Ερμηνείες Όψεων Μεταξύ Του Διελαύνοντος Ήλιου Και Των Πλανητών Ενός Γενέθλιου Χάρτη

0
5

Όψεις του Ήλιου με τον Ήλιο

Ήλιος σύνοδο με τον Ήλιο

Αυτή η όψη σχηματίζεται ακριβώς στα γενέθλιά μας. Ο Ήλιος επιστρέφει στη γενέθλια θέση του, πράγμα που δηλώνει το ξεκίνημα μιας καινούριας αστρολογικής χρονιάς. Σε αυτή την περιστροφή βασίζεται ένα πολύπλοκο αλλά αξιόπιστο σύστημα πρόβλεψης, το οποίο ονομάζεται  ηλιακή επιστροφή. Είναι το ξεκίνημα της χρονιάς για κάθε άτομο. Ένα ξεκίνημα απόλυτα προσωπικό.

Ήλιος εξάγωνο με τον Ήλιο

Αυτή η όψη φέρνει ευκαιρίες. Το άτομο πρέπει να τις εκμεταλλευτεί και να τις αξιοποιήσει, προκειμένου να μη χαθούν. Πρέπει να έχει τα κότσια «να αρπάξει τον ταύρο από τα κέρατα». Διαφορετικά η ευκαιρία χάνεται.

Ήλιος τετράγωνο με τον Ήλιο

Ο εγωκεντρισμός γίνεται αφορμή για νεύρα και υπερβολές. Αυτή η όψη δείχνει κούραση και σπατάλη ενέργειας.

Ήλιος τρίγωνο με τον Ήλιο

Πολύ όμορφη διέλευση. Χαρίζει αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση. Παρουσιάζονται ευκαιρίες και μάλιστα αξιόλογες και το άτομο εκπέμπει ζεστασιά και γοητεία. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για επαγγελματικά ξεκινήματα.

Ήλιος αντίθεση με τον Ήλιο

Όψη που δείχνει κάποια απογοήτευση, η οποία δημιουργείται εξαιτίας των λανθασμένων στόχων. Πρέπει το άτομο να επανεξετάσει τους στόχους του και να κάνει κάποια αυτοκριτική των πράξεών του και της πορείας του, στην προσπάθεια να τους πραγματώσει.

Όψεις του Ήλιου με τη Σελήνη

Ήλιος σύνοδο με τη Σελήνη

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Ήλιος εξάγωνο με τη Σελήνη

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια, θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Ήλιος τετράγωνο με τη Σελήνη

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Ήλιος τρίγωνο με τη Σελήνη

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Ήλιος σε αντίθεση με τη Σελήνη

Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

Όψεις του Ηλίου με τον Ερμή

Ήλιος σύνοδο με τον Ερμή

Η διέλευση είναι καλή όταν θέλουμε να συζητήσουμε προσωπικά θέματα. Μπορούμε να φτάσουμε πολύ βαθιά, αναλύοντας τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί.

Ήλιος εξάγωνο με τον Ερμή

Διέλευση που δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε κάποιο σημαντικό ραντεβού. Το άτομο με αυτή τη διέλευση έχει την εύνοια των ανωτέρων του ή ατόμων που βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά.

Ήλιος τετράγωνο με τον Ερμή

Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση θα ακούσει κάποια δυσάρεστη είδηση, που θα το επηρεάσει αρκετά. Πρέπει να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού, κυρίως επαγγελματικά, όταν ο διελαύνων Ήλιος κάνει τετράγωνο με το γενέθλιο Ερμή, γιατί η όψη αυτή δείχνει ότι κάθε μορφή επικοινωνίας θα είναι αποτυχημένη.

Ήλιος τρίγωνο με τον Ερμή

Άριστη διέλευση για κάθε μορφή επικοινωνίας και κλείσιμο κάποιου επαγγελματικού ραντεβού. Το άτομο έρχεται σε επαφή με φίλους και δέχεται καλά νέα, που του φτιάχνουν τη διάθεση.

Ήλιος αντίθεση με τον Ερμή

Οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας με τους άλλους είναι περιττή, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να σας καταλάβουν.

Όψεις του Ήλιου με την Αφροδίτη

Ήλιος σύνοδο με την Αφροδίτη

Σε γυναικείο ωροσκόπιο η όψη αυτή είναι πολύ ευνοϊκή, γιατί δείχνει ότι η γυναίκα δέχεται τη φροντίδα από τον άντρα, που την υποστηρίζει πολύ ψυχολογικά και της δείχνει απεριόριστη αγάπη. Σε αντρικό ωροσκόπιο το άτομο ναι μεν δέχεται αγάπη, αλλά κινδυνεύει να καταπιεστεί από τη γυναίκα, γιατί θα είναι υπερβολική στους τρόπους της.

Ήλιος εξάγωνο με την Αφροδίτη

Εύνοια από τους ανωτέρους μας. Πιθανή η βοήθεια από άτομα ισχύος.

Ήλιος τετράγωνο με την Αφροδίτη

Δυσμένεια από άτομα ισχύος. Πιθανή παρατήρηση από τους ανωτέρους στη δουλειά. Αν έχετε τέτοια διέλευση, καλό θα ήταν να μη δίνετε επαγγελματικά ραντεβού, περιμένοντας να κλείσετε κάποια συμφωνία. Κακή ημέρα για υπογραφές συμβολαίων και ακόμη χειρότερη για γάμο. Σε αντρικό ωροσκόπιο δείχνει ότι το άτομο μπορεί να δεχτεί την επιθετικότητα της γυναίκας του.

Ήλιος τρίγωνο με την Αφροδίτη

Μεγάλη εύνοια από άτομα ισχύος. Η διέλευση αυτή είναι καλή για να ζητήσετε αύξηση από τους ανώτερους σας ή για να διεκδικήσετε κάποια προαγωγή.

Ήλιος αντίθεση με την Αφροδίτη

Κάποια προβλήματα με το άτομο που σας ενδιαφέρει, καβγαδάκια και νευράκια, που δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Καλό θα ήταν να αποφεύγεται τα επαγγελματικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση.

Όψεις του Ήλιου με τον Άρη

Ήλιος σύνοδο με τον Άρη

Πολύ ερωτική αυτή η διέλευση, δείχνει το πάθος και τη σεξουαλικότητα. Το άτομο έχει την τάση να κάνει υπερβολές, προκειμένου να «το ρίξει έξω».

Ήλιος εξάγωνο με τον Άρη

Καλή όψη για νέα ξεκινήματα. Δίνει δυναμισμό και φέρνει ευκαιρίες για θετικές αλλαγές.

Ήλιος τετράγωνο με τον Άρη

Το άτομο έχει εριστική διάθεση, η οποία οφείλεται στο άγχος. Άτομα ισχύος ή οι ανώτεροί του στη δουλειά το καταπιέζουν και του ζητάνε περισσότερα από αυτά που μπορεί να κάνει. Η διέλευση αυτή είναι άσχημη για αγορά μηχανημάτων και για επενδύσεις.

Ήλιος τρίγωνο με τον Άρη

Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για νέα ξεκινήματα. Η δράση του ατόμου είναι αξιοθαύμαστη και του επιτρέπει να διεκπεραιώσει τις εκκρεμότητές του και να κάνει βήματα που θα το οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ήλιος αντίθεση με τον Άρη

Ακατάλληλες μέρες για να παρθούν αποφάσεις ή να δρομολογηθούν στόχοι. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα για καβγά με το σύντροφό της.

Όψεις του Ηλίου με το Δία

Ήλιος σύνοδο με τον Δία

Η διέλευση αυτή δείχνει ότι το άτομο έχει δίπλα του «το φύλακα άγγελό του». Η μέρα που γίνεται αυτή η διέλευση είναι καλή για τις δικαστικές υποθέσεις και για διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με το Δημόσιο.

Ήλιος εξάγωνο με τον Δία

Ιδανική διέλευση για περισυλλογή και προσπάθεια να ανασυγκροτήσει το άτομο τις δυνάμεις του, να σκεφτεί το μέλλον του και να φιλοσοφήσει.

Ήλιος τετράγωνο με το Δία

Η κοινωνία και τα «πρέπει» της καταπιέζουν πολύ το άτομο, το οποίο έχει τάσεις φυγής και τις εκτονώνει με υπερβολές, που τελικά του κάνουν κακό. Όταν έχετε τέτοια διέλευση, πρέπει να αποφεύγετε τις δημόσιες σχέσεις, ειδικότερα με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας.

Ήλιος τρίγωνο με το Δία

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση βοηθούν το άτομο να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να φέρεται με έναν τρόπο που να μη «σηκώνει αντιρρήσεις». Πολύ καλή διέλευση για δικαστικές υποθέσεις και διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων με το Δημόσιο.

Ήλιος αντίθεση με τον Δία

Φουντώνει η φλόγα της δημιουργικότητας στο άτομο και θέλει τόσο πολύ να την εκφράσει πρακτικά στη ζωή του ώστε τελικά κάνει γκάφες από τον υπέρμετρο αυθορμητισμό.

Όψεις του Ηλίου με τον Κρόνο

Ήλιος σύνοδο με τον Κρόνο

Η υπευθυνότητα είναι το χαρακτηριστικό του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση. Υπάρχει μια τάση υπερβολής στα αισθήματα ευθύνης, όμως, που τελικά μπορεί να αποβούν κουραστικά. Ωστόσο είναι καλή η διέλευση, ειδικά για την εξέλιξη της καριέρας.

Ήλιος εξάγωνο με τον Κρόνο

Παρουσιάζονται κάποιες προοπτικές για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του ατόμου. Όμως πρέπει να καταβάλει προσπάθεια, προκειμένου να τα καταφέρει.

Ήλιος τετράγωνο με τον Κρόνο

Η κούραση και η αναβλητικότητα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της διέλευσης. Το άτομο καταβάλλει πολύ κόπο για το τίποτα. Όταν υπάρχει αυτή η διέλευση στο χάρτη, θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγατε επαφές με ανωτέρους ή άτομα ισχύος. Τα νέα ξεκινήματα και οι αγοραπωλησίες ακινήτων δεν πετυχαίνουν με αυτή τη διέλευση.

Ήλιος τρίγωνο με τον Κρόνο

Αν το άτομο έχει κουραστεί για να πετύχει τους στόχους του, αν έχει υπευθυνότητα και επιμονή, τότε αυτή η όψη θα φέρει την επιτυχία και τις ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις, επειδή θα υπάρχει σταθερό κέρδος.

Ήλιος αντίθεση με τον Κρόνο

Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα εξαντλήσουν το άτομο. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης.

Όψεις του Ηλίου με τον Ουρανό

Ήλιος σύνοδο με τον Ουρανό

Στη ζωή του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, δημιουργούνται ξαφνικές αλλαγές, παρουσιάζονται οι προϋποθέσεις για να ακολουθήσει τη βαθύτερη επιθυμία του.

Ήλιος εξάγωνο με τον Ουρανό

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Η διέλευση αυτή διευκολύνει την ένταξη ενός ατόμου σε ομάδα έστω και δοκιμαστικά.

Ήλιος τετράγωνο με τον Ουρανό

Η διέλευση αυτή αυξάνει τη διαίσθηση και δίνει έμπνευση στο άτομο. Ευνοούνται οι αλλαγές, ιδιαίτερα οι επαγγελματικές. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για την ένταξη ενός ατόμου σε οργανισμούς, σε ομάδες ή σε χώρους όπου βρίσκονται πολλά άτομα. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης ευνοούνται οι ομιλίες πολιτικών αρχηγών, οι διοργανώσεις εκδηλώσεων που απαιτούν την προσέλευση πολλών ατόμων κα τα «χάπενινγκ».

Ήλιος αντίθεση με τον Ουρανό

Οι ξαφνικές αλλαγές προέρχονται από τους άλλους, οι οποίοι, με τις παρεμβάσεις τους, δημιουργούν προβλήματα στο άτομο που δέχεται τη διέλευση. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη δείχνετε εμπιστοσύνη στους άλλους, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την εχεμύθειά τους ή την καλή τους διάθεση απέναντί σας.

Όψεις του Ηλίου με τον Ποσειδώνα

Ήλιος σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Αυτή η διέλευση δείχνει ότι η ημέρα αυτή θα είναι κάπως παράξενη. Το άτομο δε θα μπορεί να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς γίνεται γύρω του. Με μία τέτοια διέλευση καλό θα ήταν να μην κάνετε καινούρια ξεκινήματα, γιατί θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια.

Ήλιος εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

Η διαίσθηση του ατόμου λειτουργεί πολύ καλά και το βοηθάει να ξεπερνά τις κακοτοπιές, αναγνωρίζοντας εύκολα τους κινδύνους.

Ήλιος τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Το άτομο δεν αισθάνεται πολύ καλά και δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί. Σε μια τέτοια διέλευση ταιριάζει η έκφραση «δεν ξέρω τι μου γίνεται». Θα ήταν προτιμότερο να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση, γιατί θα παρουσιάζετε άσχημη εικόνα προς το συνομιλητή σας.

Ήλιος τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Η διαίσθηση λειτουργεί άριστα και βοηθά το άτομο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η φιλανθρωπία και τα αγνά συναισθήματα ενισχύονται από αυτή την επίδραση, ενώ υπάρχει μια τάση για αναφορά σε μυστικιστικά θέματα.

Ήλιος αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Το άτομο δέχεται υποσχέσεις από τους άλλους, οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να εκπληρωθούν. Οι στόχοι που βάζει είναι λάθος και οι αποφάσεις του δεν είναι αντικειμενικές.

Όψεις του Ήλιο με τον Πλούτωνα

Ήλιος σύνοδο με τον Πλούτωνα

Όψη που εξάρει τον εγωισμό και ωθεί το άτομο να παρουσιάζει εικόνα υδροκέφαλου. Ωστόσο είναι αρκετά καλή όψη για επενδυτές ή επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν κεφάλαια. Με μία

τέτοια διέλευση το άτομο μπορεί να κερδίσει κάποια υπόθεση κληρονομιάς. Όταν δέχεστε τέτοια διέλευση, φροντίστε να συνεργάζεστε και να μην είστε εγωιστές με τους άλλους.

Ήλιος εξάγωνο με τον Πλούτωνα

Οι επαγγελματικές υποθέσεις πάνε καλά και παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των κεφαλαίων.

Ήλιος τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Η ημέρα με αυτή τη διέλευση θα είναι κακή, γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν αυτόν ή αυτή που δέχεται αυτή την όψη.

Ήλιος τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή συνεργασία. Ιδανική διέλευση για όσους θέλουν να επενδύσουν και να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους.

Ήλιος αντίθεση με τον Πλούτωνα

Το άτομο που δέχεται αυτή την επίδραση κουράζεται και χάνει ενέργεια, εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς των άλλων.

astro-live.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here