Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας! (17/06/19 – 23/06/19)

0
13

ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 17 Ιουνίου, η Πανσέληνος θα είναι στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας: Θα σας κάνει να νιώθετε πανέτοιμοι να δεχτείτε νέες εμπειρίες ανάπτυξης και αλλαγής. Για την ακρίβεια, μπορεί να νιώθετε λίγο ανυπόμονοι και αγχωμένοι σχετικά με αυτά τα θέματα. Μπορεί να θέλετε να δείτε την πρόοδο τώρα.
Καλά θα κάνετε να έχετε πίστη και να κυνηγήσετε τα πιο τρελά σας όνειρα, ενώ αφήνετε και χώρο για να συμβεί φυσικά και οτιδήποτε ακολουθεί.

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου, το ταξίδι του Ήλιου μέσα από τον τέταρτο οίκο σας του σπιτιού ενεργοποιεί την ανάγκη σας για χαλάρωση μαζί με αγαπημένους.
Δουλέψτε σε έργα ανακαίνισης ή βελτίωσης του σπιτιού σας. Απολαύστε διακοπές με την οικογένειά σας ή κάντε μπάρμπεκιου στην αυλή σας και θα νιώσετε αναζωογονημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 17 Ιουνίου, η Πανσέληνος θα είναι στον όγδοο Οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας: Θα νιώσετε τη διακαή επιθυμία να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας στο ταίρι ή τον πιθανό ερωτικό σύντροφό σας. Αν δίνατε περισσότερα απ’ όσα παίρνατε ή το αντίθετο, είναι καιρός να δεχτείτε τα γεγονότα. Θα είναι πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική σας σταθερότητα και για τη σχέση σας να διασφαλίσετε ότι υπάρχει αμοιβαιότητα μεταξύ σας.

Στις 23 Ιουνίου, η κοινωνική Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος σχηματίζει τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία στον όγδοο Οίκο σας. Αυτός αφορά επίσης τους κοινούς πόρους. Μπορεί να βρεθείτε με πολλή δουλειά στα χέρια σας, μόνοι ή με το ταίρι σας. Θα σας βοηθήσει αν περιορίσετε τη λίστα όσων έχετε να κάνετε και να δαμάσετε τις προσδοκίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 17 Ιουνίου η Πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα σκέφτεστε έντονα τις προσωπικές σας ανάγκες… Όπως και τυχόν συμβιβασμούς που πρέπει να γίνουν, ώστε να βρεθείτε σε πιο αρμονική θέση με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο. Αν δυσκολεύεστε να βρεθείτε στο ίδιο μήκος κύματος, τώρα είναι η ώρα να δεσμευτείτε στην εύρεση λύσης που θα κρατήσει.

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 27 Νοεμβρίου, ο ονειρικός Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Θα ρίξει φως στις χαραμάδες που έχει το επαγγελματικό σχέδιό σας… Που μπορεί προηγουμένως να είχατε εξετάσει μόνο επιφανειακά. Αναγνωρίστε αυτή την πραγματικότητα και αφιερώστε χρόνο στη λύση αυτών των προβλημάτων τους επόμενους μήνες. Θα μπορέσετε να κάνετε την αρχή στην πραγματοποίηση των πιο τολμηρών φιλοδοξιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Στις 19 Ιουνίου ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης στο ζώδιό σας, σχηματίζει αντίθεση με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με το ταίρι σας ή έναν στενό φίλο, για κάποιο σημαντικό θέμα. Την ίδια στιγμή, θα επικεντρώνεστε στο να κάνετε αυτό που πρέπει για να συντονιστείτε πάλι. Οι προσπάθειές σας μπορούν να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη δυναμική της σχέσης σας.

Ο Ήλιος περνά από το ζώδιό σας από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Θα απολαύσετε ένα κύμα αυτοπεποίθησης, που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε στόχους που αφορούν την ευεξία και τα επαγγελματικά σας. Αφήστε τις συναισθηματικές μεταβολές να σας καθοδηγήσουν. Με άλλα λόγια, να ξεκουράζεστε όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα και να δουλεύετε σκληρά όταν νιώθετε ιδιαίτερα φιλόδοξοι. Θα κάνετε μεγάλη πρόοδο.

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 17 Ιουνίου η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον πέμπτο οίκο σας . Θα λαχταράτε να αφήσετε στην άκρη τη δουλειά και να εκφράσετε τον εαυτό σας με διασκεδαστικούς, εγκάρδιους και δημιουργικούς τρόπους. Είναι πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική ισορροπία σας να φροντίσετε τον ονειροπόλο μέσα σας. Θα το καταφέρετε με την τέχνη, το γράψιμο, τις περιπλανήσεις, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τις συζητήσεις με αγαπημένους σας.

Στις 19 Ιουνίου, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης στον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας σχηματίζει αντίθεση με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Η όψη αυτή επικεντρώνει τη σκέψη σας στη βελτίωση της υγείας σας σώματος και μυαλού. Λαχταράτε και είστε αποφασισμένοι να πετύχετε έναν προσωπικό στόχο. Αυτός είναι να κάνετε περισσότερο διαλογισμό είτε να περνάτε χρόνο βελτιώνοντας τις δεξιότητες που σχετίζονται με την αγαπημένη σας άσκηση. Ακούτε τα ένστικτά σας και αποφεύγετε να πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου, το ταξίδι του Ήλιου μέσα από τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης μπορεί να πυροδοτήσει διάφορα συνεργατικά έργα. Όσο πιο πρόθυμοι είστε να ξεκινήσετε ομαδικές δραστηριότητες για τη φυσική κατάσταση ή την καριέρα σας, τόσο πιο απολαυστική θα είναι η εμπειρία σας. Μπόνους: Θα κάνετε νέους φίλους και επαγγελματικές επαφές στην πορεία!

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 27 Νοεμβρίου, ο ονειρικός Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Θα φέρει μια δόση πραγματικότητας στις στενές σχέσεις σας. Φορούσατε ρόδινα γυαλιά και δεν βλέπατε μια ανθυγιεινή συνήθεια, μια τοξική δυναμική ή έλλειψη αμοιβαιότητας; Τώρα είναι η ώρα να τη δείτε και να την αντιμετωπίσετε. Έτσι θα διασφαλίσετε την μακροπρόθεσμη ευτυχία σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 17 Ιουνίου η Πανσέληνος θα είναι στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας: Μπορεί να γεμίσει το ημερολόγιό σας με ακόμα περισσότερες δουλειές, ευθύνες, αγγαρείες, τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε ό,τι κι αν κάνετε και είστε μονίμως σε κατάσταση υπερέντασης;

Είναι ώρα να πατήσετε φρένο και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κάνει το διάλειμμα που του αξίζει. Η φρενήρης ενέργεια σάς καλεί να κάνετε τώρα συνειδητή προσπάθεια για να βρείτε γαλήνη και ηρεμία. Να βάλετε ως προτεραιότητα τη φροντίδα του εαυτού σας.

Ο Ήλιος περνά από τον δέκατο οίκο σας της καριέρας, από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Θα νιώθετε πιο σίγουροι όσο αφορά τους επαγγελματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Σχεδιάστε συναντήσεις με προϊστάμενους για να συζητήσετε το όραμά σας και καταρτίστε τις πιο τολμηρές παρουσιάσεις σας. Θα δείτε αναγνώριση για την εστίαση και το πάθος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 17 Ιουνίου, η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος: Θα σκέφτεστε πόσο χρόνο και ενέργεια αφιερώνετε στη δουλειά σας. Θα σκέφτεστε επίσης τα οφέλη που έρχονται με αυτό – ή που δεν έρχονται. Θα θέλετε να βρείτε τη γαλήνη και την ισορροπία σε σχέση με αυτά τα θέματα. Το να είστε συναισθηματικά παρόντες και να απολαμβάνετε τη δουλειά σας, είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας.

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 27 Νοεμβρίου, ο ονειρικός Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στον πέμπτο Οίκο σας του έρωτα. Θα απαιτεί να ρίξετε μια πιο ρεαλιστική ματιά στους τρόπους που ψάχνετε την απόλαυση και τη διασκέδαση. Οι σκέψεις σας για μια σχέση ή ένα δημιουργικό έργο υπάγονται στο σφαίρα του μαγικού; Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που πιστεύατε. Μπορεί να μην είναι εύκολο… Αλλά εντέλει το να κάνετε δική σας την αλήθεια, θα σας κάνει πιο δυνατούς μακροπρόθεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 17 Ιουνίου θα έχετε την Πανσέληνο στο ζώδιό σας: Θα νιώθετε ενοχλημένοι αν δεν παίρνετε την προσοχή που θέλετε από το ταίρι, τους φίλους ή άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Μπορεί ακόμα και να καταφύγετε σε δραματικούς θεατρινισμούς για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας. Φροντίστε όμως να επιλέξετε μια πιο προσγειωμένη λύση και να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας με ψύχραιμο και συγκροτημένο τρόπο.

Ο Ήλιος περνά από τον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Θα θέλετε να βιώσετε ακόμα πιο βαθιές συνδέσεις με το ταίρι σας ή έναν πιθανό εραστή. Θα σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα το όραμά σας, το να μοιραστείτε ή ακόμα και να γράψετε τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 17 Ιουνίου, η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον δωδέκατο οίκο σας της πνευματικότητας: Μπορεί να έχετε τη διάθεση να ακυρώσετε κοινωνικά σχέδια ή ακόμα και να αφήσετε τη δουλειά σας(!) για να αφιερώσετε χρόνο στη ξεκούραση και τη χαλάρωσή σας. Τελευταία αναλαμβάνατε περισσότερα απ’ όσα συνειδητοποιούσατε και αυτό μπορεί να έχει αρχίσει να σας εξαντλεί. Έχετε κερδίσει ένα διάλειμμα για να φροντίσετε τον εαυτό σας και είναι κρίσιμο για την ευεξία σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να συνεχίσετε να δουλεύετε το ίδιο αποτελεσματικά.

Ο Ήλιος περνά από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Θα λάβετε ένα κύμα ενέργειας για να αντιμετωπίσετε έργα με το ταίρι σας ή έναν φίλο. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε τα πάντα ταυτόχρονα και με μεγάλη αφοσίωση από την αρχή, γεγονός αξιοθαύμαστο. Αλλά θα είναι καλύτερο να είστε ρεαλιστές και να στηριχτείτε σε συνεργασίες, αντί να τρέχετε μόνο με τον δικό σας ρυθμό. Η τελική νίκη θα έρθει από τις στενές συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προβλέψεις σας

Γύρω στις 17 Ιουνίου η Πανσέληνος θα επηρεάσει τον ενδέκατο οίκο σας της δικτύωσης: Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η αρμονία και η δημιουργική διέγερση έρχονται πιο εύκολα, όταν περνάτε χρόνο με συναδέλφους, στενούς φίλους και αγαπημένους. Ναι, ακόμα περισσότερο απ’ όσο συνήθως! Τα ομαδικά ραντεβού, συναντήσεις για ανταλλαγή ιδεών ή χαλαρές μαζώξεις, σας κάνουν να νιώθετε υποστήριξη και ανανεώνουν τους δεσμούς σας.

Ο Ήλιος περνά από το έκτο οίκο σας της ευεξίας από τις 21 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου: Θα νιώθετε πιο έτοιμοι να υιοθετήσετε ένα πιο φιλόδοξο πρόγραμμα γυμναστικής ή μια νέα διατροφική ρουτίνα. Ψάξτε νέα στούντιο γυμναστικής κοντά στο σπίτι σας ή κατεβάστε μια εφαρμογή γυμναστικής. Ψάξτε κάποια υπηρεσία διανομής φαγητού και θα αποκτήσετε νέα προοπτική στην τωρινή σας προσέγγιση. Έτσι θα βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας και θα εμψυχωθείτε για να συνεχίσετε!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προβλέψεις σας

Μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε στο επίκεντρο. Οι προσπάθειές σας στη δουλειά αναγνωρίζονται, οι προϊστάμενοι θέλουν να σας δώσουν περισσότερες ευθύνες γύρω στις 17 Ιουνίου: Η Πανσέληνος θα επηρεάζει τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Ενώ μπορεί να νιώθετε αμηχανία μπροστά σε τέτοιου είδους επευφημίες, αξίζετε τα εύσημα για τη σκληρή δουλειά σας. Αυτή η στιγμή μπορεί επίσης να σας δώσει τη δύναμη να κλείσετε ένα επαγγελματικό κεφάλαιο και να κυνηγήσετε τους στόχους του επόμενου επιπέδου.

Στις 23 Ιουνίου, η κοινωνική Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής σχηματίζει αντίθεση με τον επεκτατικό Δία στον δέκατο οίκο της καριέρα σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε υπερβολικά πολλά πράγματα, στη δουλειά και στο σπίτι. Δεν είναι ντροπή αν δεν καταφέρετε να τα ολοκληρώσετε όλη τη λίστα σας. Μπορεί να είστε γενναιόδωροι υπερήρωες στην καρδιά αλλά είστε και άνθρωποι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here