Η Αθηνά Παλλάδα στα ζώδια

0
6

Η Αθηνά Παλλάδα είναι έξυπνη και εγκεφαλική. Υφαίνει τα μοντέλα, τις φόρμες και συνδέει τις ιδέες μεταξύ τους. Η εξαιρετική ικανότητά της στη στρατηγική αφορά τόσο τον πόλεμο όσο και την ειρήνη. Οι πόλεις είναι το πεδίο της. Συνδέεται με το Ζυγό, επειδή εστιάζει στις ιδέες. Όπως και ο Ζυγός, μπορεί να δει τα πράγματα και από τις δύο πλευρές τους. Δεν είναι η τυφλή δικαιοσύνη, είναι απλά δίκαιη. Είναι δημιουργική και καλλιτεχνική. Αναμένει να διεκδικήσει ο καθένας την προσωπική του δύναμη. Όπου πέφτει σε έναν γενέθλιο χάρτη, εκεί θα βρείτε τα ταλέντα σας σε τομείς, όπως το ανοσοποιητικό σύστημα, οι τέχνες, η σχέση πατέρα/κόρης, η διαίσθηση, η δικαιοσύνη, η σοφία, η άμυνα, τα άλογα και τα νεφρά. Με μότο της την έκφραση «το κοριτσάκι του μπαμπά», η Αθηνά Παλλάδα θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη σχέση σας με τον πατέρα σας, και κατ΄επέκταση το πώς θα αντιμετωπίζετε στη ζωή όλους τους άνδρες γενικά. Από αρνητικής πλευράς, η Αθηνά Παλλάδα σχετίζεται με τις συγκρούσεις, τις νομικές διαμάχες, την αδικία και τις ασθένειες που οφείλονται σε ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αθηνά στον Κριό: Η Αθηνά στον Κριό προσπαθεί να βρει την ταχύτερη λύση. Τα άτομα δρουν άμεσα, όταν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Αγαπούν τον ανταγωνισμό και τη μάχη. Είναι καινοτόμα και εφευρετικά. Ξέρουν πώς να κινητοποιούν τη ζωτική τους ενέργεια, είτε πρόκειται για μάχη, για έμπνευση, για καλλιτεχνική δημιουργία ή θεραπεία. Είναι πρωτοπόροι.

Αθηνά στον Ταύρο: Η Αθηνά στον Ταύρο παίρνει πληροφορίες μέσω των αισθήσεων. Τα άτομα αυτά ειδικεύονται στο χρώμα, τη μορφή και την υφή, μετατρέποντας τα υλικά αυτά σε όμορφα έργα τέχνης. Ασχολούνται με το περιβάλλον και χρησιμοποιούν την κοινή λογική. Έχουν την υπομονή να ασχοληθούν συστηματικά και χρονοβόρα με κάτι,  προκειμένου να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ικανότητά τους να επιλύουν προβλήματα αυξάνεται με το καλό φαγητό.

Αθηνά στους Διδύμους: Η Αθηνά στους Διδύμους βλέπει τον κόσμο μέσα από τις λέξεις. Τα άτομα αυτά είναι σε θέση να αναλύσουν τα συναισθήματα και να μετατρέπουν τις εικόνες τους σε ποίηση ή σε ιστορίες. Επίσης, μπορούν να μάχονται χρησιμοποιώντας το λόγο. Κατέχουν τη γνώση. Καταφέρνουν να ασχολούνται με την επίλυση δύο ή περισσότερων προβλημάτων ταυτόχρονα. Αν δεν καταφέρνουν να τα χειριστούν, έχουν την τάση να βαριούνται. Τα σταυρόλεξα φρεσκάρουν το μυαλό τους. Οι λέξεις γι΄αυτούς είναι η βάση για τις περισσότερες από τις δραστηριότητές τους.

Αθηνά στον Καρκίνο: Η Αθηνά στον Καρκίνο αντιλαμβάνεται μέσω των συναισθημάτων. Στη ζωή τους τα άτομα αυτά χρειάζονται άνεση. Τους αρέσει οποιαδήποτε τέχνη σχετίζεται με το σπίτι και γίνονται καλοί οικοδεσπότες. Υπερασπίζονται την οικογένεια και το σπίτι μέχρι θανάτου, και φροντίζουν με αγάπη τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και όσους έχουν ανάγκη. Είναι πολύ συναισθηματικοί. Είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα συναισθηματικά προβλήματα και πολλοί γίνονται εξαιρετικοί θεραπευτές. Η φιλοξενία είναι βασικό μέρος της προσωπικότητάς τους. Η συναισθηματική υποστήριξη είναι η δύναμή τους.

Αθηνά στο Λέοντα: Η Αθηνά στο Λέοντα βλέπει τον κόσμο ως έναν καμβά, πάνω στον οποίο θα εντυπωσιάσει, κεντώντας το δικό της όραμα. Τα άτομα αυτά είναι πολύ δημιουργικά, ασχολούνται με πολλές από τις τέχνες του θεάματος και δίνουν στο ρομαντισμό καλλιτεχνική μορφή και εικόνα. Μπορεί να εκδηλώσουν ένα ενδιαφέρον για την ηλιακή ενέργεια. Χαρισματικοί, και με ιδιαίτερη κλίση προς το «δράμα», εκτίθενται συχνά στα μάτια του κοινού, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται δημόσια πρόσωπα.

Αθηνά στην Παρθένο: Η Αθηνά στην Παρθένο αντιλαμβάνεται τα πράγματα αναλυτικά. Τα άτομα αυτά είναι πρακτικά και εκφράζουν  τη δημιουργικότητά τους μέσω της αγγειοπλαστικής, της ραπτικής, της ξυλογλυπτικής ή του προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι σπουδαίοι στον ποιοτικό έλεγχο, είτε στην πολιτική και τη βιομηχανία, είτε  στον τομέα της παροχής υπηρεσιών. Έχουν το ταλέντο να διαχωρίζουν τα πράγματα. Ξέρουν να ξεχωρίζουν το καλό και το χρήσιμο ανάμεσα σε όλα τα άχρηστα. Αντιλαμβάνονται την παραμικρή λεπτομέρεια και χρησιμοποιούν αυτήν τους την ικανότητα για την επίλυση προβλημάτων.

Αθηνά στο Ζυγό: Η Αθηνά στο Ζυγό επιδιώκει την ισορροπία. Τα άτομα αυτά διακρίνονται από ταλέντα στην εσωτερική διακόσμηση, τη γραφιστική και τη μόδα. Πιστεύουν στη δικαιοσύνη μέσω της χρήσης της διπλωματίας, του διαλογισμού και των νομικών διαύλων. Έχουν την ικανότητα να εναρμονίζουν δύο διαφορετικά πολικά άκρα. Μπορούν εύκολα να αντιληφθούν τα μοτίβα σε οποιαδήποτε κοινωνική κατάσταση. Βρίσκουν λύσεις στα κοινωνικά προβλήματα και απολαμβάνουν τις καλές τέχνες.

Αθηνά στο Σκορπιό: Η Αθηνά στον Σκορπιό μπορεί να δει μέσα από διάφορα ζητήματα αλλά και κάτω από την επιφάνειά τους. Τα άτομα αυτά αγαπούν την καλλιτεχνική έκφραση. Είναι ατρόμητα μπροστά στον κίνδυνο και αδίστακτα στη μάχη, χρησιμοποιώντας την ιδιαίτερη ικανότητά τους στην κατασκοπεία και τη στρατηγική. Τους αρέσει να λύνουν μυστήρια και προβλήματα, που όσο πιο σκοτεινά κι απόκρυφα είναι, τόσο το καλύτερο. Η διορατικότητά τους τούς βοηθά να βγαίνουν κερδισμένοι από πολλές καταστάσεις.

Αθηνά στον Τοξότη: Η Αθηνά στον Τοξότη έχει την ικανότητα να βλέπει τη «μεγάλη εικόνα». Τα άτομα αυτά θέλουν να δημιουργήσουν έργα τέχνης που να εκφράζουν οικουμενικές αρχές και να τονίζουν τις μοναδικές ιδιότητες των διαφορετικών πολιτισμών. Βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα να υπερασπιστούν την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Ενεργούν ως σύμβουλοι αυτών που βρίσκονται στην εξουσία ή δημιουργούν σχέσεις ενωτικές. Η ικανότητά τους να βλέπουν τα μεγάλα σχέδια τους βοηθά να διδάσκουν τους άλλους.

Αθηνά στον Αιγόκερω: Η Αθηνά στον Αιγόκερω μπορεί να δει τη βασική δομή σε οποιοδήποτε σχήμα. Τα άτομα αυτά θέλουν να δημιουργήσουν ακριβή καλούπια, ώστε να δώσουν μορφή στις δημιουργικές τους ικανότητες. Η αρχιτεκτονική, η γλυπτική και το σχέδιο είναι μερικές από τις τέχνες που λειτουργούν καλά με την Αθηνά στον Αιγόκερω. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τη δυνατότητα να είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Υπερασπίζονται τη δημόσια τάξη και έχουν μια έντονη ανάγκη να ασκούν οι ίδιοι εξουσία. Είναι άριστοι στην οργάνωση και ξέρουν να καταστρώνουν θαυμάσια πλάνα.

Αθηνά στον Υδροχόο: Η Αθηνά στον Υδροχόο βλέπει όλες τις μελλοντικές δυνατότητες. Τα άτομα αυτά θέλουν να δημιουργήσουν κάτι νέο και συναρπαστικό. Εστιάζουν τη δημιουργικότητά τους σε γραφικά υπολογιστών, στην επιστήμη που ασχολείται με έργα φαντασίας ή με το new wave στη μουσική. Πρόκειται για καλλιτέχνες που ακροβατούν πάνω σ΄ένα τεντωμένο σχοινί. Είναι επαναστάτες που υπερασπίζονται παγκόσμια ανθρωπιστικά ζητήματα και οργανώνουν διαμαρτυρίες των λαϊκών στρωμάτων. Αυτός η θέση της Αθηνάς δημιουργεί πρότυπα-μεγαλοφυίες, ή άτομα που τα διακρίνει λίγη τρέλα. Είναι προικισμένοι με χαρίσματα για την επίλυση των πιο δύσκολων προβλημάτων με ασυνήθιστους τρόπους.

Αθηνά στους Ιχθύες: Η Αθηνά στους Ιχθείς ασχολείται με το φανταστικό, το μυστικό και την ερμηνεία της πραγματικότητας. Τα άτομα αυτά μπορεί να είναι ψυχοθεραπευτές, χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως η καθοδηγούμενη νοερή απεικόνιση, η φαντασία, η ερμηνεία των ονείρων και ο διαλογισμός. Είναι ποιητικοί και εμπνευσμένοι. Πρόκειται για οπαδούς της μη βίας και του φιλειρηνισμού. Είναι διατεθειμένοι να θυσιαστούν. Είναι συμπονετικοί και θέλουν να θεραπεύσουν την παγκόσμια δυστυχία.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here