Η Ήρα στα ζώδια & ο μόνιμος σύντροφος

0
7

Η θέση της Ήρας στα ζώδια δείχνει τον τύπο του συντρόφου που θα εκπλήρωνε τις ανάγκες μας για μόνιμη και νόμιμη σχέση, ενώ ο Οίκος θα δείξει τον τρόπο ή τον τόπο όπου είναι πιθανόν να τον συναντήσουμε.

Ήρα στον Κριό: Ελπίζουμε να βρούμε ισχυρό σύντροφο και μπορεί να υπάρχουν κρίσεις οργής μέσα στον γάμο. Η ανάγκη για αυτοκέφαλη διάθεση είναι επίσης ένα σημείο ρήξης. Η έλξη για ένα πρόσωπο με ισχυρή προσωπικότητα είναι πολύ πιθανή.

Ήρα στον Ταύρο: Η οικονομική υπευθυνότητα θα παίξει ρόλο στον γάμο και είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν αδυναμίες σε σχέσεις όπου δεν αντιμετωπίζεται ρεαλιστικά η αγάπη. Θα θελήσουμε ένα σύζυγο που θα μας δίνει την εικόνα της ευημερίας.

Ήρα στους Διδύμους: Ο σύντροφος θα μοιάζει με ένα μεγάλο παιδί ή θα υπάρχει μία εφηβική διάθεση στο ζευγάρι. Η επικοινωνία και οι ιδέες που ανταλλάσουμε διατηρούν την σχέση ζωντανή. Μπορεί να υπάρχουν κοινές επιδιώξεις μόρφωσης.

Ήρα στον Καρκίνο: Η εικόνα του συντρόφου/συζύγου είναι συνυφασμένη με την οικογένεια και θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Μεγάλες συγκινήσεις και επιρροές μέσα από ένα τέτοιο γάμο, καθώς μας απορροφά και απορροφάμε τον σύντροφο.

Ήρα στον Λέοντα: Εδώ υπάρχει η απαραίτητη αίσθηση του θαυμασμού για τον σύζυγο και είναι σημαντικό να διατηρούμε μία καλή εικόνα. Διαφορετικά μπορεί να υπάρξει δραματοποίηση της έγγαμης ζωής και να βγουν εγωιστικές αντιδράσεις.

Ήρα στην Παρθένο: Υπάρχει μία σχολαστική ανάλυση της προσωπικότητας του συντρόφου και αυτό μπορεί να γίνει κουραστικό. Εκδηλώνουμε διάθεση προσφοράς και στήριξης προς τον σύντροφο, αλλά ζητάμε το ίδιο και μπορεί να τον κρίνουμε πολύ συχνά, καταλήγοντας στον ψυχαναγκασμό.

Ήρα στον Ζυγό: Η ισότητα και η δικαιοσύνη πρέπει να είναι στοιχεία προσωπικότητας του συντρόφου αλλά και του ίδιου του γάμου. Η σχέση θα ήταν καλό να βασίζεται στην ευγένεια και τη λεπτότητα των χειρισμών.

Ήρα στον Σκορπιό: Φανερώνει έναν σύντροφο με έντονα πάθη αλλά και μαγνητική προσωπικότητα. Η ερωτική ολοκλήρωση θα είναι βασικός παράγοντας του γάμου και θα χρειαστεί πολύ προσοχή στη ζήλια ή την καχυποψία και χειραγώγηση μέσα στη σχέση.

Ήρα στον Τοξότη: Η σχέση απαιτεί ελευθερία και πνευματικά ενδιαφέροντα. Ο σύντροφος είναι δάσκαλος ουσιαστικά ή μεταφορικά. Υπάρχει ανάγκη πνευματικής προσέγγισης στο ζευγάρι και για να λειτουργούμε σωστά, θα έχουμε κοινές πεποιθήσεις.

Ήρα στον Αιγόκερω: Ο σύντροφος θα πρέπει να έχει αξιόλογη θέση ή να διαθέτει ωριμότητα και εμπειρία. Μπορεί να μην έχουμε μεγάλη συναισθηματική έκφραση, αλλά θα είναι μία σχέση ικανή να αντιμετωπίσει καθήκοντα και δυσκολίες, αντέχοντας στον χρόνο.

Ήρα στον Υδροχόο: Εκκεντρική προσωπικότητα ο σύντροφος ή εκκεντρικός ο ίδιος ο γάμος. Θα πρέπει να υπάρχουν κοινά ιδεώδη και μπορεί η ελευθερία να είναι βασικός παράγοντας για την προοπτική του γάμου.

Ήρα στους Ιχθείς: Δείχνουμε προτίμηση σε ένα άτομο που θα μας συγκινεί και θα μας κάνει να ονειρευόμαστε. Μπορεί να αφορά ένα σύντροφο με καλλιτεχνική κλίση, ευαίσθητο ή και περιθωριοποιημένο. Ενδέχεται να διακατέχεται από έντονο θρησκευτικό συναίσθημα. Προσοχή στην έλξη ατόμων με αμφίβολη ποιότητα ή ασαφείς στόχους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here