Οι εξωτερικοί ανάδρομοι γενέθλιοι πλανήτες και η σημασία τους

0
3

Οι εξωτερικοί πλανήτες είναι ανάδρομοι περίπου 5 μήνες του έτους. Έτσι, συναντώνται συχνά ανάδρομοι σε γενέθλιους χάρτες.

Ανάδρομος Δίας: Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε θέση να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες, τις οποίες οι άλλοι αγνοούν ή προσπερνούν. Δοκιμάζουν την τύχη τους εκεί που άλλοι έχουν προσπαθήσει και αποτύχει. Έχουν δικό τους κώδικα δεοντολογίας και ηθικής, δική τους θρησκεία και φιλοσοφία. Αναζητούν τις απαντήσεις στον βαθύτερο εαυτό τους, και δεν ακολουθούν τις κοινές νόρμες και τα δόγματα. Θέλουν να επεκταθούν σε ό,τι νέο, αδοκίμαστο και αναπόδεικτο.

Ανάδρομος Κρόνος: Αυτοί οι άνθρωποι διατηρούν σχεδόν πάντα σοβαρές αμφιβολίες για την αξία τους ως ανθρώπινα πλάσματα. Έχουν μειωμένο «εγώ». Φοβούνται να ρισκάρουν, και η συμπεριφορά τους πολλές φορές είναι παιδαριώδης. Υπάρχει συνήθως ένας υποσυνείδητος φόβος απόρριψης και απώλειας. Οι περιορισμοί και οι ευθύνες στη ζωή τους είναι αυτοεπιβαλλόμενες. Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση ανάδρομου πλανήτη.

Ανάδρομος Ουρανός: Εδώ είναι οι γεννημένοι επαναστάτες. Ισχυρά μεταρρυθμιστικά ένστικτα για το σύνολο. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια ισχυρή εσωτερική ανάγκη και επιθυμία να δοκιμάσουν επίμονα τις προσωπικές τους ικανότητες απέναντι σε εκείνες των άλλων. Θα πρέπει να αποδεικνύονται οι ίδιοι συνεχώς στον εαυτό τους. Στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν μεγαλύτερη ελευθερία, ενδέχεται να περιορίζουν την ελευθερία των άλλων.

Ανάδρομος Ποσειδώνας: Αυτοί οι άνθρωποι συχνά είναι μπερδεμένοι, ως προς το αν είναι «ενάρετοι» ή όχι. Επιδιώκουν επίμονα να βοηθούν τους άλλους, ανεξαρτήτως αν οι άλλοι θέλουν τη βοήθειά τους ή όχι. Είναι ευάλωτοι και επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους.

Ανάδρομος Πλούτωνας: Σχεδόν το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ανάδρομο Πλούτωνα. Η επίδρασή του είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά γενικά αυτοί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να ενσωματωθούν στην επικρατούσα τάση της κοινωνίας. Όταν ο Πλούτωνάς τους είναι πολύ ισχυρός, κάνουν πράγματα χωρίς να καταλαβαίνουν γιατί.

Ανάδρομος κυβερνήτης Ωροσκόπου: Αυτοί οι άνθρωποι αμφιβάλλουν για την προσωπική αξία τους ως άτομα και είναι πολύ ανήσυχοι με την εικόνα του εαυτού τους. Είναι «λουλούδια που αργούν ν΄ανθίσουν».

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here