Η Αφροδίτη και η σχέση της με τους υπόλοιπους πλανήτες!

0
36

Η Αφροδίτη είναι σημειοδότης της αγάπης και των σχέσεων σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, και μέσα από τις διάφορες όψεις της με άλλα σημεία και πλανήτες χρωματίζει, σχηματοποιεί, δίνει μορφή και εικόνα στην ερωτική σας ζωή.

.

Αφροδίτη – Ήλιος

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη δεν απέχουν ποτέ πάνω από 48°. Όταν οι όψεις μεταξύ τους (σύνοδος, ημιεξάγωνο, ημιτετράγωνο) είναι όψεις ακριβείς (ανοχή όχι μεγαλύτερη από 0°16′), η Αφροδίτη ομορφαίνει το σώμα, το οποίο αντιπροσωπεύεται από τον Ήλιο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εξωτερική εμφάνιση γίνεται σημείο εστίασης στη ζωή του ατόμου με κάποιο τρόπο, καθώς μπορεί να διαθέτει ένα παραφουσκωμένο «εγώ» και να νιώθει μεγάλη περηφάνια για τον εαυτό του.

Η στενή σύνοδος μπορεί να υποδηλώνει μεγάλη δυσκολία του ατόμου να βρει τον «Ένα και μοναδικό», ενώ συνήθως το ίδιο το άτομο είναι πολύ ερωτευμένο με τον έρωτα.

Το ημιεξάγωνο φαίνεται να φέρει ή να υποδεικνύει τις πρώτες εμπειρίες αγάπης και συχνά μια ευτυχισμένη νεότητα.

Το ημιτετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και την Αφροδίτη μπορεί να υποδηλώνει απόσταση μεταξύ του ατόμου και του εραστή του, που συχνά οφείλεται σε επαγγελματικούς λόγους. Το άτομο μπορεί να έχει μια υπεύθυνη δουλειά που απορροφά μεγάλο μέρος του χρόνου του, με συνέπεια να περισσεύει ελάχιστος για τον έρωτα.

 

Αφροδίτη – Σελήνη

Όλες οι όψεις της Αφροδίτης με τη Σελήνη κάνουν το άτομο μάλλον αφελές και συναισθηματικά άστατο. Μπορεί να υπάρχει ανάγκη για «μητρική αγκαλιά».

Σε πολλές περιπτώσεις, κάθε όψη μεταξύ των δύο σημείων οδηγεί σε κτητική συμπεριφορά και στην ανάγκη να αγγίξει (εκτός από το τετράγωνο και την όψη χιαστί Σελήνης-Αφροδίτης, που μπορεί να δείχνουν απροθυμία ή και αποστροφή να αγγίξει τον άλλο).

Η όψη Σελήνης – Αφροδίτης είναι παθητική και υποδηλώνει χαλαρό χαρακτήρα.

 

Αφροδίτη-Ερμής

Ο Ερμής και η Αφροδίτη δεν απέχουν πάνω από 78° μεταξύ τους – όψεις συνόδου, ημιεξαγώνου, ημιτετραγώνου, εξαγώνου ή πενταγώνου (72°).

Η επαφή τους δίνει αρκετή γοητεία και αρκετά συχνά πολύ ωραία φωνή.

Οι μεταξύ τους όψεις είναι από τους πιο διπλωματικούς συνδυασμούς, και δείχνουν απέχθεια προς τις σκληρές συγκρούσεις και διαφωνίες.

Το άτομο έχει την ικανότητα να εκφράζεται με άνεση λεκτικά.

Είναι μια άκρως δελεαστική όψη, αλλά καθόλου σεξουαλική. Τα σεξουαλικά ενδιαφέροντα βρίσκονται περισσότερο στο κεφάλι του ατόμου, παρά βιώνονται σωματικά.

.

Αφροδίτη – Άρης

Το εξάγωνο και το τρίγωνο φέρνουν πολλή γοητεία. Το άτομο είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του, ειδικά στη σύνοδο.

Η σύνοδος σχετίζεται με το πάθος και τις δημιουργικές-καλλιτεχνικές επιθυμίες.

Το τετράγωνο και η όψη χιαστί δείχνουν διαφωνίες μεταξύ ανδρών και γυναικών, και σηματοδοτούν δυσκολίες στην ερωτική ζωή και στο γάμο. Δεν εκπληρώνονται όλες οι ερωτικές ανάγκες του ατόμου.

Οι όψεις Αφροδίτης-Άρη μπορεί να δείχνουν επίσης απιστία, όχι πάντα του ίδιου του ατόμου, αλλά του συντρόφου του.Το τετράγωνο φέρνει ταραγμένες σχέσεις. Οι προσδοκίες σχετικά με την ερωτική του ζωή είναι πολύ υψηλές.

Σε γυναικείους χάρτες, ιδίως το ακριβές τετράγωνο (ανοχή από 0°00′ έως 0°01′) μπορεί να οδηγήσει σε διαζύγιο.

Όλες οι όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη υποδηλώνουν την ανάγκη για μια ζωντανή και δραστήρια σχέση. Μπορεί εύκολα το άτομο να βαριέται και να χρειάζεται συνεχή «ώθηση » στη σχέση του για να διατηρηθεί. Διαφορετικά, μπορεί να γίνει ανιαρή και πληκτική, με αποτέλεσμα την απιστία ή τον χωρισμό/διαζύγιο.

.

Αφροδίτη – Δίας

Οι γενέθλιες όψεις Αφροδίτης – Δία, σε γενικές γραμμές θεωρούνται θετικές. Ωστόσο, με τον Δία υπάρχει η δυνατότητα να το παρακάνει κανείς, να υπερβάλλει.

Είναι ένας συνδυασμός που κάνει το άτομο γνωστό και δημοφιλές, ανεξάρτητα από το είδος της όψης. Μπορεί να θαυμάζει εύκολα τους άλλους ανθρώπους και, πάνω απ’ όλα, το σύντροφό του.

Το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία υποδηλώνει έναν διαχωρισμό, και μπορεί ο σύντροφος να πεθάνει πρώτος. Το άτομο πρέπει να μάθει ότι κάθε πρόσωπο είναι υπεύθυνο για τις δικές του πράξεις.

Όλες οι όψεις φέρνουν έναν αφελή ενθουσιασμό.

Αφροδίτη – Κρόνος

Η Αφροδίτη με τον Κρόνο δεν «δένουν» καλά, οποιαδήποτε όψη κι αν κάνουν μεταξύ τους. Ο Κρόνος είναι πάρα πολύ ψυχρός και απόμακρος για την Αφροδίτη που απολαμβάνει τη συντροφιά.

Έτσι, ακόμη και όταν έχουμε εξάγωνο ή τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αναμένουμε κάποιες δυσκολίες και ιδιαίτερα περιορισμούς στην ερωτική ζωή.

Το εξάγωνο και το τρίγωνο (και λιγότερο η σύνοδος) καθυστερούν την αγάπη, αλλά ποτέ δεν την αρνούνται. Η αγάπη έρχεται αργότερα στη ζωή, και σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ αργά.

Μπορεί το άτομο να εργάζεται σκληρά και να είναι πάρα πολύ υπεύθυνο.

Όλες οι όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνουν απογοητευτικές εμπειρίες στον έρωτα, αφήνοντας το άτομο να αναρωτιέται, αν θα βρει ποτέ τον ιδανικό Άλλο.

Το τετράγωνο και η αντίθεση (και μερικές φορές η σύνοδος, ανάλογα με τις άλλες όψεις) φέρνουν πικρές εμπειρίες αγάπης.

Μπορεί τα άτομο να νιώσει απόρριψη ή να απορριφθεί στ΄αλήθεια, και αισθάνεται ανεπαρκές και λίγο. Ως εκ τούτου, χτίζει σταδιακά ένα τείχος γύρω του, που κανείς πια δεν μπορεί να γκρεμίσει.

Σε πολλές περιπτώσεις, ανεξάρτητα από το είδος της όψης, η Αφροδίτη με τον Κρόνο δείχνουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ των συντρόφων ή σοβαρές θυσίες που πρέπει να γίνουν.

Η αγάπη πονάει όταν αυτοί οι πλανήτες συνδέονται με κάποια όψη.

Το άτομο με όψη Αφροδίτης-Κρόνου είναι πολύ πρόθυμο να θυσιάσει τη ζωή του για το σύντροφό του, και αισθάνεται συχνά υποχρεωμένο να βοηθήσει τον άλλο.

Όποια και αν είναι η όψη, οι δύο πλανήτες μαζί δεν δείχνουν μια φανταχτερή ερωτική ένωση. Αντ ‘αυτού, δείχνουν μια βαθιά και πιστή φιλία, υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη και ειλικρινή αισθήματα (ειδικά με σύνοδο, εξάγωνο ή τρίγωνο). Για κάποιους, αυτή η σχέση μπορεί να φαίνεται βαρετή, αλλά στην πραγματικότητα, διαθέτει πολλή πίστη και αφοσίωση.

Οι όψεις χιαστί δείχνουν απομάκρυνση, χωρισμό, διαζύγιο, θάνατο, κλπ.

Αφροδίτη – Ουρανός

Η σύνοδος, το τετράγωνο και η αντίθεση μεταξύ των δύο αυτών πλανητών δηλώνουν πως το άτομο έχει την ανάγκη να αισθάνεται απόλυτη ελευθερία, και απομακρύνεται από στενές σχέσεις αγάπης.

Αυτές οι όψεις είναι όψεις διαχωρισμού, με αποτέλεσμα τον χωρισμό, το διαζύγιο, και με ευνοϊκότερη εκδοχή της όψης το ζευγάρι να μην βλέπεται συχνά.

Οι άλλες όψεις Αφροδίτης-Ουρανού δίνουν αγάπη για την ελευθερία, που μπορεί το άτομο ωστόσο να τη χειριστεί με πιο γοητευτικό τρόπο.

Το άτομο δεν μπορεί να μείνει πάρα πολύ καιρό με το ίδιο πρόσωπο. Η σχέση ψυχραίνει γρήγορα, όταν ο συναισθηματικός δεσμός βαθύνει.

Συχνά προκύπτει έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά οι εμπειρίες αγάπης είναι σύντομες.

Οι δύο πλανήτες μαζί φέρνουν κάτι παράξενο ή ασυνήθιστο στον τομέα των σχέσεων: μια τεράστια διαφορά ηλικίας με τον αγαπημένο, έναν εραστή από εντελώς διαφορετικό κοινωνικό επίπεδο ή κουλτούρα, ακραίες σωματικές διαφορές, κλπ.

.

Αφροδίτη – Ποσειδώνας

Οι περισσότερες όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνουν καλλιτεχνικά και δημιουργικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε η αγάπη βιώνεται σε ένα υπερπροσωπικό, υψηλότερο επίπεδο.

Σε πολλές περιπτώσεις, το άτομο δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στην πραγματικότητα και χτίζει όνειρα που βασίζονται σε υψηλές προσδοκίες και καταλήγουν σε ματαιώσεις και απογοητεύσεις.

Το άτομο δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το σεξ, αλλά μπορεί να βιώνει την αγάπη με πλατωνικό τρόπο.

Οι δύο πλανήτες αυτοί μαζί αφορούν κυρίως τον μη σωματικό έρωτα.

Η αντίθεση δηλώνει τον έρωτα που διαλύεται μέσα στο όνειρο, τον άπιαστο έρωτα.

Το ενάμιση τετράγωνο σχετίζεται με πολλή θλίψη και δάκρυα στην αγάπη. Το άτομο θα πρέπει να περιμένει πολλές εξαπατήσεις στον έρωτα, πριν συναντήσει τελικά το άλλο του μισό.

 

Αφροδίτη – Πλούτωνας

Όλες οι όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δίνουν ένταση στις σχέσεις και την ερωτική ζωή. Σε πολλές περιπτώσεις, η ζήλια και η κτητικότητα σηματοδοτούν τη σχέση.

Η ερωτική ένωση μπορεί να μοιάζει με τον ιστό της αράχνης, όπου το άτομο παγιδεύεται. Η συναισθηματική εμπλοκή του καθίσταται ανθυγιεινή και καταστροφική.

Οι δύο αυτοί πλανήτες μαζί μπορεί να υποδηλώσουν έναν τεράστιο φόβο απόρριψης, που συχνά οδηγεί σε εξαρτητικές και εμμονικές συμπεριφορές είτε από το άτομο, είτε από τον σύντροφό του.

Μπορεί το άτομο να «απορροφάται» εύκολα από τους άλλους ανθρώπους και να μην είναι σε θέση να εγκαταλείψει τη σχέση. Όσο πιο ακριβής είναι η όψη, τόσο δυσκολότερος είναι ο απεγκλωβισμός του.

Οι διατροφικές διαταραχές δεν είναι ασυνήθιστες με τις ακριβείς όψεις, με αποτέλεσμα συχνά να προκύπτουν θέματα σχετικά με το βάρος.

Οι σχέσεις τείνουν να περνούν ξανά και ξανά από την αγάπη στο μίσος, από το ζεστό στο κρύο.

Κάθε όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια αίσθηση ενοχής προς την ερωτική ένωση.

Η όψη χιαστί δηλώνει συχνά το θάνατο του εραστή και υποδηλώνει ένα σοβαρό συναισθηματικό φορτίο.

Η αντίθεση είναι εξαιρετικά ισχυρή και συναισθηματικά τυχοδιωκτική και πιεστική.

Το τετράγωνο μεταξύ των δύο πλανητών είναι αρκετά αδίστακτο.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here