Οι ανάδρομοι πλανήτες σας & οι προηγούμενες ζωές σας

0
7

Ερμής & προηγούμενες ζωές: Ο ανάδρομος Ερμής συμβολίζει ότι φοβάστε να πείτε κάτι λάθος, και ότι δεν αισθάνεστε σίγουροι για τη νοημοσύνη σας. Για να πάρετε το μάθημα ζωής του ανάδρομου Ερμή σας, θα πρέπει να πιστέψετε στο μυαλό σας και στο επικοινωνιακό σας ταλέντο. Δοκιμάστε να εκφραστείτε προφορικά δημοσίως και γιορτάστε το κατόρθωμά σας αυτό μιλώντας ανοιχτά σε μια ομάδα ανθρώπων.

Αφροδίτη & προηγούμενες ζωές: Έχετε δυσκολία να συνδεθείτε με το ταίρι σας και να διατηρήσετε επί μακρόν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επιδιώκετε να κερδίσετε την εκπλήρωση μέσω του συντρόφου σας, αλλά αυτό λήγει πάντα άδοξα και νωρίς. Σε μια προηγούμενη ζωή σας, υπήρχαν εξωτερικές δυνάμεις πέρα ​​από τον δικό σας έλεγχο, που σας κρατούσαν μακριά από το αγαπημένο πρόσωπο. Έτσι, οι συνθήκες δεν σας επέτρεψαν να μάθετε πώς να δημιουργείτε μια ώριμη και παραγωγική σχέση. Προσπαθήστε στην παρούσα ζωή σας να επικεντρωθείτε σ΄ αυτό που πραγματικά ζητάτε από μια σχέση, και εξετάστε με προσοχή τα κριτήρια με τα οποία επιλέγετε τους συντρόφους σας. Επίσης, κάντε την αυτοκριτική σας και αναλογιστείτε τι δίνετε εσείς πίσω στο σύντροφο. Αναζητήστε τρόπους για να δομήσετε σωστά μία σχέση, και μην ξύνετε τα νύχια σας για καβγά παρά μόνο στις περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο.

Ποσειδώνας & προηγούμενες ζωές: Σας διακρίνει εξαιρετική αλλά ακραία δημιουργικότητα καθώς και τάση φυγής από την πραγματικότητα. Ίσως κουβαλάτε από προηγούμενες ζωές ένα ιστορικό αλκοολισμού, χρήσης διαφόρων ουσιών, ή προσπαθείτε συνεχώς να απελευθερωθείτε από τους δεσμούς με έντονες και δυσάρεστες στιγμές που σας γειώνουν σε μια δύσκολη πραγματικότητα. Περιττό να πω, ότι δεν πρόκειται να αναπτυχθείτε προσωπικά και πνευματικά, αν εξαρτάστε από ουσίες έξω από τον εαυτό σας και δεν στηρίζεστε στις εσωτερικές σας δυνάμεις. Για να ξεπεράσετε αυτές τις προκλήσεις, θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τη δημιουργικότητά σας και να τη διοχετεύετε σε τομείς, στους οποίους θα αποτελούσε πολύ δυνατό προσόν και θα σας πρόσφερε τεράστιες δυνατότητες. Ρίξτε μια ματιά έξω από τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας ζητήματα. Η παροχή της βοήθειάς σας στους άλλους είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπίσετε εμμέσως και τα δικά σας προβλήματα. Μάθετε να εκτιμάτε την εσωτερική πλευρά της ζωής.

Πλούτωνας & προηγούμενες ζωές: Με τον Πλούτωνα ανάδρομο στο χάρτη σας, ξέρετε απολύτως τι σημαίνει να εξοστρακίζεστε από το κοπάδι. Σε κάποια προηγούμενη ζωή σας γίνατε ο αποδιοπομπαίος τράγος και χρεωθήκατε άσχημες πράξεις, τις οποίες όμως μπορεί να μην είχατε καν διαπράξει. Είστε εξοικειωμένοι με το να «μπαίνετε στο μάτι» των άλλων και στη συνέχεια να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας με νύχια και με δόντια. Αυτό το βίωμα σάς έχει κάνει να μην εμπιστεύεστε τον κόσμο που σας περιστοιχίζει. Αν όμως δεν εμπιστεύεστε τους άλλους, κατά πάσα πιθανότητα δεν εμπιστεύεστε ούτε τον εαυτό σας. Πιστέψτε στους ανθρώπους που έχουν εξουσία πάνω σας, καθώς ενδιαφέρονται ειλικρινά για το καλό σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here