Οι Διελεύσεις Πλανητών από τους Οίκους!

0
13

(01) Διελεύσεις του Ήλιου από τους Οίκους

Ο Ήλιος στον πρώτο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα υπάρξει μία αναγέννηση του εαυτού σας και θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την προσωπικότητας σας, την εμφάνιση σας, την συμπεριφορά σας και την εκφραστικότητα σας προς τα έξω. Σε αυτόν τον οίκο σημαίνει ότι έκλεισε ένας ηλιακός κύκλος και ξεκινάει ένας καινούργιος, κουβαλώντας όλες τις εμπειρίες του παρελθόντος μαζί σας. Είναι μία καλή περίοδος για να κάνετε κάτι εντελώς νέο εξερευνώντας και ανακαλύπτοντας κάποιους τομείς της ζωής σας. Αν όχι όλες τουλάχιστον οι περισσότερες προσπάθειες που θα κάνετε θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία ανεβάζοντας την ψυχολογία σας στο έπακρον. Δεν είναι κατάλληλος καιρός για οτιδήποτε κάνετε ομαδικό, αλλά και για οποιαδήποτε συνεταιριστική προσπάθεια. Τώρα είναι η χρονική περίοδος που θα χαράξετε ένα καινούργιο δικό σας δρόμο στην ζωή.
Ο Ήλιος στον δεύτερο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα εστιάσετε την προσοχή σας σε ότι έχει σχέση με θέματα ύλης, αλλά και σε ότι έχει σχέση με την προσωπική σας άνεση. Θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ασφάλεια και σιγουριά, αλλά και κάθε είδους αποκτήματα θα βρεθούν στην πρώτη θέση του ενδιαφέροντος σας. Έτσι καλό είναι να καταναλώσετε όλη σας την ενέργεια στον εργασιακό σας τομέα ο οποίος θα φέρει κατά φυσική συνέπεια και μια σταθερότητα στα οικονομικά σας. Αποφύγετε όμως μέσα από τον ενθουσιασμό των επιτυχιών σας να κάνετε υπερβολικές και περιττές αγορές, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Ίσως να είστε λίγο συγκρατημένοι στις τελικές σας αποφάσεις, αποφεύγοντας οτιδήποτε περικλείει τον κίνδυνο της αποτυχίας.
Ο Ήλιος στον τρίτο Οίκο

Αυτό το διάστημα ο τομέας της επικοινωνίας σας θα βρεθεί στο αποκορύφωμα του, τώρα θα δίνεται περισσότερη προσοχή στο άμεσο περιβάλλον σας και οι μετακινήσεις σας θα είναι πολλές. Η κοινωνικότητα σας θα βρεθεί στο αποκορύφωμα της και οι συνεργασίες σας με τους άλλους θα είναι πολλές και πετυχημένες. Επίσης και η περιέργεια σας θα ξεπεράσει τα όρια του συνηθισμένου και μέσα από αυτήν ίσως γνωρίσετε κάποια επιπλέον πράγματα, τα οποία πολύ πιθανόν να σας φανούν χρήσιμα στο άμεσο μέλλον. Τα αδέλφια, οι γείτονες, οι φίλοι, οι στενοί συγγενείς και οι συνάδελφοι σας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτήν την περίοδο στην ζωή σας. Η αυτοσυγκέντρωση σας θα είναι ιδιαίτερα μειωμένη, μια και θα προσπαθείτε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, επιδιώκοντας την πνευματική σας τεχνογνωσία. Η δυνατότητα σας να εκφράσετε τις ιδέες σας αυτήν την περίοδο θα είναι σημαντική και θα έχετε την διάθεση να διερευνήσετε νέα πράγματα και καταστάσεις.

Ο Ήλιος στον τέταρτο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας ότι αφορά την οικογένεια, το σπίτι, τις ρίζες σας, αλλά και ότι αφορά κληρονομικά θέματα. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος και θα έχετε την τάση να ηγείστε στον χώρο και στα άτομα του σπιτιού σας. Αυτό όπως είναι φυσικό μπορεί να σας φέρει σε ανοικτή σύγκρουση με τα άτομα της οικογενείας σας, γι αυτό καλό θα ήταν να διοχετεύσετε την μεγάλη ενεργητικότητα που θα έχετε κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να λειτουργήσει για το συνολικό καλό της οικογενείας και του σπιτιού σας, χωρίς να γίνεστε δεσποτικοί. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στα έξοδα που θα κάνετε αυτήν την περίοδο, γιατί στην προσπάθεια σας να εξασφαλίσετε κάποια πράγματα για το άμεσο μέλλον, μπορεί να γίνετε υπερβολικοί, φτάνοντας έτσι σε κάποια στιγμή σε δύσκολη θέση. Κάντε μια αυτοκριτική και θέστε σωστά θεμέλια για τα θέματα του σπιτιού και της οικογενείας, έχοντας την βεβαιότητα ότι και τα υπόλοιπα άτομα του σπιτιού έχουν τον ίδιο στόχο με σας.

Ο Ήλιος στον πέμπτο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα είναι μία περίοδος δημιουργικότητας, βγάζοντας μια εξωστρέφεια προς τα έξω, η οποία θα σας βοηθήσει στην κάθε δημιουργική σας ενέργεια αρκετά. Οι εμπνεύσεις σας θα βρεθούν στο αποκορύφωμα τους, κάνοντας σας μάλιστα αρκετά ριψοκίνδυνους, αφού θα παίρνετε αποφάσεις χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Θα έχετε έντονα την διάθεση να βγάζετε το παιδί που υπάρχει μέσα σας προς τα έξω, κι αυτό όπως καταλαβαίνετε περικλείει τον κίνδυνο του εύκολου λάθους. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι αυξημένη και εσωτερικά μέσα σας, θα έχετε την αίσθηση της ελευθερίας, αντιδρώντας στον οποιοδήποτε περιορισμό με μεγάλο δυναμισμό. Η ευχαρίστηση και η διασκέδαση θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα, αλλά θα έχετε έντονα την αίσθηση της επιβεβαίωσης, που πολλές φορές θα γίνεστε υπερβολικοί στην προσπάθεια σας να πάρετε την επιβράβευση των άλλων. Επίσης θα έχετε την τάση για τυχερά παιχνίδια, γι αυτό αποφύγετε τις κάθε είδους υπερβολές, μια και αν θέλει η τύχη να σας χαμογελάσει, μπορεί να το κάνει χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Ο Ήλιος στον έκτο Οίκο

Αυτό το διάστημα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον εργασιακό σας τομέα, στον οποίο πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες προσπάθειες παραπάνω από ότι συνήθως, στην προσπάθεια σας να έχετε την αναγνώριση όλων αυτών από τους άλλους. Επίσης και ο τομέας της υγείας πολύ πιθανόν να σας απασχολήσει, γιατί μέσα από τις μεγάλες προσπάθειες που θα κάνετε, υπάρχει ο κίνδυνος της υπερκόπωσης. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία για να ξεχωρίσετε το τι είναι χρήσιμο στην ζωή σας και τι όχι, έχοντας την ευχέρεια να βγάλετε τα άχρηστα πράγματα από την ζωή σας, έστω και να πρόκειται για άτομα και όχι για αντικείμενα. Φυσικά εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι δεν χρειάζεται να σταματάτε υπερβολικά στις λεπτομέρειες, γιατί όπως είναι γνωστό μερικές φορές σταματώντας στις λεπτομέρειες χάνουμε την ουσία και στην προκειμένη περίπτωση αυτό είναι επικίνδυνο. Τέλος καλό θα ήταν να δημιουργήσετε μία κάποια ισορροπία στην σωματική και πνευματική εργασία, ώστε να μην αφήσετε τα περιθώρια για ασθένεια λόγω υπερκόπωσης.

Ο Ήλιος στον έβδομο Οίκο

Αυτό το διάστημα η τάση και η διάθεση που θα έχετε για συνεργασίες αλλά και για κοινωνική ζωή θα είναι έντονη. Θα είστε ανοικτοί και πρόθυμοι στην οποιαδήποτε νέα ιδέα και συνεργασία, νοιώθοντας ότι είναι ο καιρός ώστε να διευρύνετε τις ασχολίες αλλά και τις γνώσεις σας. Φυσικά όλα αυτά δεν θα πρέπει να σας κάνουν υπερβολικά δεκτικούς, γιατί αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά σε όλους τους τομείς θα έλεγα. Η δημοτικότητα σας αλλά και η διπλωματία σας θα βρεθούν στο αποκορύφωμα τους, δημιουργώντας σας πολύ πιο απλές συνθήκες στην επιτυχία των στόχων σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν πολλές στιγμές που κάποια άτομα θα ζητήσουν τόσο την βοήθεια σας, όσο και την άποψη σας για κάποια πράγματα, πράγμα που δεν θα πρέπει να αρνηθείτε, γιατί στο άμεσο μέλλον θα αποζημιωθείτε πλήρως για τις όποιες βοήθειες δώσετε στους άλλους.

Ο Ήλιος στον όγδοο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα υπάρξει η τάση για ασχολίες με τον κλάδο του μετασχηματισμού με την γενική έννοια του όρου, της αλλαγής, της προσωπικής ανάπτυξης, της αναγέννησης, των χρημάτων, των εθισμών, με τα αποκτήματα από τρίτους, αλλά και με ότι αφορά την κληρονομικότητα και την καθαρά σεξουαλική πλευρά. Είναι η χρονική περίοδος που σας δίνετε η δυνατότητα για να απαλλαγείτε από κάθε είδους κακή συνήθεια και να αναπτύξετε την προσωπικότητα σας στο έπακρον. Θα υπάρξουν βαθιές αλλαγές και θα έχετε την διάθεση να εισχωρήσετε πολύ πιο βαθιά μέσα στα πράγματα, προκειμένου να σας γίνουν γνωστές αλήθειες, που μέχρι τώρα υπήρχαν μεν, αλλά ήταν βαθιά κρυμμένες. Από την μία ευνοούνται όλα τα πράγματα που γίνονται κρυφά και μυστικά και από την άλλη, θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της αποκάλυψης και του σκανδάλου, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά για την φήμη σας στην ζωή. Ειδικά οι παράνομες σχέσεις τώρα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν, γι αυτό αυτήν την περίοδο χρειάζεται ιδιαίτερη συγκράτηση, γιατί αν μία σχέση δεν έχει γερά θεμέλια υπάρχει άμεσα ο κίνδυνος να φτάσει σε ένα οριστικό τέλος.

Ο Ήλιος στον ένατο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα βγάλετε μία εξωστρέφεια προς τα έξω η οποία δεν θα έχει τελειωμό. Θα προσπαθήσετε να διώξετε κάθε άσχημη σκέψη από το μυαλό σας που σας βασάνιζε τον τελευταίο καιρό και θα έχετε την αίσθηση του να τολμήσετε και να κάνετε πράγματα που σε μία άλλη περίοδο δεν θα τολμούσατε ούτε καν να τα φανταστείτε. Θα νοιώσετε έντονα την διάθεση να μάθετε πράγματα και να διευρύνετε τα ενδιαφέροντα σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε μία μεγάλη μετακίνηση, η οποία μπορεί να έχει σχέση με ένα ταξίδι, αλλά και με μία βαθειά αλλαγή στην ζωή σας. Αν έχετε κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τον νόμο πολύ πιθανόν να πάρετε κάποια ειδοποίηση δικαστηρίου η απόφασης που περιμένατε εδώ και καιρό. Επίσης ευνοούνται όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση, γι αυτό αν έχετε εκκρεμότητες τέτοιου είδους, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να φροντίσετε να πάρετε κάποιο δίπλωμα ή πιστοποίηση.

Ο Ήλιος στον δέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και φήμη. Αν δεν αφήσετε να σας αποσπάσει την προσοχή τίποτα άλλο, τώρα πολύ πιθανόν να καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποια επαγγελματικά εμπόδια και να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας φορείς, οι οποίοι μπορούν να σας αποφέρουν επιπλέον κέρδη. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία ώστε να δείξετε τις ικανότητες και την δεξιοτεχνία σας σε ορισμένα πράγματα, τα οποία θα σας φέρουν την γενική αναγνώριση των άλλων. Άσχετα με τον πιο τομέα ακολουθείτε επαγγελματικά, τώρα ήρθε η στιγμή της επιβεβαίωσης για το άτομο σας, μια και βρίσκεστε πολύ κοντά ώστε να κάνετε πραγματικότητα, όποιο όραμα και αν είχατε στο παρελθόν. Κάποιο άτομο του αντιθέτου φύλου θα σας στηρίξει στις προσπάθειες που θα κάνετε και αν είστε αδέσμευτοι, πολύ πιθανόν ένα ειδύλλιο να γεννηθεί αυτήν την περίοδο. Οι άλλες όψεις στον χάρτη σας θα δείξουν κατά πόσο θα είναι πετυχημένο αυτό το ειδύλλιο ή όχι.

Ο Ήλιος στον ενδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με την ευρύτερη κοινωνική σας ζωή και με τα όνειρα που έχετε, μια και βρίσκεστε στην πιο κατάλληλη χρονική στιγμή για την πραγματοποίηση τους. Ευνοούνται κάθε είδους ομαδικών ασχολιών, αλλά και πολιτικών βλέψεων, αφού η πολιτική σε αυτόν τον τομέα βρίσκεται στο απόγειο της.. Επίσης αυτήν την περίοδο ευνοούνται και οι ασχολίες κάθε μορφής που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και την ανανέωση. Έτσι καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με την προσωπική σας εμφάνιση και την διόρθωση της, φυσικά αν αυτό είναι εφικτό. Παρ όλο που είναι ο οίκος της ομαδικότητας, αυτήν την περίοδο μας βοηθάει να σταθεροποιήσουμε μία σχέση μας (αν υπάρχει), η οποία μέχρι τώρα στηρίζετε σε μια απλή γνωριμία.

Ο Ήλιος στον δωδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα ίσως ασχοληθείτε με θέματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα, έχοντας την τάση για κάποια εσωστρέφεια αλλά και την διάθεση για κάθε είδους αναγέννηση. Ο βαθύτερος εσωτερικός σας κόσμος θα ενεργοποιηθεί τώρα και θέματα που είναι μυστικά και κρυμμένα τώρα θα βγουν στην επιφάνεια δημιουργώντας αναστάτωση σε πολλούς τομείς. Είναι η χρονική περίοδος που δεν χρειάζεται να βιάζετε και να πιέζετε τις καταστάσεις καθόλου, αλλά αντιθέτως να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν και να πάρουν τον δρόμο τους χωρίς καθόλου βιασύνη. Ευνοούνται οποιαδήποτε θέματα έχουν να κάνουν με άτομα του αντιθέτου φύλου, αλλά δείξτε την απαιτούμενη προσοχή, γιατί πολύ πιθανόν κάποια άτομα που τα θεωρούσατε φίλους μέχρι τώρα να αποδειχθούν εχθροί και μάλιστα ισχυροί. Αποφύγετε πάση θυσία οποιαδήποτε αίσθηση ψυχικής απομόνωσης, επιδιώκοντας την διεύρυνση της κοινωνική σας ζωής, γιατί μέσα από την πιθανή τάση εσωστρέφειας που θα έχετε, μπορεί να κινδυνεύσει ακόμα και η ψυχική σας ισορροπία.

 (02) Διελεύσεις της Σελήνης από τους Οίκους

Η Σελήνη στον πρώτο Οίκο

Η Διέλευση αυτή σας κάνει να φερόσαστε εγωιστικά και να μην μπορείτε να δείτε τα πράγματα γύρω σας με αντικειμενικότητα, γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας και να μην ζητάτε από τους άλλους να ικανοποιούν μόνο τις δικές σας επιθυμίες καθώς και να έχουν την ίδια διάθεση με εσάς. Θα ασχοληθείτε έντονα με θέματα που θα αφορούν το άτομο σας. Όσο για το περιβάλλον σας θα σας υποστηρίζει και μάλιστα θα γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους έστω και προσωρινά. Φυσικά το λογικό είναι να μπαίνετε στην θέση των άλλων και να βλέπετε τα πράγματα και από την δική τους οπτική γωνία.

Η Σελήνη στον δεύτερο Οίκο

Θα νοιώσετε την ανάγκη να βρίσκεστε ανάμεσα στα δικά σας πράγματα και στους δικούς σας ανθρώπους. Θα σας απασχολούν ιδιαίτερα οι οικονομικές σας υποθέσεις και θα θέλετε να βγάζετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Επίσης θα έχετε την επιθυμία να σας προσέχουν πολύ τα άτομα που αγαπάτε και για να τραβήξετε την προσοχή τους πολλές φορές θα γίνεστε καταπιεστικοί έχοντας σαν αποτέλεσμα να τους κουράζεται. Έτσι καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μην κυριαρχείτε, πάνω στο άτομο που αγαπάτε αν σκεφθείτε ότι οι υπερβολικές απαιτήσεις πολλές φορές έχουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε, μια και οι άλλοι είναι λογικό να αμύνονται όταν τους καταπιέζετε. Πάντως στην οποιαδήποτε περίπτωση οι φίλοι και οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στο άτομο σας. Πολύ πιθανόν να έχετε κάποια οικονομική συναλλαγή, αλλά και κάποια μικροέξοδα για θέματα σπιτιού.

Η Σελήνη στον τρίτο Οίκο

Αυτή η διέλευση θα σας κάνει να μην είστε Αντικειμενικοί στις επικοινωνίες σας με τους άλλους σε γενικές γραμμές. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά με τα άτομα που θα μπορούσαν να εκμεταλλευθούν τα συναισθήματα σας. Κάτι που θα μπορούσε να φτιάξει την διάθεση σας αρκετά είναι και μία πιθανή καινούργια γνωριμία η οποία μπορεί να παρουσιαστεί αυτές τις μέρες. Φυσικά οι ιδέες και οι επικοινωνίες σας θα βρουν κάποια προσωρινή υποστήριξη και η ανάγκη σας για επικοινωνία κάθε μορφής θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Οι σκέψεις που θα κάνετε για θέματα οικογενειακά θα είναι άμεσα επηρεασμένες από τα εσωτερικά σας συναισθήματα.

Η Σελήνη στον τέταρτο Οίκο

Η διάθεση σας αυτές τις μέρες θα είναι να ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού και με τα όποια προβλήματα του. Επίσης με την περιποίηση και την φροντίδα του. Από την άλλη το μυαλό σας θα γυρίζει προς το παρελθόν στην προσπάθεια σας να συνειδητοποιήσετε την συμπεριφορά σας γενικά προς τους άλλους. Τα αισθήματα σας και η αίσθηση για ασφάλεια θα σας οδηγήσουν σε κάποια μορφή απομόνωσης. Ενστικτώδης ισχυρή μητρότητα (πατρότητα). Με δύσκολες όψεις υπερβολική προσήλωση στα παιδιά που δύσκολα ξεπερνιέται. Ευνοϊκή θέση για την νοικοκυρά με τάση για κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι.

Η Σελήνη στον πέμπτο Οίκο

Αυτές τις μέρες θα νοιώστε την ανάγκη για διασκέδαση καθώς και να βρίσκεστε με άτομα τα οποία διαθέτουν αρκετό χιούμορ. Επίσης θα νοιώσετε περισσότερη στοργή και τρυφερότητα για τον σύντροφο σας νοιώθοντας την ανάγκη να τον προστατέψετε και να κάνετε ότι είναι δυνατόν για την καλοπέραση του. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας επισημάνω τους κινδύνους που περικλείει η υπερπροστασία που πολύ πιθανόν να δείξετε, γιατί πολλές φορές μία τέτοια αντίδραση μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που εσείς θέλετε. Πάντως η βοήθεια των άλλων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και εκφραστικούς με συναισθηματικές επιρροές σε αυτά που θα κάνετε. Έξοδα για το σπίτι ή σε σχέση με κάποια διασκέδαση. Για όσους ασχολούνται με τα σπορ δείχνει μία πιθανή επιτυχία καθώς επίσης είναι πολύ ευνοϊκή θέση για τους νηπιαγωγούς και γενικά για όσους ασχολούνται με παιδιά. Επίσης δείχνει εύνοια για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα.

Η Σελήνη στον έκτο Οίκο

Αυτές τις μέρες η προσοχή σας θα επικεντρωθεί στην δουλειά και θα αγωνιάτε προκειμένου να εξασφαλίσετε τις καθημερινές ανάγκες της ζωής σας. Παράλληλα και ο τομέας της υγείας σας θα είναι εξασθενισμένος με αποτέλεσμα να νοιώθετε αδύναμοι και κουρασμένοι. Τα νεύρα και το άγχος είναι τα συνηθισμένα συμπτώματα αυτής της διέλευσης. Επίσης θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές επιρροές σε σχέση με τις καθημερινές σας ασχολίες.

Η Σελήνη στον έβδομο Οίκο

Αυτές τις μέρες θα έχετε την διάθεση να ηγείστε αλλά και να εξαρτάται η διάθεση και η συμπεριφορά σας, από τις αντιδράσεις των άλλων. Αυτό συνήθως συμβαίνει λόγω του ότι οι αντιδράσεις σας είναι κυρίως συναισθηματικές, πράγμα το οποίο τελικά σας κάνει αρκετά ευάλωτους. Γι’ αυτό πρέπει να φροντίσετε να μην σας ελέγχουν οι άλλοι, αλλά να έχετε εσείς οι ίδιοι τον έλεγχο του εαυτού σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να επενδύετε στους άλλους για πράγματα τα οποία αφορούν μόνο εσάς. Πολύ πιθανόν να δεχθείτε μία πρόσκληση για κάποια κοινωνική εκδήλωση. Επίσης δείχνει αστάθεια στις αισθηματικές σας σχέσεις. Κάτω από αυτήν την επιρροή οι άντρες διαλέγουν μία γυναίκα η οποία έχει έντονο το αίσθημα της μητρότητας. Σε γενικές γραμμές και τα 2 φύλλα έχουν συναναστροφές με γυναίκες.

Η Σελήνη στον όγδοο Οίκο

Αυτές τις μέρες συνήθως η ζήλια, η κτητικότητα και οι υπερβολικές απαιτήσεις θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας κυριεύσουν. Η διάθεση σας θα είναι τέτοια ώστε θα αισθάνεστε έντονα δικό σας ότι αγαπάτε και θέλετε πάρα πολύ. Φυσικά αυτό για ότι έχει σχέση με τα υλικά αγαθά και την υλική ζωή είναι εφικτό κατά κάποιο τρόπο αλλά όταν πρόκειται για άτομα που αγαπάτε οι αντιδράσεις σας μπορεί να είναι λάθος και καταπιεστικές. Επίσης θα έχετε έντονη διάθεση και για σεξουαλική δραστηριότητα.

Η Σελήνη στον ένατο Οίκο

Αυτές τις μέρες θα σας δημιουργηθεί η αίσθηση της φυγής από τις σκοτούρες της ζωής και έτσι η δραστηριότητα σας θα στραφεί προς την ψυχαγωγία αλλά και την ξεκούραση. Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο αυτών των ημερών θα είναι η έξαρση της φαντασίας σας και των ονειροπολήσεων, πράγμα το οποίο θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ όμορφα. Επίσης είναι ευνοϊκή περίοδος για όσους ασχολούνται με το διάβασμα, το οποίο κάτω από αυτήν την διέλευση, γίνεται πάρα πολύ ευχάριστο. Υπάρχουν πιθανότητες να αναλάβετε δράση σε ένα τομέα ο οποίος θα σας οδηγήσει σε μία άλλη πραγματικότητα αλλά μικρής χρονικής διάρκειας.

Η Σελήνη στον δέκατο Οίκο

Αυτές τις μέρες η διάθεση και το ενδιαφέρον σας θα στραφούν προς τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και σε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις οι οποίες θα αφορούν τον τομέα του σπιτιού σας. Όμως θα πρέπει να Δώσετε προσοχή στις επαφές σας με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και ιδιαίτερα με τους ανωτέρους σας, γιατί θα σας δημιουργηθεί η τάση να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας ζητήματα με τα προσωπικά. Έτσι αν δεν πέσετε σε αυτήν την παγίδα μπορείτε να κερδίσετε πολλά μια και οι ανώτεροι σας θα αναγνωρίσουν τις ευαισθησίες σας σε ότι έχει σχέση με την δουλειά γενικά. Επίσης θα νοιώσετε την ανάγκη για κάποιο ξεκαθάρισμα οικογενειακών υποχρεώσεων αναλαμβάνοντας πιο πρακτικές ευθύνες.

Η Σελήνη στον ενδέκατο Οίκο

Αυτές τις μέρες οι φίλοι θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ όμορφα. Απλά φροντίστε να μην είστε πολύ κτητικοί με τους φίλους σας δείχνοντας παράλληλα την αγάπη σας με διακριτικότητα και κατανόηση. Επίσης αυτές τις μέρες μπορεί να γνωρίσετε μία γυναίκα η οποία θα σας εντυπωσιάσει και να γίνετε πολύ καλοί φίλοι.

Η Σελήνη στον δωδέκατο Οίκο

Αυτές τις μέρες θα βγουν στην επιφάνεια όλες σας οι ενοχές και όσα άτομα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητα πολλές φορές θα νοιώθετε πολύ άσχημα πιστεύοντας ότι δεν αξίζετε την αγάπη των άλλων και η συναισθηματική σας φύση θα βρεθεί σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να κλείνεστε στον εαυτό σας νοιώθοντας παράλληλα μεγάλη στεναχώρια. Επίσης θα έχετε ισχυρή φαντασία και η διαίσθηση σας θα φτάσει στο αποκορύφωμα, αλλά φυσικά χρειάζεται καλλιέργεια.

(03) Διελεύσεις του Ερμή από τους Οίκους

Ο Ερμής στον πρώτο Οίκο

Η Διέλευση αυτή Διευκολύνει τις Εμπορικές Συμφωνίες και το κλείσιμο μίας δουλειάς. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πολλά άτομα και να ανταλλάξετε απόψεις μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες σε ότι έχει σχέση με τις δικές σας επιδιώξεις. Όσο για τις μετακινήσεις και τις εκδρομές θεωρούνται σχεδόν απαραίτητες. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα κινητικοί γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό στον χρόνο σας επειδή είναι πολύ πιθανόν να μοιράζεστε σε τόσα πράγματα ώστε να παραμελείτε κατά κάποιο τρόπο μερικές σας υποχρεώσεις. Δώστε όμως την ανάλογη προσοχή σε θέματα τελικών αποφάσεων για ότι έχει σχέση με τον εργασιακό σας τομέα. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να βγάλετε προς τα έξω κάποιο διχασμό προσωπικότητας.

Ο Ερμής στον δεύτερο Οίκο

Αυτό το διάστημα είναι το πιο κατάλληλο για να βρείτε λύσεις και να αυξήσετε τα οικονομικά σας γενικά. Οι αποφάσεις σας θα είναι ρεαλιστικές και αυτό θα σας επιτρέπει να κάνετε πολύ σωστές και μεθοδικές κινήσεις. Επίσης και το κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο. Σε σχέση με τις αποφάσεις σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήσετε τους άλλους να σας επηρεάσουν, κάνοντας σας να αλλάξετε γνώμη για κάτι. Έχετε την ικανότητα να λύσετε τα προβλήματα μόνοι σας, χωρίς την βοήθεια των άλλων. Οι φίλοι ίσως να προσπαθήσουν να σας χρησιμοποιήσουν με διάφορους τρόπους. Όσο για το άτομο που σας ενδιαφέρει ίσως νοιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες θυσίες γι’ αυτό, αλλά πολύ πιθανόν να δεχθείτε και κάποιο δώρο από αυτό. Αν όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος αφήστε τα πράγματα όπως έχουν.

Ο Ερμής στον τρίτο Οίκο

Τώρα θα νοιώσετε την ανάγκη, για διάβασμα, για μελέτη και για κάποιες συζητήσεις με τους φίλους σας. Η μεγάλη ευαισθησία που θα έχετε θα σας κάνει αρκετά περίεργους σε σχέση με τους άλλους και μάλιστα μερικές φορές θα πιστεύετε ότι έστω και για λίγο θα γίνεστε αντικείμενο συζήτησης και εσείς από τους άλλους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μην ασχολείστε μαζί τους και να κοιτάτε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην δουλειά σας. Δώστε την ανάλογη προσοχή σε ότι αφορά το πατρικό σας σπίτι. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά οι αποφάσεις σας θα πρέπει να παίρνονται μετά από σκέψη και σύνεση. Αποφύγετε τις ερωτικές φαντασιώσεις και στραφείτε στον σύντροφο σας ο οποίος τώρα σας έχει ανάγκη.

Ο Ερμής στον τέταρτο Οίκο

Μία έξυπνη οικονομική κίνηση τώρα θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα και κάποια συμφωνία που είχατε κάνει τώρα θα υλοποιηθεί. Θα κάνετε κάποιες σκέψεις και θα έχετε κάποιες ιδέες για κάποιες μελλοντικές αλλαγές στο σπίτι σας τώρα. Φυσικά στην προκειμένη περίπτωση θα συναντήσετε την αντίσταση του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος, το οποίο δεν θα συμφωνεί με τις δικές σας απόψεις και αυτό καλό θα ήταν να το αποφύγετε με κάθε τρόπο, γιατί κάτι τέτοιο δεν σας ευνοεί καθόλου. Επίσης δώστε προσοχή στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα άτομα της οικογένειας σας και αποφύγετε επιμελώς κάθε συζήτηση η οποία θα έχει σχέση με το παρελθόν, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι δυσάρεστες για σας. Επίσης φροντίστε να δείξετε και την ανάλογη κατανόηση στον σύντροφο σας για θέματα που ενδεχομένως να έχει το δίκιο με το μέρος του.

Ο Ερμής στον πέμπτο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα έχετε την τάση να το ρίξετε λιγάκι έξω που λένε ξεφεύγοντας έτσι από τα καθημερινά προβλήματα της ζωής. Αυτό όπως καταλαβαίνετε θα σας κάνει λίγο επιπόλαιους έχοντας την τάση να παίζετε φλερτάροντας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα προχωρήσετε σε κάτι σοβαρότερο. Θα ξυπνήσει το παιδί που κρύβετε μέσα σας και η συμπεριφορά σας θα είναι συμπεριφορά εφήβου. Εδώ χρειάζεται προσοχή γιατί πρέπει να προσπαθείτε να μην παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε. Είναι πολύ ευνοϊκή περίοδος για τους καλλιτέχνες, αλλά τουναντίον χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε ότι έχει σχέση με τυχερά παιχνίδια, γιατί λόγω ανεμελιάς μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Ο Ερμής στον έκτο Οίκο

Αυτό το διάστημα η σκέψη σας θα είναι στραμμένη στην δουλειά σας έντονα. Τις Περισσότερες φορές θα γίνεστε πιο αναλυτικοί και θα στέκεστε περισσότερο στις λεπτομέρειες ενώ παράλληλα θα έχετε μεγαλύτερες απαιτήσεις ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Επίσης είναι κατάλληλη περίοδος για να αναλάβετε μία δύσκολη επαγγελματική υπόθεση, γιατί θα έχετε την δυνατότητα να σκεφθείτε όλες τις πιθανές εκδοχές, Φτάνοντας έτσι σίγουρα στην επιτυχία. Λύστε τώρα τα προβλήματα που ενδεχομένως έχετε με τον εργοδότη σας. Αν έχετε προβλήματα υγείας τώρα θα βγουν στην επιφάνεια και έτσι χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, φροντίζοντας να ξεκουράζεστε και να είναι η διατροφή σας όσο το δυνατόν περισσότερο υγιεινή.

Ο Ερμής στον έβδομο Οίκο

Θα δείξετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον τώρα, για θέματα κοινωνικά, ενώ παράλληλα θα δείξετε και ένα αυξημένο ενδιαφέρον, για την ψυχολογία των άλλων, στην προσπάθεια σας να τους βοηθήσετε να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο τρόπο επικοινωνίας με τον σύντροφο σας και να βάλετε σε μία πιο κατανοητή βάση τις σχέσεις σας και για τις δυο πλευρές. Θα είστε ιδιαίτερα διαλλακτικοί και αυτό σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους άλλους αλλά αποφύγετε τις υπερβολές.

Ο Ερμής στον όγδοο Οίκο

Θα έχετε μία ιδιαίτερη επιθυμία να εισχωρήσετε περισσότερο στις καταστάσεις και τα πράγματα τώρα, στην προσπάθεια σας να ξεχωρίσετε τι είναι σημαντικό για σας και τι όχι. Πολύ πιθανόν να ανακατευθείτε με πράγματα τα οποία θα γνωρίζετε για πρώτη φορά στην ζωή σας, αλλά οι εντυπώσεις που θα σχηματίσετε, θα είναι πολύ σημαντικές. Επίσης αν περιμένετε κάποια δικαστική απόφαση, η οποία θα έχει σχέση με τα οικονομικά σας, τώρα είναι πολύ πιθανόν να βγει. Θα κάνετε έντονες σκέψεις για το σεξ και η διάθεση σας θα είναι να κινείστε μυστικά από τους άλλους. Αν έχετε μία παράνομη σχέση τώρα, προβλέπετε να περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές με αυτό το πρόσωπο.

Ο Ερμής στον ένατο Οίκο

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για ένα μεγάλο ταξίδι καθώς επίσης και για τους συγγραφείς, αλλά και για τα άτομα που ασχολούνται με τα τουριστικά επαγγέλματα, για τους δημοσιογράφους, τους καλλιτέχνες και για όσους ασχολούνται με το εμπόριο και ειδικά με αυτό που έχει σχέση με εισαγωγές και εξαγωγές. Αν υπάρξουν κάποιοι φόβοι για τον επαγγελματικό σας τομέα, θα είναι αδικαιολόγητοι τώρα, αφού η μελλοντική οικονομική σας κατάσταση θα σας το αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Εσείς απλά δώστε προσοχή στην συμπεριφορά σας, σε ότι αφορά τον εργασιακό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο Ερμής στον δέκατο Οίκο

Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για την προβολή σας γενικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε κάποια διαφήμιση και να προβληθείτε ή να έρθετε σε επαφή με τους ανωτέρους σας και να διεκδικήσετε ένα καλύτερο πόστο ή και μία αύξηση μισθού. Επίσης είναι πολύ καλή περίοδος για να πάρετε αποφάσεις για την καριέρα σας και σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία μπορούν να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για το μέλλον σας γενικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις ο σύντροφος της ζωής σας τώρα, μπορεί να αποτελέσει μία πηγή εμπνεύσεως για σας και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε με τον καλύτερο τρόπο για σας.

Ο Ερμής στον ενδέκατο Οίκο

Τώρα είναι πολύ πιθανόν να έχετε προβλήματα επικοινωνίας και συνεννόησης με τα άτομα που ανήκουν στον εργασιακό σας τομέα, αλλά φροντίστε να περάσει αυτό όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητα γίνεται. Αν εξαιρέσουμε αυτήν την περίπτωση, τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για επικοινωνία με τους άλλους και ειδικά με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Πάντως στην οποιαδήποτε περίπτωση, τώρα, θα βγάλετε προς τα έξω όλα τα ανθρωπιστικά σας συναισθήματα και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει, πιο αρεστούς στους άλλους. Επίσης είναι πιθανόν να γνωριστείτε με ένα άτομο νεότερο σας, το οποίο να σας εντυπωσιάσει με τον τρόπο του, έχοντας σαν αποτέλεσμα να γίνετε πολύ καλοί φίλοι.

Ο Ερμής στον δωδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα έχετε μία εσωστρέφεια με αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας και να γίνετε μυστικοπαθείς. Από την άλλη πλευρά θα νοιώθετε έντονα το αίσθημα της φυγής και δεν θα έχετε την διάθεση να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά προβλήματα της ζωής τα οποία θα σας δημιουργούν άγχος και φόβο μαζί. Κάποιοι κρυφοί ή φανεροί εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας πολεμήσουν πίσω από την πλάτη σας γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί για να μην καταφέρουν να σας βλάψουν.

 (04) Διελεύσεις της Αφροδίτης από τους Οίκους

Η Αφροδίτη στον πρώτο Οίκο

Είναι μία πολύ καλή διέλευση κατά την διάρκεια της οποίας θα έχετε πολύ καλή διάθεση, θα θέλετε να διασκεδάσετε, αλλά και θα κάνετε ότι είναι δυνατόν για την διασκέδαση και των άλλων. Επίσης θα έχετε την επιθυμία να ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό σας, ενώ παράλληλα θα είστε πολύ γοητευτικοί και ο θετικός σας μαγνητισμός, θα είναι έντονος, φέρνοντας πολύ κόσμο γύρω σας και οι αισθηματικές σας επιτυχίες θα είναι μεγάλες. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα αρμονικό περιβάλλον γύρω σας, για σας και το ταίρι σας, το οποίο θα έχει την τάση να σας δείχνει όλη του την τρυφερότητα. Όσο για τους αδέσμευτους θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα δημιουργήσετε σχέση μαζί του.

Η Αφροδίτη στον δεύτερο Οίκο

Κάτω από την επιρροή αυτής της διελεύσεως επηρεάζονται τα οικονομικά σας. Από την μία πλευρά θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας, και από την άλλη θα έχετε έντονη τάση στο να κάνετε διάφορες αγορές και υπερβολικές σπατάλες, Με λίγα λόγια θα βγάζετε περισσότερα χρήματα τα οποία όμως θα τα χαλάτε. Θα είναι τέτοια η μανία του καταναλωτισμού που θα σας πιάσει, που μερικές φορές μπορεί να βγάζετε περισσότερα χρήματα και να μην το καταλαβαίνετε, λόγω των υπερβολικών εξόδων που θα δημιουργείτε αυτήν την περίοδο.

Η Αφροδίτη στον τρίτο Οίκο

Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους. Οι σχέσεις οι οποίες θα δημιουργηθούν τώρα, θα είναι επιδερμικές μεν, αλλά θα παρουσιάζουν κάποιο ενδιαφέρον ή ακόμα μπορεί αυτές οι σχέσεις να σας φανούν πολύ χρήσιμες για την δουλειά σας στην πορεία. Οι υποθέσεις σας θα γίνονται με μία ιδιαίτερη ευκολία από ότι συνήθως και οι συζητήσεις θα είναι ήρεμες και πολιτισμένες, ακόμα και αν έχετε διαφορά απόψεων με τον συνομιλητή σας. Επίσης είναι ιδανική περίοδος για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι αναψυχής. Πολύ καλή περίοδος για τους καλλιτέχνες και για όσους έχουν να κάνουν με την έννοια της μετάδοσης σε όλες τις μορφές της.

Η Αφροδίτη στον τέταρτο Οίκο

Η Διέλευση αυτή κάνει αρμονική και ήρεμη την οικογενειακή ζωή και δημιουργεί την τάση τόσο για ασχολίες του σπιτιού όσο και για τον καλλωπισμό σας. Επίσης θα νοιώθετε την επιθυμία να είσαστε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες με τους γονείς σας, στην προσπάθεια σας να τους φροντίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν έχετε κάποιες διαφορές με κάποιο άτομο της οικογένειας σας, τώρα είναι ο πιο κατάλληλος καιρός για να λύσετε τις διαφορές σας και να επικρατήσει και πάλι η αρμονία και η αγάπη ανάμεσα σας.

Η Αφροδίτη στον πέμπτο Οίκο

Τώρα θα νοιώθετε όμορφα και θα θέλετε να ξεφύγετε για λίγο από τα καθημερινά προβλήματα της ζωής, διασκεδάζοντας και χαίροντας την ζωή χωρίς ευθύνες. Φυσικά μέσα σε όλα αυτά θα κυριαρχεί ο έρωτας, ο οποίος τώρα θα εκδηλωθεί σε όλο του το μεγαλείο και θα είστε πιο θερμοί με το ταίρι σας και πιο εκδηλωτικοί. Όσοι είστε αδέσμευτοι, τώρα θα έχετε την ευκαιρία, να βρείτε και να δημιουργήσετε μία σχέση μακροχρόνια, με άτομο του αντιθέτου φύλου. Όλες οι δημιουργίες σας θα διακριθούν.

Η Αφροδίτη στον έκτο Οίκο

Η διέλευση αυτή σας προσγειώνει και σας κάνει να στραφείτε σοβαρά στα όποια προβλήματα υπάρχουν στον επαγγελματικό σας τομέα. δημιουργεί ευκαιρίες και προοπτικές για περαιτέρω εξέλιξη, βοηθώντας σας να κάνετε καλές συνεργασίες οι οποίες θα στηρίζονται στην αμοιβαιότητα και την καλοσύνη. Επίσης και όσα άτομα έχουν σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν πολύ καλές σχέσεις απέναντι σας, έχοντας σαν αποτέλεσμα, να αναπτύξετε μεταξύ σας πολύ καλές επαγγελματικές σχέσεις. Ένα σημείο που χρειάζεται προσοχή είναι το βάρος σας, γιατί κάτω από αυτήν την διέλευση, δημιουργείτε η τάση γενικά για νόστιμα φαγητά και γλυκά και συνήθως όλα αυτά είναι παχυντικά.

Η Αφροδίτη στον έβδομο Οίκο

Αυτό το διάστημα η αρμονία στις συνεργασίες, η ευγένεια και η διακριτικότητα θα βρεθούν στο αποκορύφωμα τους. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και για να γοητεύσετε, όχι μόνο όσους είναι γύρω σας. αλλά και όσα άτομα έρχονται σε επαφή μαζί σας. Επίσης είναι κατάλληλος καιρός για να ξεκινήσετε μία συνεργασία, καθώς και να προσπαθήσετε να αναθερμάνετε κάποια σχέση, η οποία είχε κλονιστεί στο παρελθόν. Αυτό το διάστημα μπορεί να νοιώσετε ότι έχετε ερωτευθεί, αλλά μπορεί και να ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση. Επίσης είναι η ιδανικότερη περίοδος για ένα ενδεχόμενο γάμο.

Η Αφροδίτη στον όγδοο Οίκο

Αυτό το Διάστημα η ζήλια και η κτητικότητα θα Κυριαρχήσουν σχετικά με το ταίρι σας, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί αν το καταπιέζετε μπορεί να αντιδράσει. Ασχοληθείτε με την λέξη έρωτα, αλλά χωρίς καταπιέσεις, αν θέλετε να περάσετε ευχάριστα, τώρα που η σεξουαλικότητα και το πάθος σας θα είναι έντονα. Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, προσφέροντας σας την ικανοποίηση στο απόλυτο. Επίσης μία μυστική σχέση θα βγει στην επιφάνεια τώρα. Δώστε προσοχή γιατί αν βρεθεί η Αφροδίτη σε κακή όψη, υπάρχει ο κίνδυνος θανάτου από δηλητηρίαση ή από αυτοκτονία, εξ αιτίας ενός άτυχου έρωτα. Αν θέλετε να κάνετε κάποια επένδυση ή να ζητήσετε κάποιο δάνειο ή και αν θέλετε να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που σας έχουν δανειστεί, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το πραγματοποιήσετε.

Η Αφροδίτη στον ένατο Οίκο

Αυτό το διάστημα βρίσκεστε σε μία πολύ καλή περίοδο για να αφήσετε τα άγχη και την καθημερινότητα πηγαίνοντας κάποιο ταξίδι. Συνδυάστε την ξεκούραση με την επίσκεψη σε μέρη τα οποία σας γεμίζουν σαν άτομα και τα οποία θα σας δώσουν την ευχαρίστηση εξ’ αιτίας της αρμονίας που εκπέμπει η φύση. Επίσης τώρα, ευνοούνται και οι γνωριμίες με άτομα που ζουν στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται να κάνετε μία τέτοιου είδους γνωριμία τώρα. Θα υπάρξουν πολλές και καλές φιλίες, ιδίως με συγγενείς του συντρόφου σας. Θα έχετε μία ιδιαίτερη επιθυμία να μάθετε την αλήθεια, γύρω από τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. αλλά και μία εσωτερική αίσθηση για κάποια καινούργια γνωριμία η οποία θα γίνει σίγουρα, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι.

Η Αφροδίτη στον δέκατο Οίκο

Αυτό το Διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε και να αξιοποιήσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι Σχέσεις οι οποίες θα δημιουργηθούν τώρα στον χώρο της δουλειάς σας, θα είναι πολύ φιλικές και θα συμβάλουν στην πρόοδο σας γενικά. Επίσης αυτή την περίοδο θα ανέβει η δημοτικότητα σας και θα γίνετε πιο κοινωνικοί. Τώρα θα γνωρίσετε άτομα τα οποία θα κατέχουν σημαντικές θέσεις και θα έχουν αξιώματα. Επίσης είναι η κατάλληλη περίοδος για να βελτιώσετε και την εμφάνιση του επαγγελματικού σας χώρου, αλλά πρέπει να προσέχετε τα έξοδα, γιατί θα σας δημιουργηθεί παράλληλα και η τάση για ακριβές αγορές οι οποίες μπορεί να σας βγάλουν έξω από τον προγραμματισμό σας.

Η Αφροδίτη στον ενδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα ευνοούνται οι φιλικές σχέσεις και οι ομαδικές δουλειές. Τα άτομα που σας περιβάλλουν θα σας αγαπούν και θα σας επιβεβαιώνουν, ενώ θα θέλουν να βρίσκονται κοντά σας, αλλά και εσείς με αυτά. Επίσης και το ταίρι σας θα σας προσέχει περισσότερο και θα σας συνοδεύει στην οποιαδήποτε κοινωνική σας δραστηριότητα. Όσο για τους φίλους σας θα σας συμπαραστέκονται και θα θέλουν την παρουσία σας στα πάρτι και τις συγκεντρώσεις τους. Ο Έρωτας ευνοείτε πολύ και έτσι είναι πιθανόν να δημιουργήσετε μία σχέση με άτομο το οποίο θα γνωρίσετε από το φιλικό σας περιβάλλον ή κάποια φιλία σας θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

Η Αφροδίτη στον δωδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα ξυπνήσουν όλα τα ανιδιοτελή σας συναισθήματα και θα θέλετε να βοηθήσετε, τα άτομα τα οποία έχουν ανάγκη, θα νοιώσετε την επιθυμία να συμβάλλετε σε ένα φιλανθρωπικό έργο και να υποστηρίξετε, τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά τους γνωστούς σας, οι οποίοι πιθανόν να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσετε κάποιο άτομο, το οποίο τελικά, θα το βοηθήσετε σε κάποιο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει και μάλιστα θα το πετύχετε με τον καλύτερο τρόπο μπορώ να πω.

     (05) Διελεύσεις του Άρη από τους Οίκους 

Ο Άρης στον πρώτο Οίκο

Θα έχετε την επιθυμία για αναζήτηση απολαύσεων, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας, αν θέλετε να αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις με τον σύντροφο σας. Το αν κινηθείτε ανεξάρτητα και πόσο, θα εξαρτηθεί από το πόσο μπορείτε να δεχθείτε την εξουσία κάποιου άλλου ατόμου επάνω σας. Η μεγάλη ενεργητικότητα και η τάση για αναγνώριση από τους άλλους που θα έχετε, θα σας κάνει να στραφείτε σε πράγματα τα οποία τελικά θα σας ανεβάσουν στα μάτια των άλλων πολύ. Δώστε μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος από απροσεξία, καθώς επίσης θα πρέπει να αποφεύγετε τις διαφωνίες και συγκρούσεις με τον σύντροφο σας.

Ο Άρης στον δεύτερο Οίκο

Θα γνωρίζετε καλά τι θέλετε αυτήν την περίοδο και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα κάποια οικονομική άνοδο, αλλά αποφύγετε τις σπατάλες μόνο και μόνο από αντίδραση. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε αμηχανία, εξ’ αιτίας κάποιου ατόμου από το κοντινό σας περιβάλλον, το οποίο θα σας δείξει ανοικτά το ενδιαφέρον του για σας. Στην προκειμένη περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, να εξετάσετε πρώτα τα πράγματα και μετά να αποφασίσετε. Όσο για την κτητικότητα που θα έχετε τώρα, στα άτομα που γνωρίζετε, θα πρέπει να την κοντρολάρετε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσετε την δυσαρέσκεια των άλλων, αλλά και του προσώπου που σας ενδιαφέρει, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση θα έχει το δίκιο με το μέρος του. Γι’ αυτό φροντίστε να ελέγχετε τα συναισθήματα σας όσο το δυνατόν περισσότερο και μην αφήνετε την παρόρμηση να σας παρασύρει και να σας οδηγήσει σε λάθη για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα.

Ο Άρης στον τρίτο Οίκο

Τώρα θα έχετε μία παρόρμηση για επικοινωνίες και συζητήσεις, αλλά πάντα με τους δικούς σας όρους και μέσα από γρήγορη σκέψη και καυστικό Λόγο. Αυτή η περίοδος δεν προσφέρετε για να πείτε την γνώμη σας και τις απόψεις σας στο περιβάλλον σας, αλλά τουναντίον πρέπει να μάθετε να κρατάτε την σιωπή σας, έστω και για λίγο. Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να προσέξετε και να αποφύγετε, είναι οι συζητήσεις με τους γονείς ή τον σύντροφο σας περί ανεξαρτησίας γενικά. Αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι καλό θα ήταν να εξετάσετε πρώτα καλά τα πράγματα, πριν το αποφασίσετε ή τουλάχιστον να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί αν πρέπει να ταξιδέψετε και ειδικά με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Ο Άρης στον τέταρτο Οίκο

Αυτό το διάστημα πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί κάποια ένταση στο σπίτι σας για διάφορους Λόγους. Η κάποια ενδεχόμενη τάση που θα έχετε για ανεξαρτησία κινήσεων σίγουρα θα ενοχλήσει κάποιους οι οποίοι θα θελήσουν να μπουν εμπόδιο στις φιλοδοξίες και τα σχέδια που έχετε κάνει. Έτσι καλό θα ήταν να κινηθείτε χωρίς να ανακοινώνετε τα σχέδια σας μέχρι να φτάσετε στην υλοποίηση τους, αν θέλετε να μην αντιμετωπίσετε εμπόδια εξ’ αιτίας των άλλων. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να απομονωθείτε από τους άλλους, απλά μην λέτε τα σχέδια σας και πολύ περισσότερο όταν αυτά περιέχουν διάφορες καινοτομίες.

Ο Άρης στον πέμπτο Οίκο

Τώρα θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά και την διάθεση να επιβάλλετε την δική σας προσωπικότητα, χωρίς υποκρισίες, φόβους και αναστολές. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα νοιώθετε ότι είστε το κέντρο του κόσμου, ανεξάρτητοι από όλους και όλα. Τα ταλέντα και οι ικανότητες σας θα βρεθούν στο αποκορύφωμα τους, αλλά και ο έρωτας θα κυριαρχεί, κάνοντας σας να τον απολαμβάνετε χωρίς προσχήματα. Επίσης οι πιθανότητες για να έχετε κάποιες καινούργιες ερωτικές εμπειρίες είναι πολύ μεγάλες, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε τις βαθύτερες ερωτικές σας διαθέσεις. Στις σχέσεις σας με τα παιδιά μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα, έτσι πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους, λόγω του ότι δεν θα θέλουν να υπακούσουν στις δικές σας απόψεις. Επίσης θα πρέπει να του δώσετε την ανάλογη προσοχή γιατί θα υπάρχει η τάση για μολύνσεις και ατυχήματα.

Ο Άρης στον έκτο Οίκο

Τώρα θα έχετε μεγάλη διάθεση για δουλειά, έχοντας σαν αποτέλεσμα να αποδίδεται καλύτερα, νοιώθοντας ότι ολοκληρώνεστε μέσα από αυτήν. Αν έχετε ανώτερους στην δουλειά σας, ίσως να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από εσάς, έχοντας σαν αποτέλεσμα να σας φέρει σε ανοικτή σύγκρουση μαζί τους. Ο προσωπικός σας εγωισμός θα σας κάνει να εντείνετε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες σας, έχοντας σαν αποτέλεσμα να σας εξαντλήσει σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Δώστε προσοχή στον τομέα της υγείας σας, η οποία μπορεί να κινδυνεύσει λόγω της εξάντλησης, μια και τώρα θα είστε επιρρεπείς στις μολύνσεις γενικά. Σε ότι αφορά τον σύντροφο σας, ξέρετε τι θέλει από εσάς, αλλά δεν νοιώθετε έτοιμοι, ώστε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες του. Πάντως στην οποιαδήποτε περίπτωση θα έχετε την διάθεση να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα σε όλους τους τομείς, έχοντας σαν αποτέλεσμα να είστε συνεχώς εξαντλημένοι αισθητά.

Ο Άρης στον έβδομο Οίκο

Αυτό το διάστημα θεωρείται αρκετά δύσκολο γιατί προκαλεί προβλήματα και καυγάδες με το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά και με τα άτομα που συνεργάζεστε. Θα υπάρχει μία γενική ασυνεννοησία τώρα, δημιουργώντας τον κίνδυνο να διαλύσετε σχέσεις που δεν θα το περιμένετε. Από την μία θα είστε εριστικοί, αλλά από την άλλη θα βλέπετε καθαρά, το πραγματικό πρόσωπο αυτών που σας περιβάλλουν. Καλό είναι να μάθετε πότε να υποχωρείτε, βλέποντας πότε αυτό είναι χρήσιμο και πότε όχι. Δεν χρειάζεται να είστε ούτε εξαρτημένοι από τους άλλους, ούτε όμως να είστε και τόσο εγωιστές, που να απορρίπτετε τελείως τις γνώμες και τις απόψεις τους, θεωρώντας μόνο τις δικές σας σωστές. Υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με τον σύντροφο σε θέματα ειδικών σχέσεων μεταξύ σας.

Ο Άρης στον όγδοο Οίκο

Θα έχετε την διάθεση τώρα να αποβάλλετε από πάνω σας, όσους θεωρείτε ότι σας καταπιέζουν και αυτό ίσως σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τα πράγματα όσο χρειάζεται. Φυσικά αυτό προϋποθέτει ότι θα χρειαστεί να δουλέψετε πιο σκληρά προκειμένου, να αποδείξετε ότι αξίζετε πολύ περισσότερο από αυτούς. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να προβληθείτε τώρα στην κοινωνία, αλλά πρέπει να αποφύγετε τις κάθε είδους υπερβολές. Κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο σας, για θέματα οικονομικά. Για ότι αφορά το σεξ, θα παίξει σημαντικό ρόλο για σας, και η διάθεση που θα έχετε για σεξ θα είναι πολύ μεγάλη και θα την χρησιμοποιήσετε σαν ένα μέσο εκτόνωσης.

Ο Άρης στον ένατο Οίκο

Τώρα θα βάλετε σε ενέργεια, τις σκέψεις, τις ιδέες και τις ελπίδες που έχετε για τον σύντροφο, αλλά τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από την συμπεριφορά σας, ειδικά σε ότι αφορά θέματα κατανόησης και προγραμματισμού. Τώρα θα νοιώσετε την ανάγκη να πλησιάσετε κάποιες άλλες αλήθειες, αναλαμβάνοντας δράση, σε κάποιους καινούργιους τομείς. Σχετικά με τους άλλους ανθρώπους θα πρέπει να ξέρετε, ότι είστε πολύ σημαντικοί γι’ αυτούς και ειδικά όταν χρειαστεί να τους εξυπηρετήσετε σε κάτι τώρα. Φροντίστε να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό στους στόχους σας. Επίσης προσέξτε γιατί είναι πολύ πιθανόν να μπλεχθείτε με τα δικαστήρια ή να πάρετε κάποια κλήση αυτό το διάστημα.

Ο Άρης στον δέκατο Οίκο

Τώρα θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά παράλληλα θα έχετε την διάθεση για κάποιου είδους οικογενειακού ξεκαθαρίσματος, άσχετα με τις όποιες επιπτώσεις υπάρξουν. Φυσικά εδώ θα πρέπει να πω, ότι ο σύντροφος της ζωής σας, θα σας συμπαρασταθεί περισσότερο από ότι περιμένετε, στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσετε τώρα. Άσχετα με όλα αυτά, πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποια προβλήματα στον χώρο του σπιτιού σας, εξ’ αιτίας του φόρτου εργασίας που θα έχετε τώρα. Αν έχετε κάποια οικονομική εκκρεμότητα με κάποιους φίλους, τώρα θα πρέπει να την τακτοποιήσετε, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Ο Άρης στον ενδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα έχετε την διάθεση να συμβάλλετε και εσείς για το κοινωνικό σύνολο, γιατί θεωρείται ότι αυτό είναι κάτι το απαραίτητο τώρα. Πολύ πιθανόν να αγωνιστείτε στο πλευρό κάποιου πολιτικού κόμματος, το οποίο θα αντιπροσωπεύει την ιδεολογία σας. Χρειάζεται προσοχή γιατί θα έχετε την τάση, να είστε φανατικοί και απόλυτοι με την κοσμοθεωρία σας, γι’ αυτό μην έχετε την Απαίτηση από τους φίλους σας, να συμφωνούν οπωσδήποτε μαζί σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις προστριβές μαζί τους, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Επίσης τώρα θα έχετε κάποια οικονομική άνοδο, η οποία, θα είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών, που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό.

Ο Άρης στον δωδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα, είναι πολύ πιθανόν, να σας προβληματίσουν όλα τα εσωτερικά σας συναισθήματα, το υποσυνείδητο δηλαδή. Όλα τα πράγματα θα είναι κρυφά και δεν θα μπορούν να εκδηλωθούν, έχοντας σαν αποτέλεσμα, τόσο η ψυχική σας κούραση, όσο και η σωματική, θα είναι πολύ εμφανής. Θα έχετε άγχος, νεύρα, έχοντας σαν αποτέλεσμα τον κλονισμό της υγείας σας, καθώς και την προδιάθεση για ατυχήματα. Αυτό θα συμβεί εξ’ αιτίας των μειωμένων αντανακλαστικών και έτσι οι μολύνσεις, οι επιδημίες και γενικά ότι το αρνητικό και προβληματικό, θα εμφανιστεί τώρα. Οι πιέσεις που θα νοιώθετε θα σας βγάλουν όλα τα προβλήματα στην φόρα. Επίσης είναι κακή περίοδος για οτιδήποτε νέο ξεκίνημα, καθώς και για κάθε είδους εγχειρήσεις. Όσο για τις οποιεσδήποτε διαφορές έχετε με τους άλλους, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τις λύσετε, αφού τώρα θα έχετε την διάθεση να δείξετε την απαιτούμενη κατανόηση, προκειμένου να λυθούν όλες οι διαφορές.

  (06) Διελεύσεις του Δία από τους Οίκους

Ο Δίας στον πρώτο Οίκο

Η Αισιοδοξία και η αγάπη για την ζωή, θα είναι τα πιο έντονα συναισθήματα που θα νοιώσετε αυτήν την περίοδο. Σε πρώτη μοίρα θα βρεθούν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα πρέπει να κρατήσετε για να τις βελτιώσετε. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία γεγονότα που έχουν συμβεί, σας βρήκαν απροετοίμαστους, αλλά γρήγορα θα φέρετε τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε. Το σημείο όμως που θα πρέπει να δώσετε προσοχή, είναι το που δίνετε την βοήθεια σας, γιατί ίσως την δίνετε σε άτομα τα οποία δεν την έχουν ανάγκη. Θα υπάρχει μία γενική ευκολία σε ότι κάνετε και η αισιοδοξία σας θα είναι μεγάλη. Φροντίστε όμως να είστε έτοιμοι για κάποιες αισθηματικές συγκρούσεις, οι οποίες θα έρθουν σύντομα.

Ο Δίας στον δεύτερο Οίκο

Πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε κάποια οικονομική αυτονομία, η οποία θα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον σύντροφο σας, αλλά αυτό είναι κάτι που περιμένατε πολύ τα τελευταία χρόνια. Αυτό το διάστημα θα παρουσιάσετε μία μεγάλη κινητικότητα και μάλιστα ίσως περισσότερη από ότι χρειάζεται. Μην βιάζετε τα πράγματα και τις καταστάσεις, γιατί τα σχέδια σας είναι προσδιορισμένα να ξεκινήσουν οριστικά, μέσα από κάποιες μεγάλες δυσκολίες τον επόμενο χρόνο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην τάση που θα έχετε τώρα, για άσκοπες σπατάλες και ειδικά όταν πρόκειται για κάποιον προσωρινό Σύντροφο, φυσικά αν υπάρχει, γιατί ο κίνδυνος της εξαπάτησης από δικής του πλευράς, είναι πολύ μεγάλος και στο τέλος θα σας απογοητεύσει. Επίσης προσέξτε την υπόληψη σας, γιατί κατά πάσα πιθανότητα, έχετε δώσει αρκετά δικαιώματα, ώστε να σας συζητούν αρκετά συχνά.

Ο Δίας στον τρίτο Οίκο

Ευνοεί τις επικοινωνίες, το διάβασμα, το γράψιμο και ότι έχει σχέση με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Αν υπάρχουν κάποιες διαφορές με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να λυθούν. Ότι αφορά τον εργασιακό σας τομέα θα υπάρξει κάποια πρόοδος, κάνοντας σας να νοιώθετε αρκετά καλά. Πολύ πιθανόν να υπάρξει κάποια αύξηση, αλλαγή θέσεως με καλύτερες οικονομικές απολαβές, καθώς και οι συνεργασίες σας σε ότι αφορά τον εργασιακό σας χώρο θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Επίσης αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας, τώρα θα αντιμετωπιστεί με επιτυχία και θα υπάρξει πλήρης ίαση. Χρειάζεται προσοχή όμως στην διατροφή σας, γιατί σε αυτόν τον οίκο δημιουργεί τάσεις παχυσαρκίας και αν δεν προσέξετε την διατροφή σας, σίγουρα θα πάρετε κάποια επιπλέον κιλά, ενώ παράλληλα υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει ζημιά και το πάγκρεας λόγω κακής διατροφής. Είναι πολύ καλή περίοδος για αγορά κάποιου μεταφορικού μέσου όπως η αγορά κάποιου αυτοκινήτου ή μηχανής αλλά και για αγορά ενός κατοικίδιου. Αν ασχολείστε με πωλήσεις τροφών και κατοικίδιων, αυτή την περίοδο η δουλειά σας θα φτάσει στο κατακόρυφο της. Τέλος ευνοούνται οι μετακινήσεις και τα κοντινά ταξίδια, καθώς και οι αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών οι οποίες θα κάνουν πιο άνετη την ζωή σας. Αν ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας κάνουν αρνητικές όψεις με τον γενέθλιο Ερμή, τότε ο Δίας θα σας δημιουργεί παράλογους φόβους.

Ο Δίας στον τέταρτο Οίκο

Κάποια ενδεχόμενα προβλήματα σχετικά με την δουλειά σας τώρα, θα τακτοποιηθούν με την παρέμβαση του άμεσου περιβάλλοντος σας ή από τα άτομα του πατρικού σας σπιτιού. Τα Οικονομικά σας θα παρουσιάσουν κάποια άνοδο, αλλά όχι αυτή που περιμένετε, γιατί ίσως χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός ακόμα. Η πρόοδος και η επιτυχία σας θα έχει άμεση σχέση, με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Βρίσκεστε στην χρονική περίοδο κατά την διάρκεια της οποίας, θα μπορούσατε να αποκτήσετε μία ανοδική πορεία, αναζητώντας μέχρι που φτάνουν τα όρια σας, βάζοντας έτσι τα θεμέλια μιας καινούργιας βάσης για σας. Αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργιες βάσεις στις σχέσεις του σπιτιού σας αλλά και του γραφείου σας ενδεχομένως.

Ο Δίας στον πέμπτο Οίκο

Αυτό το διάστημα η δημιουργικότητα και η χαρά θα βρεθούν στο αποκορύφωμα τους. Θα έχετε την τάση για διασκέδαση, καθώς και για να κάνετε αυτό που θέλετε, χωρίς φόβους και περιορισμούς. Επίσης είναι ο κατάλληλος καιρός για να δείξετε τα ταλέντα σας και να έχετε απόλυτη επιτυχία. Αν βρίσκεστε στην αναζήτηση κάποιας δουλειάς, τώρα θα την βρείτε και αν έχετε, τότε να περιμένετε κάποιες ευχάριστες αλλαγές. Είναι πολύ καλή περίοδος για όσους ασχολούνται με θέματα καλλιτεχνικά. Αποβάλλετε την τάση που έχετε για κάποια υπερβολικά έξοδα, έστω και αν πρόκειται για θέματα του σπιτιού σας, γιατί σύντομα θα έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή τον σύζυγο γι’ αυτό το θέμα. Πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας, αλλά αποφύγετε την τάση που θα έχετε για τυχερά παιχνίδια και παίξτε με κάποιο μέτρο. Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε το πολύ αλκοόλ, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στο συκώτι σας όσο διαρκεί αυτή η όψη.

Ο Δίας στον έκτο Οίκο

Αν χάσατε κάποια πράγματα που αγαπούσατε, ακόμα και φίλους, τώρα είναι η περίοδος που θα τα αποκτήσετε πάλι. Στηριχθείτε στις εμπειρίες του παρελθόντος για να αποφύγετε τα σφάλματα στο άμεσο μέλλον, γιατί το κλειδί της επιτυχίας τώρα, βρίσκεται στις μικρολεπτομέρειες που είχατε αγνοήσει στο παρελθόν. Επίσης δώστε την ανάλογη προσοχή στον τομέα της διατροφής σας, γιατί κάτω από αυτήν την επιρροή του Δία, υπάρχει αισθητά ο κίνδυνος να πάρετε κάποια επιπλέον κιλά, τα οποία θα είναι πολύ δύσκολο να αποβάλλετε αργότερα. Η δουλειά σας θα βρεθεί σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους συνεργάτες σας και στους φίλους σας, γιατί υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να απογοητευθείτε από την δική τους συμπεριφορά. Επίσης φροντίστε να αποφύγετε την αστάθεια στις αποφάσεις σας, έστω για προσωρινά.

Ο Δίας στον έβδομο Οίκο

Είναι το ξεκίνημα μίας νέας πολύ καλής περιόδου, με πολλά και διάφορα καινούργια πράγματα και οι σχέσεις σας οποιασδήποτε μορφής, οι προσωπικές και οι άλλες θα γίνουν αρκετά σημαντικές για σας και για το σπίτι σας. Εκμεταλλευθείτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μην σταματάτε πολύ στις λεπτομέρειες, γιατί με αυτόν τον τρόπο κινδυνεύετε να μείνετε έξω από το παιχνίδι, γιατί οι ευκαιρίες στην ζωή δεν παρουσιάζονται συνέχεια. Επίσης φροντίστε να είστε κατά κάποιο τρόπο απρόσωποι, ξεχνώντας τα δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος. Τώρα είναι πολύ πιθανόν να επισημοποιήσετε την σχέση σας με το ταίρι σας. Είναι η ιδανικότερη περίοδος μπορώ να πω για να γίνει ένας γάμος αν είστε αδέσμευτοι.

Ο Δίας στον όγδοο Οίκο

Τώρα θα πρέπει να φροντίσετε σε ότι αφορά την καριέρα σας, να απαλλαγείτε από όλα εκείνα τα οποία θεωρείται άχρηστα πια. Από το πόσο καλά μπορείτε να δείτε τα πράγματα εξαρτάται και η επιτυχία των στόχων σας. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο που έχετε, στο να συμβουλεύετε τους άλλους, στο πως να λύσουν τα προβλήματα τους. Έτσι μέσω αυτών θα κάνετε πολύτιμες παρατηρήσεις, οι οποίες θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες στο άμεσο μέλλον σας. Μερικές φορές ίσως να μην μπορείτε να προσδιορίσετε ποια πράγματα έχουν προτεραιότητα, τα δικά σας ή των άλλων, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να περιμένετε λίγο, μέχρι να ξεκαθαρίσουν οι απόψεις πρώτα και μετά να ενεργήσετε αναλόγως.

Ο Δίας στον ένατο Οίκο

Αυτή η διέλευση είναι πάρα πολύ καλή. Σας δίνει όλες τις ευκαιρίες για ανώτερες σπουδές, για μελέτες και για ταξίδια μακρινά. Στην κυριολεξία αυτή η περίοδος θεωρείται ένα καλό διάστημα για την απόκτηση πολλών γνώσεων και κατά φυσική συνέπεια και για όσους σπουδάζουν. Η Φιλοσοφική αλλά και η διανοητική έκφραση σας, μπορεί να δημιουργήσει μία εντυπωσιακή επιρροή στην καριέρα σας και στην δουλειά σας. Φυσικά τα αποτελέσματα και να μην είναι ακόμα ορατά, σύντομα θα σας εντυπωσιάσουν. Η ικανότητα που έχετε να ακούτε και να καταλαβαίνετε τα προβλήματα των άλλων, θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα. Επίσης είναι πολύ ευνοϊκή περίοδος για δημοσιογράφους, για συγγραφείς και για εκδότες γενικά.

Ο Δίας στον δέκατο Οίκο

Οι πολλές και δυσάρεστες αλλαγές οι οποίες έγιναν μέσα στο σπίτι σας, αλλά και στα πολύ προσωπικά σας θέματα, τον τελευταίο καιρό σας έχουν απογοητεύσει, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή για μία μεγάλη επαγγελματική αλλαγή και άνοδο, γι’ αυτό αφήστε τα δυσάρεστα γεγονότα μια και είναι πια παρελθόν. Οι ευκαιρίες οι οποίες θα σας παρουσιαστούν τώρα, δεν πρέπει να τις αφήσετε να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Έτσι στρέψτε την προσοχή σας στον εργασιακό σας τομέα, γιατί τόσο η ενότητα και οι ευκαιρίες για γρήγορες αποφάσεις όσο και οι επιλογές σας θα περάσουν τώρα στην πράξη. Όλα όσα συμβαίνουν τώρα θα πρέπει να ξέρετε ότι θα έχουν θετική επίδραση και μάλιστα θα είναι και αρκετά μακροχρόνια.

Ο Δίας στον ενδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα είναι πολύ ευνοϊκό για τους πολιτικούς οι οποίοι θα έχουν την γενική αποδοχή και αναγνώριση του κόσμου. Επίσης ευνοεί όσους εργάζονται σε οργανισμούς, ομάδες καθώς επίσης και τούς αθλητές ομαδικών αθλημάτων. Οι φίλοι τα ομαδικά σχέδια και θέματα, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο αλλά και καθοριστικό για την καριέρα σας. Ο ανθρωπισμός σας αυτό το διάστημα θα φτάσει στο αποκορύφωμα του και αυτό θα επηρεάσει το μέλλον αλλά και την προαγωγή σας στο άμεσο μέλλον. Πιθανή αύξηση των οικονομικών σας από την δουλειά σας. Όσο για τα αισθηματικά σας αν δεν πηγαίνουν και τόσο καλά τώρα, κάντε λίγη υπομονή και γρήγορα θα δείτε τα όνειρα και τις ελπίδες σας να πραγματοποιούνται.

Ο Δίας στον δωδέκατο Οίκο

Η αυτοθυσία και η κατανόηση που θα δείξετε τώρα, θα έχουν μακροχρόνια επιρροή στην ζωή και στην καριέρα σας, γι’ αυτό θα πρέπει να δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε αυτούς που βρίσκονται γύρω σας, αφού τον τελευταίο καιρό τους είχατε παραμελήσει αρκετά. Φυσικά θα πρέπει να θέσετε κάτω από τον έλεγχο σας την τάση που έχετε για σπατάλες τον τελευταίο καιρό. Αν η δουλειά σας παρουσιάζει κάποια αστάθεια, ίσως να χρειαστεί να περιμένετε για λίγο καιρό ακόμα, μέχρι να δείτε τα τελικά αποτελέσματα. Επίσης θα έχετε την επιθυμία να ψάξετε να βρείτε την αλήθεια για την ζωή και την δημιουργία, όπως επίσης είναι πιθανόν να ασχοληθείτε με τις θρησκείες, με τον μυστικισμό και την ψυχολογία.

 (07) Διελεύσεις του Κρόνου από τους Οίκους

Ο Κρόνος στον πρώτο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα είναι γεμάτο από δυσκολίες και προβλήματα, γι’ αυτό χρειάζεται να δείξετε μεγάλη αποφασιστικότητα, προκειμένου να τα αντιμετωπίσετε με επιτυχία. Από την μία η αύξηση της δουλειάς σας και από την άλλη, κάποιο μπλοκάρισμα στα προσωπικά σας θέματα, θα σας δημιουργήσουν κάποιες δυνατές εντάσεις, τις οποίες θα πρέπει να θέσετε κάτω από τον έλεγχο σας. Το να νοιώσετε λιγότερο σημαντικοί ή και μπλοκαρισμένοι, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, δεν θα σας διευκολύνει καθόλου απέναντι στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Οι αλλαγές που γίνονται τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας, απαιτούν μεγάλη υπευθυνότητα και προσοχή, μέχρι να σταθεροποιηθούν οριστικά προς το καλύτερο. Έτσι δείξτε κάποια εμπιστοσύνη στον χρόνο. Επίσης κάτω από αυτήν την διέλευση, υπάρχει έντονα η τάση προς την αυτοϊκανοποίηση, η οποία οφείλεται στην ψυχική σας απομόνωση και ειδικά όταν ο χάρτης σας δείχνει ότι ανήκετε στα αισθησιακά άτομα.

Ο Κρόνος στον δεύτερο Οίκο

Η Διέλευση αυτή δημιουργεί προβλήματα στα οικονομικά σας θέματα, έχοντας σαν αποτέλεσμα να σας φέρει πίσω σε αυτά που σχεδιάζετε. Σε μία άλλη περίπτωση, πολύ πιθανόν τα πράγματα στην δουλειά σας να πηγαίνουν καλά, αλλά οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό μέσα στο σπίτι σας, να σας προξενούν έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευση. Αυτό όμως μπορεί να γίνει και η αιτία, ώστε να οργανώσετε με μεγαλύτερη προσοχή τους στόχους που έχετε βάλει. Μην στηρίζεστε στην βοήθεια των άλλων, γιατί αργότερα θα μετανιώσετε και ειδικά όταν πρόκειται για πρόσωπα τα οποία μπήκαν στην ζωή σας, σε κάποια στιγμή αδυναμίας από δικής σας πλευράς. Κάποια εύνοια ή και κάποιες οικονομικές απολαβές από τον συνεργάτη ή τον σύντροφο σας, θα αποτελέσουν το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο αυτής της περιόδου για σας.

Ο Κρόνος στον τρίτο Οίκο

Τώρα θα πρέπει να ξεχάσετε τα λάθη του παρελθόντος και να φροντίσετε, ώστε να κερδίσετε κάποιο χαμένο έδαφος. Αυτό το διάστημα οι σκέψεις και η κάθε μορφή επικοινωνίας, θα αποκτήσει μία σοβαρή μορφή για σας και σπουδαιότητα. Κατά πάσα πιθανότητα θα ασχοληθείτε με κάποια δουλειά η οποία, θα απαιτεί πολύ μεγάλη υπευθυνότητα και αυτοσυγκέντρωση, κάτι το οποίο σίγουρα θα σας κουράσει πνευματικά. Φυσικά και η γενική αναγνώριση των άλλων, για τις ικανότητες που έχετε, θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη. Επίσης θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις μετακινήσεις σας. Όλο αυτό το διάστημα είναι το πιο ακατάλληλο για αγορά μεταφορικού μέσου, γι’ αυτό αν σχεδιάζετε κάτι τέτοιο πρέπει να το αναβάλλετε για αργότερα.

Ο Κρόνος στον τέταρτο Οίκο

Αυτή η διέλευση δημιουργεί οικονομικά προβλήματα, φορτώνοντας σας παράλληλα με ευθύνες που τις περισσότερες φορές θα είναι αβάσταχτες. Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα τόσο σε σχέση με το σπίτι σας, όσο και με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Έτσι θα υποχρεωθείτε να θέσετε κάποια όρια στην ζωή σας και να κινείστε μέσα σε αυτά. Είναι μία περίοδος όπου η εύνοια σε θέματα συντρόφου, είναι πολύ κοντά, γι’ αυτό φροντίστε να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας, κρατώντας μία στάση αναμονής τουλάχιστον στην αρχή. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάποια σχέση, είναι πολύ πιθανόν μέσα στην διάρκεια αυτής της διέλευσης, να φτάσετε σε κάποια επισημοποίηση του. Αποφύγετε να εντυπωσιάζεστε από ανθρώπους οι οποίοι κατέχουν κάποιες ψηλές θέσεις στην κοινωνία. Δώστε την ανάλογη προτεραιότητα στα προβλήματα σας και μην προσπαθείτε να τα λύσετε όλα μαζί, λογικά δεν γίνεται.

Ο Κρόνος στον πέμπτο Οίκο

Αυτό το χρονικό διάστημα, τόσο η αυτοέκφραση όσο και η εμπιστοσύνη σας στους άλλους, θα είναι αρκετά μειωμένη. Τα αισθηματικά σας θέματα θα παρουσιάσουν μία ιδιαίτερη κρίση, αλλά αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία, να πλησιάσετε τον εαυτό σας περισσότερο, συνειδητοποιώντας πόσο σημαντικοί είστε στην ζωή. Επίσης υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες, να κάνει την εμφάνιση του κάποιο άτομο μεγαλύτερο από εσάς, στον αισθηματικό σας τομέα. Ένα άλλο σημείο σημαντικό είναι, ότι μπορεί να σας βγάλει εκτός ενεργείας σχετικά με τον ερωτικό σας τομέα, αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, γιατί αυτό θα είναι κάτι προσωρινό. Όσο για τους γονείς, τώρα θα δημιουργηθούν παραπάνω ευθύνες σχετικά με τα παιδιά σας.

Ο Κρόνος στον έκτο Οίκο

Οι πολλές αλλαγές τον τελευταίο καιρό σας έχουν κουράσει και θα πρέπει να φροντίσετε, ώστε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να τα βάλετε σε μία σειρά, βλέποντας πια εκκρεμούν και ποιες λεπτομέρειες είχατε προσπεράσει. Όλα αυτά θα έχουν άμεση σχέση με το σπίτι σας, την φυσική σας κατάσταση, αλλά και με τον τομέα της Υγείας σας. Έτσι αποφύγετε την οποιαδήποτε τάση εγωισμού, αλλά και την υπερβολική ένταση στον χώρο της δουλειά σας, μέχρι να αλλάξει αυτή η πλανητική όψη, γιατί αυτήν την περίοδο ο τομέας της υγείας σας βάλετε πλανητικά και μέσα από την υπερκόπωση, πολύ πιθανόν να σας παρουσιαστούν κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία θα σας ταλαιπωρήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης δώστε την ανάλογη προσοχή και στην διατροφή σας. Φροντίστε να βάλετε ένα πρόγραμμα στα θέματα που αντιμετωπίζετε, γιατί χωρίς προγραμματισμό δεν θα καταφέρετε τίποτα.

Ο Κρόνος στον έβδομο Οίκο

Βρίσκεστε σε μία πολύ σημαντική περίοδο της ζωής σας και από τις καταστάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα στο άμεσο μέλλον σας. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να αναθεωρήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις, αλλά και τις συζυγικές και συντροφικές. Οτιδήποτε και να συμβεί όμως, δεν πρέπει να βιάζετε τα πράγματα και να προσπαθείτε να τα μεταβάλλετε, γιατί αυτό δεν θα αποδώσει. Αφήστε τον χρόνο να δείξει, ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του. Η σχέση ή ο γάμος σας αν βασίζεται σε γερά θεμέλια θα συντηρηθεί, διαφορετικά σίγουρα θα φτάσει σε μία οριστική ρήξη. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα, με τον ανάλογο αυτοέλεγχο, μια και η περίοδος των αλλαγών βρίσκεται πολύ κοντά.

Ο Κρόνος στον όγδοο Οίκο

Τώρα θα πρέπει να στραφείτε στις βασικές σας ανάγκες, αποφεύγοντας την κάθε είδους σπατάλη για τον οποιοδήποτε λόγο. Δεν είναι καθόλου καλή περίοδος για να δανείσετε χρήματα ή να δανειστείτε από άλλους. Φροντίστε να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί τώρα, μια και τα τελευταία γεγονότα που υπήρξαν στην ζωή σας, δεν είχαν πολύ θετικά αποτελέσματα. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα, να δείτε τι πραγματικά αξίζει να σέβεστε και να εκτιμάτε στους συνεργάτες σας και τι όχι. Αυτό το διάστημα θα προκαλέσει ανατροπές σε σχέση με τις κληρονομιές ή τα δάνεια ενδεχομένως που περιμένετε και θα μπλοκάρει τα οικονομικά του συντρόφου σας, προκειμένου να προσπαθήσετε να τα καταφέρετε μόνοι σας, χωρίς την παραμικρή βοήθεια από τους άλλους. Σε μερικές περιπτώσεις είναι πολύ πιθανόν να συμβεί, κάποιο δυσάρεστο γεγονός μέσα στην οικογένεια σας.

Ο Κρόνος στον ένατο Οίκο

Αυτή η διέλευση δημιουργεί δυσκολίες, σχετικά με τις σπουδές και την απόκτηση πτυχίων. Επίσης φέρνει ανατροπές σε ότι έχει σχέση με μεγάλα ταξίδια, εξ’ αιτίας των μεγάλων υποχρεώσεων που θα έχετε τώρα. Αν έχετε κάποιες εκκρεμότητες με νομικές υποθέσεις, τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να τις αντιμετωπίσετε. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο σκληρά τώρα, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ορισμένα πράγματα που αγνοούσατε ή που τα φανταζόσασταν πολύ διαφορετικά. Όλα αυτά θα σας κάνουν να αλλάξετε στόχους και σκοπούς στην ζωή σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους σας, γιατί πολύ σύντομα θα αποδειχθεί, ότι κάποιοι από αυτούς δεν άξιζαν την φιλία σας.

Ο Κρόνος στον δέκατο Οίκο

Τώρα θα υπάρξει μία συναισθηματική καμπύλη, της οποίας τα αποτελέσματα θα είναι ή προς το χειρότερο ή προς το καλύτερο, αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει η αιτία, ώστε να σας παρασύρει και να σας αναγκάσει να αλλάξετε τα σχέδια σας. Ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσετε πειθαρχία και να διαφυλάξετε προσεκτικά τις ικανότητες που διαθέτετε, γιατί έχετε ιδιαίτερη ανάγκη τώρα για οργάνωση και προσεκτική διαχείριση. Όλες οι προσπάθειες που κάνατε τα τελευταία χρόνια στην ζωή σας, τώρα θα αρχίσουν να αποδίδουν. Ίσως να υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μην βιαστείτε, γιατί με την ανάλογη προσοχή θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Ο Κρόνος στον ενδέκατο Οίκο

Η πειθαρχία τώρα θεωρείται αναγκαία, προκειμένου να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα και τους στόχους που έχετε βάλει. Φυσικά θα σας παρουσιαστούν αρκετά εμπόδια, τα οποία θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα, σε ότι αφορά θέματα φίλων και συνεργατών. Πρέπει να αποκτήσετε κάποια αίσθηση υπευθυνότητας για να πετύχετε, ενώ καλό θα ήταν να στηριχθείτε και στην διαίσθηση σας, η οποία θα σας βοηθήσει αισθητά στις φιλοδοξίες που έχετε τώρα. Δώστε την βοήθεια σας σε όσους την ζητήσουν και θα έχετε την ανάλογη ανταμοιβή και εσείς. Αν έχετε παιδιά υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάρετε Μία ιδιαίτερη ικανοποίηση για κάποια επιτυχία τους.

Ο Κρόνος στον δωδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα οι ανατροπές και οι δυσκολίες θα σας εξαντλήσουν και πολύ πιθανόν να νοιώσετε, ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Επίσης μπορεί να σας παρουσιαστούν και προβλήματα υγείας αυτήν την χρονική περίοδο. Οι πολλές και μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει σε ορισμένους τομείς της ζωής σας, έγιναν η αιτία, ώστε να αλλάξουν πολλά πράγματα μέσα σας. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να θεωρήσετε απαραίτητο, να αλλάξετε ορισμένους από τους φίλους σας ή και να τους βγάλετε οριστικά από την ζωή σας.

(08) Διελεύσεις του Ουρανού από τους Οίκους

Ο Ουρανός στον πρώτο Οίκο

Οι αλλαγές που υπολογίζατε να κάνετε από καιρό, τώρα θα πραγματοποιηθούν και μάλιστα όλες μαζί, αλλά και στο άμεσο περιβάλλον σας, θα δημιουργηθεί μία εντελώς διαφορετική κατάσταση από αυτήν που υπολογίζατε. Στην οποιαδήποτε περίπτωση όμως, θα πρέπει να καταπολεμήσετε κάποια απαισιόδοξη στάση που θα έχετε απέναντι στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους και να γίνετε πιο εξωστρεφείς. Αν κάνατε κάποια προσπάθεια ανανέωσης στον τρόπο εμφάνιση σας, αλλά και του παρουσιαστικού σας γενικά, θα μπορούσε να βοηθήσει ιδιαίτερα την πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων που έχετε κάνει. Οι πολλές και ξαφνικές αλλαγές που θα γίνουν τώρα στην ζωή σας, θα αποκτήσουν σημαντική θέση, προκαλώντας σας παράλληλα κάποιες εντάσεις.

Ο Ουρανός στον δεύτερο Οίκο

Αυτή η διέλευση δημιουργεί ξαφνικές αλλαγές σε σχέση με τα οικονομικά σας. Έτσι πιθανόν να σημειώσουν πολύ μεγάλη άνοδο, αλλά παράλληλα θα δημιουργηθούν και κάποια μεγάλα και ανέλπιστα έξοδα. Αρκετές φορές αυτά τα έξοδα μπορεί να έχουν σχέση με άτομα, τα οποία θα βρίσκονται πολύ κοντά στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει κάτι το συνηθισμένο για σας, αλλά τώρα φεύγοντας από τον προσωπικό σας τομέα μπήκαν στον χώρο που παράγετε και αποκτάτε τα υλικά σας αγαθά. Για ότι αφορά τον οικονομικό σας τομέα, αν και είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εκεί, τώρα κατά πάσα πιθανότητα να χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, προκειμένου να βρίσκεστε μέσα στην επικαιρότητα με αξιώσεις.

Ο Ουρανός στον τρίτο Οίκο

Τώρα θα έχετε ανεπτυγμένη διορατικότητα και εφευρετικότητα, σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας σας με τους άλλους. Κάποια ξαφνικά γεγονότα και νέα θα σας βρουν απομονωμένους κατά κάποιο τρόπο στον χώρο της δουλειάς σας. Είναι γεγονός ότι έχετε έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να αυξάνετε τα εισοδήματα σας, αλλά αυτό το διάστημα όμως, η προετοιμασία που είχατε κάνει τα τελευταία χρόνια, θα έχει σαν αποτέλεσμα να σας αποδώσει πολύ περισσότερα από ότι εσείς περιμένατε. Σε κάποιο ευχάριστο και ξαφνικό γεγονός, θα συμμετέχουν και κάποιοι κοντινοί σας φίλοι. Βρίσκεστε κοντά στην πραγματοποίηση ενός μακρινού ταξιδιού, το οποίο ίσως σχεδιάζατε από καιρό, αλλά θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και ειδικά όταν οδηγείτε.

Ο Ουρανός στον τέταρτο Οίκο

Θα υπάρξουν πολλές καινοτομίες και αλλαγές στο σπίτι σας και γενικά στον οικογενειακό σας τομέα. Έτσι ίσως φτάσουν σε κάποια ρήξη οι γονείς σας και μάλιστα σε τέτοιο σημείο ώστε να χωρίσουν. Οτιδήποτε όμως και να συμβεί, εκτός από τις περιπτώσεις που είναι αναπόφευκτο, η δική σας συμμετοχή θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Αποφύγετε όμως τις ασυμβίβαστες και εκκεντρικές λύσεις, γιατί ο κίνδυνος να δημιουργηθούν πολύ σοβαρές εντάσεις είναι μεγάλος. Πιθανές συνεργασίες με φίλους σε έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τομέα της ζωής σας. Ίσως να υπάρξουν κάποιες ολοκληρωτικές καταστροφές στο σπίτι σας, καθώς επίσης υπάρχουν πιθανότητες να σας κάνουν έξωση από το σπίτι σας και έτσι να είστε υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να αρχίσετε έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής.

Ο Ουρανός στον πέμπτο Οίκο

Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε ότι αφορά τον χώρο της δημιουργίας, αλλά ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα οι οποίες θα είναι αρκετές. Όσο ψύχραιμοι και προσεκτικοί και αν είστε, τώρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή αλλά και ιδιαίτερη προσπάθεια, ώστε να αποφύγετε την ένταση η οποία θα δημιουργηθεί σε θέματα σχέσεων γενικά. Κάποιες ξαφνικές ερωτικές υποθέσεις δικές σας ή των άλλων, θα σας απασχολήσουν πολύ σοβαρά. Καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας, οι οποίοι θα σας κάνουν να αλλάξετε τους στόχους και τα σχέδια σας. Θα έχετε μία έντονη επιθυμία για να απαλλαγείτε από πολλά πράγματα, τα οποία θεωρείται ότι δεν μπορούν να σας φανούν χρήσιμα πια. Οι σχέσεις που δημιουργούνται κάτω από αυτήν την επιρροή του Ουρανού δεν έχουν διάρκεια, αλλά είναι πολύ συναρπαστικές γιατί έχουν πάντα κάτι να σας μάθουν και έτσι δεν τελματώνουν.

Ο Ουρανός στον έκτο Οίκο

Θα έχετε αρκετές νέες ιδέες τώρα σε ότι αφορά τον εργασιακό σας τομέα, τις οποίες θα αναγκαστείτε να βάλετε σε εφαρμογή, μέσα από τις καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό. Φυσικά αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ, είναι οι αλλαγές που θα κάνετε, γιατί οποιεσδήποτε αποφάσεις και να πάρετε θα έχουν μακροχρόνια επιρροή στην δουλειά σας. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις κάθε είδους υπερβολές, γιατί τον τελευταίο καιρό τις συνηθίζετε. Μία κάποια εύνοια που υπάρχει στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια, γι’ αυτό κινηθείτε αναλόγως. Έτσι καλό θα ήταν να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα, στο τι είναι χρήσιμο στην ζωή σας και τι όχι, για να μην μπλοκάρουν κάποιες υποθέσεις. Επίσης θα πρέπει να δώσετε και την ανάλογη προσοχή και στον τομέα της υγείας σας, γιατί μέσα από τους πολύ γρήγορους ρυθμούς που κινείστε, σίγουρα θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα υγείας.

Ο Ουρανός στον έβδομο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε ότι αφορά τους συνεργάτες σας αλλά και τους συντρόφους της ζωής σας και όλα αυτά μπορεί να οφείλονται, στην ασυμβίβαστη συμπεριφορά από δικής σας πλευράς, αλλά στην οποιαδήποτε περίπτωση η ένταση θα είναι αναπόφευκτη με τις ανάλογες συνέπειες και από τις δύο πλευρές. Η έντονη τάση ανεξαρτησίας που θα έχετε θα σας οδηγήσει σε κάποιο αδιέξοδο το οποίο, θα γίνεται πιο εμφανή όσο περνάει ο καιρός. Αν σας κάνουν κάποια πρόταση για δεσμό, συνεταιρισμό ή γάμο καλό θα ήταν να την αποφύγετε, γιατί η πιθανότητα να το μετανιώσετε γρήγορα είναι πολύ μεγάλη. Απλά φροντίστε να εκμεταλλευθείτε τις όποιες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν στον εργασιακό σας τομέα.

Ο Ουρανός στον όγδοο Οίκο

Τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο ίσως να εξαρτώνται κατά πολύ από τον σύντροφο της ζωής σας ή από τους άλλους κατά κάποιο τρόπο, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι η περίοδος της δικής σας οικονομικής ανεξαρτησίας βρίσκεται πολύ κοντά. Ξεκαθαρίστε στον επαγγελματικό σας τομέα τι αξίζει και τι όχι και κάντε τις ανάλογες ενέργειες. Τώρα θα δείξετε ένα μεγάλο ενδιαφέρον για το ασυμβίβαστο, το μυστηριώδες και το παράδοξο, τουλάχιστον για τους άλλους. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποια ξαφνικά δυσάρεστα νέα για κάποιο πολύ γνωστό σας άτομο ή για κάποιον συγγενή σας.

Ο Ουρανός στον ένατο Οίκο

Αυτή την περίοδο θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μία νέα κοσμοθεωρία. Οι παλιές σας ιδέες θα αντικατασταθούν από καινούργιες. Η σκέψη και η κατανόηση σας θα υποστούν μία ολοκληρωτική μεταμόρφωση, η οποία θα είναι ευχάριστη για σας. Θα έχετε μία μεγάλη επιθυμία να εισχωρήσετε στην καρδιά των πραγμάτων, στην προσπάθεια σας να μάθετε όλη την αλήθεια. Κάποιο ταξίδι μακρινό που θα σας παρουσιαστεί, θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες αγορές, οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι αναγκαίες. Επίσης θα έχετε κάποια ευχάριστα νέα από άτομα που μένουν μακριά σας. Θα δείξετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον τώρα, για την αστρολογία και την ψυχολογία.

Ο Ουρανός στον δέκατο Οίκο

Οι μεγαλύτερες αλλαγές που θα υπάρξουν τώρα, θα αφορούν τον εργασιακό σας τομέα και την καριέρα σας. Έτσι ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις στην δουλειά σας, μέχρι να καταλήξετε κάπου οριστικά. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να επηρεάσουν ακόμα και τις συνθήκες αλλά και τον τρόπο διαμονής σας. Οι νέοι τρόποι οι ασυνήθιστοι και ασυμβίβαστοι πολλές φορές σε ότι αφορά την επαγγελματική σας οργάνωση, θα είναι αυτοί που θα σας κάνουν να κυριαρχήσετε πολύ πιο γρήγορα. Τα οριστικά αποτελέσματα όλων αυτών όμως, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο, για να τα δείτε να γίνονται πραγματικότητα.

Ο Ουρανός στον ενδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιμένετε κάποιες αλλαγές στα σχέδια σας ή στην μέθοδο που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Μέσα από τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν, θα αποβάλλετε κατά κάποιο τρόπο την μεγάλη αίσθηση αλτρουϊσμού που έχετε μέχρι τώρα. Πιθανόν να νοιώσετε ότι κάποιοι φίλοι σας κουράζουν και ότι ήρθε η ώρα για κάποιες αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Επίσης υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσετε μία καινούργια συνεργασία τώρα. Φυσικά αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι, το ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν σέβονται την εμπιστοσύνη που τους δείχνετε, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε πιο επιφυλακτικοί μαζί τους για να μην απογοητευθείτε στο τέλος.

Ο Ουρανός στον δωδέκατο Οίκο

Είναι μία περίοδος όπου θα υπάρξουν κάποιες ξαφνικές στερήσεις οι οποίες θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες θυσίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Έτσι οι νέοι τρόποι κατανόησης και αποδοχής των πραγμάτων, θα είναι αυτοί που θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα πίσω από την επιφάνεια τους. Τώρα θα χρειαστεί να αλλάξετε γνώμη και στάση απέναντι σε ορισμένους ανθρώπους, τους οποίους θεωρούσατε πολύ φίλους σας. Στην προκειμένη περίπτωση ως συνήθως, η βασική αιτία θα είναι το χρήμα ή και σε μία ακραία περίπτωση η πολύ εκκεντρική συμπεριφορά τους.

(09) Διελεύσεις του Ποσειδώνα από τους Οίκους

Ο Ποσειδώνας στον πρώτο Οίκο

Κάποια αβεβαιότητα και σύγχυση στα προσωπικά σας θέματα θα σας υποβάλλει σε ένα τεστ αντοχής. Πολλά πράγματα και καταστάσεις τα οποία θεωρούσατε αμετάβλητα, τώρα θα τα δείτε να αλλάζουν πολύ γρήγορα και κάτω από αρκετά περίεργες καταστάσεις. Όσο εγκρατείς και αν είστε αυτή την χρονική περίοδο, θα έχετε μία αυξημένη ευαισθησία, η οποία σίγουρα θα σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Έτσι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα οργανωτικότητας σε ότι αφορά τα προσωπικά σας θέματα, αλλά πιθανόν και κάποια προβλήματα υγείας. Οι φίλοι οι οποίοι είναι ισχυροί κοινωνικά και οικονομικά, τώρα θα είναι πολύτιμοι για σας. Δείτε την ζωή χωρίς ψευδαισθήσεις για να μην μετανιώσετε μετά. Περίεργες σχέσεις με το περιβάλλον σας γενικά.

Ο Ποσειδώνας στον δεύτερο Οίκο

Τώρα θα δείξετε μία ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα δουλειάς και παραγωγικότητας, με αρκετή εύνοια σε θέματα συνεργασίας αλλά και συντροφικότητας, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίγεστε πολύ οικονομικά, γιατί ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε είναι πολύ μεγάλος. Έτσι καλό θα ήταν να αποφύγετε την οποιαδήποτε δελεαστική πρόταση και να σας κάνουν, έστω και αν σας φέρουν κάποιες αποδείξεις οι οποίες θα θεωρούνται δεδομένες. Πρέπει να περιμένετε για ένα χρονικό διάστημα, μέχρι να αλλάξουν κάποια πράγματα μέσα σας και να δείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις, με ένα πραγματικά αληθινό τρόπο, αφού η φαντασία σας αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο αποκορύφωμα της. Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι πολλά άτομα, από το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον δεν σας συμπαθούν ή δεν βλέπουν με καλό μάτι τον τωρινό τρόπο ζωής σας. Έτσι καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να αποφύγετε κάποια σύγκρουση μαζί τους και ειδικά σε ότι αφορά θέματα οικονομικά.

Ο Ποσειδώνας στον τρίτο Οίκο

Αυτή την περίοδο θα έχετε πολύ ανεπτυγμένη την φαντασία σας, έχοντας σαν αποτέλεσμα να αναζητήσετε την αλήθεια, μέσα από την μεταφυσική, την παραψυχολογία, τον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό. Πολύ πιθανόν να έχετε κάποια εσωστρέφεια την οποία θα πρέπει να αποβάλλετε, εξωτερικεύοντας τις ιδέες που έχετε και βάζοντας τες να δουλέψουν για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Τώρα αν υπάρξει οποιοδήποτε μπλοκάρισμα στα θέματα σας, δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί θα είναι προσωρινό. Δεν πρέπει να φοβάστε για πράγματα που υπάρχουν μόνο στην φαντασία σας, αλλά τουναντίον μιλήστε ανοικτά και καθαρά. Πιθανόν να υπάρξουν κάποια προβλήματα με τους συγγενείς σας για παλιές υποθέσεις, φροντίστε να τα λύσετε τώρα.

Ο Ποσειδώνας στον τέταρτο Οίκο

Οι απόψεις σας τώρα θα επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά το σπίτι, την οικογένεια και την αίσθηση ασφάλειας και αυτοπεποίθησης. Θα υπάρχει μία έντονη ανησυχία για την δουλειά σας, σε σχέση με την κατάσταση που υπάρχει στο σπίτι σας, η οποία θα έχει σχέση με θέματα υγείας, τα οποία θα προέρχονται από άτομο του άμεσου περιβάλλοντος σας. Σε γενικές γραμμές η κατάσταση μέσα στο σπίτι σας, ίσως να μην είναι και τόσο ευχάριστη ή να αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε τι. Αν υπάρχουν κάποιες δυσαρμονικές όψεις στον χάρτη σας και πιο συγκεκριμένα στον 4 οίκο, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί κάποια μεγάλη καταστροφή μέσα στο σπίτι σας, είτε από κάποια πλημμύρα με καταστροφικές συνέπειες, είτε και κάποια ενδεχόμενη κλοπή.

Ο Ποσειδώνας στον πέμπτο Οίκο

Θα υπάρξουν κάποιες περίεργες εσωτερικές συναισθηματικές καταστάσεις, αφού οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, σας έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας. Αυτό έχει μεταφερθεί και πάνω στα αισθήματα που τρέφετε για τους άλλους. Επίσης θα πιστεύετε ότι πολλά πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε, αλλά η αλήθεια είναι, ότι έχετε να αντιμετωπίσετε μία άλλη πραγματικότητα από την μία πλευρά και από την άλλη θα πρέπει να ξέρετε ότι η μεγάλη ανάλυση δεν θα σας βοηθήσει καθόλου. Φροντίστε να δείτε και τα προβλήματα των άλλων, ίσως είναι πιο σημαντικά από τα δικά σας και μην πιστεύετε σε πράγματα που δεν βλέπετε, αλλά υπάρχουν μόνο στην φαντασία σας. Ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και σε λίγο πολλά πράγματα θα αλλάξουν. Επίσης χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί, σε ότι έχει σχέση με τις επιλογές των ερωτικών σας συντρόφων, γιατί θα έχετε την τάση να ωραιοποιείτε τα πράγματα και να εξιδανικεύετε το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δείτε την αλήθεια. Φυσικά το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό, γιατί κάποια στιγμή θα αναγκαστείτε να προσγειωθείτε και να δείτε την πραγματικότητα η οποία θα είναι πολύ διαφορετική.

Ο Ποσειδώνας στον έκτο Οίκο

Αυτό το διάστημα πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα δείξουν ανάρμοστη συμπεριφορά, μια και θα παρουσιάζονται μπροστά σας σαν φίλοι, ενώ πίσω από την πλάτη σας θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να σας διαβάλλουν. Πάντως στην οποιαδήποτε περίπτωση η ανεπτυγμένη φαντασία που θα έχετε τώρα, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιο θετικά τον τρόπο της δουλειάς σας, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις, ώστε να βάλετε σε εφαρμογή κάποιο παλιό σας σχέδιο. Φυσικά αυτό που θα πρέπει να προσέξετε και να αποφύγετε παράλληλα, είναι το οποιοδήποτε μεγάλο πρεσάρισμα από πλευράς σας, για πράγματα τα οποία στην πορεία ίσως αποδειχθούν ότι δεν είναι χρήσιμα πουθενά, γι’ αυτό δείτε την πραγματικότητα γύρω σας και προσαρμοστείτε στις ανάγκες της. Υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσετε προβλήματα υγείας, εξ αιτίας των αυξημένων επαγγελματικών ή και οικογενειακών σας υποχρεώσεων.

Ο Ποσειδώνας στον έβδομο Οίκο

Αυτήν την περίοδο πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια Τα μυστικά μίας προσωπικής σας σχέσης και αυτό να σας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, αλλά είναι και πολύ πιθανόν επίσης να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι το ταίρι σας δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματα σας και δεν σας είναι πιστό. Είναι μία περίοδος όπου η σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν μέσα από μία σκληρή δοκιμασία και αυτή η κατάσταση θα σας κουράσει, δημιουργώντας την τάση να θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα το συντομότερο και μάλιστα χωρίς να σας ενδιαφέρουν και τόσο πολύ οι συνέπειες. Χρειάζεται να κάνετε λίγη υπομονή μία και ο χρόνος δουλεύει για σας και γρήγορα θα αλλάξουν τα πράγματα. Φυσικά όχι όπως θα θέλατε αλλά ικανοποιητικά για την ψυχολογική σας ηρεμία.

Ο Ποσειδώνας στον όγδοο Οίκο

Τώρα θα σας δημιουργηθεί η τάση για τον Αποκρυφισμό και για εξάσκηση της διαίσθησης σας. Αποφύγετε αυτό το διάστημα να δανείσετε χρήματα, γιατί ο κίνδυνος της εξαπάτησης είναι μεγάλος, αλλά και μην διανοηθείτε να μπλεχθείτε σε κάποια κομπίνα προκειμένου να βγάλετε παραπάνω χρήματα. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει μέσα σας μετά από τις τελευταίες ταλαιπωρίες που έχετε περάσει, αλλά τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να δείτε τα πράγματα από μία άλλη σκοπιά. Φροντίστε να κρατάτε απόλυτη μυστικότητα για τις ιδέες που έχετε σχετικά με την δουλειά σας, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Μην δείχνετε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και τους φίλους σας τώρα, γιατί ο κίνδυνος δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

Ο Ποσειδώνας στον ένατο Οίκο

Διανύετε μία εποχή όπου οι φιλοσοφικές ιδέες, οι εμπνεύσεις αλλά και τα οράματα τα προφητικά σχετικά με την δουλειά σας, θα βρεθούν στο αποκορύφωμα τους. Από την άλλη πλευρά όμως κάποια παροδική σύγχυση, η οποία θα σας δημιουργείτε συχνά θα σας βγάλει έξω από την πραγματικότητα. Έτσι προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τις προσωρινές σας επιθυμίες και μείνετε προσκολλημένοι στα αρχικά σας σχέδια και μόνο, αφού η στιγμή που πολλά πράγματα θα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν βρίσκεται πολύ κοντά. Αν υπάρχει κάποια καθυστέρηση σε θέματα επικοινωνίας, αλληλογραφίας ή και κάποιου ταξιδιού στο εξωτερικό να την θεωρήσετε εντελώς φυσιολογική. Επίσης υπάρχει περίπτωση να προσκολληθείτε και σε κάποια θρησκεία.

Ο Ποσειδώνας στον δέκατο Οίκο

Τώρα θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί είναι πιθανόν να θελήσουν να σας εξαπατήσουν κάποια άτομα, τα οποία βρίσκονται στον επαγγελματικό σας τομέα. Επίσης είναι πιθανόν να σας διαβάλλουν ή να αποκαλύψουν κάποιο μυστικό σας και να σας εκθέσουν στον κοινωνικό σας περίγυρο, με αποτέλεσμα να χάσετε την δημοτικότητα σας. Κάποια προετοιμασία που είχατε κάνει τα τελευταία χρόνια, τώρα θα αποδώσει επαγγελματικά, όχι όπως υπολογίζατε αρχικά αλλά πολύ ικανοποιητικά για το παρόν. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στο σύστημα κοινωνικών αξιών και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να προσαρμοστείτε και εσείς. δύσκολη εποχή αλλά όχι μόνο για σας. Περιορίστε προσωρινά τις φιλοδοξίες σας για το μέλλον.

Ο Ποσειδώνας στον ενδέκατο Οίκο

Πολλά πράγματα θα αλλάξουν τώρα μέσα σας, σε σχέση με τα όνειρα και τις ελπίδες που τρέφετε για το μέλλον και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ξεκινήσετε τώρα κάτι καινούργιο. Φροντίστε όμως να είστε προσεκτικοί και αποφύγετε την οποιαδήποτε συνεργασία με τους άλλους, φροντίζοντας να στηριχθείτε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις, γιατί οι πιθανότητες κάποιας εξαπάτησης είναι πολύ μεγάλες. Επίσης θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, στην τάση γενναιοδωρίας που έχετε, αλλά και στις ασυνήθιστες και παράξενες φιλίες.

Ο Ποσειδώνας στον δωδέκατο Οίκο

Θα έχετε μία αίσθηση και τάση αυτοθυσίας και θα δείτε πολλά πράγματα στον τρόπο σκέψης σας ότι έχουν αλλάξει με ένα ανεπαίσθητα εσωτερικό τρόπο. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που κάποιοι φίλοι θα σας εμπιστευθούν αρκετά μυστικά σε σχέση με την δουλειά σας, σε μία προσπάθεια να αποκτήσουν κάποια βοήθεια από εσάς. Όμως θα πρέπει να φροντίσετε να διαφυλάξετε την προσωπική ζωή των άλλων και μάλιστα με ιδιαίτερη προσοχή θα έλεγα. Πολύ πιθανόν να εκδηλωθεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παραψυχολογία και τον αποκρυφισμό από πλευράς σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συνήθειες και τις παρέες οι οποίες μπορεί να βλάψουν την υγεία και τον ψυχισμό σας.

(10) Διελεύσεις του Πλούτωνα από τους Οίκους

Ο Πλούτωνας στον πρώτο Οίκο

Οι βαθιές αλλαγές τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στο άμεσο περιβάλλον σας, θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε πολλά από τα μελλοντικά σας σχέδια. Θα έχετε μία εσωτερική επιθυμία να βγάλετε προς τα έξω μία ισχυρή προσωπικότητα και να την επιβάλλετε στους άλλους, την οποία θα την επιβάλλετε με αρκετή ευκολία θα έλεγα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αναγνώριση των ικανοτήτων σας από τους άλλους. Οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις, κατά πάσα πιθανότητα θα υποφέρουν από την ιδιόρρυθμη στάση που θα κρατάτε, γι’ αυτό κοντρολάρετε τις ισχυρές επιθυμίες που θα έχετε, οι οποίες σας δημιουργούν ένταση. Επίσης αποφύγετε την πιθανή χρήση βίας, πνευματική ή φυσική, προκειμένου να επιβληθείτε στους άλλους.

Ο Πλούτωνας στον δεύτερο Οίκο

Θα στραφείτε στον επαγγελματικό σας τομέα στην προσπάθεια σας να αλλάξετε τα οικονομικά σας, βάση των αναγκών που θα έχετε. Έτσι προβλέπετε να υπάρχουν δραστικές αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα. Επίσης θα έχετε μία έντονη επιθυμία, να έρθουν στην κατοχή σας πράγματα, τα οποία θα έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια. Φροντίστε να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν τώρα, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες, που θα σας παρουσιαστούν αυτή την χρονική περίοδο. Αν καταφέρετε να κατανοήσετε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και παράλληλα αυξήσετε τις προσωπικές σας προσπάθειες, τότε θα δείτε ότι η εποχή που μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα, βρίσκεται πολύ κοντά σας. Ειδικότερα τώρα όπου η επαγγελματική και κοινωνική σας εύνοια είναι πολύ μεγάλη.

Ο Πλούτωνας στον τρίτο Οίκο

Οι μεγάλες αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, θα σας κάνει να μπορείτε με αρκετή ευκολία, να ψυχολογείτε τα άτομα τα οποία σας περιβάλλουν στην καθημερινή σας ζωή, νοιώθοντας την ανάγκη να διευρύνετε τις γνώσεις σας, μελετώντας τον μυστικισμό και την μεταφυσική. Θα εντυπωσιάζεστε από ορισμένα μυστικά, τα οποία θα θέλετε να λύσετε, προχωρώντας βαθιά μέσα στα πράγματα. Το άγνωστο θα σας τραβάει ιδιαίτερα και πολλές φορές, θα βρεθείτε σε χώρους εξωπραγματικούς για τους άλλους. Η ιδιαίτερη ευκολία που θα έχετε να εμβαθύνετε τα πράγματα και η ανάγκη να προσαρμοστείτε, πάνω στις νέες συνθήκες που θα παρουσιαστούν, θα έχουν σαν αποτέλεσμα την πνευματική σας αναγνώριση, από την πλευρά των άλλων ανθρώπων.

Ο Πλούτωνας στον τέταρτο Οίκο

Οι βαθιές αλλαγές που θα γίνουν τώρα στην ζωή σας, θα σας υποχρεώσουν να αποδεσμευτείτε από το παρελθόν σας, αφού δεν θα μπορείτε να επέμβετε σχεδόν καθόλου στις αλλαγές που θα γίνουν. Τώρα θα αναγκαστείτε να εργασθείτε πολύ πιο σκληρά, αφού αυτήν την κατάσταση λίγο πολύ την έχετε δημιουργήσει εσείς οι ίδιοι. Φροντίστε ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε περίπτωση εντάσεων δημιουργηθεί και μάλιστα με το οποιοδήποτε κόστος, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα. Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε μια ψυχοθεραπεία, προκειμένου να βοηθηθείτε από κάποιον ψυχαναλυτή ανάλογα. Είναι πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι. Πολύ πιθανόν μία μετακόμιση ή ένα διαζύγιο ή και η απώλεια ενός από τους γονείς, μπορεί να σας αναγκάσει ώστε να αλλάξετε τρόπο ζωής.

Ο Πλούτωνας στον πέμπτο Οίκο

Επιδρά έντονα στις σχέσεις με τα παιδιά αλλά και σε ότι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις. Αν θέλετε να αποφύγετε να δημιουργηθούν ρήξεις σε ότι αφορά τα παιδιά σας, με κίνδυνο να απομακρυνθούν από κοντά σας και να τα χάσετε για πάντα, αλλά και ότι αφορά τις σχέσεις σας με το ταίρι σας με τα ανάλογα αποτελέσματα, θα πρέπει να φροντίσετε ώστε, να μην είστε κυριαρχικοί και καταπιεστικοί απέναντι τους. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι η κτητικότητα σας, ξεκινάει από τις δικές σας αδυναμίες και ότι οι άλλοι δεν φταίνε σε τίποτα. Επίσης θα έχετε μία ριζική και ολική ερωτική αναγέννηση.

Ο Πλούτωνας στον έκτο Οίκο

Θα σας δημιουργηθεί ένα υπερβολικό πάθος για την δουλειά σας, το οποίο θα σας οδηγήσει σίγουρα στην υπερκόπωση. Επίσης η μεγάλη επιθυμία που θα έχετε για μια οικονομική ανεξαρτησία, θα σας κάνει να βάλετε σε ενέργεια, όλες τις θετικές σας ιδιότητες και μάλιστα κάτω από περίεργες συνθήκες. Η ένταση και η εύνοια θα σας συνοδεύουν για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης ριζικές αλλαγές στην προστασία και επιμέλεια της υγείας σας τώρα θα θεωρηθούν απαραίτητες. Πολύ πιθανόν να αλλάξετε εντελώς επάγγελμα και να κάνετε κάτι, που μέχρι εκείνη την στιγμή, ήταν απλώς ένα χόμπι για σας. Πράγματα που δεν τα θεωρούσατε σημαντικά, τώρα θα αποκτήσουν μία ιδιαίτερη σπουδαιότητα για σας. Αυτήν την χρονική περίοδο το να προσφέρετε κάποιες ειδικές υπηρεσίες στους άλλους, θα πρέπει να το θεωρήσετε σίγουρο.

Ο Πλούτωνας στον έβδομο Οίκο

Θα υπάρξει μία πραγματική μεταμόρφωση στον τρόπο που αντιδράτε στους άλλους και στις σχέσεις σας γενικά. Έτσι θα δείτε τον εαυτό σας να επιμένει και να μην αποδέχεται τους συμβιβασμούς, σε οτιδήποτε δεν δένει με την θέληση σας. Τώρα θα νοιώθετε την αίσθηση ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε οτιδήποτε σας έρθει στο νου. Η μεγάλη επιμονή στους στόχους και η ξαφνική ένταση από μία απροσδόκητη συνεργασία, θα σας δημιουργήσουν καταστάσεις μεγάλης έντασης. Οι κόποι όμως από μία πρόσφατη συνεργασία, θα αποδώσουν τώρα καρπούς. Επίσης είναι πιθανόν να κινδυνεύσει ο γάμος σας, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια όλα αυτά που σας ενοχλούσαν μέχρι τώρα και δεν φροντίζατε να τα ξεκαθαρίσετε.

Ο Πλούτωνας στον όγδοο Οίκο

Τώρα θα δείξετε μία μεγάλη αίσθηση και προσοχή στον τομέα της δουλειάς σας και θα έχετε την επιθυμία, να ξεκαθαρίσετε με δραστικούς τρόπους πολλά πράγματα, τα οποία θεωρείτε περιττά στην ζωή σας. Μία συνεργασία την οποία έχετε ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, τώρα θα πλησιάσει στο οικονομικό της αποκορύφωμα. Φυσικά το πως θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα αυτή η συνεργασία, θα εξαρτηθεί από πάρα πολλούς παράγοντες. Επίσης η ευαισθησία σας σε θέματα κοινωνικά μπορεί να σας παρασύρει και να αποδεχθείτε, κάποιες ιδιόρρυθμες καταστάσεις ή παραχωρήσεις από δικής σας πλευράς. Αν υπάρξουν οικονομικές καθυστερήσεις, δείξτε την απαιτούμενη υπομονή και μην βιάζετε τις καταστάσεις, γρήγορα θα αλλάξουν τα πράγματα.

Ο Πλούτωνας στον ένατο Οίκο

Αυτή την περίοδο θα σας δημιουργηθεί μία ακαταμάχητη εσωτερική ανάγκη, για να ασχοληθείτε με τον μυστικισμό και με την ανώτερη φιλοσοφία. Επίσης η μελέτη των θρησκειών, η γιόγκα, οι βιοενεργειακές θεραπείες, η αστρολογία και ο βελονισμός θα είναι μερικά από τα θέματα που θα θελήσετε να μάθετε. Η ανάγκη και η θέληση στο να φτάσετε στην αλήθεια που περιβάλλει τα πράγματα και τις καταστάσεις, θα έχει σαν αποτέλεσμα να σας καταβάλλει πολύ πνευματικά. Δεν θα είναι λίγες οι φορές όπου οι γνωστοί θα ζητήσουν την βοήθεια σας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δώστε τους την οποιαδήποτε βοήθεια, γιατί πιθανόν να είστε εσείς αύριο που θα την χρειάζεστε.

Ο Πλούτωνας στον δέκατο Οίκο

Θα υπάρξει μια ξαφνική αλλαγή στους στόχους και στους σκοπούς της ζωής σας τώρα, δημιουργώντας τις δυνατότητες να βρεθείτε μέσα στην επικαιρότητα κάτω από ιδιόρρυθμες συνθήκες. Η μεγάλη και ισχυρή θέληση που θα έχετε, σχετικά με την επαγγελματική σας δραστηριότητα, θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο το σχεδιάζατε από καιρό. Διανύετε μία περίοδο, όπου η μυστικότητα σε ότι αφορά θέματα δουλειάς, θα πρέπει να θεωρηθεί απαραίτητη από δικής σας πλευράς. Φροντίστε να ασχοληθείτε με την πιο ρεαλιστική πλευρά της ζωής, παραμερίζοντας τις όποιες αμφιβολίες για το αποτέλεσμα, γιατί η επιτυχία είναι με το μέρος σας και σίγουρα θα φτάσετε στην γενική αναγνώριση.

Ο Πλούτωνας στον ενδέκατο Οίκο

Ίσως πολλά πράγματα να μην πηγαίνουν τόσο καλά όσο εσείς θα θέλατε, αφού είναι μία περίοδος πραγματικού ανασχηματισμού ιδεών και στόχων στην ζωή σας, την οποία θα πρέπει να αποδεχθείτε για το δικό σας καλό. Για ότι αφορά κάποια ανησυχία και ένταση, για θέματα τα οποία νομίζετε ότι σας απομονώνουν και σας βγάζουν έξω από τα αρχικά σας σχέδια, θα την θεωρούσα αδικαιολόγητη. Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν αλλά το πως είναι που έχει μεγάλη σημασία. Έτσι θα πρέπει να επιβάλλετε την πρωτοτυπία και την μεθοδολογία σας, αφού οτιδήποτε κάνετε τώρα, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για το άμεσο μέλλον σας. Επίσης ευνοούνται και κάθε είδους ομαδικές δραστηριότητες αυτήν την περίοδο.

Ο Πλούτωνας στον δωδέκατο Οίκο

Θα έχετε μία ιδιαίτερη διορατικότητα για τις καταστάσεις και τα πράγματα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σας κάνει πολύ καχύποπτους σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους. Φυσικά αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί φυσιολογικό, ύστερα από τα τελευταία σημαντικά γεγονότα στην ζωή σας. Τώρα θα πιστεύετε ότι πολλά πράγματα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα, που σας είναι σχεδόν αδύνατο να τα παρακολουθήσετε. Η μεγάλη και έντονη επιθυμία που θα έχετε για κάποια ριζική αναδιοργάνωση του ψυχισμού σας, θα έχει σαν αποτέλεσμα να κάνετε κάποιες θυσίες για τους άλλους, γιατί θα πιστεύετε ότι αυτό, είναι ένας τρόπος λύτρωσης από ορισμένα πράγματα. Αυξημένη ευαισθησία αλλά και διορατικότητα αυτήν την περίοδο.

(11) Διελεύσεις του Χείρωνα από τους Οίκους

Ο Χείρωνας στον πρώτο Οίκο

Θα έχετε μία μεγάλη ευαισθησία σε ότι αφορά τα οστά σας. Ίσως μία παιδική τραυματική εμπειρία που είχατε έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Είναι μία περίοδος που θα δώσετε μεγάλο αγώνα για την αυτοδυναμία σας, στην προσπάθεια σας να επικρατήσετε στην ζωή. Αν ο Χείρωνας είναι στον Τοξότη στον 1 οίκο και κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για κάποια ατροφία στο νευρικό σας σύστημα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της υγείας σας, γιατί ο κίνδυνος να συμβεί κάτι μοιραίο είναι πολύ μεγάλος.

Ο Χείρωνας στον δεύτερο Οίκο

Αυτήν την περίοδο θα έχετε μία ιδιαίτερη ικανότητα να εφαρμόζετε τις πνευματικές, ηθικές και φιλοσοφικές αντιλήψεις σας, τόσο στην καθημερινή σας ζωή, όσο και σε ότι αφορά θέματα πρακτικά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον οικονομικό σας τομέα, γιατί μέσα από κάποιες λάθος κινήσεις κινδυνεύετε από οικονομική κατάρρευση. Είναι η χρονική περίοδος που μέσα από τις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις θα κατανοήσετε καλύτερα την ζωή μέσω της ψυχής.

Ο Χείρωνας στον τρίτο Οίκο

Είναι η χρονική περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας θα πρέπει να ασχοληθείτε πάρα πολύ σοβαρά με τον τομέα της υγείας σας, ο οποίος μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Αν είστε γυναίκα θα πρέπει να κάνετε εξετάσεις για πιθανούς όγκους στο στήθος σας, αλλά και εξετάσεις γυναικολογικής φύσεως για πιθανούς όγκους και ινομυώματα στην γεννητική σας περιοχή. Επίσης χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στις ερωτικές σας επαφές και ιδιαίτερα όταν συνευρίσκεστε με άτομα που δεν γνωρίζεστε πολύ καιρό. Αν είστε άντρας θα πρέπει να προσέχετε τις ερωτικές σας επαφές, γιατί υπάρχει πολύ αισθητά ο κίνδυνος να κολλήσετε κάποια ανίατη αρρώστια η οποία μάλιστα μπορεί να είναι και θανατηφόρα. Αν είστε ώριμος καλό θα ήταν να κάνετε εξετάσεις σε ότι έχει σχέση με τον Προστάτη σας, γιατί υπάρχουν πιθανότητες να έχει δημιουργηθεί Καρκίνος του Προστάτη. Αν είναι καλοήθης ή κακοήθης αυτό θα μας το δείξει ο Πλούτωνας, ανάλογα με τον οίκο που βρίσκεται και αν είναι ορθός ή ανάδρομος. Αν έχετε αδέλφια πολύ πιθανόν να ταλαιπωρηθούν από προβλήματα υγείας με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.

Ο Χείρωνας στον τέταρτο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα έχετε μία ιδιαίτερη κλίση προς τον πατέρα σας αν είστε γυναίκα και στην μητέρα σας αν είστε άντρας. Μάλιστα δεν θα είναι λίγες οι φορές οι οποίες θα έχετε σαν πρότυπο τον γονιό σας και ανάλογα με τις εμπειρίες που θα έχετε, θα κινηθείτε αναλόγως. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ότι αφορά την θεραπευτική και μάλιστα ίσως ασχοληθείτε έστω και ερασιτεχνικά με τις εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας. Πάντως στην οποιαδήποτε περίπτωση οι εμπειρίες που θα αποκτήσετε σε ότι έχει σχέση με τους γονείς σας, θα είναι ένα από τα σημαντικά σημεία αυτής της περιόδου.

Ο Χείρωνας στον πέμπτο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα βγάλετε προς τα έξω μία ρητορική ικανότητα και μάλιστα δεν θα είναι λίγες οι φορές όπου οι φίλοι και οι γνωστοί θα ζητούν την συμβουλή σας για πολλά πράγματα. Σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο θα έχετε μεγάλη επιτυχία, χωρίς να λείπουν οι ευχάριστες στιγμές και εκπλήξεις από πλευράς τους. Φυσικά δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα έρθετε σε σύγκρουση με τον εαυτό σας για ορισμένα πρέπει. Τελειώνοντας αυτή η όψη θα σας βρει με πολλές εμπειρίες οι οποίες το αν είναι καλές οι κακές θα εξαρτηθεί από τις τωρινές σας αντιδράσεις. Όσο για την αγάπη σας για τα νεαρά άτομα αυτήν την περίοδο θα είναι αξιοσημείωτη, έχοντας σαν αποτέλεσμα να θέλετε να βοηθήσετε το οποιοδήποτε νεαρό άτομο ζητήσει την δική σας βοήθεια.

Ο Χείρωνας στον έκτο Οίκο

Αυτήν την περίοδο θα νοιώθετε πολλές φορές άβολα σε ότι αφορά την σωματική σας διάπλαση. Φυσικά αυτό δημιουργεί τον κίνδυνο να σας κάνει παραπάνω υποχωρητικούς από αυτό που πρέπει. Για ότι αφορά τους άντρες θα έχουν μία τάση για βοήθεια, ως προς τα άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα υγείας και ειδικά όταν πρόκειται για κινητικά προβλήματα, έχοντας μάλιστα πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι, ότι μπορεί να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι διαθέτετε μία ιδιαίτερη δύναμη σε ότι αφορά τα χέρια σας, Φυσικά αυτό δεν θα έχει να κάνει με μυϊκή δύναμη αλλά με ψυχικές δυνάμεις οι οποίες συνδέονται με τα χέρια σας, όπως είναι το χειροπρακτικό μασάζ, η θεραπεία της αύρας και άλλα σχετικά.

Ο Χείρωνας στον έβδομο Οίκο

Αυτήν την περίοδο θα βγάζετε προς τα έξω μία ιδιαίτερη μεγαλοψυχία και ειδικά με τα άτομα του αντιθέτου φίλου. Έτσι στην σχέση που θα έχετε ή που θα δημιουργηθεί θα έχετε την επιθυμία να παίξετε μεταφορικά τον ρόλο του πατέρα ή της μητέρας ανάλογα με το φύλο που έχετε. Παρ’ όλα αυτά όμως δεν θα έχετε καθόλου εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε, γιατί υπάρχει αισθητά ο κίνδυνος να βγάλετε προς τα έξω τέτοια ανασφάλεια, που θα δίνει την εντύπωση στους άλλους ότι είστε κομπλεξικοί. Όλα αυτά θα δημιουργήσουν κινδύνους στην σχέση σας η οποία μπορεί να καταλήξει να γίνει τραγική. Αν η συμπεριφορά σας ως προς τον σύντροφο σας δεν είναι η αρμόζουσα φροντίστε να την αλλάξετε, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά για σας. Αν δεν θέλετε να νοιώσετε την αίσθηση της τραγικής απογοήτευσης, φροντίστε να αλλάξετε την συμπεριφορά σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο Χείρωνας στον όγδοο Οίκο

Αυτήν την περίοδο θα έχετε μία ιδιαίτερη ευαισθησία σε ότι αφορά την σεξουαλική σας απόρριψη, μια και θα πιστεύετε ότι είστε ανεπαρκείς, ενώ παράλληλα θα νοιώθετε μπερδεμένοι και σε ότι αφορά την σεξουαλική σας ταυτότητα. Η μεγάλη και ισχυρή λίμπιντο που θα έχετε, θα συγκρούετε συχνά με τις πνευματικές και θρησκευτικές σας πεποιθήσεις. Επίσης αυτό το διάστημα θα ανακαλύψετε τις πολλές θεραπευτικές σας ικανότητες, τις οποίες θα φροντίσετε να αναπτύξετε. Ένα άλλο σημείο είναι, το ότι θα ασχοληθείτε με τα βαθιά μυστήρια της ζωής, μελετώντας ότι έχει σχέση με την μεταθανάτια κατάσταση του ανθρώπου.

Ο Χείρωνας στον ένατο Οίκο

Αυτό το διάστημα τόσο οι διαισθητικές σας ικανότητες όσο και οι διορατικές θα βρεθούν στο αποκορύφωμα τους. Όλα αυτά μαζί με τις ανανεωτικές αντιλήψεις που θα έχετε θα τα εφαρμόσετε στην πράξη, έχοντας σαν αποτέλεσμα να μπορείτε με αρκετή ευκολία να γίνετε πολύ ισχυροί δάσκαλοι. Αν ο Χείρωνας βρίσκεται στον Κριό μέσα στον 9 οίκο και κάνει σύνοδο με το μεσουράνημα, πιθανόν να σας δημιουργήσει ρευματικές παθήσεις, στις οποίες αν δεν δώσετε την απαιτούμενη προσοχή, να γίνει μία αθεράπευτη ασθένεια. Επίσης θα έχετε μεγάλη κινητική και πνευματική ικανότητα η οποία θα σας στρέψει προς την φιλοσοφία, την αστρολογία και σε άλλα συναφή θέματα.

Ο Χείρωνας στον δέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα βγάλετε προς τα έξω μία θεραπευτική ικανότητα, με την οποία αν ασχοληθείτε σοβαρά πολύ πιθανόν να διαπρέψετε στην ζωή σας. Παράλληλα όμως θα έχετε και μία δυσκολία σε ότι αφορά την προσαρμογή σας στην κοινωνία, έχοντας εσωτερικά ερωτηματικά ποιος είναι ο ρόλος σας στο κοινωνικό σύνολο. Ένα άλλο σημείο είναι, το ότι μπορεί να νοιώσετε την αίσθηση της απόρριψης από έναν γονιό σας. Αν είστε άντρας θα το νοιώσετε αυτό από την μητέρα σας και αν είστε γυναίκα από τον πατέρα. Όλα αυτά θα σας δημιουργήσουν ανάμικτα συναισθήματα τα οποία θα πρέπει να κοντρολάρετε, αν δεν θέλετε να φτάσετε σε πλήρη σύγχυση.

Ο Χείρωνας στον ενδέκατο Οίκο

Η μεγάλη ευαισθησία που θα έχετε αυτό το διάστημα θα σας δημιουργήσει την τάση να ασχοληθείτε και να βοηθήσετε όσο μπορείτε άτομα τα οποία θεωρείτε ότι είναι αδικημένα και καταπιεσμένα. Επίσης πολύ πιθανόν να έχετε σχέσεις και με διάφορα θεραπευτικά κέντρα. Τα ερωτηματικά που θα σας δημιουργηθούν τώρα, αλλά και οι απορίες θα σας κάνουν να στραφείτε σοβαρά προς την αυτογνωσία. Επίσης δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα δεχθείτε αλλά και θα δώσετε βοήθεια στους φίλους και γενικά στον περίγυρο σας.

Ο Χείρωνας στον δωδέκατο Οίκο

Αυτό το χρονικό διάστημα θα ασχοληθείτε με την θεραπευτική γενικά. Έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με την πνευματική θεραπευτική, χρησιμοποιώντας τις θεραπευτικές σας μεθόδους στους άλλους από μακριά ή με την θεραπευτική μέθοδο των χεριών. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε και με την ερμηνεία των ονείρων και την διαίσθηση. Αν ο Χείρωνας κάνει σύνοδο με τον Ήλιο μέσα στο 12 οίκο, ίσως ασχοληθείτε με την ψυχολογία αλλά και με κάποια νοσοκομεία δίνοντας την βοήθεια σας.

 (12) Διελεύσεις της Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) από τους Οίκους

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον πρώτο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα παλεύετε αυθόρμητα, για ότι αφορά την ελευθερία και την δικαιοσύνη. Θα είστε εφευρετικοί δίνοντας μεγάλη ενέργεια στις σχέσεις σας γενικά, είτε αυτές αφορούν αισθηματικά, συνεταιρισμούς ή κοινωνικά ζητήματα. Για ότι αφορά τις σεξουαλικές περιπέτειες, μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε και αν κάποιος σας προσφέρει τον ηγετικό ρόλο, θα τον πάρετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα έχετε την τάση να μπλέκεστε συνεχώς σε προβληματικές καταστάσεις, μόνο και μόνο για να υπάρχει μία δράση χωρίς σταματημό.

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον δεύτερο Οίκο

Αυτό το διάστημα οι προσπάθειες θα είναι στραμένες σε ότι έχει σχέση με ηδονιστικές ενέργειες, αλλά και με την απόκτηση περιουσίας. Θα υποκύπτετε άμεσα σε ότι αφορά υλιστικούς πειρασμούς, αλλά και σε ότι έχει σχέση με την αύξηση των περιουσιακών σας στοιχείων. Πιθανόν, να μην καταλαβαίνετε τα προβλήματα που φέρνουν αυτές οι κινήσεις ή δεν θα θέλετε να τα παραδεχθείτε καθόλου.

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον τρίτο Οίκο

Αυτό το διάστημα μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις και αδικίες, είτε για το άτομο σας, είτε για άλλους. Πιθανόν να μην μπορείτε να ξεκαθαρίσετε, πόσο μεγάλη ανάγκη έχετε για ανεξαρτησία κινήσεων γενικά ή και να μην το παραδέχεστε καθόλου. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλετε να τελειώνετε τις σχέσεις που έχουν σοβαρό χαρακτήρα. Σε μία άλλη περίπτωση μπορεί να δημιουργήσετε μία σχέση, η οποία στην συνέχεια να αποδειχθεί ότι είναι αποτυχημένη. Στην πραγματικότητα δεν θέλετε να δεσμευθείτε, γιατί θα νοιώθετε ότι μεγάλη ανάγκη για πνευματική ελευθερία. Θα αισθάνεστε ασφαλείς με τις άτυπες επαφές, οι οποίες δεν θα σας προκαλούν προβλήματα.

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον τέταρτο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα σας απασχολήσουν θέματα τα οποία θα έχουν σχέση με το σπίτι σας, την οικογένεια ή με τον τόπο καταγωγής σας. Πολύ πιθανόν να έχετε πρόβλημα με ότι αφορά την αυτονομία σας, νοιώθοντας παράλληλα ότι είστε άτυχοι. Θα κάνετε ότι μπορείτε προκειμένου να δημιουργείτε αρμονία στο περιβάλλον σας, αλλά θα είστε επιρρεπείς στο να αδικείτε τους συνανθρώπους σας, έστω και χωρίς να το θέλετε. Πολύ πιθανόν να νοιώθετε μπερδεμένοι όταν θα πρέπει να δείξετε κατανόηση σε μία περίπτωση ή να λειτουργήσετε μέσω των συναισθημάτων σας.

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον πέμπτο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα βρεθούν στην επιφάνεια κάποια χαρίσματα σας, αλλά από την άλλη θα δημιουργηθούν οι προοπτικές και οι ανάλογες καταστάσεις, οι οποίες πιθανόν να σας κάνουν να αδικήσετε τα παιδιά σας, (αν έχετε) ή κάποια προσωπική σας σχέση. Πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε μοιραίες παρεξηγήσεις εάν δεν χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση και την σοφία σας, σε ότι αφορά τα παιδιά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Επίσης μπορεί να σας οδηγήσει σε παραπλάνηση με αποτέλεσμα να κάνετε λάθος εκτιμήσεις για ορισμένα θέματα. Μερικές φορές όμως μπορεί να προσποιείστε και να δίνετε παράσταση σε κάποια θέματα τα οποία θα σας απασχολήσουν. Θα αναζητάτε την πολυτέλεια, την αρμονία, νοιώθοντας παράλληλα την ανάγκη για πλήρη ελευθερία κινήσεων. Τέλος θα υποκύπτετε εύκολα στον πειρασμό να παίρνετε μέρος σε υποθετικές καταστάσεις.

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον έκτο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε ότι αφορά τη υγιεινή αλλά και την τελειότητα σε ότι ασχολείστε. Από την άλλη πλευρά, θα παρουσιάζετε μία αξιόλογη διαισθητική έλξη. Μπορεί να παρεξηγείτε συχνά την πραγματικότητα και να παίρνετε μόνοι σας το δικαίωμα, να κρίνετε χωρίς την απαραίτητη αντικειμενικότητα. Η ψυχολογική σας κατανόηση είναι ιδιαίτερα αισθητή και πιθανόν να βρείτε την δική σας γιατρειά, προσφέροντας βοήθεια σε άλλους ανθρώπους και στην συμπάθεια που θα δείχνετε για τους άλλους. Πολύ πιθανόν να συγκρουστείτε με ότι αφορά τους συνεταιρισμούς και τις σχέσεις, εξ’ αιτίας της δίψας σας για αυτονομία και της ανάγκη σας να αφοσιωθείτε σε ένα άλλο άτομο. Σε περίπτωση που η δημόσια ζωή σας γίνει πολύ πιεστική και σας γεμίσει στρες, πιθανόν να θελήσετε να αποσυρθείτε από αυτήν για ένα διάστημα, βγάζοντας αισθητά μία τάση εσωστρέφειας.

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον έβδομο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα σας προκαλέσει κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ της ανάγκης για δέσμευση και της πίεσης που θα νοιώθετε για ανεξαρτησία. Πιθανόν να είστε ικανοί να αναλύσετε την ψυχολογική σας κατάσταση με κάθε λεπτομέρεια, αλλά υποκύπτετε στον πειρασμό να μην αλλάξετε τίποτα, καθώς συνεχίζετε τις ίδιες συμπεριφορές ξανά και ξανά για τις οποίες ξέρετε ακριβώς πόσο κακό κάνετε στον εαυτό σας. Σε κάθε ευκαιρία χρησιμοποιείτε τους συνανθρώπους σας αλλά με καλές προθέσεις, όσο για τα φλερτ είναι η ειδικότητα σας. Θα δείχνετε την μετριοφροσύνη που έχετε, αλλά και την πάντα δίκαιη και αρμονική σας φύση.

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον όγδοο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα σας φέρει σε επαφή με την εξουσία. Πιθανόν να μην προσέχετε καθόλου ή να μην θέλετε να το παραδεχθείτε, ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την δύναμη τους, στην προσπάθεια τους να σας επιβληθούν σε κάποιους τομείς. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να παρερμηνεύσετε την δική σας δύναμη, με αποτέλεσμα να καταπιέζετε εσείς τους άλλους. Συχνά θα εκθέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνους ή θα μπλέκεστε σε επικίνδυνες σεξουαλικές δραστηριότητες.

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον ένατο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα βγάλετε κάποια αισιοδοξία προς τα έξω, μία γενναιοδωρία, αλλά θα δείξετε και ενδιαφέρον για την φιλοσοφία και την θρησκεία. Θα είστε υπέρ της εκπαίδευσης και θα υπερφορτώνετε τον εαυτό σας με γνώσεις. Πιθανόν οι άλλοι να σας παρεξηγούν ή να σας εκμεταλλεύονται, αλλά ίσως και εσείς να είστε αρνητικοί για τις ικανότητες σας ή να μην θέλετε να τις παραδεχθείτε. Θα νοιώθετε έντονα την ανάγκη για ανεξαρτησία και θα σας χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια, η δικαιοσύνη και η αγάπη για την δικαιοσύνη. Με ευχαρίστηση θα γίνεστε ιεραπόστολοι και θα κάνετε χρήση των ψυχολογικών πραγμάτων που κατανοείτε. Επίσης ο πειρασμός για μία μετανάστευση θα είναι πολύ μεγάλος, αλλά θα υπάρχει ο κίνδυνος της εξιδανίκευσης του προορισμού της μετανάστευσης, στην οποία αργότερα μπορεί να καταλάβετε ότι έχετε γίνει θύμα αυταπάτης.

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον δέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα σας δώσει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τους άλλους ανθρώπους όπως εσείς νομίζετε. Θα δίνετε αγώνα για την φήμη, για την εξουσία, αλλά μπορεί να μην γνωρίζετε τις παρενέργειες που δημιουργούν αυτές οι ενέργειες ή να τις αναγνωρίζετε μεν, αλλά να τις καταπιέζετε ή να μην τις παραδέχεστε όλες την ίδια στιγμή. Τα αποτελέσματα όλων αυτών μπορεί να είναι προβλήματα και περιορισμοί. Δεν θα παραδέχεστε ότι κάποιος άλλος έχει εξουσία επάνω σας ή δεν θα το συνειδητοποιείτε καθόλου, ότι κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν την εξουσία τους για να σας κάνουν κακό. Κατά πάσα πιθανότητα οι απαιτήσεις σας θα είναι πολύ ψηλές και θα υπερφορτώνετε τον εαυτό σας με ευθύνες και με θέματα που αφορούν συνεταιρισμούς και δημόσιες σχέσεις. Επίσης θα σας προτρέπει στο σπάσιμο τον ταμπού, στην επανασύνταξη του κατεστημένου και σε μη δημοκρατικές κοινωνικές δομές.

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον ενδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα θα σας δημιουργηθεί έντονα το αίσθημα για αυτονομία. Θα είστε πολύ ανεκτικοί και ανοικτοί στο ασυνήθιστο γενικά. Σίγουρα θα έχετε παράξενες αλλά και πολύ δημιουργικές καλλιτεχνικές συμπεριφορές, ενώ παράλληλα θα προτιμάτε τις ανοικτές σχέσεις, που οι άλλοι θα θεωρούσαν μάλλον σαν αποκλειστικά φιλικές. Θα αναζητάτε τις περιπετειώδεις φιλίες, αλλά μπορεί να έχετε την τάση να παρεξηγείτε την φύση των φίλων σας ή δεν θα θέλετε να τις παραδεχθείτε. Η διαίσθηση και η σοφία, παρ’ όλα αυτά, θα είναι ιδιαίτερα έντονες καθώς επίσης και το ταλέντο σας για ανακαλύψεις. Επίσης θα σας αρέσει να προβάλλετε την εκκεντρική σας φύση.

Η Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη) στον δωδέκατο Οίκο

Αυτό το διάστημα δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα έχετε παραισθήσεις, φαντασιώσεις και σχέσεις που θα έχουν να κάνουν με τοξικές συνήθειες. ΘΑ είστε επιρρεπείς στα ναρκωτικά και θα παρασύρεστε εύκολα. Από την άλλη πλευρά, σας δίνει μια ιδιαίτερα δημιουργική και γεμάτη ένταση δημιουργικότητα. Επίσης θα κινείστε μεταξύ κοινωνικών επαφών και απομόνωσης. Θα ανακατεύεστε πολύ στα κοινωνικά θέματα και θα βοηθάτε με συμπάθεια όπου θεωρείτε ότι είναι απαραίτητο, ακόμη και αν παραμελήσετε τον εαυτό σας εξ’ αιτίας αυτού.

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here