Η Μαύρη Σελήνη (Λίλιθ) στα ζώδια

0
42

Η Μαύρη Σελήνη (Λίλιθ) είναι ένα «σημείο πάθους», είναι η αθέατη πλευρά της Σελήνης, η κρυμμένη σεξουαλικότητα που έχουμε βαθιά μέσα μας. Αντικατοπτρίζει το σεξουαλικό «δέσιμο» μεταξύ δύο ανθρώπων. Είναι το «βασικό ένστικτο» που επηρεάζει την συμπεριφορά μας και αφορά στην κρυφή και ανεξάρτητη πλευρά της σεξουαλικότητας που υπάρχει σε κάθε άνθρωπο. Η θέση της Λίλιθ στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας, μιλάει για τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες μας, τις αναστολές της προσωπικότητάς μας, τις επώδυνες εμπειρίες, τη στέρηση και το σκοτάδι.

Στον Κριό
Τα άτομα με την Μαύρη Σελήνη στο ΚΡΙΟ είναι αισθησιακά ,διαθέτουν θερμότητα, αστείρευτο πάθος που το εξωτερικεύουν με δυναμισμό και μαχητικότητα. Αν η Λίλιθ έχει δυσμενείς όψεις μπορεί να προκαλέσει ψυχολογικές διαταραχές. Η Λίλιθ στον Κριό προσφέρει έντονα έως εκρηκτικά στοιχεία γοητείας! Πολύ ερωτική, έλκει τους άλλους σα μαγνήτης. Τα άτομα με τη Λίλιθ στο Κριό διακρίνονται από ερωτισμό, πάθος και έντονη σεξουαλικότητα. Όσοι πέσουν θύματά της εξαρτώνται από εκείνη, ενώ όταν βαρεθεί, φεύγει χωρίς καμία εξήγηση! Σε περιπτώσεις που η Μαύρη Σελήνη στο Κριό κάνει όψεις με τον Κρόνο, χαλιναγωγείται κάπως, αν όμως κάνει δύσκολες όψεις με τον Άρη ή τον Πλούτωνα, τότε γίνεται πραγματικά επικίνδυνη!

Στον Ταύρο

Με την Μαύρη Σελήνη στο Ταύρο τα άτομα εκδηλώνουν κτητικά συναισθήματα και δεν μπορούν να διατηρήσουν εύκολα το μέτρο της ισορροπίας ,τόσο στα συναισθήματα όσο και στα υλικά αγαθά. Αν πλήττεται με δυσμενείς όψεις μπορούν να παρασυρθούν σε μεγάλα πάθη. Η Λίλιθ στον Ταύρο ζητά και παρέχει απόλαυση! Έχει την τάση να είναι κτητική προσφέροντας στον άλλο ό,τι θελήσει έως ότου γίνει απαραίτητη. Μπορεί να φθάσει στα άκρα και δεν έχει ηθικούς φραγμούς στη προσπάθειά της να εγκλωβίσει στα δίχτυα της κάποιον! Αν αφορά γυναίκα, τότε ο συνδυασμός είναι πραγματικά επικίνδυνος! Στις περιπτώσεις των ανδρών, καλό θα είναι να αποφεύγουν τις γυναίκες Λίλιθ, αν και έλκονται απίστευτα από αυτές, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά ! Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις ανδρών που η Μαύρη Σελήνη τους κάνει όψη με τη Αφροδίτη ή τη Σελήνη τους.

Στους Διδύμους

Τα άτομα με την Μαύρη Σελήνη στους Διδύμους εκλογικεύουν το ένστικτο κι έχουν πρόβλημα με την υπευθυνότητα κ δύσκολα μπορείς να εμπιστευτείς τα λόγια ή τις υποσχέσεις τους. Αν πλήττεται από δυσμενείς όψεις μπορεί να έχουν έμμονες ιδέες για το σύντροφό τους ή να κάνουν αρνητικές σκέψεις. Η Λίλιθ στους Διδύμους δημιουργεί έντονα πάθη. Αφορά κυρίως σχέσεις που εκφράζονται μέσα από αλληλογραφία, τηλέφωνα, ταξίδια, μηνύματα και με το εξωτερικό. Μπορεί να επιφέρει ισχυρές ανατροπές στη ζωή του ατόμου καθώς επίσης να το φέρει σε επαφή με ένα βαθιά σαρκικό και πολύ ερωτικό του κομμάτι, που πολλές φορές προσπαθεί να το απωθήσει με τη λογική. Προσοχή λοιπόν σε παρακολουθήσεις τηλεφώνων ή επικίνδυνων επαφών που μπορεί να σας εκθέσουν αν γίνουν γνωστές! Όποιος έχει τη Μαύρη του Σελήνη στους Διδύμους, συνήθως ζει στερημένος από τη σεξουαλικότητά του και κυρίως με αναστολές έως ότου βρει κάποιον άλλο με ισχυρή Μαύρη Σελήνη ώστε να εκφραστεί μέσω αυτής.

Στον Καρκίνο
Τα άτομα με την Μαύρη Σελήνη στο Καρκίνο νοιώθουν την ανάγκη για τρυφερότητα κ προσπαθούν να καλύψουν κ να επιβληθούν στους άλλους με υπερβολική κ καταπιεστική αγάπη. Εδώ η Μαύρη Σελήνη είναι σε πολύ καλή θέση κι εκφράζεται πολύ καλά το πάθος κι ο αισθησιασμός. Αν πλήττεται από δυσμενείς όψεις ο αισθησιασμός μπορεί να εκφραστεί πολύ αρνητικά. Η Λίλιθ στον Καρκίνο έχει όλο το χώρο να εκφράσει τον αισθησιασμό και το πάθος της! Της προσφέρεται εξαιρετικός χώρος για να λειτουργήσει καθώς η υπερευαισθησία του Καρκίνου την κάνει ευαίσθητη και μητρική, μειώνοντας τα αρνητικά της χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα διατηρεί το πάθος και τη σεξουαλικότητά της! Τα άτομα με Μαύρη Σελήνη στον Καρκίνο εκπέμπουν ισχυρό μαγνητισμό και έλκουν τους άλλους υποσχόμενοι πολλά και κυρίως μια αξέχαστη σχέση! Αν κάνει δύσκολη όψη με τη Σελήνη και τον Άρη, μπορεί να φέρει προδοσία μέσα στη σχέση.

Στο Λέοντα

Τα άτομα με την Μαύρη Σελήνη στον Λέοντα έχουν έντονη την ανάγκη της απόλαυσης κ του αισθησιασμού και να επιβάλλονται μέσα απ’ αυτά τα στοιχεία στους άλλους. Στο ζώδιο της φωτιάς η Μαύρη Σελήνη τα θέλει όλα δικά της. Αν πλήττεται από δυσμενείς πλανήτες μπορεί να κάνει τα άτομα να θέλουν να βιώνουν ανεξέλεγκτα όλα τα πάθη. Τα άτομα με τη Λίλιθ στο Λέοντα αισθάνονται πολλές φορές ότι είναι μοιραία για τους άλλους και επιδιώκουν τα μεγάλα πάθη! Θέλουν να σφάζονται στη ποδιά τους και φυσικά να αφήνουν τη σφραγίδα τους στο πέρασμά τους από την ζωή των άλλων! Εκφράζονται πολύ έντονα ερωτικά και θέλουν με κάθε τρόπο να υπερισχύουν στη σχέση τους. Ο τρόπος που κινούνται θα μπορούσε κάλλιστα να παρομοιαστεί με εκείνη του βασιλιά προς τους υπηκόους του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χαίρουν αρνητικής ή θετικής διασημότητας. Η Λίλιθ στο ζώδιο του Λέοντα σε αρνητική όψη με Ήλιο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα φέρνει ανατρεπτικούς έρωτες, ικανούς να αλλάξουν τη ζωή των ατόμων.

Στην Παρθένο

Τα άτομα με την Μαύρη Σελήνη στη Παρθένο χαρακτηρίζονται από μια τάση απώθησης και λογοκρισίας ερωτικών ενστίκτων κι έχουν την ανάγκη να προκαλούν χωρίς να δίνονται. Αν πλήττεται από δυσμενείς όψεις μπορεί να προκαλέσει και ιδιόρρυθμη αισθησιακή λαγνεία. Η Λίλιθ στην Παρθένο προκαλεί υπερβολικό φόβο πως θα χαθεί ο έλεγχος εξαιτίας του πάθους και της σεξουαλικής έκφρασης. Τα άτομα αυτά προσπαθούν διαρκώς να χαλιναγωγήσουν και πολλές φορές να καταπιέσουν ακόμη και το ένστικτό τους στην προσπάθειά τους να ελέγχουν τα πάντα με γνώμονα τη λογική. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι να είναι αρκετά ψυχρός έως και ανέκφραστος ερωτικά εκείνος που έχει τη Μαύρη Σελήνη του στη Παρθένο. Συνήθως περιμένει κάποιον με ισχυρή δυναμική έκφρασης να τον ξεμπλοκάρει και αργότερα μπορεί να του ζητήσει και την ευθύνη για το ξεμπλοκάρισμά του! Αν η Μαύρη Σελήνη κάνει έντονη όψη με Ουρανό και Πλούτωνα τότε επιφέρει μοιραίες σχέσεις, κυρίως μέσα από τον εργασιακό χώρο.

Στο Ζυγό

Τα άτομα με την Μαύρη Σελήνη στο Ζυγό νοιώθουν έντονη την ανάγκη για τρυφερότητα κι αγάπη και προσκολλούνται σε μια σχέση όπου αισθάνονται ότι η ολοκλήρωση έρχεται μέσα από το γάμο. Αν πλήττεται από δυσμενείς όψεις μπορεί να εκδηλώσουν υπερευαισθησία κι άκρατο εγωισμό και να νοιώθουν σεξουαλικά ένστικτα, είτε βίαια είτε αδύναμα. Η Λίλιθ στο Ζυγό δημιουργεί σοβαρές εντάσεις και πολλές φορές ρήξεις μέσα στις σχέσεις, στο γάμο, ακόμη και στις συνεργασίες. Η κακή επιλογή συντρόφων έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία έντονων σχέσεων που τελειώνουν επώδυνα. Συνήθως τα άτομα που έχουν τη Λίλιθ τους στο Ζυγό έλκουν άτομα που προσκολλώνται πάνω τους και τους ταλαιπωρούν αρκετά εξαιτίας της υποχωρητικότητας που τα διακατέχει. Πολλές φορές φθάνουν στο σημείο να γίνονται θύματα των άλλων εξαιτίας της έντονης ανάγκης τους για συντροφικότητα, τρυφερότητα και αγάπη. Παρόλα αυτά, εάν η Μαύρη Σελήνη στο Ζυγό κάνει έντονη όψη με Ουρανό Άρη και Πλούτωνα, είναι πολύ πιθανό να έχουμε να κάνουμε με έναν Δον Ζουάν που παίζει με όλους χωρίς ιδιαίτερους φραγμούς και αναστολές!

Στο Σκορπιό

Στο ζώδιο του Σκορπιού είναι η ιδανική θέση της Μαύρης Σελήνης. Τα άτομα με την Μαύρη Σελήνη στο Σκορπιό κυριεύονται από έντονα κι ανεξέλεγκτα πάθη, έντονο ερωτισμό και σεξουαλικότητα και μπορούν να προσκολληθούν στα πάθη τους ενώ αυτό θα τους γίνει συνήθεια. Αν πλήττεται από δυσμενείς όψεις κινδυνεύουν να εκδηλώσουν τάσεις σαδισμού κ μαζοχισμού. Η Λίλιθ στο Σκορπιό είναι σαν να είναι στο σπίτι της! Μπορεί να εκφραστεί και να δημιουργήσει τις σκοτεινές συμμαχίες της, με σκοπό να εκφράσει τα έντονα ένστικτά της. Το έντονο πάθος, ο βαθύς ερωτισμός αλλά και η δυνατή σεξουαλικότητα που εκπέμπει, είναι τα ακαταμάχητα όπλα της που μετατρέπουν τους άλλους σε υποχείριά της! Ο αισθησιασμός σε συνδυασμό με τη λαγνεία που εκπέμπει τη μεταμορφώνουν σε «μαύρη αράχνη» που έλκει τα θύματα της και όταν τα βαρεθεί τα τρώει! Μόνο στη περίπτωση που κάνει όψη με το Κρόνο, λειτουργεί πιο συγκρατημένα και ίσως πιο «υπόγεια».

Στον Τοξότη

Τα άτομα με την Μαύρη Σελήνη στο Τοξότη αναζητούν ένα τρόπο πιο ρομαντικό και πιο φιλοσοφικό για να εκφράσουν τον αισθησιασμό τους κι έλκονται από άτομα περίεργα ή άτομα ξένων χωρών. Η Λίλιθ στον Τοξότη προσφέρει φλογερό ταμπεραμέντο που εκφράζεται περισσότερο όταν εκείνος που την έχει νιώθει απόσταση από τους οικείους του, όπως στο εξωτερικό και σε ταξίδια. Τα άτομα με Λίλιθ στο Τοξότη ζουν έντονους και παθιασμένους έρωτες σε τέτοια μέρη, αν και συχνά αλλάζουν άρδην τη ζωή τους. πάντως ο Τοξότης αποτελεί μια καλή θέση γιατί της δίνει τη δυνατότητα να βγάλει στην επιφάνεια την πληθωρικότητα που τη διακατέχει. Σε δύσκολη όψη με Πλούτωνα και Ποσειδώνα, όσοι έχουν Μαύρη Σελήνη στο Τοξότη, μπορεί να χαθούν μέσα στα πάθη τους αδιαφορώντας για το αν καταστρέφουν τη ζωή τους ή τη ζωή των άλλων. Μπορεί να κάνουν πολλές παράλληλες σχέσεις εξαπατώντας τους πάντες!

Στον Αιγόκερω

Τα άτομα με την Μαύρη Σελήνη στον Αιγόκερω εκφράζουν τα συναισθήματά τους με δυσκολία ,έχουν σκληρά κι απόλυτα συναισθήματα και δύσκολα εκφράζουν το πάθος τους ή τις επιθυμίες τους. Επειδή έχουν μάθει να ελέγχουν τον ερωτισμό τους αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βγάζουν ένα κρυφό ερωτισμό. Αν πλήττεται από δυσμενείς όψεις μπορεί να εκδηλώσουν παραλήρημα αισθησιασμού , κρυφές σχέσεις κ.α. Η Λίλιθ στον Αιγόκερω αποτελεί τον πλέον ακατάλληλο χώρο για να εκφράσει η Λίλιθ τον ερωτισμό και το πάθος της! Το άτομο ζορίζεται να εκφράσει τα συναισθήματά του με αποτέλεσμα να τα καταπιέζει και όταν ξεσπούν, με αφορμή κυρίως μια έντονη σχέση, να καταστρέφουν τα πάντα και να διχάζουν το άτομο ή να το φέρνουν σε σύγκρουση με τον εαυτό του. Πολλές φορές η Μαύρη Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί σκάνδαλα με μεγάλη δημοσιότητα ή κρυφές σχέσεις που ταλαιπωρούν, καθώς και ροπή σε αλκοόλ και ναρκωτικά. Αυτά μπορεί να συμβούν κυρίως στις περιπτώσεις που η Λίλιθ κάνει βίαιες όψεις με Πλούτωνα Άρη και Ουρανό.

Στον Υδροχόο

Απ’ αυτή τη θέση της Μαύρης Σελήνης τα άτομα εκδηλώνουν τάση για ανανέωση, τα συναισθήματα ξεθωριάζουν εύκολα και γρήγορα. Διαθέτουν έντονα σεξουαλικά ένστικτα, αγαπούν τη περιπέτεια ,θέλουν χώρο να κινούνται ελεύθερα κ αρνούνται τη δέσμευση. Η Λίλιθ στον Υδροχόο κινείται στα άκρα! Είτε το άτομο απαξιεί εντελώς για τα πάθη του, θεωρώντας τα κατώτερα ένστικτα τα οποία και καταπιέζει, ή κάνει σημαία του την ελευθερία έκφρασης των ενστίκτων και προσπαθεί να τα ικανοποιήσει χωρίς να έχει φραγμούς! Η Μαύρη Σελήνη στον ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να οδηγήσει πολλές φιλίες σε μεγάλα ερωτικά πάθη και να φέρει ανατροπές που συζητούνται πολύ από το περίγυρο των εμπλεκομένων. Σε περιπτώσεις δύσκολης όψης με Ουρανό ή Πλούτωνα, η προδιάθεση για μπερδέματα επιτείνεται. Αντίθετα μια όψη με Κρόνο συμμαζεύει αρκετά αυτή τη ροπή για μπερδέματα.

Στους Ιχθύες

Τα άτομα με Μαύρη Σελήνη στους Ιχθείς έχουν πρόβλημα με τον άκρατο συναισθηματισμό, εξιδανικεύουν πρόσωπα κ καταστάσεις και προσκολλούνται σ’ αυτές. Πολλές φορές τα άτομα μπορεί να καταρρεύσουν συναισθηματικά κ αυτό που τους βασανίζει περισσότερο είναι ο εαυτός τους που τους παγιδεύει σε διλλήματα και συναισθήματα που δεν οδηγούν πουθενά. Η Λίλιθ στους Ιχθύες κάνει τα άτομα ρομαντικές ψυχές που θέλουν να εξευγενίσουν τα πάθη τους και τα πάθη των άλλων ή τα οδηγεί στο αντίθετο άκρο! Μπορεί να κινούνται χωρίς όρια και φραγμούς προκειμένου να ικανοποιήσουν τα πάθη τους! Δίνει ιδιαίτερη γοητεία, αλλά με μια Μαύρη Σελήνη στα Ψάρια πότε δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει! Πάντως και στη μια και στην άλλη περίπτωση, το πάθος και ο ερωτισμός είναι ανεξάντλητα! Αν κάνει όψη με Πλούτωνα, Άρη ή Ουρανό, τα άτομα αυτά εκφράζονται τόσο ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει κανείς να μετρήσει τους ερωτικούς τους συντρόφους αλλά και το πόνο που μπορεί να προξενήσουν σε αυτούς!

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here