Ετήσιες Προβλέψεις 2019

0
17

Το 2019 είναι μια χρονιά που αναζητούμε τις σταθερές μας βάσεις για να τολμήσουμε τις αλλαγές!

Μία χρονιά που ξεκινάει και ολοκληρώνεται με Εκλείψεις δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ήρεμη τουλάχιστον στην αρχή και στο τέλος της γιατί θέλει με έναν τρόπο να μας δείξει ότι πρέπει να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας κάτι που όμως αν το συνειδητοποιήσουμε θα είναι και πιο εύκολο να προσαρμοστούμε και να τις υποδεχτούμε στη ζωή μας! Αυτό σαν γενική εικόνα καθώς το 2019 δεν έχει ιδιαίτερες δύσκολες κύριες όψεις, κάτι που μας κάνει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, ίσως όμως αυτό που μας χρειάζεται είναι να βρούμε τις σταθερές μας βάσεις για να κινηθούμε πάνω σε αυτές και να τολμήσουμε! 

Οι κινήσεις και οι όψεις των πλανητών το 2019!

Το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα

Μία από τις κύριες όψεις της χρονιάς που επαναλαμβάνεται είναι το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα που ελαφραίνει όμως αν σκεφτούμε ότι ο Δίας από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς είναι στα ζώδια κυριαρχίας τους και συμπεριφέρονται άκρως φιλικά παρόλο που είναι μία όψη που ωραιοποιεί τις καταστάσεις κάτι που δεν είναι αληθινό αλλά τόσο φαινομενικό όσο και να δημιουργεί παραισθήσεις και ροπή για λάθος αποφάσεις που θα παρθούν είτε βιαστικά είτε με λάθος κριτήρια…Η όψη αυτή θα κορυφωθεί την 13 Ιανουαρίου 2019, την 16 Ιουνίου 2019, και την 21 Σεπτεμβρίου 2019 περιόδους κατά τις οποίες θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί όσο μπορούμε καθώς ακόμα και αν δεν επηρεαζόμαστε άμεσα είναι μία ισχυρή όψη που θα μας κάνει να χάσουμε τον προσανατολισμό μας… Καλό είναι αυτό το διάστημα να είμαστε υπεραισιόδοξοι αλλά όσο μπορούμε περισσότερο ρεαλιστές… Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται αλλά τουλάχιστον ας μην πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις.Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα;Η όψη αυτή επηρεάζει περισσότερο ΔΙΔΥΜΟΥΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ και ειδικά αυτούς που είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών ή έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. 

Το εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα

Αντισταθμιστικά λειτουργεί η όψη Κρόνου εξάγωνο με Ποσειδώνα που και αυτή επαναλαμβάνεται 3 φορές κατά τη διάρκεια την χρονιάς και συγκεκριμένα την 31 Ιανουαρίου 2019 , την 18 Ιουνίου 2019 και τρίτη και τελευταία φορά την 9 Νοεμβρίου 2019, όψη η οποία μας βάζει ένα μέτρο και μας κάνει να είμαστε λογικοί όταν το συναίσθημα ξεχειλίζει και χρειάζεται να μπει περιορισμός, αλλά χωρίς να χάνεται και κρατώντας τη σωστή αναλογία του. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Κρόνος αλλά και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στα ζώδια που κυριαρχούν οπότε κάνουν αυτή την όψη περισσότερο ισχυρή…Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από το εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα;Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι μία βοηθητική όψη για όλους αλλά περισσότερο για τα ζώδια της Γης ΤΑΥΡΟΥΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ και του Νερού ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ-ΙΧΘΥΕΣ και ειδικά αυτούς που είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων! 

Το τρίγωνο Δία-Ουρανού

στον απόηχο αυτής της χρονιάς είναι και το τρίγωνο Δία – Ουρανού στις 15 Δεκεμβρίου 2019 που υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις που αν και μπορεί να τις περιμέναμε ή είχαμε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να υπάρξουν είναι μία ευκαιρία να τις δούμε να υλοποιούνται… Η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι αναμενόμενες μπορούμε να τις χειριστούμε και καλύτερα, κάτι που μας δίνει κατά έναν τρόπο ένα περιθώριο να τις διαπραγματευτούμε ή και να τις προσαρμόσουμε στις ανάγκες μας δηλαδή να τις τροποποιήσουμε αρκεί μόνο να σκεφτούμε γρήγορα και να ανταποκριθούμε άμεσα!Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από το τρίγωνο Δία-Ουρανού;Μία όψη ιδιαίτερα ευνοϊκή για ΤΑΥΡΟΥΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ και ιδιαίτερα αυτούς που είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων! 

Η πορεία της Αφροδίτης το 2019!

Θετικά τα νέα από την Αφροδίτη φέτος που θα κάνει πέρασμα από όλα τα ζώδια και από τον Τοξότη, Αιγόκερω και Υδροχόο 2 φορές.Αυτή την χρονιά δε θα γυρίσει καθόλου ανάδρομη κάτι που σημαίνει ότι δε μας αφήνει περιθώριο να ασχοληθούμε με τους παλιούς έρωτες. 

Ο Ερμής και οι ανάδρομες κινήσεις του!

Ο Ερμής μπορεί να μας βάλει να ασχοληθούμε με παλιούς έρωτες όταν θα επαναφέρει επικοινωνίες γιατί αυτός θα γυρίσει ανάδρομος 3 φορές οπότε όποιος θέλει να ζητήσει ή να πει κάτι που έχει να κάνει με το παρελθόν θα έχει την ευκαιρία του τα παρακάτω διαστήματα :Από 05 Μαρτίου έως 28 Μαρτίου 2019Από 08 Ιουλίου – 01 Αυγούστου 2019Και από 31 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου 2019.Βεβαίως σε αυτές τις ημερομηνίες υπολογίζουμε και 2 μέρες πριν και μετά γιατί εκτός από το παρελθόν ο Ανάδρομος Ερμής ανακατεύει την τράπουλα και φέρνει πλήρη ασυνεννοησία και εμπόδια στην επικοινωνία και δε βοηθάει καθόλου στην εξέλιξη των υποθέσεών μας! 

Η πορεία του Άρη το 2019

Ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας ο Άρης και αυτός δε θα γυρίσει ανάδρομος καθόλου αυτή την χρονιά πράγμα που σημαίνει ότι η δράση μας θα είναι αδιάκοπη και κανείς δε θα μπορεί να την σταματήσει… Πρωτοχρονιά περνάει στον αγαπημένο της Κριό και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει φτάσει στον Σκορπιό μένοντας περίπου ενάμιση μήνα σε κάθε ζώδιο! 

Ο Δίας στον Τοξότη

Ο Δίας ο αγαπημένος πλανήτης της επέκτασης θα είναι μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου στο θέση κυριαρχίας του στον Τοξότη. Αυτό σημαίνει πολλαπλές ευκαιρίες γιατί η ώθησή του και η καλή του ενέργεια αντανακλάται με πολύ συνοπτικές διαδικασίες. Γι’ αυτό λοιπόν είναι εύκολο σε όλους μας να κάνουμε προεκτάσεις ή να μεγαλώσουμε κάτι που ήδη έχουμε, όπως ένα σπίτι ή μία επιχείρηση.Στη συνέχεια θα περάσει στον Αιγόκερω όπου εκεί τα πράγματα θα είναι πιο περιοριστικά και λιγότερο εύκολα… Χρονική περίοδος στην οποία μπορούμε να επαναφέρουμε καταστάσεις είναι από 11 Απριλίου έως 17 Αυγούστου 2019 όπου τότε ο πλανήτης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι και η δράση του θα είναι μειωμένη…Ποια ζώδια επηρεάζονται από αυτή τη θέση του Δία;Ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για ΔΙΔΥΜΟΥΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ-ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ αλλά και ΚΡΙΟΥΣ- ΛΕΟΝΤΕΣ-ΖΥΓΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ γεννημένους στα δεύτερα και τρίτα δεκαήμερα των ζωδίων! 

Ο Ουρανός στον Ταύρο

Ο Ουρανός στον Ταύρο είναι ένα γεγονός το οποίο θα έχουμε χρόνο να το συνειδητοποιήσουμε για πολλά χρόνια! Ήδη από το 2018 πήραμε μία πρόγευση από ένα γρήγορο πέρασμα που έκανε αλλά αυτή τη φορά και συγκεκριμένα από 6 Μαρτίου 2019 θα έρθει να εγκατασταθεί σε αυτό το ζώδιο μέχρι το 2026 οπότε θα καταλάβουμε πολύ έντονα την επιρροή του… Καταρχήν το ζητούμενο από το ζώδιο του Ταύρου είναι πρωτίστως η ασφάλεια κάτι που θα δυσκολεύεται να την βρει είτε αφορά οικονομική ασφάλεια είτε συναισθηματική. Αυτό θα μας αναγκάσει είτε να ζούμε με αυτά τα δεδομένα είτε να μην είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά που ζητάμε. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε περισσότερο συλλογικά και να κοιτάμε το συλλογικό συμφέρον παρά το ατομικό αλλά και θέματα κοινοκτημοσύνης. Ο Ουρανός στο ζώδιο της πτώσης του όπως είναι ο Ταύρος προσαρμόζεται δύσκολα και αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι τίποτα εύκολο, σε όλες μας τις αποφάσεις.Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ουρανού;Επηρεάζει τον σταθερό σταυρό ΤΑΥΡΟΥΣ-ΛΕΟΝΤΕΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ και αυτή την χρονιά αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου!  Οι εκλείψεις του 2019!

6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Από τα Θεοφάνεια αυτής της χρονιάς και συγκεκριμένα την 6 Ιανουαρίου 2019 ξεκινάνε οι Εκλείψεις της χρονιάς με μία μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω η οποία θα μας βάλει σε καινούργιες ευθύνες κυρίως επαγγελματικές και κοινωνικές με μία διάθεση να τα κάνουμε όλα τόσο σχολαστικά όσο και με λεπτομέρεια εξασφαλίζοντας το αποτέλεσμα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και αυτή τη φορά έχουμε μεγαλεπήβολα σχέδια για τον εαυτό μας κάτι που μας κάνει τόσο μεθοδικούς όσο και προσηλωμένους σε αυτά που πιστεύουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ή που πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε. Επαφές με άτομα κύρους μας δικαιώνουν και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι είμαστε σημαντικοί!Επηρεάζει περισσότερο ΚΡΙΟΥΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ-ΖΥΓΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων! 

21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΛΕΟΝΤΑ-ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Μία Έκλειψη που θέτει τον εαυτό μας απέναντι στους άλλους και προσπαθούμε να καταλάβουμε ποια θέση έχουμε σε μία ομάδα, μία συλλογική δράση ή ακόμα και στο κοινωνικό σύνολο. Είναι δύσκολο να αφήσουμε χώρο στους άλλους να πάρουν και αυτοί το μερίδιο που τους αναλογεί. Αφενός αυτό είναι και το ζητούμενο αυτής της Έκλειψης, να αφήσουμε χώρο και να μοιράσουμε αρμοδιότητες ή ακόμα και να παραχωρήσουμε τη θέση μας κάτι που όμως θα το κάνουμε σαν αναγκαστική ενέργεια ως ένδειξη καλής θέλησης για να κερδίσουμε κάτι άλλο. Ο έρωτας σε αυτή την Έκλειψη έχει έντονες διακυμάνσεις και ζητάει από εμάς να αφεθούμε στα δίκτυα του και να διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, τόσο έντονα όσο και να του γίνουμε απαραίτητοι!Επηρεάζει περισσότερο ΤΑΥΡΟΥΣ-ΛΕΟΝΤΕΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ γεννημένους τις πρώτες μέρες των ζωδίων! 

2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Μία Έκλειψη με έντονο το στοιχείο του συναισθηματισμού αλλά και τις ανάγκες που έχει η οικογένειά μας. Είναι μία ευκαιρία να προσπαθήσουμε να έρθουμε πιο κοντά σε δικούς μας ανθρώπους και να δούμε ποια είναι τα σημεία που μπορούμε να εκμεταλλευθούμε και από κοινού περιουσία ή για την πώληση ενός ακινήτου που πιθανόν να μην ανήκει αποκλειστικά σε εμάς. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και είναι καλό να ασχοληθούμε και με τον έρωτα ο οποίος έχει μία έντονη δυναμική και μας βοηθάει να τον ανακαλύψουμε είτε εκ νέου είτε ένας παλαιότερος έρωτας επανέρχεται με μεγάλη φόρα!Επηρεάζει περισσότερο ΚΡΙΟΥΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ-ΖΥΓΟΥΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου! 

16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ- ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Αρκετά έντονη αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη που σκοπός της είναι να μας μεταμορφώσει συναισθηματικά κάτι που έτσι και αλλιώς γίνεται κυρίως όταν επανέρχονται πρόσωπα στη ζωή μας. Δημιουργεί έντονες αναμνήσεις και φυσικά μας δείχνει τις παραλείψεις και τα λάθη μας και μας βοηθάει να ενσωματώνουμε στη ζωή μας ανθρώπους οι οποίοι έχουν μία επάξια θέση στη ζωή μας και εμείς απλώς τώρα μπορούμε να το κάνουμε πιο εύκολα γιατί βρίσκουμε πρόσφορο έδαφος… Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η χαλαρή μας διάθεση βοηθάει στο να πάρουμε πιο εύκολα αποφάσεις υπό το φως αυτής της Πανσελήνου και να προχωρήσουμε μπροστά πλήρως ανανεωμένοι αλλά και με τις υποχρεώσεις που γεννιούνται από τις αποφάσεις μας!Επηρεάζει έντονα ΚΡΙΟΥΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ-ΖΥΓΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο! 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣτον απόηχο αυτής της χρονιάς και αμέσως μετά τα Χριστούγεννα μία Νέα Σελήνη που μας βοηθάει να υποδεχτούμε το καινούργιο στη ζωή μας και να το κάνει τόσο οικείο σε εμάς ώστε να είναι καλοδεχούμενο. Είναι μία βοηθητική Έκλειψη που μας ανοίγει νέους δρόμους και μας προτρέπει σε καινούργιες ενέργειες που είναι πολύ φιλικές με εμάς ώστε να μας κάνουν έκπληξη! Και ναι αυτή η Έκλειψη είναι έκπληξη για να μας δείξει τις δυνατότητές μας και να τις αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Καθόλου δεν πρέπει να φοβόμαστε τις αλλαγές και να μην τις κοιτάμε με φόβο… Η χρονιά κλείνει με καλές προοπτικές οι οποίες αν αξιοποιηθούν σωστά θα μας βοηθήσουν για την ερχόμενη χρονιά.Επηρεάζει περισσότερο ΚΡΙΟΥΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ-ΖΥΓΟΥΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο!

http://astrologos.gr/provlepseis/etisies-provlepseis-2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here