Η Ήρα και ο/η σύζυγος του πεπρωμένου

0
11

Η Juno (Ήρα) είναι κατά κάποιο τρόπο παρόμοια με την Αφροδίτη. Ωστόσο, η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη και την έλξη στα πρώτα στάδια, ενώ η Ήρα σχετίζεται με την αφοσίωση και την πίστη. Η Ήρα αντιπροσωπεύει το άτομο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε τη ζωή σας, και μπορεί να δείξει τόσο τις αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σας μετά το γάμο, όσο και τα χαρακτηριστικά του/της μέλλοντα/μέλλουσας συζύγου. Η σχέση της Ήρας με άλλους πλανήτες μπορούν να δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πώς ο/η σύζυγος θα σας φροντίζει, ποια πράγματα θα είναι κρυμμένα και πώς θα εξελιχθεί ο γάμος σας.

Η επιρροή της Ήρας δεν είναι η ίδια σε όλα τα ωροσκόπια, όμως. Μπορεί να ασκεί σημαντική επιρροή στον 5ο, 7ο και 9ο οίκο, αλλά να είναι αρκετά αδύναμη στον 1ο ή 3ο. Για να «καταλάβει» κανείς την Ήρα καλύτερα, πρέπει να την αναλύσει μαζί με την Αφροδίτη, που αντιπροσωπεύει την άποψή σας για τις σχέσεις και τα είδη ερωτικών σχέσεων που προτιμάτε. Η ανάλυση της Αφροδίτης από μόνη της δεν επαρκεί για να αποκαλύψει τη συναισθηματική ζωή ενός ατόμου, ενώ σε συνδυασμό με την ερμηνεία της Ήρας μπορεί να προλάβει ένα λανθασμένο αστρολογικό συμπέρασμα.

Στο ωροσκόπιο των γυναικών, η Ήρα αντιπροσωπεύει τον μελλοντικό τους σύζυγο ενώ στο ωροσκόπιο των ανδρών είναι πιο σχετική με συνεργάτες και συναδέλφους.

Η σχέση της Ήρας με τον Δία δίνει πληροφορίες για την αναβίωση παλιών ερώτων, για αισθήματα που ποτέ δεν στέρεψαν, και για την αδελφή ψυχή. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η Ήρα δεν σχετίζεται με βραχύβιες υποθέσεις. Δείχνει πότε, από πού και πώς θα έρθει στο δρόμο σας ο συνοδοιπόρος σας στη ζωή. Η Ήρα δεν έχει γίνει ακόμα πλήρως κατανοητή στη Δυτική Αστρολογία. Χρειάζεται να συνδεθεί με τον Άρη και τον Δία, και ειδικά οι επαφές της με τον Άρη θα πρέπει να μελετηθούν σχολαστικά στην περίπτωση της σχέσης μιας γυναίκας με τον σύζυγό της. Στην περίπτωση θετικής όψης της Ήρας με τον Άρη, μπορεί να πει κανείς, ότι το εν λόγω πρόσωπο θα ευτυχήσει τελικά, ανεξάρτητα από το πόσες δύσκολες στιγμές μπορεί να περάσει κατά τη διαδικασία. Στη συναστρία, η Ήρα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, δεδομένου ότι σηματοδοτεί έναν σύντροφο πεπρωμένου, έναν καρμικό σύντροφο, καθώς και τις τάσεις μας στην αγάπη που φέρνουμε από προηγούμενες ζωές, όπως και τις σχέσεις μας που έχουν τις ρίζες τους στο μακρινό παρελθόν.

Η Ήρα είναι ένα από τα πιο κυρίαρχα γυναικεία στοιχεία σε ένα ωροσκόπιο, ενώ θα πρέπει να αναλύεται με μεγάλη προσοχή στα ωροσκόπια των ανδρών. Η Ήρα αντιπροσωπεύει τον τύπο και τη στιγμή του γάμου στα γυναικεία ωροσκόπια. Οι διελαύνοντες πλανήτες που σχηματίζουν όψεις με τη γενέθλια Ήρα, βοηθούν στην ανάλυση των «μοιραίων» σχέσεων και της στιγμής που αυτές θα κάνουν την είσοδό τους στη ζωή ενός ανθρώπου. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας συνόδου Νότιου Δεσμού – Ήρας, μια ευοίωνη διέλευση του Δία σας βοηθά να συναντήσετε τον μέλλοντα σύζυγό σας. Ακολουθώντας τις θετικές διελεύσεις του Δία, ενώ σχηματίζει όψεις με την Αφροδίτη και τον Ήλιο μπορείτε επίσης να υπολογίσετε τις περιόδους κατά τις οποίες αυτή η σχέση θα αναπτυχθεί και πότε θα παντρευτείτε.

.

Η Ήρα στα ζώδια

Ο/η σύντροφος ζωής στο ωροσκόπιό σας προβάλλεται στο ζώδιο και τον οίκο που κατοικεί η Ήρα. Ας δούμε τι είδους συντρόφους «υπόσχεται» η κάθε ζωδιακή της θέση.

Ήρα στον Κριό: Ο σύντροφός σας είναι επιθετικός, ευέξαπτος και φιλόδοξος. Ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό, και είναι πολύ δραστήριος. Μπορεί επίσης να είναι κυριαρχικός, αυστηρός και νευρικός. Θα πρέπει να είστε κι εσείς δραστήριος/α για να καταφέρετε να προσαρμοστείτε στον γρήγορο τρόπο ζωής του.

Ήρα στον Ταύρο: Αυτή η θέση δίνει έναν/μία σύζυγο σταθερό/ή, που αγαπά τη διασκέδαση, αναζητά την ασφάλεια, και είναι σωματικά πολύ ελκυστικός. Η Ήρα στον Ταύρο,μπορεί επίσης να σημαίνει, πως η οικονομική ασφάλεια και η ευημερία θα έρθουν μετά το γάμο. Ο/η σύντροφός σας θα ενδιαφέρεται πολύ για τα χρήματα και θα είναι άτομο επιχειρηματικά πετυχημένο.

Ήρα στους Διδύμους: Αδύνατο να παντρευτείτε έναν άνθρωπο σιωπηλό και ήρεμο. Το ταίρι που χρειάζεστε, είναι ομιλητικό, δραστήριο, έξυπνο και λογικό. Η θέση αυτή μπορεί να σημαίνει ότι θα παντρευτείτε έναν συγγενή. Ή μπορεί να είναι κάποιος/α που γνωρίσατε στο σχολείο. Η Ήρα στους Διδύμους δείχνει μερικές φορές δεύτερο γάμο, και την ευκαιρία να βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Η σχέση της Αφροδίτης με την Ήρα είναι σημαντική σε αυτή την περίπτωση.

Ήρα στον Καρκίνο: Χρειάζεστε έναν σύντροφο ευαίσθητο και συναισθηματικό. Αυτό το άτομο μπορεί να εμφανιστεί νωρίς στη ζωή σας, ενώ υπάρχει περίπτωση να συνδέεται με το κάρμα σας. Μπορεί ο σύντροφός σας να μην είναι ιδιαίτερα δυνατός και υγιής, να γκρινιάζει για θέματα υγείας του/της, και εσείς να διαμαρτύρεστε για την τεμπελιά του / της, πάρα πολύ συχνά.

Ήρα στο Λέοντα: Ο σύντροφός σας είναι επιδεικτικός, δημιουργικός και χαρούμενος, και συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται «επί σκηνής». Ωστόσο, αυτό το άτομο μπορεί επίσης να είναι αυταρχικό και ανώριμο, με ισχυρό «εγώ». Αν η γενέθλια Ήρα σας κάνει δυσοίωνες όψεις, κρατηθείτε μακριά από ντροπαλά και μοναχικά πρόσωπα. Η επίδραση της Ήρας στο Λέοντα φέρνει γενικά σύζυγο ενεργητικό, κοινωνικό, που σφύζει από ζωή και του αρέσει να φλερτάρει. Με μια τέτοια τοποθέτηση, η πρώτη ερωτική σας εμπειρία μπορεί να οδηγήσει και σε γάμο. Ο σύντροφός σας δεν θα είναι ακριβώς σπιτόγατος, αλλά θα αγαπά πολύ την οικογένεια και τα παιδιά.

Ήρα στην Παρθένο: Αυτό που χρειάζεστε είναι ένας σύζυγος αποτελεσματικός, εργατικός που να ενδιαφέρεται για την υγεία τη δική του/της και τη δική σας. Ωστόσο, μπορεί να συναντήσετε υπερβολικά επικριτικούς τύπους στη ζωή σας. Για σας οι σχέσεις που βασίζονται στη λογική, την εργασία και την καριέρα μπορεί να είναι πιο σημαντικές από εκείνες που βασίζονται στα συναισθήματα και το ρομαντισμό. Με την Ήρα εδώ, η συνάντηση με τον μελλοντικό σας σύζυγο ενδέχεται να γίνει σε ένα γραφείο ή σε ένα νοσοκομείο.

Ήρα στο Ζυγό: Αυτός/ή που χρειάζεστε για σύντροφο ζωής, θα πρέπει να είναι ένα ελκυστικό πρόσωπο με καλή αίσθηση της τέχνης. Ο συνδυασμός Ήρας – Ζυγού δείχνει ότι ο/η σύζυγός σας θα μπει στη ζωή σας για να φέρει πολλές προσωπικές αλλαγές μέσα σας. Αυτός / αυτή θα πρέπει να είναι άτομο ερωτεύσιμο, να ξέρει να δίνει και να παίρνει αγάπη, και να έχει σημαντική κοινωνική δύναμη.

Ήρα στο Σκορπιό: Ο σύζυγός σας θα είναι ελκυστικός και μυστηριώδης. Η σεξουαλική σας συμβατότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Η τοποθέτηση αυτή παραπέμπει σε έναν/μία σύζυγο ζηλιάρη/α και εμμονικό/ή κατά καιρούς. Ενδεχομένως, εξακολουθείτε να έχετε μεταξύ σας κάποια καρμικά χρέη από το παρελθόν.

Ήρα στον Τοξότη: Ο σύντροφός σας μπορεί να έχει ένα εντελώς διαφορετικό παρελθόν. Μπορεί να είναι αρκετά μορφωμένος, και να αγαπά τα ταξίδια. Ίσως ακόμη και να είναι ξένος. Μην εκπλαγείτε αν είναι κάποιος που του αρέσει να μιλά πολύ και να ακούει τους άλλους λίγο. Εξερευνήστε τον φιλοσοφικό χαρακτήρα της σχέσης σας και ποτέ μην υποτιμάτε τη σημασία της προσωπικής σας ανάπτυξης.

Ήρα στον Αιγόκερω: Με την Ήρα στον Αιγόκερω, ψάχνετε για έναν σύντροφο πρακτικό, ειδικευμένο στην οργάνωση και την εκτέλεση εντολών. Ο άνθρωπος αυτός θα σας βοηθήσει στην ώρα της ανάγκης, αλλά μην περιμένετε αυτό να γίνει σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας εύκολα, αλλά μπορεί να τον/την βρείτε κάπως εσωστρεφή και δύσκολο να σας ανοιχτεί. Θα συναντήσετε κατά πάσα πιθανότητα τον/τη μελλοντικό/ή σας σύζυγο «τυχαία» μετά την ηλικία των 28. Πιθανότατα θα αποφασίσετε να παντρευτείτε, σκεπτόμενοι ότι αυτό το άτομο είναι το μόνο που μπορεί να σας δώσει την πιο ειλικρινή αγάπη.

Ήρα στον Υδροχόο: Ο σύζυγός σας θα είναι λογικός και όχι συναισθηματικός. Μπορεί επίσης να είναι ένας παλιός σας φίλος. Είναι επίσης πιθανό να τον γνωρίσετε σε μια κοινωνική συνάντηση. Ο/η σύζυγός σας θα έχει μια έντονη και πολυάσχολη κοινωνική ζωή, κι αυτό μερικές φορές θα σας κάνει να νιώθετε παραμελημένος/η. Μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίζετε έτσι το πρόγραμμά σας ώστε να περνάτε κι εσείς χρόνο με τους φίλους σας. Όπως και να΄χει, ο/η σύζυγός σας θα είναι άτομο κάπως περίεργο, αλλά καλόκαρδο.

Ήρα στους Ιχθείς: Η θέση της Ήρας εδώ δείχνει πως ο σύντροφός σας υπάρχει σε έναν κόσμο ονείρου. Η πανταχού παρούσα επιρροή της φαντασίας μπορεί να σας επιτρέπει να δείτε τι είναι λάθος με το πρόσωπο που αγαπάτε, ωστόσο το λάθος το διορθώνετε μόνο μέσα στο μυαλό σας και όχι στην πραγματικότητα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή συζύγου. Από τη στιγμή που λειτουργείτε αυτοθυσιασικά και προστατευτικά, βρείτε κάποιον που να το αξίζει. Ο/η σύζυγός σας μπορεί να έχει κάποια σωματική αναπηρία, αλλά μπορεί επίσης να σας ικανοποιεί συναισθηματικά. Αυτό το άτομο ενδέχεται να τρέφει για σας μυστικά αισθήματα, πολύ πριν η σχέση σας γίνει πραγματικότητα.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here