Μεσουράνημα-ερμηνεία

0
8

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ – (ή MC, ΜΡ. κ.λ.π.)

Το Μεσουράνημα στο ωροσκόπιο ενός ανθρώπου είναι ένα «άυλο» αλλά υψηλά φορτισμένο ενεργειακά σημείο που βρίσκεται στο πιο «υψηλό» σημείο του ωροσκοπίου του. Συνήθως, το Μεσουράνημα συμπίπτει με την ακμή του Δέκατου Οίκου. Συνειρμικά τώρα, αφού το Μεσουράνημα είναι το πιο «υψηλό» σημείο στο ωροσκόπιο ενός ανθρώπου εκφράζει το πόσο «ψηλά» μπορεί να φτάσει αυτός στη ζωή του (επαγγελματικά, κοινωνικά κ.λ.π.). Αν κάποιος π.χ. έχει Μεσουράνημα στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά, ενώ κάποιος με Μεσουράνημα π.χ. στους Ιχθείς μπορεί να παρεμποδιστεί από αντίξοες συνθήκες, που κατά κάποιον τρόπο θα του δυσκολέψουν την «ανοδική» του πορεία. Από την άλλη, όμως, μπορεί κάποια στιγμή αυτός να φτάσει ψηλά με έναν ιδιαίτερα απρόσμενο και «ονειρικό» τρόπο!

Συνοπτικά:

Μεσουράνημα στον Κριό : Παίρνει πρωτοβουλίες. Αναλαμβάνει ρίσκα. Θέλει να είναι η πνευματική κεφαλή.

Μεσουράνημα στον Ταύρο : Οικονομικοί, επιχειρηματικοί στόχοι. Προτιμά την πρακτική πλευρά της ζωής.

Μεσουράνημα στους Διδύμους : Πολύπλευρος και κινητικός προσανατολισμός. Εναλλακτικοί στόχοι.

Μεσουράνημα στον Καρκίνο : Θέλει να δημιουργήσει σπίτι, πατρίδα, ασφάλεια. Φροντίζει, προστατεύει (μαγειρική, νοικοκυριό).

Μεσουράνημα στον Λέοντα : Η αντιπροσώπευση. Τα γιγαντιαία σχέδια. Αντικείμενα ενασχόλησης με γόητρο.

Μεσουράνημα στην Παρθένο : Η προετοιμασία. Το σχέδιο. Η λεπτομεριακή επεξεργασία.

Μεσουράνημα στον Ζυγό : Η ισορροπία. Το διπλωματικό ταλέντο. Το απαύγασμα της ευγένειας.

Μεσουράνημα στον Σκορπιό : Το βάθος. Η υπέρβαση των ορίων. Η μοναδικότητα των στόχων.

Μεσουράνημα στον Τοξότη : Θέλει να δημιουργήσει ιδέες, ιδανικά, είδωλα. Αναπτύσσει ανθρωπιστικούς ή αθλητικούς στόχους και αγωνίζεται για αυτούς.

Μεσουράνημα στον Αιγόκερω : Είναι συνδεδεμένος με την γενιά του και τα έργα της. Η φροντίδα της παράδοσης.

Μεσουράνημα στον Υδροχόο : Αγώνας για τον νέο κόσμο, τις νέες γενιές, την κυριαρχία του μέλλοντος. Μελλοντολογία.

Μεσουράνημα στους Ιχθείς : Κατανοεί το παρελθόν, τους παλιούς πολιτισμούς και τις θρησκείες και θέλει να τις αφομοιώσει. Αναζητά διαλογισμό και προσευχή.

Αναλυτικά:

ΜC στον Κριό
Το Μεσουράνημα στον Κριό δείχνει πως είστε άτομα που πιθανόν να επιδιώκετε τη δημόσια προσοχή, προκειμένου να προωθήσετε κάτι ή κάποιον που σας ενδιαφέρει. Δεν σας αρέσει καθόλου να βρίσκεστε στο παρασκήνιο, αλλά θέλετε πάντα οι άλλοι να βλέπουν τι κάνετε. Σας προσελκύει η εξουσία, σας αρέσει να κατακτάτε νέους τομείς στη ζωή σας, είστε πάντα πρόθυμοι να παλέψετε για κάτι, όντας πολύ τολμηροί και οι προκλήσεις είναι για εσάς το ζητούμενο. Όλα αυτά βοηθάνε στην προσωπική σας ανάπτυξη, η οποία είναι ο στόχος, καθώς και στην καλλιέργεια του μαχητικού πνεύματος που διαθέτετε.
Με τον Κριό στο MC, πιθανότατα επιθυμείτε να δουλεύετε μόνοι και να έχετε δική σας επιχείρηση, παρά να εργάζεστε για κάποιον άλλο. Σας αρέσει να ηγείστε αν και μπορεί να παίρνετε αρκετά συχνά ανόητα ρίσκα, λόγω του υπέρμετρου αυθορμητισμού σας. Απαιτείτε την ελευθερία στη σταδιοδρομία και δεν σας ταιριάζει καθόλου η ρουτίνα. Θορυβώδη, βρώμικα ή επικίνδυνα περιβάλλοντα δεν είναι καθόλου πρόβλημα για εσάς.
Μπορεί να σας είναι δύσκολο να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο για γάμο, από την στιγμή που η προσοχή και οι δραστηριότητές σας επικεντρώνονται συνήθως σε άλλα θέματα ή πιθανόν να φαίνεστε τόσο επιθετικοί, ώστε οι άλλοι να νιώθουν απειλή! Υπάρχει η πιθανότητα να έχετε προβληματικές σχέσεις από υπερβολικές απαιτήσεις ενός αυταρχικού γονέα. Τα επαγγέλματα που προτιμάτε είναι αυτά που έχουν να κάνουν με την ηλεκτρονική, τη μηχανική, τις ένοπλες δυνάμεις, την οδήγηση, τις αθλητικές δραστηριότητες, την βιομηχανία, την χειρουργική και τις κατασκευές.

MC στον Ταύρο
Ο Ταύρος στο Μεσουράνημα δείχνει την πιθανότητα να είστε άτομο που θέλει ν’ ακολουθήσει μια σημαντική σταδιοδρομία. Αν και το οικονομικό κέρδος θα είναι ασφαλώς ένας παράγοντας στην επιλογή της προσωπικής σας κατεύθυνσης, με κανέναν τρόπο δεν είναι ο μοναδικός. Μπορείτε να είστε εξίσου ευτυχείς, να εργαστείτε πολύ και σκληρά και σε εθελοντική βάση, προκειμένου να επιτευχθούν μεγάλης εμβέλειας στόχοι σας, οι οποίοι θεωρείτε πως είναι άξιοι του χρόνου και της προσοχής σας. Εκτός κι αν υπάρχουν αρνητικοί παράγοντες, οι σχέσεις σας με τους γονείς σας είναι σταθερές και ένας από αυτούς μπορεί να είναι ιδιαίτερα όμορφος ή με καλλιτεχνικό ταλέντο.
Η υπομονή και η αντοχή είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά σας. Σας αρέσει να ακολουθείτε την παράδοση και κατανοείτε τις αξίες της ζωής, αλλά οι απολαύσεις και ο αισθησιασμός σάς χαρακτηρίζουν εξίσου. Χρειάζεστε ένα είδος σταθερότητας στην σταδιοδρομία σας, προκειμένου να λειτουργήσετε καλύτερα. Σας φοβίζει ένα μη σταθερό εισόδημα. Χαρακτηριστικές διαδρομές σταδιοδρομίας για εσάς είναι ο αθλητισμός, ό,τι έχει να κάνει με την γεωργία, την οικονομική διαχείριση, την βιομηχανία τροφίμων, τη λογιστική, τις οικοδομές, τις τραπεζικές εργασίες, το τραγούδι, τη φυσιοθεραπεία, την τέχνη, την ανθοκομία, το κόσμημα και τη μουσική.

MC στους Διδύμους
Οι Δίδυμοι στο MC σας δίνουν λογική και πρακτικότητα. Σύμφωνα με την διπλή φύση του ζωδίου, η μία πλευρά σας μπορεί να είναι πολύ πρακτική και να υπερισχύουν η πραγματικότητα και η λογική ακολουθία των πραγμάτων και η άλλη πλευρά μπορεί να είναι απλά η αγάπη για μάθηση. Όμως κατά κάποιον τρόπο βρίσκεστε χαμένοι στο διάστημα και ενδιαφέρεστε για πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους ή μπορεί να μην έχουν αληθινή αξία ή εφαρμογή. Η συγκεκριμένη ζωδιακή θέση για το Μεσουράνημα σημαίνει πως πρέπει ν’ αρχίσετε να πραγματοποιείτε το πεπρωμένο σας μέσα στην κοινωνική σφαίρα κερδίζοντας κάποιο βαθμό ελέγχου, ώστε να αποκτήσετε το σεβασμό των άλλων για τις ικανότητές σας.
Γενικά οι Δίδυμοι εδώ, δίνουν έναν περίεργο τύπο από τη φύση του. Χτίζετε πάντα επάνω στα δικά σας διανοητικά πλαίσια τα οποία μετακινούνται εδώ κι εκεί. Μόλις αισθανθείτε ασφαλείς και έχετε βρει μια θέση στον κόσμο, γυρίζετε συχνά προς τον εσώτερο εαυτό σας για να τον γνωρίσετε καλύτερα. Με άλλα λόγια το εύρος δίνει τόπο στο βάθος. Υπάρχουν πράγματα που οι άνθρωποι με τους Διδύμους στο Μεσουράνημα τα καταλαβαίνουν, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους υπόλοιπους ανθρώπους.
Η επικοινωνία είναι το κλειδί για τη σταδιοδρομία σας. Για εσάς η γνώση είναι δύναμη. Χρειάζεστε ποικιλία και υποκίνηση και δεν είστε υπερβολικά φιλόδοξοι. Οι πωλήσεις, τα ΜΜΕ, το γράψιμο και η λογοτεχνία, η διαφήμιση, η λιανική πώληση, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, οι μεταφράσεις και η διδασκαλία είναι από τα επαγγέλματα που σας προσελκύουν.

MC στον Καρκίνο
Ο Καρκίνος στο MC σάς κάνει ν’ αναζητάτε με πολλούς τρόπους την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Δεν ψάχνετε, λοιπόν, για την επαγγελματική επιτυχία, αλλά περισσότερο επιδιώκετε να συνδεθείτε με τους ανθρώπους. Δεν έχετε πολλές ανησυχίες γι΄ αυτά που συμβαίνουν έξω, αλλά γ’ αυτά που συμβαίνουν γύρω σας.
Η μεγάλη δυσκολία για εσάς μπορεί να εντοπιστεί στο γεγονός πως πολλές φορές η κατεύθυνση, ο οδηγός, η συνήθης εικόνα εξουσίας απλά λείπει από τη ζωή σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να βρείτε τον δικό σας τρόπο σ’ ένα συχνά εχθρικό –όπως τον βλέπετε εσείς- κόσμο. Μόλις όμως βρείτε το συναισθηματικό σας κέντρο -και αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στον κόσμο για σας- μπορείτε να γίνετε πεισματικά επίμονοι και ανυποχώρητοι. Το σημάδι του Καρκίνου είναι ο κάβουρας. Όπως ακριβώς αυτός, έτσι κι εσείς πηγαίνετε ένα βήμα μπροστά, βρίσκετε πως ο κόσμος γύρω σας είναι επισφαλής και έτσι κάνετε 2 βήματα πίσω. Το μήνυμά σας είναι η ασφάλεια χωρίς αλλαγές. Αυτό είναι τρόπος συμπεριφοράς, μια πνευματική θεωρία. Το ζητούμενο είναι όμως η αλλαγή και πώς θα την διαχειριστείτε. Αν το καταφέρετε αυτό, έχετε καταφέρει να εξελιχθείτε. Επειδή έχετε αυτήν την απέχθεια για τις αλλαγές, απαιτείτε στη σταδιοδρομία σας συνοχή και ασφάλεια. Είστε όμως αρκετά προσαρμοστικοί. Στα χαμηλότερα επίπεδα αυτής της όψης, αισθάνεστε πως η ζωή συνωμοτεί για να σας οδηγήσει στις αλλαγές.
Έχετε μια πονηρία ως επιχειρηματική αίσθηση, αλλά τα χρήματα δεν είναι κίνητρο για την σταδιοδρομία σας. Τυπικές εργασίες για εσάς είναι νοσοκόμος και γενικά ό,τι έχει να κάνει με φροντίδα, παιδική μέριμνα, κοινωνική εργασία, τροφοδοσία, μαγειρική, ιστορία και αρχιτεκτονική.

MC στον Λέοντα
Με το ζώδιο του Λέοντα στο Μεσουράνημα, αισθάνεστε ενστικτωδώς πως έχετε να εκπληρώσετε ένα ειδικό πεπρωμένο. Θεωρείτε πως είστε εντεταλμένοι να κάνετε κάτι σημαντικό και αξιοπρόσεκτο και μέχρι ενός βαθμού να πετύχετε ένα επίπεδο αναγνώρισης στην κοινωνική σφαίρα, που έχει προοριστεί για εσάς από την γέννησή σας. Η βασική λέξη εδώ, λοιπόν, είναι η «αναγνώριση».
Αυτή η θέση έχει ακόμα σχέση με την ικανότητά σας να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με άλλους (να μην τις κρατήσετε για τον εαυτό σας ή να συσσωρεύσετε την γνώση και την εμπειρία σας). Μπορεί να είστε εξαιρετικά γενναιόδωροι, αλλά μπορείτε να γίνετε και πολύ σκληροί. Όταν είστε γενναιόδωροι και δοτικοί, ειδικά όταν βοηθάτε άλλους να επιτύχουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους, μπορεί να γίνετε πραγματικά μεγάλοι. Πολύ συχνά πάντως, έχετε την ανάγκη της αναγνώρισης και από τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε να συνεισφέρετε στην κοινωνία.
Προσελκύεστε από δυνατούς και δραστήριους τύπους και έχετε την ιδιότητα κι εσείς να προσελκύετε ισχυρούς ανθρώπους με δύναμη και αυτοπεποίθηση. Κάτι που συνήθως και οι ίδιοι διαθέτετε, αλλά μπορεί να μην το ξέρετε ακόμη. Σ’ αυτή την περίπτωση το μάθημα που πρέπει να λάβετε είναι να αποδεχθείτε την ίδια σας τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση.
Επιθυμείτε να είστε το κέντρο της προσοχής στην καριέρα σας, αλλά δεν ανέχεστε τις δύσκολες καταστάσεις. Φιλόδοξοι, με οικονομικά κίνητρα, είστε πολύ ευτυχείς αν η δουλειά συνδυάζεται με μια συναισθηματική σχέση. Η καλλιτεχνική εργασία, το εμπόριο ειδών πολυτελείας, οι τραπεζικές εργασίες, η βιομηχανία μόδας, τα ιατρικά επαγγέλματα, η πολιτική σταδιοδρομία, η εργασία με ζώα είναι μερικά από τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν.

MC στην Παρθένο
Η αίσθηση που έχουμε για την Παρθένο στο MC είναι η τελειότητα, καθώς υπάρχει αυτή η υποσυνείδητη αίσθησή της. Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθείτε να πετύχετε το αδύνατο, το ιδανικό, να κάνετε τον κόσμο καλύτερο ακόμα κι αν χρειαστεί να συμβιβαστείτε γι’ αυτό. Το αρνητικό για σας βρίσκεται στο ότι υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία σας μ’ έναν γονέα ή με πρόσωπα εξουσίας.
Προτιμάτε να εργάζεστε σε βοηθητικές θέσεις, πάρα σε ηγετικές, αν και συχνά μπορεί να είστε η πραγματική δύναμη πίσω από έναν «θρόνο». Πιθανόν να θέλετε οι ιδέες και οι σκέψεις σας να αναπτύσσονται σε κοινό. Ακόμη κι αν δεν επιδιώκετε τη δημόσια προσοχή, θέλετε ένα δημόσιο κοινό, με το οποίο θα μπορείτε να ανταλλάσσετε απόψεις, να εκθέτετε τις σκέψεις σας για να μπορέσετε να κάνετε τις ιδέες σας πράξη μέσω αυτού. Πολλοί άνθρωποι με την Παρθένο στο MC, έχουν την αίσθηση πως στην πραγματικότητα κάτι χάνουν από την επαγγελματική τους ζωή, ότι δεν εκπληρώνονται πλήρως οι δυνατότητές τους.
Είστε πολύ καλοί ως εκπαιδευτικοί, συγγραφείς, ιερωμένοι ή καθηγητές φυσικής αγωγής. Μπορεί ακόμη να γράφετε ομιλίες Είναι πιθανόν να έχετε περισσότερες από μία σταδιοδρομίες ή να ασχολείστε με μια εργασία που έχει διπλή φύση. Η γραμματειακή υποστήριξη, η προσωπική βοηθητική εργασία, η λογοτεχνική /εκδοτική εργασία, η διοίκηση και η διαχείριση, η δημοσιογραφία, η ψυχολογία, η αστυνομία, η βιβλιοθηκονομία, ο δημόσιος τομέας και τα επαγγέλματα υγείας είναι επίσης μερικές από τις απασχολήσεις που προτιμάτε.

MC στον Ζυγό
Με το Ζυγό στο ΜC προσπαθείτε ν’ ανακαλύψετε αν μπορείτε ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε σε αρμονία με τους άλλους. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ομαδικής εργασίας. Όταν συνεργάζεστε με άλλους ανθρώπους, σας προκαλεί αληθινή χαρά να εργαστείτε για έναν κοινό στόχο. Έχετε καλλιτεχνική κλίση και επιθυμείτε να κάνετε τον κόσμο ομορφότερο. Έχετε την ικανότητα να εναρμονίζεστε με την συμπεριφορά και τις γνώμες των άλλων ανθρώπων.
Από την άλλη πλευρά, υιοθετώντας τόσες πολλές ιδέες και έχοντας την τάση ν’ ακολουθείτε τις κοινωνικές τάσεις και τη μόδα, μπορεί να οδηγηθείτε σε δρόμους που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα τους επιλέγατε ποτέ. Το πραγματικό σας ταλέντο είναι η ισορροπία και είστε πραγματικά ευτυχισμένοι όταν αισθάνεστε πως έχετε συμβάλει στην επιτυχία των άλλων. Μαθαίνετε κι εσείς πώς να ισορροπείτε τις ανάγκες σας μ’ αυτές των άλλων.
Οι άνετες συνθήκες στην εργασία είναι το προαπαιτούμενο για εσάς και η εργασία αυτή πρέπει να σας εξασφαλίζει και χρήματα. Συνήθως είστε ο ειρηνοποιός του γραφείου. Η βιομηχανία μόδας και ομορφιάς, ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων, η διακόσμηση, οι αντίκες, το διπλωματικό σώμα, τα νομικά επαγγέλματα, το μόντελινγκ, ο σύμβουλος σταδιοδρομίας σάς ταιριάζουν ως σταδιοδρομία.

MC στον Σκορπιό
Αυτή η θέση, περισσότερο απ’ όλες τις άλλες, απαιτεί μεγάλη συναισθηματική συμμετοχή στην καριέρα. Νιώθετε πάθος όταν ασχολεστε με τα επαγγελματικά σας, ενώ είστε επίσης πρόθυμοι «να πεθάνετε» για κάτι.
Αυτό σημαίνει πως με όλη σας την καρδιά και την ψυχή αφιερώνεστε στα κοινωνικά, πολιτικά ή οικονομικά αγαθά. Όλη αυτή η συμπεριφορά δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με το χρήμα ως κίνητρο. Μαθαίνετε τα όρια της προσωπικής σας δύναμης, εντός του κοινωνικού πλαισίου.
Αυτό που είναι σημαντικό είναι το πώς θα αντιμετωπίσετε ανθρώπους του ίδιου επιπέδου, για καλό ή για κακό. Σε χαμηλότερα επίπεδα, το σκορπίσιο χαρακτηριστικό θα παλέψει «μέχρι θανάτου» και δεν θα διστάσετε να «ρίξετε» τους άλλους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει τον «θάνατό τους». Είναι μονόδρομος για όσους από εσάς βρίσκεστε σ’ αυτό το επίπεδο εξέλιξης. Όσοι έχετε φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο, θα δίνετε βέβαια μάχες, αλλά θα έχετε την ικανότητα να δείτε ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο απο εσάς. Διακρίνοντάς το, μπορείτε να εργασθείτε πάνω του. Με άλλα λόγια «κάτι αρχίζει να γίνεται » μέσω των συγκρούσεων που σας ανυψώνουν. Δεν υφίστανται «μπούρδες» για εσάς. Υφίστανται μόνο αληθινός κόσμος, αληθινοί άνθρωποι και πραγματικά προβλήματα.
Ίσως σε νεανική ηλικία να είχατε υποστεί ένα τραυματικό γεγονός που έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ενήλικη ζωή σας. Ένα απόφθεγμα γι’ αυτήν τη θέση είναι: «Άλλαξε τον εαυτό σου και θα αρχίσει να αλλάζει και ο κόσμος». Στην καριέρα σας χρειάζεστε ασφάλεια. Οι ειδικές δυνάμεις, η αστυνομία, οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ, η ενεργή δημοσιογραφία, τα μεταλλεία, οι ψυχοθεραπευτές, οποιαδήποτε έρευνα και τα γραφεία κηδειών είναι μερικά από τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν.

MC στον Τοξότη
Με τον Τοξότη στο Μεσουράνημα, επιδιώκετε δημόσιες επαφές για να εκθέσετε τις διανοητικές σας ικανότητες, το καλλιτεχνικό σας ταλέντο ή οτιδήποτε άλλο στο οποίο έχετε ειδίκευση. Διαθέτετε υψηλά ιδανικά και θετική σκέψη. Έχετε τη δυνατή αίσθηση πως οτιδήποτε γνωρίζετε πρέπει να το μεταφέρετε και στους άλλους, πράγμα που σας κάνει πολύ καλούς δασκάλους, συγγραφείς, πωλητές, ηθοποιούς, πολιτικούς ή κληρικούς. Δεν θεωρείτε απαραίτητο να είστε οι ίδιοι το επίκεντρο, αλλά μπορείτε να εργαστείτε σε προγράμματα που θα έχουν την δημόσια αποδοχή. Μπορεί να κερδίσετε αναγνώριση για κάτι που έχετε κάνει εκτός της κανονικής σας εργασίας. Το αρνητικό στη ζωή σας είναι δυσκολίες εξαιτίας πιθανής απώλειας ενός γονέα, προβλήματα με ανωτέρους ή στην επίτευξη, προώθηση προσωπικών ή άλλων στόχων. Μπορεί επίσης κάποια στιγμή να πρέπει να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση για την οποία δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.
Έχετε ανάγκη από παρακίνηση και δεν αποδίδετε με την ρουτίνα. Δεν είναι τα χρήματα που σας παρακινούν ιδιαίτερα, αλλά είστε φιλόδοξοι. Συνήθως δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις δύσκολες συνθήκες εργασίας. Τα νομικά και εκκλησιαστικά επαγγέλματα, ο υπαίθριος αθλητισμός, η κτηνιατρική, η ταξιδιωτική βιομηχανία, οι εξαγωγές, η ακαδημαϊκή καριέρα, οι διεθνείς σχέσεις, η διαστημική και αεροπορική βιομηχανία είναι μερικά από τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν.

MC στον Αιγόκερω
Με τον Αιγόκερω στο Μεσουράνημα, τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε έχουν να κάνουν συνήθως με τον πατέρα. Ίσως να είναι μια περιοριστική, καταπιεστική σχέση ή να σχετίζεται με χωρισμό λόγω θανάτου ή διαζυγίου, όπου μπορεί να σας φορτώσουν με ευθύνες. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως είναι ένα δυνατό ζώδιο, θα πρέπει να επωμισθεί τις ευθύνες. Οτιδήποτε από αυτά κι αν συμβαίνει, μια από τις ισχυρότερες κινητήριες δυνάμεις της ζωής σας εξαρτάται από τις σχέσεις σας μαζί του. Το πόσο καλά χειρίζεστε αυτή την επίδραση θα χαρακτηρίσει την επιτυχία και την ωριμότητά σας ως άτομο.
Έχετε ισχυρούς στόχους και επιλέγετε σταδιοδρομία και κατεύθυνση στη ζωή σας που υπόσχονται ασφάλεια και θέση εξουσίας. Είστε επικεντρωμένοι στο να προωθήσετε τους στόχους σας όσο καιρό κι αν χρειαστεί, όσο δύσκολη κι αν είναι η προσπάθεια. Θα πρέπει να έχετε στο νου σας πως η κατάχρηση εξουσίας ή της δύναμής σας μπορεί εύκολα να επιφέρει την δημόσια δυσφορία και την αποτυχία.
Είστε πάρα πολύ καλοί σύμβουλοι για τους άλλους. Σαν ζώδιο της γης, το σώμα σας είναι αυτό που δίνει το σήμα αν κάτι δεν πάει καλά. Τότε είναι η ώρα για χαλάρωση. Και αφού πάρετε δυνάμεις, είστε σε θέση να επανέλθετε δριμύτεροι. Είστε πιο φιλόδοξοι ως προς την θέση που θα κατακτήσετε, παρά για τα χρήματα που θα παίρνετε, ενώ διακρίνεστε για τις επιχειρηματικές ικανότητες. Η αυτο-απασχόληση, η πολιτική, οι κτηματομεσιτικές εργασίες, οι αγροτικές καλλιέργειες, η ορθοπεδική, η εφαρμοσμένη μηχανική, οι εξερευνήσεις, η οδοντιατρική και οι δημόσιες υπηρεσίες είναι οι θέσεις που προτιμάτε.

MC στον Υδροχόο
Με το Μεσουράνημα στον Υδροχόο, βρίσκετε εύκολα τη θέση σας στον κόσμο, ενώ πάντα προσπαθείτε ν’ ανακαλύψετε και την άλλη πλευρά των πραγμάτων. Προσαρμόζεστε εύκολα στον κόσμο και υπό όλες τις συνθήκες. Συνήθως λειτουργείτε προσπαθώντας να βελτιώσετε με τις ιδέες σας τα πράγματα, αν και τελικά, έχετε πρόβλημα με την προσαρμογή και την εξέγερση. Μόλις φανεί πως έχετε εγκατασταθεί κάπου και έχετε βρει το δρόμο και την σταδιοδρομία σας, την οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο, εσείς επαναστατείτε και φεύγετε. Όσοι από εσάς έχουν κυριαρχήσει πάνω στο Μεσουράνημα, είστε σαν τις γέφυρες από το παρελθόν στο παρόν που θα γίνει φυσικά το μέλλον.
Είστε ικανοί να προσελκύσετε τη δημόσια προσοχή. Οι αξιοσημείωτες δραστηριότητές σας θα έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία, είτε πρόκειται για εγκληματικές πράξεις, είτε για σημαντικά ανθρωπιστικά θέματα που υποστηρίζετε. Ένα άλλο χαρακτηριστικό σας είναι πως, αφού έχετε ήδη αρχίσει μία σταδιοδρομία ή μια πορεία ζωής, μπορεί εκ περιτροπής και εντελώς απροσδόκητα ν’ αναλάβετε να ασχοληθείτε με κάτι τελείως διαφορετικό. Μπορεί να μην είναι καθαρά επιλογή σας μια τέτοια ριζική αλλαγή, αλλά οι περιστάσεις που θα εμφανιστούν, να είναι τέτοιες που θα σας αναγκάζουν σε αλλαγή κατεύθυνσης.
Ένας από τους γονείς, μπορεί να είναι κατά κάποιον τρόπο ιδιόρρυθμος ή μπορεί να ζήσετε ένα ξαφνικό χωρισμό από αυτόν. Έχετε ανάγκη από απόλυτη ελευθερία στην σταδιοδρομία σας και χρειάζεστε πάνω από όλα να έχετε την δυνατότητα να καινοτομείτε. Δεν παρακινείστε ιδιαίτερα από τα χρήματα. Η διαστημική και αεροπορική βιομηχανία, η οπτική, η συντήρηση, η τηλεόραση, η φωτογραφία, η ανθρωπιστική εργασία, οι δημοσιεύσεις, τα νομικά επαγγέλματα, οι τηλεπικοινωνίες και η ιατρική έρευνα είναι μερικά από τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν.

MC στους Ιχθύς
Έχετε μια γοητευτική ή μυστήρια δημόσια εικόνα. Υπάρχει πιθανότητα ενός κινδύνου εξ αιτίας σκανδάλων ή σύνδεσής σας με την ντροπή και ατίμωση κάποιου άλλου. Οι συνεργάτες ή σύντροφοι της ζωής σας μπορεί να ζουν ή να μεγάλωσαν κοντά στο νερό. Η επιρροή των Ιχθύων εδώ μπορεί να δείχνει εγκατάλειψη κυριολεκτικά ή μεταφορικά από έναν από τους γονείς σας ή μπορεί να υπάρχει ένα μυστικό ή μια θλίψη που να συνδέονται μ’ αυτόν τον γονέα. Μπορεί να υποφέρει από διανοητικά ή συναισθηματικά προβλήματα ή να έχει προβλήματα με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να μην αποκτήσετε την αναγνώριση που αξίζετε ή να μην επιτύχετε τους στόχους σας. Συχνά δουλεύετε ακούραστα στο περιθώριο. Διαθέτετε εξαιρετικές ικανότητες παροχής συμβουλών. Έχετε ανάγκη από ποικιλία.
Επαγγέλματα φροντίδας, ιδιαίτερα αυτά που έχουν συναισθηματικές απαιτήσεις, η εργασία με άτομα που μειονεκτούν ή ανήκουν στις μειονότητες, η βιομηχανία της μουσικής, οτιδήποτε καλλιτεχνικό, το εμπόριο κρασιού, τα ναυτικά και εκκλησιαστικά επαγγέλματα, οι υδραυλικές εγκαταστάσεις, η ποίηση ή η συγγραφή είναι μερικοί τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας για εσάς. Η λέξη που σας ταιριάζει είναι «περιπλανιέμαι». Με την επιρροή του κυβερνήτη σας του Ποσειδώνα, μπορεί να ζείτε χαμένοι στα σύννεφα ή να παρασύρεστε σε δρόμους φανταστικούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here