάς όμορφες στιγμές διασκέδασης αλλά παράλληλα θα μπορείτε να συγχρονίσετε τα ενδιαφέροντά σας και το πρόγραμμά σας! Τα γούστα σου είναι περίεργα, απροσδιόριστα και όχι σταθερά. Έλκεσαι ερωτικά από ανθρώπους που μπορεί να έχετε ηλικιακό ή χιλιομετρικό χάσμα ή που πιθανότατα να έχετε άλλη κουλτούρα! Αρκετές στιγμές αρέσκεσαι στις εφήμερες, πλατωνικές ή και ελεύθερες σχέσεις, γιατί δεν θέλεις να δέχεσαι την συναισθηματική πίεση που είναι επακόλουθο της δέσμευσης. Η μονιμότητα στον έρωτα σε τρομάζει, γιατί θέλεις να λειτουργείς ελεύθερα, δίχως όρια, κανόνες και πρόγραμμα. Δεν αντέχεις ούτε στιγμή να αισθάνεσαι πώς έχεις υποχρέωση απέναντι στο σύντροφό σου και δεν αποδέχεσαι την ζήλια και την κτητική συμπεριφορά στη σχέση σου. Δεν είσαι και ο πιο εκδηλωτικός αλλά και τρυφερός ερωτικός σύντροφος, όμως κοντά σου σίγουρα μπορεί κάποιος να απολαύσει την διασκέδαση, την κοινωνική ζωή αλλά και τον πύρινο ερωτισμό! Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου αλλά και η αισιοδοξία σου θα σε παρασύρουν αρκετές στιγμές σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Εκεί που μπορεί να ισχυρίζεσαι ότι ζεις τον έναν και μοναδικό μεγάλο έρωτα της ζωής σου, ξαφνικά όλα μπορεί να αλλάζουν επειδή γρήγορα βαρέθηκες και  άρχισες να αναζητάς νέες εμπειρίες!  Δεν θα επιτρέψεις ποτέ στον εαυτό σου να πληγωθείς για μία σχέση που τέλειωσε, γιατί θεωρείς ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Διατηρώντας το κέφι και την αισιοδοξία σου, παραμένεις ένα καλό φιλαράκι με το πρώην ταίρι σου!

 Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Δεν είμαι εγώ για μόνιμες δεσμεύσεις: Στο άκουσμα της σταθερής σχέσης, του γάμου και της οικογένειας…σε πιάνει αλλεργικό σοκ απέχθειας!
 •  Μην μου αρχίζεις την γκρίνια και τις ζήλιες, είμαστε μαζί μόνο για να περνάμε καλά: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σε κάνει να απεχθάνεσαι τα προβλήματα που εμφανίζονται κατά καιρούς σε μία σχέση!
 • Όταν κατακτώ το στόχο μου …αρχίζω πλέον να βαριέμαι: Για να σου διατηρηθεί το ερωτικό ενδιαφέρον, πρέπει διαρκώς να αμφιβάλλεις! 
 • Ετοιμάζω ταξίδι μονάχα για πάρτι σου: Θέλεις με το ταίρι σου να ταξιδεύετε και να ανανεώνεστε!

Αφροδίτη  στον Αιγόκερω
Η Αφροδίτη σου από το γήινο ζώδιο του Αιγόκερω φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που λειτουργείς με λογική, σοβαρότητα αλλά και σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή! Δεν σου αρέσουν οι εφήμερες και επιπόλαιες γνωριμίες, αναζητάς στη ζωή σου μία ουσιαστική σχέση, έναν άνθρωπο που θα μπορείς να βασιστείς και που μαζί θα έχετε προοπτικές και εξέλιξη! Δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες και έχεις δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σου , με αποτέλεσμα να δίνεις την εντύπωση του απρόσιτου και σεμνότυφου ανθρώπου! Αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο που θα έχετε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες φιλοδοξίες για τη ζωή. Η μεγαλύτερη ανάγκη σου είναι να αισθάνεσαι ότι το ταίρι σου σε εκτιμά, σε θαυμάζει και σε σέβεται αλλά και ότι η σχέση σας είναι αποδεκτή τόσο από το κοινωνικό όσο και από το οικογενειακό σου περιβάλλον.  Επιθυμείς να έχεις ένα άτομο αντάξιο σου και δεν μπορείς να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από αυτό που πιστεύεις ότι σου αξίζει. Η λογική υπερτερεί από το συναίσθημα για αυτό και στην επιλογή του ερωτικού σου συντρόφου θα λάβεις υπόψη την οικονομική και επαγγελματική κατάσταση του ατόμου αλλά και το μορφωτικό του επίπεδο! Απαραίτητο για σένα είναι να έχεις  πάρεις την γνώμη της οικογένειας και των φίλων, όπου πάντα σε επηρεάζουν με τον τρόπο τους στην τελική σου επιλογή. Είναι σημαντικό για σένα η σχέση σου να κάνει καλό στο κοινωνικό σου στάτους!  Η δημιουργία οικογένειας είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ζωής σου, για αυτό και η προτεραιότητα σου είναι να έχεις εξασφαλίσει μία επαγγελματική και οικονομική σταθερότητα προκειμένου να δεσμευτείς ουσιαστικά με έναν άνθρωπο! Μπορεί  στην  ερωτική σου ζωή να εκδηλώνεις λίγη ψυχρότητα ή να μην δείχνεις πως σου είναι απαραίτητη η συναισθηματική κάλυψη, στην πραγματικότητα όμως είσαι ένα άτομο με ηθικές αξίες που συμπεριφέρεσαι με ποιότητα και σεβασμό απέναντι στον ερωτικό σου σύντροφο!

 Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Δεν είμαι εγώ για παιχνιδάκια, αν θέλεις κάτι σοβαρό τότε το συζητάμε:  Δεν έχεις καμία διάθεση για άσκοπο φλερτ και επιπόλαιες σχέσεις!
 • Που είπαμε πώς δουλεύεις; : Είναι πολύ βασικό για σένα να γνωρίζεις την επαγγελματική κατάσταση του υποψήφιου συντρόφου σου…αν δεν σου αρέσει το επάγγελμά του, τότε αρχίζεις να έχεις αμφιβολίες!
 • Για να δούμε τι θα πει η οικογένεια και οι φίλοι; : Αν το άτομο που θέλεις δεν περάσει από την έγκριση της μαμάς, του μπαμπά και των φίλων, τότε έχουμε πρόβλημα!
 • Μη με βλέπεις που δεν εκφράζομαι, κρύβω και εγώ τις ευαισθησίες μου: Οι γύρω σου μπορεί να θεωρούν ότι είσαι ένα ψυχρό άτομο, όμως στην πραγματικότητα έχεις και εσύ τις ευαισθησίες σου, ερωτεύεσαι, πληγώνεσαι, αγαπάς δίχως όρια!

!PageBreak!

Αφροδίτη  στον Υδροχόο
Η Αφροδίτη σου από το αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, σε κάνει αρκετά απρόβλεπτο και εκρηκτικό στα ερωτικά σου! Ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα και με πάθος, όμως πολύ γρήγορα σου φεύγει το ερωτικό ενδιαφέρον, γιατί αναζητάς πάντα κάτι καινούριο που θα ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου. Δεν είσαι άνθρωπος ασταθής στον έρωτα, αλλά μέχρι να αποκτήσεις την ωριμότητα και την εμπειρία,  δεν μπορείς εύκολα να διακρίνεις και να ξεχωρίσεις τον έρωτα από την φιλία, την απλή συμπάθια και εκτίμηση από τα ερωτικά συναισθήματα! Στην πραγματικότητα αυτό που αναζητάς για να αισθανθείς πληρότητα, είναι ένα άτομο που η σχέση σας θα στηρίζεται στην αληθινή, πραγματική φιλία, που θα  μοιράζεστε τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες απόψεις για τη ζωή και μεταξύ σας θα υπάρχει ένα βαθύ και ουσιαστικό δέσιμο! Σε έλκει  αλλά και σε εξιτάρει πάντα το περίεργο, το διαφορετικό, το καινούριο αλλά και το άπιαστο! Στη ζωή σου θα σου τύχει να ερωτευτείς άτομο με το οποίο έχεις μεγάλη διαφορά ηλικίας, χιλιομετρική απόσταση ή κάποιου είδους διαφορά που κάνει την σχέση σας δύσκολη. Είσαι ένας άνθρωπος με μεγάλο κοινωνικό κύκλο αλλά και αρκετούς θαυμαστές. Το φλερτ είναι το καθημερινό σου χόμπι το οποίο και δεν μπορείς να διακόψεις, ακόμα και όταν δεσμευτείς ουσιαστικά με κάποιον άνθρωπο! Για να διατηρηθεί αμείωτο το ερωτικό σου ενδιαφέρον αλλά και για να παραμείνεις σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, θα πρέπει να νιώθεις ότι δεν στερείσαι την ελευθερία σου και ότι δεν περιορίζεσαι! Παρόλο που κάποιες στιγμές φαίνεται πως στον έρωτα λειτουργείς επιπόλαια, στην πραγματικότητα δεν σου αρέσει να εξαπατάς και να εξαπατάσαι και συμπεριφέρεσαι με μεγάλη ευθύτητα αλλά και τιμιότητα στους ανθρώπους που σχετίζεσαι. Δεν διστάζεις να πεις ξεκάθαρα αλλά και «ωμά» όλα όσα σκέφτεσαι και αισθάνεσαι, έστω και αν ξέρεις ότι μπορεί τα λόγια σου να πονέσουν. Δεν σου αρέσει όμως να δίνεις ή να δέχεσαι ψεύτικες ελπίδες. Μετά τη λήξη μίας ερωτικής σχέσης, καταφέρνεις και διατηρείς μία ουσιαστική μακρόχρονη φιλία, γιατί δεν σου αρέσει να αποκόβεσαι!

Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Φίλοι ή εραστές; Μάλλον  ούτε εσύ γνωρίζεις την ξεκάθαρη απάντηση, αφού έχεις την τάση να μπερδεύεις την φιλία με τον έρωτα!
 • «Δεν με νοιάζουν οι διαφορές μας, μου αρκεί αυτό που είσαι»: Δεν δίνεις καμία σημασία στην εμφάνιση, στην ηλικία ή στο κοινωνικό στάτους, αυτό που σε νοιάζει είναι αποκλειστικά και μόνο ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου!
 • Αγαπώ όλο τον κόσμο: Μπορεί ο έρωτας να σε έχει χτυπήσει με τα βέλη του, αυτό όμως δεν αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί να γοητευτείς ή και να φλερτάρεις και με κάποιο άλλο άτομο!
 • Δεν μπαίνω σε καλούπια: κανείς δεν μπορεί να σε αλλάξει! Είσαι ένας άνθρωπος με αυθεντικότητα, που δεν μπορείς  να δεχτείς τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις! 

Αφροδίτη  στους Ιχθείς
Με την Αφροδίτη σου από το υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, είναι απολύτως φανερό ότι είσαι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, που θέλεις να έχεις στο πλάι σου μία σχέση που θα σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια.  Τα συναισθήματά σου είναι πολλές φορές συγκεχυμένα και δεν μπορείς εύκολα να διακρίνεις ποιο είναι πραγματικά το ζητούμενό σου από έναν ερωτικό σύντροφο.  Η φαντασία σου πολλές φορές σε παρασύρει να δημιουργείς μία εικόνα για το άτομο που ποθείς, που απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Αρνείσαι να αποδεχτείς την αλήθεια και προτιμάς να χάνεσαι στα όνειρα και στις σκέψεις σου, γιατί δεν θέλεις να πληγώνεσαι! Πρόσεξε όμως, γιατί πολλές φορές θα βρεθείς στη θέση να τραγουδάς «Φαντασία μου πλανεύτρα, είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα»!  Όταν είσαι σε μία ερωτική σχέση λειτουργείς με τρυφερότητα, συναισθηματισμό και ευαισθησία! Τα δίνεις όλα για τον ερωτικό σου σύντροφο, χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί και να τον κακομαθαίνεις! Δεν μπορείς εύκολα να πεις «όχι» και είναι στην φύση σου να υποχωρείς και να συμβιβάζεσαι, προκειμένου να διατηρήσεις την ηρεμία στη σχέση σου! Η μοναξιά σε τρομάζει, για αυτό και έχεις την τάση να «γαντζώνεσαι» στο ερωτικό σου ταίρι και να νιώθεις εξάρτηση από αυτό, πολύ απλά γιατί δεν μπορείς ούτε στιγμή χωρίς την παρουσία ενός ανθρώπου πλάι σου! Στη ζωή σου θα υπάρξουν άνθρωποι που θα εκμεταλλευτούν τις αγνές και ευαίσθητες προθέσεις σου. Στο τέλος μίας σχέσης μπορεί να αισθάνεσαι πως έφτασε η συντέλεια του κόσμου, όμως είναι στην φύση σου να μπορείς να γυρίζεις εύκολα καινούρια σελίδα! Για να νιώσεις συναισθηματική πληρότητα, σου αρκεί να βρεις  έναν άνθρωπο που θα σου δώσει απεριόριστη αγάπη!

Τα Highlights της ερωτικής σου συμπεριφοράς:

 • Την μοναξιά φοβάμαι: Προτιμάς να είσαι με τον λάθος άνθρωπο παρά να μην έχεις την σιγουριά μιας σχέσης! 
 •  Εμένα άσε με στον κόσμο τον δικό μου:  Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι είσαι στον κόσμο σου – και μεταξύ μας δεν έχουν και άδικο-, αλλά η φαντασία και η ονειροπόληση είναι δύο έμφυτα χαρίσματά σου, τα οποία δεν μπορείς να αποχωριστείς!
 • Ότι θες εγώ: Για να κρατήσεις ένα άτομο στο πλάι σου, μπορείς να κάνεις θυσίες, περιορισμούς ….ακόμα και να χάσεις την προσωπική σου ταυτότητα!
 • Απιστία….απαπαπά…εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα: Μεταξύ μας κάνεις ….Όταν το ταίρι σου δεν σε καλύπτει πλέον συναισθηματικά, εύκολα μπορεί να μπεις στο δίλημμα μίας παράλληλης σχέσης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here