Ερμηνείες Όψεων Μεταξύ Του Διελαύνοντος Ερμή Και Των Πλανητών Ενός Γενέθλιου Χάρτη

0
4

Ερμής σύνοδο με τον Ήλιο

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο με τον Ήλιο

Οι εποικοδομητικές συζητήσεις και ο διάλογος, είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των τόσο καλών διελεύσεων. Τα προβλήματα που προϋπάρχουν και οφείλονται σε παρεξηγήσεις λύνονται.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση με τον Ήλιο

Το άτομο έχει τη τάση να μιλά, χωρίς να σκέφτεται, με αποτέλεσμα να λέει άλλα αντί άλλων. Καταπιέζει τους συνομιλητές του, γιατί δεν τους αφήνει να μιλήσουν. Οι διελεύσεις αυτές είναι πολύ κακές για επαγγελματικά ραντεβού.

Όψεις του Ερμή με τη Σελήνη

Ερμής σύνοδο με τη Σελήνη

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στη ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε αντρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο με τη Σελήνη

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχθεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση με τη Σελήνη

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δε σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Όψεις του Ερμή με τον Ερμή

Ερμής σύνοδο με Ερμή

Η πληροφόρηση του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη, θα είναι σίγουρα πολύ καλή. Αν έχετε μια τέτοια διέλευση, τα μάτια σας δεκατέσσερα: οι πιθανότητες να ακούσετε κάτι που σας ενδιαφέρει

είναι πάρα πολλές και –το κυριότερο –μπορείτε να ανακαλύψετε κάποια ευκαιρία στα λόγια των συνομιλητών σας.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο με τον Ερμή

Οι συζητήσεις είναι πολύ χρήσιμες για το άτομο και ευνοούνται ιδιαίτερα οι δημόσιες σχέσεις. Άριστη διέλευση για να ξεκινήσετε μία εκδρομή και να περάσετε καλά. Επίσης ατή η διέλευση είναι πολύ καλή για να δώσετε κάποια επαγγελματική συνέντευξη, γιατί αυτά που θα πείτε θα φανούν ενδιαφέροντα, ενώ οι απαντήσεις που θα δεχτείτε θα είναι αξιόπιστες.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση με τον Ερμή

Τα νεύρα του ατόμου είναι πολύ τεντωμένα, για αυτό δεν έχει τη δυνατότητα να είναι αντικειμενικό με τους άλλους και να ακούσει αυτά που έχουν να του πουν. Η διέλευση δεν είναι καλή για να ξεκινήσετε κάποια εκδρομή, ειδικά αν πρόκειται να ταξιδέψετε με δικό σας μέσο.

Όψεις του Ερμή με την Αφροδίτη

Ερμής σύνοδο με την Αφροδίτη

Ευχάριστες συναντήσεις, ανταλλαγές επισκέψεων και χαρμόσυνα λόγια. Καλή διέλευση για να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο με την Αφροδίτη

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση, κάνει ευχάριστες συναντήσεις και μπλέκεται σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που γίνονται καλοπροαίρετα και ευγενικά.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση με την Αφροδίτη

Η αρμονία λείπει από το περιβάλλον και οι επαφές προκαλούν νεύρα. Το άτομο εκνευρίζεται εξαιτίας των άλλων και βρίσκει αδιάφορα αυτά που έχουν να του πουν.

Όψεις του Ερμή με τον Άρη

Ερμής σύνοδο με τον Άρη

Η διέλευση αυτή είναι λίγο βίαιη, γιατί προκαλεί ατυχήματα και πολλά νεύρα. Το άτομο από την πολλή ένταση δεν προσέχει και κινδυνεύει να τραυματιστεί. Με την επίδραση αυτής της όψης είναι πιθανό να έχετε πυρετό.

Ερμής σε εξάγωνο/τρίγωνο με τον Άρη

Πολύ δημιουργική διέλευση. Δείχνει ότι το άτομο αντιδρά άμεσα και σωστά σε οτιδήποτε του τύχει και μπορεί να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί αυτή τη μέρα. Τα ξεκινήματα ευνοούνται καθώς

επίσης και οι αγορές μηχανημάτων, μέσων μεταφοράς και ηλεκτρικών ειδών.

Ερμής σε τετράγωνο/αντίθεση με τον Άρη

Άσχημη διέλευση για ξεκινήματα και απαράδεκτη για αγορές μηχανημάτων, μέσων μεταφοράς και ηλεκτρικών ειδών. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο δέχεται ανατροπές από το περιβάλλον του, με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι υποθέσεις του, που σχετίζονται και με άλλα πρόσωπα. Αν έχετε μία τέτοια όψη, πρέπει να προσπαθείτε να είστε αντικειμενικοί, να μπαίνετε στη θέση των άλλων και να μην αφήνετε τα νεύρα σας να παίρνουν τη θέση της λογικής σας. Μην ξεχνάτε ότι πολλές φορές δε φταίνε οπωσδήποτε οι άλλοι για μία καθυστέρηση ή κακή έκβαση των πραγμάτων. Μπορεί και σε αυτούς να έτυχε κάτι.

Όψεις του Ερμή με τον Δία

Ερμής σύνοδο με τον Δία

Όψη που ενεργοποιεί την αισιοδοξία του Δία και χαρίζει ευεξία, καλή διάθεση και χαρούμενες επαφές. Το άτομο νιώθει ευχαρίστηση συζητώντας φιλοσοφικά θέματα και θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο με τον Δία

Οι συζητήσεις που θα γίνουν σε οποιοδήποτε επίπεδο είτε προσωπικό είτε φιλικό είτε επαγγελματικό θα είναι πολύ εποικοδομητικές και θα βοηθήσουν το άτομο να πάρει πιο σωστές αποφάσεις.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση με τον Δία

Το άτομο που βρίσκεται υπό την επήρεια αυτής της διέλευσης είναι υπερβολικά αισιόδοξο και ενθουσιώδες, με αποτέλεσμα να υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει. Από την άλλη περιμένει πάρα πολλά από τους άλλους και γίνεται απαιτητικό. Όταν έχετε μία τέτοια διέλευση φροντίστε να μη βρίσκεστε σε επαγγελματικά συμβούλια, γιατί θα κάνετε κακή εκτίμηση των πραγμάτων και θα δώσετε υποσχέσεις που δε θα καταφέρετε να τις τηρήσετε με αποτέλεσμα να εκτεθείτε. Επίσης μην κάνετε ξεκινήματα, γιατί θα έχετε την τάση να τα παρατήσετε, μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός.

Όψεις του Ερμή με τον Κρόνο

Ερμής σύνοδο με τον Κρόνο

Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη πρέπει να ξέρει ότι είναι απαραίτητο να φερθεί με υπευθυνότητα και να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σοβαρό. Η διέλευση αφορά κυρίως επαγγελματικά ζητήματα ή σχέση με το δημόσιο.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο με τον Κρόνο

Η όψη αυτή είναι καλή για να πάρει ένα άτομο τις αποφάσεις του. Δείχνει ότι υπάρχει υπευθυνότητα και ότι το άτομο δεν πετάει στα σύννεφα, αντίθετα ξέρει πολύ καλά που βαδίζει. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, το άτομο μπορεί να δεχτεί κάποια σημαντική βοήθεια, για την εκπλήρωση των σκοπών του, από κάποιο άτομο ισχύος ή από κάποιο ηλικιωμένο άτομο.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση με τον Κρόνο

Η κούραση είναι το χαρακτηριστικό αυτής της όψης, γιατί το άτομο που τη δέχεται θα αναγκαστεί να αναλωθεί για επαγγελματικούς λόγους. Από την άλλη θα δέχεται συνεχώς πιέσεις και οι συνεργάτες του δεν θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του. Η διέλευση είναι αρνητική για καινούρια ξεκινήματα, γιατί δείχνει ότι το άτομο θα εξαντλείται, χωρίς ιδιαίτερα οφέλη.

Όψεις του Ερμή με τον Ουρανό

Ερμής σύνοδο με τον Ουρανό

ΟΙ αλλαγές εμφανίζονται με ξαφνικά νέα, που κρύβουν ιδέες για καινούρια πράγματα. Οι στόχοι επανεξετάζονται και το άτομο υιοθετεί πιο σχετικές με το χαρακτήρα του επαγγελματικές επιδιώξεις.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο με τον Ουρανό

Μία τέτοια διέλευση είναι από αυτές που μας βοηθούν να χαιρόμαστε με την πρωτοτυπία και την αλλαγή. Πολύ ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις που θα κάνετε. Η διέλευση αυτή είναι καλή για να αρχίσετε να μελετάτε αστρολογία. Επίσης είναι άριστη για να ξεκινήσετε κάποια δουλειά στο χώρο των μέσων πληροφόρησης.

Ερμής αντίθεση/τετράγωνο με τον Ουρανό

Κάποιες ανατροπές θα εμποδίσουν την εφαρμογή των σχεδίων σας και τη λήψη αποφάσεων. Η διέλευση δεν ενδείκνυται για την αγορά ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών.

Όψεις του Ερμή με τον Ποσειδώνα

Ερμής σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Η όψη αυτή δίνει διαίσθηση και φέρνει τάσεις φυγής από την καθημερινότητα. Όταν έχετε μία τέτοια διέλευση προσπαθήστε να βρίσκεστε μακριά από τις υποχρεώσεις σας, σε ένα μέρος που εσείς το θεωρείτε ειδυλλιακό.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Καλή και δημιουργική διέλευση για τους καλλιτέχνες και τα άτομα που σχετίζονται με την τέχνη. Δίνει ξεκάθαρη διαίσθηση και βοηθά

πολύ στο να μπορούμε να αντιληφθούμε μια κατάσταση, χωρίς να χρειάζονται πολλά λόγια.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Άσχημη διέλευση αυτή, γιατί δείχνει ότι κατά την επίδρασή της το άτομο θα δέχεται ψεύτικες υποσχέσεις, θα κινδυνεύει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης, ενώ το ίδιο θα λέει πράγματα που δεν τα πιστεύει και θα δίνει, με τη σειρά του, αναξιόπιστες υποσχέσεις. Το «μελό» και η υπερβολή είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης που είναι απαράδεκτη για επαγγελματικά ραντεβού. Από την άλλη το άτομο επικοινωνεί με παρέες που ρέπουν προς τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα

Ερμής σύνοδο με τον Πλούτωνα

Τα γεγονότα ωθούν το άτομο να κάνει συζητήσεις με πολύ βαθιά νοήματα και να στραφεί προς τον εαυτό του σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει αυτά τα στοιχεία που τον εμποδίζουν να είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του και είναι οι αφορμές για το άγχος του ή τις στεναχώριες του.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Συζητήσεις με βαθιά νοήματα, θα βοηθήσουν το άτομο να πάρει αποφάσεις οι οποίες βρίσκονται πιο κοντά στην επιθυμία του και αντιπροσωπεύουν περισσότερο αυτό το ίδιο και λιγότερο τις εξωτερικές συνθήκες.

Ερμής σε τετράγωνο/αντίθεση με τον Πλούτωνα

Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο φέρεται με εγωισμό και απολυτότητα, δείχνοντας σκληρότητα προς τους άλλους. Φυσική συνέπεια μιας τέτοιας συμπεριφοράς είναι να μην του δείχνουν ούτε οι άλλοι κατανόηση.

astro-live.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here