Η ΔΗΜΗΤΡΑ στα 12 ζώδια και οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες

0
10
 • Κριός: Έχει μεγάλη ανάγκη ελέγχου των άλλων και μέσα από έντονες διαμάχες προσπαθεί να βρει τις λύσεις. Επιθυμεί την αυτοδυναμία της μέσα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Ζητά διαρκώς νέες εμπειρίες και δύσκολα στεριώνει αλλά επιζητά και σχέσεις με ανθρώπους που έχουν αδυναμία δέσμευσης.
 • Ταύρος: Οικονομικά και σχέσεις αναμειγνύονται όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Παρηγορείται με οικονομικές απολαβές και  αναζητά την αυτοδυναμία της και την κοινωνική της  καταξίωση. Δεν κάνει σχέσεις με οικονομικά κατώτερα άτομα από εκείνη.
 • Δίδυμοι: Ο διάλογος μπορεί να είναι πιο σημαντικός από το ίδιο το πρόβλημα. Παράγει πλήθος επιχειρημάτων έστω κι αν πολλά από αυτά είναι ανούσια. Συχνά προσπαθούν να ξεγελάσουν μέσα από ένα συμβιβασμό και επίσης πιστεύουν ότι για όλα υπάρχει λόγος να απαντήσουν. Λειτουργούν σαν Χαμαιλέοντες και αλλάζουν συχνά στάση στις διαπραγματεύσεις τους.
 • Καρκίνος: Εχουν μεγάλη ανάγκη φροντίδας των άλλων και ζηλεύουν όταν κάποιος άλλος παρέμβει σ’αυτό! Νιώθουν παραμελημένοι και απομονωμένοι όταν δεν τους το επιτρέπουν. Επιθυμούν το γάμο όσο τίποτα, γνωρίζουν πότε να συμβιβαστούν αλλά παραδίδονται πολύ εύκολα όταν κάποιος τους πληγώσει.
 • Λέων: Συνήθως είναι απρόθυμοι να δουν την πραγματικότητα και λειτουργούν μέσα από μια άκρως ρομαντική-συναισθηματική τακτική. Βλέπουν μόνο τα θετικά και ρισκάρουν πολλά προκειμένου να κερδίσουν. Χρειάζονται χαρά στην καθημερινότητα τους και παραμένουν αιώνια παιδιά.
 • Παρθένος: Θέματα υγείας και διατροφής είναι πολύ σημαντικά. Ασχολούνται με την κηπουρική και τη φύση γενικότερα και έχουν μια μανία με τις λεπτομέρειες της ρουτίνας της καθημερινότητας σε σημείο που να κουράζουν απελπιστικά τους άλλους και να υποχωρούν ευκολότερα. Χάνουν το νόημα των διαπραγματεύσεων και αναλώνονται στις λεπτομέρειες.
 • Ζυγός: Η δύναμή τους είναι πάντα ! Αν έχουν σχέση παλεύουν και προσπαθούν να κερδίσουν στις διαπραγματεύσεις τους, αν όχι τα παρατάνε εύκολα. Συχνά χάνουν και το στόχο τους αφήνοντας τον έλεγχο στους άλλους .Οι συνεργασίες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους και τους αρέσει να<< δασκαλεύουν>> προκειμένου να πείσουν τους αντιπάλους τους.
 • Σκορπιός: Σκέπτονται και αναλύουν βαθιά όλα τα θέματα πριν προβούν σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Είναι σκληροί διαπραγματευτές κυρίως όταν υπάρχει και συναισθηματικό υπόβαθρο(περιβάλλον πλούτωνα). Γίνονται σαρκαστικοί και δεν δυσκολεύονται να φτάσουν στ’άκρα προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Λειτουργούν θεραπευτικά στο περιβάλλον τους και παρέχουν τα πάντα στην οικογένεια τους.
 • Τοξότης: Στοχεύουν κατ’ευθείαν στο θέμα που τους ενδιαφέρει και δεν τριγυρνάνε γύρω γύρω! Εχουν την ικανότητα να βλέπουν μακριά αλλά οι στόχοι τους δεν είναι πάντα ρεαλιστικοί. Τους χαρακτηρίζει αισιοδοξία, θέλουν αν είναι δυνατό να σώσουν όλο τον κόσμο και μεγάλη τους ανάγκη είναι να βιώσουν μια πνευματική ολοκλήρωση μέσα από το στόχο τους.
 • Αιγόκερως: Λειτουργούν πάντα βάση προσχεδιασμένου σχεδίου και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του. Λαμβάνουν υπεύθυνες θέσεις και τους αρέσει να λύνουν τα προβλήματα των άλλων,να τους βγάζουν από τη δύσκολη θέση κλπ .Δεν χρειάζονται οι ίδιοι περίθαλψη αλλά έχουν εμμονή με το να περιθάλπτουν τους δικούς τους. Συχνά αμελούν την προσωπική τους ζωή.
 • Υδροχόος: Επιθυμούν να είναι μέρος μιας ομάδας διαπραγματεύσεων και να μην λειτουργούν από μόνοι τους. Μέσα από την ομάδα αποκτούν δύναμη και παλεύουν με νύχια και με δόντια να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Δίνουν μεγάλη σημασία στις φιλίες τους και μειονέκτημά τους είναι ότι χάνουν πολύτιμο χρόνο περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.
 • Ιχθείς: Προσπαθούν να κρατήσουν Ειρήνη με οποιοδήποτε κόστος! Χάνονται μέσα στις προσδοκίες τους που συχνά δεν έχουν ρεαλιστική βάση και έχουν μια τάση στις παράνομες και απαγορευμένες σχέσεις. Ψάχνουν να βρουν την τελειότητα στην αγάπη (γι’αυτό την ψάχνουν και εκτός γάμου). Είναι δύσκολοι με τα παιδιά τους.

Βάσω Κόντη– ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ

Bρες πού έχεις τον αστεροειδή Δήμητρα στο γενέθλιο χάρτη σου…ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here