Η διέλευση του Ήλιου από τους Οίκους του γενέθλιου χάρτη

0
13

Ήλιος στον 1ο οίκο: Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τη ζωτική ενέργεια και αυτή η πηγή ενέργειας μπαίνει στον πρώτο οίκο που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ήλιος φωτίζει την προσωπικότητα, δίνει λάμψη στο άτομο και το κάνει πιο ελκυστικό προς τους άλλους. Με τη διέλευση του Ήλιου στον πρώτο οίκο σας θα σας απασχολούν περισσότερο τα προσωπικά σας ζητήματα και θα έχετε υποκειμενική αντίληψη για τα πράγματα. Θα έχετε την τάση να είστε περισσότερο εγωιστές και επίμονοι σε αυτά που υποστηρίζετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα που σχετίζονται με τις επιθυμίες σας.

Ήλιος στον 2ο οίκο: Με τη διέλευση του Ήλιου από το δεύτερο οίκο σας θα νιώθετε ασφαλείς με τα οικονομικά σας, τα οποία θα είναι σε καλή κατάσταση. Την περίοδο που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας θα προβάλλετε περισσότερη κτητικότητα τόσο στα υλικά αγαθά όσο και στο ταίρι σας, γιατί θα νιώθετε την ανάγκη να πάρετε την επιβεβαίωση ότι σας ανήκει και θέλει εσάς και μόνο.

Ήλιος στον 3ο οίκο: Κάθε φορά που ο Ήλιος θα περνά από τον τρίτο οίκο σας, θα νιώθετε ότι δεν έχετε ώρες για να κάνετε όλα αυτά που θέλετε. Οι 24 ώρες είναι πολύ λίγες, γιατί θέλετε να επικοινωνήσετε με όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο, να διεκπεραιώσετε όλες τις εκκρεμότητές σας και να κάνετε τις δοσοληψίες σας. Η περίοδος αυτή ευνοεί τις σχέσεις σας με τα αδέρφια σας, το συγγενικό σας περιβάλλον, αλλά και με τους γείτονές σας. Οι μετακινήσεις και οι εκδρομές θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση και είναι πιθανό σε μια εκδρομή να ανακαλύψετε κάτι που σχετίζεται με τις επιθυμίες σας αι μέχρι τότε δεν το είχατε σκεφτεί. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατό πιο αντικειμενικοί στις αποφάσεις σας, γιατί το πέρασμα του Ήλιου από τον τρίτο οίκο μας κάνει πολύ υποκειμενικούς.

Ήλιος στον 4ο οίκο: Η αναδρομή σε γεγονότα του παρελθόντος, η νοσταλγία και η ανάγκη να κλειστούμε στο σπίτι και να ευχαριστηθούμε το χώρο μας είναι τα βασικά στοιχεία αυτής της διέλευσης. Την περίοδο που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα νιώθετε «μαζεμένοι» και θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς. Θα νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας στην οικογένειά σας και να ασχολείστε με τις ανάγκες του σπιτιού σας.

Ήλιος στον 5ο οίκο: Μετά από μια κλειστή περίοδο, με τον Ήλιο στον τέταρτο, έχουμε την ανάγκη για διασκέδαση. Η διέλευση του Ήλιου από τον πέμπτο οίκο μας κάνει να ξεχνάμε για λίγο τα προβλήματά μας, να παραμελούμε τις υποχρεώσεις μας και να το «ρίχνουμε έξω». Ο πέμπτος είναι ο οίκος της αυτοέκφρασης και έχουμε την ανάγκη να προβάλουμε τον εαυτό μας και να επιδείξουμε τα ταλέντα μας. Οι καλλιτέχνες ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτήν τη διέλευση, γιατί τότε έχουν πολλές ευκαιρίες να προβληθούν. Με τη διέλευση του Ήλιου στον πέμπτο, οι γονείς ασχολούνται περισσότερο με τα παιδιά τους και θέλουν να τα βοηθήσουν να εκφράσουν τα ταλέντα τους. Καλή διέλευση για τους ερωτευμένους, δίνει χαρά και ικανοποίηση. Πρέπει όμως να θυμάστε ότι ναι μεν ευνοείται ο αισθηματικός τομέας με τη διέλευση του Ήλιου από τον πέμπτο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο με αυτή τη διέλευση θα βρείτε ένα ταίρι ή θα βελτιωθεί μια σχέση που έχει πολλά προβλήματα. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα και άλλες διελεύσεις που σχετίζονται με τους πλανήτες του πέμπτου οίκου είτε τους ενοίκους του είτε τους κυβερνήτες του.

Ήλιος στον 6ο οίκο: «Καιρός να κοιτάξεις και λίγο τη δουλειά σου», μας λέει ο Ήλιος στον έκτο οίκο. Οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες με τη διέλευση του Ήλιου από τον έκτο οίκο και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε και να ικανοποιήσουμε τους άλλους, τα άτομα που σχετίζονται με τη δουλειά μας. Ίσως, όταν δέχεστε αυτή τη διέλευση να νιώθετε λίγο καταπιεσμένοι, γιατί κάνετε πολλά πράγματα επειδή πρέπει, που ίσως να μην τα θέλετε, αλλά σκεφτείτε πόσο μεγάλη θα είναι η ικανοποίησή σας όταν θα νιώσετε ότι είστε απαλλαγμένοι από τις υποχρεώσεις σας. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να προσέξετε την υγεία σας, να αρχίσετε γυμναστική, να κάνετε υγιεινή διατροφή ή να επισκεφτείτε το γιατρό σας για ένα τσεκάπ.

Ήλιος στον 7ο οίκο: Την περίοδο αυτή σας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείτε αν σας καλύπτει η σχέση σας, αν μπορείτε να ικανοποιήσετε το ταίρι σας και καλύπτεστε και σεις από αυτό. Οι συνεργασίες ευνοούνται και τα άτομα που γνωρίζετε μπορούν να σας βοηθήσουν, αν είστε ανιδιοτελείς και δείχνετε τον πραγματικό εαυτό και όχι αυτό που νομίζετε ότι περιμένουν από σας. Όταν δέχεστε αυτή τη διέλευση, φροντίστε να συνεργάζεστε με τους άλλους και να δέχεστε τις συμβουλές τους, γιατί θα σας βοηθήσουν πολύ στις αποφάσεις σας, ακόμα και αν σχετίζονται με ένα εντελώς προσωπικό σας ζήτημα.

Ήλιος στον 8ο οίκο: Με τη διέλευση του Ήλιου από τον όγδοο οίκο θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, τις επενδύσεις σας, τα κεφάλαιά σας και τα κληρονομικά σας ζητήματα. Επίσης, επειδή ο όγδοος συμβολίζει τον θάνατο και την αναγέννηση, μπορεί μια υπόθεση που σας απασχολεί να τελειώσει και να μπορέσετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, εντελώς καινούργιο.

Ήλιος στον 9ο οίκο: Ο ένατος οίκος σχετίζεται με τη φιλοσοφία και τα ταξίδια. Η περίοδος που ο Ήλιος βρίσκεται στον ένατο οίκο, είναι κατάλληλη για να αυξήσουμε τις γνώσεις μας, να παρακολουθήσουμε σεμινάρια ή να κάνουμε κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, που θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Πρέπει να θυμάστε ότι αν έχετε κάποιες εκκρεμότητες με δικαστήρια, είναι κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείτε με αυτές. Θα πάνε καλά αν εσείς είστε δίκαιοι.

Ήλιος στον 10ο οίκο: Η περίοδος της διέλευσης του Ήλιου από τον δέκατο οίκο, είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε γνωστοί σε περισσότερο κόσμο και να αποδείξετε την αξία σας στον κοινωνικό σας περίγυρο. Είναι πιθανό να αναλάβετε μια δουλειά, η οποία θα έχει πολλές ευθύνες, που, όμως, πίσω από αυτήν να κρύβεται η επιτυχία σας. Ο δέκατος οίκος σχετίζεται με την πρακτική πλευρά της ζωής και με το πέρασμα του Ήλιου από αυτόν, οι αποφάσεις σας και οι ενέργειές σας πρέπει να είναι συγκροτημένες και ρεαλιστικές. Πρέπει να κάνετε σωστές εκτιμήσεις και να μην προσπαθείτε να φανείτε σπουδαίοι, προσπαθώντας να κάνετε πράγματα που είναι πιο πάνω από τις δυνάμεις σας.

Ήλιος στον 11ο οίκο: Με το πέρασμα του Ήλιου από τον ενδέκατο οίκο θα έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις φιλίες σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με κοινωνικά ζητήματα. Θα έρθετε σε επαφή με άτομα, με τα οποία συμφωνείτε ιδεολογικά και θα μπορέσετε να αναπτύξετε τα «πιστεύω» σας. Οι φίλοι σας θα σας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους και θα ζητούν τις συμβουλές σας για τα θέματα που τους απασχολούν. Θα έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε ποια άτομα του περιβάλλοντός σας ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και είναι πραγματικοί φίλοι και ποια όχι. Όσοι ασχολούνται με την πολιτική ή είναι ενταγμένοι σε ομάδες ή εργάζονται σε οργανισμούς, ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτή τη διέλευση του Ήλιου στον ενδέκατο οίκο.

Ήλιος στον 12ο οίκο: Αυτή την περίοδο βγαίνουν στην επιφάνεια όλοι οι φόβοι μας και οι ανασφάλειές μας. Επίσης, νιώθουμε ενοχές για τα πράγματα που θεωρούμε λάθη μας. Η θλίψη και το άγχος συνοδεύουν αυτή τη διέλευση, αλλά η καλύτερη αντίδραση είναι να σκεφτείτε ότι το παρελθόν έχει περάσει και προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από αυτό. Οι εμπειρίες του παρελθόντος μπορούν να σας φανούν χρήσιμες για ένα καλύτερο μέλλον.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here