Οι Αστεροειδείς στην αστρολογία

0
4

Χείρων (Chiron)
Ο Χείρων είναι ένας αστεροειδής του οποίου η τροχιά εκτείνεται ανάμεσα στον Κρόνο και στον Ουρανό. Αστρολογικά αυτός είναι το αρχέτυπο της διδασκαλίας της θεραπευτικής. Έτσι, ο Χείρωνας δίνει τάσεις που έχουν να κάνουν με τη βοήθεια, τη θεραπεία, τη διδασκαλία, την
αστρολογία και τις εμπειρίες. Σε σύνοδο ή διάμετρο με τον Ουρανό δίνει ταλέντα μαθηματικής ιδιοφυίας και ωθεί το άτομο στη γνώση της αστρολογίας.

Δήμητρα (Ceres)
Η Δήμητρα δηλώνει την ενεργητική ικανότητα που κατευθύνεται με ενστικτώδη, έμφυτο, αυτοδίδακτο, δημιουργικό και αναγεννημένο τρόπο στους στόχους της ζωής. Οι λέξεις κλειδιά της επιρροής της είναι: χάσιμο, αναφορά, θλίψη, αγάπη για περίθαλψη, αποδοχή, ανησυχία για παιδιά, μητρότητα, λιμός, γεωργία, δημητριακά, αρτοπωλεία, βιομηχανίες τροφίμων. Η Δήμητρα επιδρά στη γεωργία, στις καλλιέργειες, στην αγάπη για τη φύση και τα λουλούδια.

Αθηνά (Pallas)
Η Αθηνά, δίνει την ικανότητα να μπορεί ο άνθρωπος να μετατρέψει τη συγκινησιακή του κατάσταση σε διανοητική επιδίωξη. Οι λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν την επιρροή της Αθηνάς είναι: πολιτικές επιστήμες και δημόσια διοίκηση, στρατηγική για να βγαίνει κάποιος πάντα νικητής, έγκριση, αγώνα για τους σκοπούς, δικαιοσύνη, προάσπιση των καταδυναστευομένων, προσανατολισμός σταδιοδρομίας, αποτελεσματικότητα, βεβαίωση, δημιουργικές διάνοιες, αγώνας για εξισορρόπηση μεταξύ των ανδρικών και γυναικείων παροχών. Η Αθηνά επιδρά στη βαθιά σκέψη κάνοντας το πνεύμα πιο σοφό, στη λιτότητα και στην απλότητα του χαρακτήρα. Κοσμεί το άτομο με το ταλέντο της σύνεσης, της σοφίας και της ετοιμότητας.

Ήρα (Juno)
Η Ήρα δίνει προσωπική δύναμη για συναισθηματικές ωφέλειες που προκύπτουν από τις ανθρώπινες σχέσεις. Οι λέξεις κλειδιά που δηλώνουν την επιρροή της είναι: συνεργασίες νομικής φύσης, δύναμη ισορροπίας στις σχέσεις, ανάγκη για στενές φιλικές σχέσεις, δέσμευση, αφοσίωση, ζήλια, ακρίβεια απόδοσης ή αναπαραγωγής. Η Ήρα επιδρά στα κτητικά προσωπικά
συναισθήματα, δίνοντας το συναίσθημα της ζήλιας ή όχι. Κάνει το χαρακτήρα πιο αυστηρό και σοβαρό.

Εστία (Vesta)
Η Εστία παρουσιάζει την ικανότητα κάποιου να κατευθύνει ενεργά τις δυνατότητες και τη δημιουργικότητά του σε προσωπικούς ή κοινωνικά αξιοσέβαστους στόχους. Οι λέξεις κλειδιά που τη χαρακτηρίζουν είναι: αφοσίωση, αφιέρωση στο καθήκον, απάρνηση, συντήρηση των Οσίων, Ιερών και Θρησκευτικών πεποιθήσεων, εστίαση, ακεραιότητα, εσωτερικό Πυρ και Ψυχή, οικογενειακή εστία και Πατρίδα. Η Εστία επιδρά στην οικογένεια και στην ικανότητα για τη δημιουργία της. Κοσμεί το άτομο με το ταλέντο της διακοσμητικής, το κάνει αξιαγάπητο και σεβαστό στο οικείο και οικογενειακό του περιβάλλον.

♦ Τα παραπάνω στοιχεία υπολογίζονται στην ερμηνεία ενός ωροσκοπίου όπως δίνονται εκτός αν οι όψεις που δέχονται οι αστεροειδείς είναι αρνητικές, οπότε αναχαιτίζονται οι επιρροές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here