Η Αφροδίτη στους Οίκους

0
7

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 1ο Οίκο: Αγάπη για τα ωραία ρούχα. Άνθρωποι γοητευτικοί που έχουν ισορροπία και χάρη, είναι φιλικοί και συμπαθείς. Σε ωροσκόπιο γυναίκας, αυτή η θέση δείχνει σωματική ομορφιά. Μπορεί να υπάρχει ταλέντο σε διάφορες μορφές τέχνης.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 2ο Οίκο: Αγάπη για τα πλούτη. Γενικά, αγάπη για τα όμορφα υλικά αντικείμενα. Αναζητούν σύντροφο με χρήματα ή κοινωνική θέση. Οι γυναίκες συνήθως είναι σπάταλες και οι άνδρες ιδιαίτερα γενναιόδωροι με τις γυναίκες. Όταν αναζητούν βοήθεια για κάτι, συνήθως τη βρίσκουν.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 3ο Οίκο: Καλοί στην επικοινωνία. Πολλά ταξίδια, συνήθως κοντινά. Αγάπη για τη λογοτεχνία. Συχνά επικοινωνούν μέσα από εφημερίδες ή με άλλα εκδοτικά μέσα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 4ο Οίκο: Αγάπη για το σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Τους αρέσει να δέχονται κόσμο στο σπίτι, το οποίο είναι συνήθως ιδιαίτερα καλαίσθητο. Μεγάλη επιτυχία μέσω των γονιών τους, από τους οποίους είθισται να κληρονομούν περιουσία.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 5ο Οίκο: Αγάπη για τη ζωή. Οι αισθηματικές σχέσεις έχουν ζωτική σημασία. Αισιόδοξοι. Συχνά είναι ταλαντούχοι ηθοποιοί. Μεγάλη αγάπη για τα παιδιά. Τα παιδιά τους συνήθως είναι πολύ όμορφα και ταλαντούχα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 6ο Οίκο: Αγάπη για τη δουλειά. Βρίσκουν κοινωνικές και αισθηματικές ευκαιρίες μέσα από τη δουλειά τους. Αρμονικές σχέσεις με τους συνεργάτες και το αφεντικό τους. Τους αρέσει να εργάζονται σε όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον. Βαθιά αγάπη για τα μικρά και οικιακά ζώα.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 7ο Οίκο: Αγάπη για τις προσωπικές σχέσεις. Τα πηγαίνουν πολύ καλά με τους άλλους. Συνήθως παντρεύονται σε νεαρή ηλικία και πολύ συχνά κάνουν καλό γάμο. Σπανίως καταλήγουν σε δικαστήρια.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 8ο Οίκο: Τρομερά έντονα συναισθήματα, που εύκολα ξεφεύγουν από τον έλεγχό τους και γίνονται ζήλια ή κτητικότητα. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι καλή θέση για την Αφροδίτη. Δείχνει ωστόσο οικονομικό κέρδος από γάμο ή κληρονομιές.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 9ο Οίκο: Αγάπη για την θρησκεία και τη φιλοσοφία. Συχνά μακρινά ταξίδια, συνήθως για διασκέδαση. Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσουν συντρόφους και να κάνουν κοινωνικές γνωριμίες μέσα από εκκλησίες και πανεπιστήμια, ή σε ξένες χώρες. Οι σχέσεις με τα πεθερικά είναι συνήθως καλές και αποφέρουν οικονομικά οφέλη.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 10ο Οίκο: Μεγάλη κοινωνική φιλοδοξία. Πολύ συχνά επιλέγουν επαγγέλματα που σχετίζονται με την τέχνη. Επιδιώκουν το γάμο με άτομα που έχουν χρήματα ή κοινωνική θέση ή και τα δύο. Καλές σχέσεις με τους εργοδότες ή άλλες μορφές εξουσίας. Μεγάλη επιτυχία στις επαφές τους με το αντίθετο φύλο.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 11ο Οίκο: Γνωρίζουν το σύντροφό τους μέσα από ομαδικές δραστηριότητες από τις οποίες βρίσκουν και πολλές εγκάρδιες φιλίες. Πολλοί φίλοι από το αντίθετο φύλο. Σχεδόν πάντα εκπληρώνουν τις ελπίδες και τα όνειρά τους.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 12ο Οίκο: Αγάπη για απομόνωση και ηρεμία. Κρυφοί ερωτικοί δεσμοί. Είναι συνεσταλμένοι , γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στη μοναξιά ή σε ερωτικές απογοητεύσεις. Πληγώνονται εύκολα. Μεγάλη συμπόνια για τα προβλήματα των άλλων.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here