ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ: Πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις;

0
9

Το Μεσουράνημα (MC) δείχνει το ψηλότερο «σκαλοπάτι» στο οποίο μπορούμε να ανέβουμε. Δείχνει την κοινωνική μας θέση, και τι φιλοδοξούμε να πετύχουμε. Δηλώνει, επίσης, τον γονιό από τον οποίο αποκτάμε ως παιδιά την επίσημη θέση μας στον κόσμο, αλλά δείχνει και πόσο ψηλά μπορούμε να «ανατείλουμε», πόσο πάνω από την κατάσταση της γέννησής μας. Αργότερα, η θέση μας αυτή προσδιορίζεται από τον εργοδότη μας ή από τη φύση της δουλειάς μας. Η φιλοδοξία ή η απουσία φιλοδοξίας, θα φανούν εδώ. Το Μεσουράνημα δείχνει πόσο ευνοημένους ή μη μας θεωρούν. Το ζώδιο, ο κυβερνήτης, και οι όψεις προς τον κυβερνήτη δείχνουν την ευκολία ή δυσκολία που αντιμετωπίζουμε στην επίτευξη των στόχων μας, στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας. Το ίδιο και οι πλανήτες που κατοικούν στον 10ο οίκο μας.

Για παράδειγμα, με ένα…

MC στον Κριό: Είστε πρωτοπόρος στην καριέρα σας. Όμως συνήθως αρχίζετε πολλές δραστηριότητες και δεν τελειώνετε καμία. Αισθάνεστε ότι είστε γεννημένοι για να τραβήξετε πάνω σας τα φώτα της δημοσιότητας. Επιδίδεστε σε αδιάκοπη δραστηριότητα μέχρι να καταφέρετε να σας δουν ως σπουδαία προσωπικότητα, να σας αναγνωρίσουν. Μπορεί να βλέπετε έναν από τους γονείς σας ως αυταρχικό, κυριαρχικό, τυραννικό, αλλά παράλληλα πρόθυμο, ανταγωνιστικό και δυναμικό. Ο γονέας αυτός ίσως να θέλει να ακολουθήσετε τα βήματά του, ειδικά αν έχετε ωροσκόπο Καρκίνο. Ένας ωροσκόπος Λέων, σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιο του Κριού, φέρνοντάς σας την επιτυχία σχετικά εύκολα. Με ωροσκόπο Δίδυμο, το μόνο πραγματικό εμπόδιο στην επιτυχία σας είναι η αστάθεια των Διδύμων, σε συνδυασμό με την έλλειψη επιμονής. Ανεξάρτητα από το ζώδιο του ωροσκόπου σας, είστε αυτός που κάνει τα πράγματα να ξεκινούν, να παίρνουν μπρος. Ο ενθουσιασμός σας εμπνέει και άλλους να συμμετάσχουν στις προσπάθειές σας. Αν ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματός σας, ο Άρης, έχει καλές όψεις, οι προσπάθειές σας είναι πιο αποτελεσματικές. Θα αγωνιστείτε για να διατηρήσετε ό,τι έχετε πετύχει και οι πρωτοποριακές προσπάθειές σας θα σας βάλουν σε συγκρούσεις. Οι άνθρωποι προτιμούν συχνά το γνωστό και οικείο «μονοπάτι», ενώ εσείς μάλλον θα τους πάρετε μαζί σας σε άγνωστα και προς εξερεύνηση εδάφη. Η τάση σας να είστε «αφεντικά» και να διαπληκτίζεστε, χρειάζεται να αναχαιτιστεί, γιατί μόνο έτσι θα αποφευχθεί η εχθρότητα από όσους δεν επιθυμούν να διαφεντεύονται.

.

ΟΨΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ

Πέρα από το ζώδιο του Μεσουρανήματος, οι όψεις του δίνουν μια πιο διεξοδική ερμηνεία του τρόπου με τον οποίο θα λειτουργήσουμε. Όταν γεννιόμαστε, παίρνουμε την ταυτότητά μας από τους γονείς ή τις συνθήκες γέννησής μας. Σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής μας ασκούμε ολοένα και περισσότερο έλεγχο στη δημόσια εικόνα μας. Ως παιδιά, η ταυτότητά μας προοδεύει μέσα από τις κοινωνικές μας επαφές, αλλά και τη σχέση με τους γονείς μας. Ως έφηβοι, ξεκινάμε να χτίζουμε τη δική μας ξεχωριστή ταυτότητα, πέρα από τους ανθρώπους που μας έφεραν στον κόσμο. Αργότερα η ταυτότητά μας προσδιορίζεται επιπλέον από το μορφωτικό επίπεδο και τη δουλειά ή την καριέρα μας. Ο γάμος συνήθως φέρνει μια σημαντική αλλαγή στην ταυτότητά μας, όπως και άλλες σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν σε κάθε στάδιο της ζωής μας. Το ζώδιο και οι όψεις του Μεσουρανήματος υποδεικνύουν, πώς θα χειριστούμε όλα αυτά τα στάδια εξέλιξης της ταυτότητάς μας. Με κάθε πλανήτη, εξελισσόμαστε διαφορετικά.

Ερμής χιαστί MC: Μιλάτε ακατάπαυστα, και αισθάνεστε ασφαλείς μόνο όταν βρίσκεστε στο επίκεντρο. Η ανάγκη σας να μιλάτε είναι μεγάλη, αλλά το υφάκι σας μερικές φορές σας κάνει ενοχλητικούς και ανεπιθύμητους. Στενοχωριέστε όταν οι άλλοι δεν σας παίρνουν στα σοβαρά. Δεν σας είναι πάντα εύκολο να μετατρέψετε τις σκέψεις σας σε λόγια κατανοητά από τους άλλους. Ποτέ δεν σταματάτε να μαθαίνετε, αλλά ενδεχομένως να μιλάτε πάρα πολύ για τη δουλειά. Χρειάζεται να χαλαρώνετε γιατί εύκολα «κουρδίζεστε» από τις καθημερινές ανησυχίες. Κάποιες φορές βγάζετε πράγματα στη φόρα, χωρίς σκέψη. Πριν εκφραστείτε προφορικά, σκεφθείτε καλά τι θα πείτε, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να πληγώνετε τους άλλους.

Αφροδίτη χιαστί MC: Τραβάτε τους ανθρώπους σαν μαγνήτης. Σας χαρακτηρίζει η χάρη και η ευκολία στην κίνηση, κι αυτό είναι πλεονέκτημα για κάθε αθλητική δραστηριότητα. Σας ενθουσιάζει να δουλεύετε μαζί με άλλους, και τους κερδίζετε με τη γοητεία σας. Μπορεί να προσελκύετε ανθρώπους που επιθυμούν να σας φροντίζουν, αλλά αυτό μπορεί να σας κάνει υπερβολικά εξαρτημένους από εκείνους. Ίσως εκφράσετε κάποιο καλλιτεχνικόή μουσικό ταλέντο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here