Οι Επτά Ακτίνες και η σχέση τους με την Αστρολογία!

0
7

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι οι επτά θεμελιώδεις ενέργειες του σύμπαντος, από τις οποίες προέρχονται το πνεύμα, η ψυχή και η μορφή. Ο προσδιορισμός της ψυχικής ακτίνας κάποιου, είναι ένα ζωτικής σημασίας στάδιο για την αυτοπραγμάτωση. Όταν το γνωρίζουμε αυτό, ξέρουμε σε ποιο πνευματικό άσραμ ανήκουμε. Δηλαδή, σε ποιον πνευματικό κύκλο. Αυτό, έχει μεγάλη σχέση και με το ζώδιό μας, βέβαια.

Οι ακτίνες είναι πνευματικές ενέργειες, κάθε ακτίνα ρέει μέσα από τρία σημεία του εαυτού, την ψυχή, το πνεύμα και το σώμα. Και δίνει τη δύναμη και τη ζωή.

Πρώτη Ακτίνα – Θέληση και Δύναμη – Κριός, Λέων, Αιγόκερως
Πλεονεκτήματα: Δίνει θέληση και δύναμη για την ηγεσία, την αυτοδυναμία, την επιμονή, το θάρρος και την φιλοδοξία. Αδυναμίες: γίνεται το άτομο σκληρό, ανυπόμονο, απόμακρο, χάνει τον έλεγχο. Επαγγέλματα: η πολιτική, το δίκαιο, η διαχείριση.

Δεύτερη Ακτίνα Αγάπης και Σοφίας – Δίδυμοι, Παρθένος, Ιχθείς
Πλεονεκτήματα: σοφοί, χωρίς αποκλεισμούς, με κατανόηση, διακριτικοί.Αδυναμίες: επιδιώκουν την έγκριση, ποθούν την δημοτικότητα, φοβισμένοι. Επαγγέλματα: Διδασκαλία, θεραπεία, θρησκεία.

Τρίτη Ακτίνα Δράση και Διανόηση- Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως
Πλεονεκτήματα: εξαιρετικά ευέλικτοι, ισχυρή διάνοια, επιδέχονται αυστηρή ανάλυση, έχουν την ικανότητα να σχεδιάζουν στρατηγικές, ισχυρή ρητορική, επιχειρηματική ικανότητα και εξυπνάδα, ιδιαίτερα ενεργοί και δραστήριοι. Αδυναμίες: δόλιοι, πάρα πολύ υλιστές. Επαγγέλματα: Εμπόριο και επιχειρήσεις, διανοούμενοι, στρατηγοί, φιλόσοφοι.

Τέταρτη Ακτίνα Αρμονία μέσω της Σύγκρουσης – Ταύρος, Σκορπιός, Τοξότης
Πλεονεκτήματα: ισορροπημένοι, γαλήνιοι, διαισθητικοί, διπλωματικοί, ειρηνοποιοί, καλλιτεχνικά ευαίσθητοι ικανοί να δημιουργήσουν χρώματα και ομορφιά, με καλή αίσθηση του χιούμορ, άφθονη δημιουργικότητα και αυθόρμητοι. Αδυναμίες: αμφίθυμοι, αναποφάσιστοι, πολύ συμβιβαστικοί, με βίαιες εναλλαγές της διάθεσης. Επαγγέλματα: διπλωμάτες, σύμβουλοι επιχειρήσεων, καλλιτέχνες, διασκεδαστές.

Πέμπτη Ακτίνα Επίμονα μυαλά – Λέων, Τοξότης, Υδροχόος
Πλεονεκτήματα: το επιστημονικό πνεύμα, αναλυτική ικανότητα, τεχνικές, ρεαλισμός, εφευρετικότητα, ισχυρή ικανότητα της έρευνας, στόχοι. Αδυναμίες: συγχωρετικοί, μη-κοινωνικοί, προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα μέσω της γνώσης. Επαγγέλματα: επιστήμονας, ερευνητής, μηχανικός, αναλυτής, τεχνικός.

Έκτη Ακτίνα Αφοσίωση και Ιδεαλισμός – Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς
Πλεονεκτήματα: πιστοί, αφοσιωμένοι, μυστικιστές, έχουν ζήλο, ενθουσιασμό, σοβαροί, ειλικρινείς, έχουν καλοσύνη. Αδυναμίες: τυφλή πίστη, δυσανεξία, φανατικοί, δογματικοί, υπερσυναισθηματικοί, μονόφθαλμοι, παίρνουν τα πράγματα προσωπικά.  Επαγγέλματα: ανθρωπιστικά επαγγέλματα, στρατιωτικοί, ιερείς, οι στρατιές των ανθρώπων που φροντίζουν για τους άλλους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και τη θρησκεία.

Έβδομη Ακτίνα Τελετές και Μαγεία – Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως
Πλεονεκτήματα: εξαιρετικά οργανωμένοι και αποτελεσματικοί, με διαχείριση δεξιοτήτων, σχολαστικοί, αυτοδύναμοι, χαριτωμένοι, πολύ ευγενικοί. Αδυναμίες: άκαμπτοι, απαιτητικοί, τελειομανείς, με επιφανειακή κρίση, τονίζουν την εμφάνιση και την εικόνα, πομπώδεις, μισαλλόδοξοι, υλιστές. Επαγγέλματα: διαχείριση, η οποία εκδηλώνεται με ιδέες, όπως μέσα από την αρχιτεκτονική, την τελετή, τη μαγεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here