Διελεύσεις του Ουρανού & όψεις με τους γενέθλιους πλανήτες

0
12

Σύνοδοι

Ουρανός σύνοδος Ήλιος: Μέσα σας συμβαίνει μια μεγάλη αλλαγή που σας κάνει να αισθάνεστε την ανάγκη να ξεσπάσετε μπαίνοντας σε νέες και συναρπαστικές περιπέτειες. Η ζωή σας γίνεται θετικά απρόβλεπτη, καθώς εμφανίζονται από το πουθενά καινούργιες ευκαιρίες που σας ενθουσιάζουν. Αν καταπιέσετε την ανάγκη σας για αλλαγή, τότε η επαναστατικότητά σας θα εκδηλωθεί απρόσμενα και απότομα προκαλώντας ακανόνιστα ξεσπάσματα διεκδίκησης της ελευθερίας σας. Το ενδιαφέρον σας για την αστρολογία, τη μεταφυσική, τις επιστήμες ή την τεχνολογία αφυπνίζεται.

Ουρανός σύνοδος Σελήνη: Απροσδόκητες συναισθηματικές ανατροπές και απόρριψη παλαιότερων προτύπων. Δοκιμάζετε νέες διαστάσεις της ελευθερίας σας και ανακαλύπτετε ότι ο παλιός τρόπος ζωής σας δεν ήταν απαραίτητα και ο καλύτερος. Τώρα μπορεί να απομακρυνθείτε από την επιρροή των γονέων σας. Θα νιώσετε την επιθυμία να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας, αλλά η πορεία σας προς την συναισθηματική ελευθερία μπορεί να μην είναι ομαλή. Ίσως περάσετε διαστήματα αβεβαιότητας, απογοήτευσης, κατήφειας και εκνευρισμού, στην προσπάθειά σας να αλλάξετε τα πρότυπα της συμπεριφοράς σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να μην ανταποκριθούν θετικά στην ανάγκη σας για αλλαγή, και η ζωή σας στο σπίτι μπορεί να αποδιοργανωθεί. Ωστόσο, έχετε ισχυρή διαίσθηση και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εσωτερική σας γνώση για να ακολουθήσετε ένα μονοπάτι συναισθηματικής εκπλήρωσης που θα σέβεται τόσο τις ανάγκες σας όσο και τις ανάγκες των αγαπημένων σας.

Ουρανός σύνοδος Ερμής: Τόσο ο Ουρανός όσο και ο Ερμής συνδέονται με τις λαμπρές πνευματικές ιδέες. Η διέλευση σηματοδοτεί μια εποχή πνευματικής τόλμης. Θα έχετε ένα διεισδυτικό και ευφυές μυαλό και θα είστε ανοικτοί σε προοδευτικά θέματα, με τις απόψεις σας να βρίσκονται πολύ μπροστά από την εποχή σας. Οι σκέψεις και ο λόγος σας θα διακρίνονται από εκκεντρικότητα αλλά και εφευρετικότητα. Είναι η ιδανική στιγμή για να καταπιαστείτε με τη γραφή ή οποιοδήποτε είδος επικοινωνίας απαιτεί ευέλικτο μυαλό και γλώσσα. Είναι επίσης καλή στιγμή για την εκπόνηση μελετών, ιδίως σε τομείς όπως η αστρολογία, η επιστήμη, η τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά.

Ουρανός σύνοδος Αφροδίτη: Οι σχέσεις σας είναι εντελώς απρόβλεπτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κάποιες ασυνήθιστες και συναρπαστικές μπορεί να ξεκινήσουν τώρα ή κάποιες παλιές και μπαγιάτικες να τελειώσουν οριστικά. Αν και η διέλευση αυτή επηρεάζει τις περισσότερο στενές σας σχέσεις, ωστόσο θα επηρεαστούν και όλες οι άλλες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πάντως, θα αισθανθείτε μια ξαφνική παρόρμηση να τις αλλάξετε όλες εντελώς. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για δέσμευση ή σταθερότητα, καθώς αδυνατείτε τώρα να δείτε τα μακροπρόθεσμα οφέλη τους. Όπως και να΄χει, είναι μια στιγμή που μπορείτε να απολαύσετε την αίσθηση ελευθερίας που θα προέλθει από τις αλλαγές. Θέλετε διασκέδαση, αυθορμητισμό και πνευματική διέγερση από τους συντρόφους σας και είναι πιθανό να τα αποκτήσετε.

Ουρανός σύνοδος Άρης: Εξαιρετικά έντονη στιγμή, κατά την οποία θα νιώσετε έτοιμοι να εκραγείτε από ενέργεια. Μπορεί επίσης να νιώθετε πως πνίγεστε, να αισθανθείτε επιθετικοί, ανήσυχοι και έτοιμοι να αναλάβετε οποιοδήποτε ρίσκο. Ωστόσο, δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να κάνετε βήματα προς τα εμπρός. Μοιάζει να βράζετε όπως ακριβώς ο ατμός σε μία χύτρα. Ο καλύτερος τρόπος να χειριστείτε αυτή την τρομερή ενεργητικότητα είναι να ασχοληθείτε με ένα ασφαλές άθλημα, με ένα έντονα απαιτητικό χόμπι ή με μια εργασία. Αποφύγετε επικίνδυνες δραστηριότητες. Αυτό θα χρειαστεί αρκετή αυτοπειθαρχία, αλλά στο τέλος θα χαρείτε που καταφέρατε να ελέγξετε τον εαυτό σας. Ανακαλύπτετε βαθιές επιθυμίες σας που είχαν θαφτεί κάτω από το βάρος των απαιτήσεων της καθημερινότητας, και τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια με τη μορφή μιας επιτακτικής ανάγκης να κάνετε τα πάντα με τη μία. Επιδείξτε αυτοσυγκράτηση, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε το αναζωογονητικό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης, με τις λιγότερες δυνατές «απώλειες».

Ουρανός σύνοδος Δίας: Να περιμένετε το αναπάντεχο κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Η ζωή σας θα αλλάξει ξαφνικά και θα πάρει μια νέα κατεύθυνση. Αυτό μπορεί να είναι καλό νέο, αν προσδοκούσατε κάτι καινούργιο να σας ενθουσιάσει, όπως μια ευκαιρία για δουλειά ή μια νέα σχέση. Θα απολαύσετε μια πρωτόγνωρη αίσθηση ελευθερίας κατά την οποία μπορεί να πάρετε ρίσκα που σας ικανοποιούν. Η μεταφυσική, τα ταξίδια, οι επιστήμες, οι υπολογιστές μπορεί επίσης να σας συναρπάσουν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως υπάρξει μια ξαφνική «στροφή», που θα έρθει από το πουθενά και θα σας κάνει να νιώσετε ανήσυχοι και ανίκανοι να αντιμετωπίσετε τη νέα τροπή των γεγονότων. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, η διάθεσή σας θα είναι θετική μπροστά στο ενδεχόμενο να διερευνήσετε όλες τις δυνατότητές σας.

Ουρανός σύνοδος Κρόνος: Όλα όσα είναι ασφαλή και οικεία υπόκεινται σε διάσπαση και διάρρηξη. Νομίζετε πως πατάτε σε κινούμενη άμμο. Η δουλειά, το σπίτι, η οικογένεια, οι σχέσεις, τα χρήματά σας ή οτιδήποτε σας δίνει αίσθημα ασφάλειας είναι πιθανό να αλλάξει ξαφνικά. Παρά το γεγονός ότι η περίοδος αυτή μπορεί να είναι αρκετά αποσταθεροποιητική, μέχρι το τέλος της διέλευσης θα απολαύσετε μια πρωτόγνωρη αίσθηση ελευθερίας.

Ουρανός σύνοδος Ουρανός: Αυτή η διέλευση συνήθως συμβαίνει όταν γύρω στην ηλικία των 84, και πρόκειται για μια στιγμή πνευματικής ανανέωσης. Έχετε μόλις ολοκληρώσει έναν πλήρη κύκλο του πλανήτη Ουρανού και τώρα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τη ζωή σας κάτω από ένα νέο πρίσμα. Αν δεν έχετε καλλιεργήσει την πνευματική πλευρά σας, δεν θα νιώσετε και μεγάλη διαφορά με τη διέλευση αυτή. Αν, όμως, είστε ζωντανοί πνευματικά, τότε αυτή μπορεί να είναι μια σπουδαία στιγμή διορατικότητας και ικανοποίησης, καθώς εγκαταλείπετε τα επίγεια για χάρη του πνευματικού οφέλους. Είναι τώρα που θα νιώσετε ότι έχετε πράγματι κατακτήσει τη σοφία στη ζωή σας.

Ουρανός σύνοδος Ποσειδώνας: Περίοδος αυξημένης πνευματικότητας και δημιουργικότητας. Θα αισθανθείτε την ώθηση να ξεφύγετε από τις καθημερινές ευθύνες και τον υλιστικό κόσμο, και να εξερευνήσετε νέες και συναρπαστικές, μεταφυσικές προοπτικές. Τα όνειρα, τα οράματα, τα ψυχικά φαινόμενα και ο κόσμος της φαντασίας, θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία. Η ανάγκη σας να προσπεράσετε τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής ζωής είναι ισχυρή. Ως εκ τούτου, είναι χρήσιμο να κατευθύνετε αυτή σας την επιθυμία με θετικούς τρόπους και προς θετικές κατευθύνσεις, αποφεύγοντας τις τάσεις φυγής σας με τεχνητούς τρόπους, ποτό κτλ. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να εξερευνήσετε τις δημιουργικές τέχνες, ενώ ευνοούνται όσοι είναι ήδη καλλιτέχνες.

Ουρανός σύνοδος Πλούτωνας: Περίοδος αναταραχής και αλλαγών. Θα αισθανθείτε διακαή πόθο να αναθεωρήσετε αρκετούς τομείς της ζωής σας, ή η ίδια η ζωή θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα. Το μονοπάτι ζωής που ακολουθείτε μπορεί τώρα να σας φαίνεται αρκετά ανώμαλο. Είναι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να λειτουργείτε με ακεραιότητα. Ίσως σας παρουσιαστούν κάποιες προκλήσεις ή προβλήματα, και για να τα αντιμετωπίσετε, είναι καλύτερα να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται αυτό.

Ουρανός σύνοδος Χείρων: Η ευαισθησία είναι ένα βασικό στοιχείο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​καθώς όλες οι αισθήσεις σας είναι αυξημένες. Το βρίσκετε συναρπαστικό, γιατί αισθάνεστε γεμάτοι ηλεκτρική ζωτική ενέργεια κι έτοιμοι να εξερευνήσετε νέες περιοχές, γνωρίζοντας ότι έχετε πολλά δώρα να μοιραστείτε με τον κόσμο. Θα νιώσετε ζωντανοί και ευαίσθητοι απέναντι στις ανάγκες τις δικές σας και των συνανθρώπων σας. Ωστόσο, για κάποιους από σας αυτή μπορεί να είναι μια οδυνηρή στιγμή, ειδικά αν έχετε πολλούς φόβους που σας κάνουν να διστάζετε και να παραμένετε κολλημένοι σε παλιά πρότυπα. Σ΄αυτή την περίπτωση, καλά θα κάνετε να διερευνήσετε τα βιώματα του παρελθόντος που σας έχουν προκαλέσει φόβο και δυσπιστία. Όταν επουλωθούν αυτές οι πληγές, τότε θα αντικρύσετε τη ζωή κάτω από ένα νέο φως και θα είστε έτοιμοι να εκφράσετε πλήρως τις δυνατότητές σας στον κόσμο.

Ουρανός σύνοδος Ωροσκόπος: Η ζωή και οι σχέσεις σας μπορεί να δεχτούν μια λάμψη κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, που μπορεί να είναι τόσο συναρπαστική όσο και λίγο τρομακτική. Κάθε Ουράνια διέλευση τονίζει την ανάγκη για ελευθερία. Για σας η στιγμή είναι τώρα, αφού νιώθετε μια ώθηση να ξεσπάσετε και να εκφραστείτε με νέους τρόπους, ιδιαίτερα μέσα στις βασικές σχέσεις σας. Όσο περισσότερο καταπιεσμένοι νιώσατε στο παρελθόν, τόσο μεγαλύτερη και πιο επιτακτική είναι η ανάγκη σας για αλλαγή. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά αν έχετε ισοπεδώσει τον εαυτό σας κάτω από το βάρος των προσδοκιών άλλων ανθρώπων. Ωστόσο, με τη σύνοδο Ουρανού-Ωροσκόπου δεν υπάρχει επιστροφή. Αν προσπαθήσετε να κρατήσετε κλειστή τη «βαλβίδα» που απελευθερώνει την ενέργειά σας καταπνίγοντας την επείγουσα ανάγκη σας για αλλαγή, τότε θα νιώσετε την εμπειρία αυτή ως ακραία απογοήτευση και δυσαρέσκεια. Είναι καλύτερα λοιπόν να αγκαλιάσετε το καινούργιο και να απολαύσετε τα συναισθήματα ενθουσιασμού, παραμένοντας παράλληλα ευαίσθητοι όσο το δυνατόν περισσότερο στις ανάγκες των αγαπημένων σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει την ανάγκη για αλλαγή. Όπως και να΄χει, η συμβουλή παραμένει η ίδια. Πηγαίνετε με τη ροή των πραγμάτων και μην γκρεμίζετε τις… γέφυρες.

Ουρανός σύνοδος Μεσουράνημα: Ετοιμαστείτε για ανατροπές στην επαγγελματική σας ζωή, αφού με αυτή την όψη η αλλαγή είναι η λέξη κλειδί στην καριέρα σας. Είναι μια στιγμή ενθουσιασμού, που φέρνει νέες προκλήσεις και καινοτομίες, αλλά μπορεί καμιά φορά να φέρει απογοήτευση ή αναστάτωση, καθώς συμβαίνουν πράγματα απροσδόκητα στον τομέα της απασχόλησης. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων και να απολαύσετε την αίσθηση της ελευθερίας. Αν έχετε ήδη επιθυμήσει και μελετήσει κάποιες πιθανές αλλαγές στην καριέρα σας, τώρα είναι η ώρα να δράσετε. Είτε όμως η αλλαγή οφείλεται σε δική σας πρωτοβουλία είτε όχι, μέχρι το τέλος αυτής της διέλευσης θα έχετε πάρει μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση.

Ουρανός σύνοδος Β. Δεσμός: Ετοιμαστείτε για το απρόβλεπτο. Αφθονία νέων εμπειριών, με αποτέλεσμα την αλλαγή κατεύθυνσης η οποία θα συμβαδίζει πλέον περισσότερο με τον αληθινό σκοπό σας στη ζωή. Στο παρελθόν μπορεί να νιώσατε σαν ψάρι έξω από το νερό μέσα στην οικογένεια, τη δουλειά ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Τώρα η ζωή σας παίρνει μια απροσδόκητη τροπή και θα ανακαλύψετε πού πραγματικά ανήκετε. Μπορεί να εντεχθείτε σε νέες ομάδες ανθρώπων, ή να δημιουργήσετε μια συναρπαστική νέα σχέση, να αλλάξετε καριέρα ή ν΄αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα. Ίσως, επίσης, ασχοληθείτε με τη μεταφυσική, τις επιστήμες, το περιβάλλον ή την τεχνολογία. Αυτή είναι μια μεταφυσική περίοδος γενικά, κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε πιο ζωντανοί και ανοιχτοί στον ενθουσιασμό της ζωής, αλλά είναι επίσης πιθανό να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που, αν και δεν συνδέονται εμφανώς με τον απώτερο σκοπό σας, ωστόσο θα σας βοηθήσουν αργότερα στη ζωή. Η αντίληψη που είχατε για τον αληθινό σκοπό ζωής σας κάποτε, μπορεί τελικά να αλλάξει και να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Ήρθε η ώρα να αδράξετε τις ευκαιρίες, γνωρίζοντας ότι τώρα είστε στο σωστό δρόμο.

Ουρανός σύνοδος Ν. Δεσμός: Έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσετε παλιές συνήθειες, παλιούς φίλους, συναδέλφους ή οτιδήποτε αποτελεί κομμάτι του παρελθόντος σας. Ανοίγετε δρόμο για μια νέα πορεία στη ζωή, αλλά πρώτα κάντε τον απαραίτητο χώρο, εξαλείφοντας ό,τι δεν σας είναι χρήσιμο ή ωφέλιμο. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθήσετε τον απαραίτητο χώρο για νέες εμπειρίες. Είναι πιθανό οι αλλαγές να μην οφείλονται τόσο σε δική σας πρωτοβολία, όσο σε ξαφνική αλλαγή των συνθηκών. Να θυμάστε πως όταν μία πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει πάντα.

Τετράγωνα

Ουρανός τετράγωνο Ήλιος: Ασυνήθιστα και απροσδόκητα γεγονότα και άνθρωποι γίνονται μέρος της ζωής σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, προκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα όριά σας. Ενεργείτε παρορμητικά καθώς πιστεύετε πως η ατομικότητά σας δοκιμάζεται. Θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις, αν κάποιος προσπαθήσει να σας σταματήσει. Έτσι, θα ήταν καλύτερα να παραμείνετε ήρεμοι και ψύχραιμα διεκδικητικοί, καλλιεργώντας περαιτέρω τα μοναδικά σας ταλέντα. Τα κλειδιά για την επιτυχία αυτής της διέλευσης είναι η ευελιξία και η ήρεμη εξέταση των συνεπειών, και σε καμία περίπτωση η αντιπαράθεση και η εγωκεντρική παρόρμηση.

Ουρανός τετράγωνο Σελήνη: Διακυμάνσεις στη ζωή του σπιτιού σας και στις στενές σας σχέσεις. Θα αναγκαστείτε να αναγνωρίσετε τις συναισθηματικές ανάγκες τις δικές σας και του αγαπημένου σας προσώπου. Προβλήματα που σιγόβραζαν κάτω από την επιφάνεια θα ξεσπάσουν τώρα, ώστε να μπορέσετε να τα διευθετήσετε. Νιώθετε ότι πιέζεστε και θέλετε ν΄αποτινάξετε τους περιορισμούς. Η ευκαιρία που προσφέρει αυτή η διέλευση θα κάνει την προσωπική σας ζωή περισσότερο ικανοποιητική και κατάλληλη για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα απαιτήσει υπομονή, ειλικρίνεια και συνετές αντιδράσεις.

Ουρανός τετράγωνο Ερμής:  Έντονες συζητήσεις, θυμωμένες σκέψεις και εκτόξευση κατηγοριών. Οι ιδέες σας αμφισβητούνται. Ίσως είστε αμετακίνητοι στις απόψεις σας για τη ζωή ή απλά οι απόψεις σας αυτές δοκιμάζονται αν στέκουν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η επικοινωνία και οι κάθε είδους συμφωνίες θα διαταραχθούν. Θα νιώσετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέες πληροφορίες. Μέχρι το τέλος της διέλευσης θα αισθάνεστε πλέον απελευθερωμένοι από παλιά πρότυπα σκέψης που δυσκόλευαν τις προοπτικές σας στη ζωή.

Ουρανός τετράγωνο Αφροδίτη: Η πιο στενή σας σχέση διαταράσσεται και τα προβλήματά της έρχονται στο φως. Παρότι αποφεύγατε να διεκδικήσετε την ελευθερία σας θυσιάζοντας την άνεση μιας προβλέψιμης σχέσης, τώρα θα αισθανθείτε ανήσυχοι και εγκλωβισμένοι από τους περιορισμούς της, κι ίσως επιθυμήσετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα, αφού νιώθετε τις απαιτήσεις του άλλου να σας πνίγουν και να μην σας αφήνουν περιθώριο έκφρασης. Έτσι, την περίοδο αυτή, καλό είναι να σκεφτείτε παράλληλα και τα οφέλη που αποκομίζετε από τη σχέση σας, φροντίζοντας παράλληλα να βρείτε τρόπους αντιμετώπισης όσων καταστάσεων νιώθετε ότι σας περιορίζουν. Το διάστημα αυτό είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε και οικονομικά προβλήματα.

Ουρανός τετράγωνο Άρης: Εποχή εντάσεων και διαφωνιών. Αισθάνεστε ότι οι επιθυμίες και οι στόχοι σας ματαιώνονται. Νιώθετε θυμωμένοι και απογοητευμένοι και επιτίθεστε στους άλλους, κι αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι «βράζει» μέσα σας μια τεράστια ποσότητα ενέργειας που δεν βρίσκει διέξοδο. Το κλειδί είναι να δείξετε κάποια αυτοσυγκράτηση και να μην είστε δογματικός σε ό,τι ζητάτε από τους άλλους. Κατά κάποιο τρόπο, η επιρροή αυτής της διέλευσης σας κάνει τον χειρότερο εχθρό του εαυτού σας, καθώς δοκιμάζετε τα όριά του προκειμένου να πετύχετε τους σκοπούς σας. Οι άλλοι θα ανταποκριθούν θετικά, αν καταφέρετε να χαλαρώσετε και να γίνετε διεκδικητικοί, όχι επιθετικοί.

Ουρανός τετράγωνο Δίας: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χρειάζεστε ενθουσιασμό και νιώθετε απογοητευμένοι από οτιδήποτε ή οποιονδήποτε περιορίζει την ελευθερία σας. Το πρόβλημα είναι πως αυτή τη στιγμή δεν έχετε καμία διάθεση να μετριάσετε τα «θέλω» σας. Αποζητάτε να ξεφύγετε από κάθε τομέα της ζωής σας που βρίσκεται σε τέλμα, και αλίμονο σε όποιον σταθεί στο δρόμο σας. Νέοι άνθρωποι, νέα συμβάντα, νέες ευκαιρίες και νέοι ορίζοντες σας προσκαλούν, αλλά η κρίση σας είναι λίγο θολή και δεν σας βοηθά να αποφασίσετε σωστά τι από αυτά σας κάνει και τι όχι. Καλύτερα να ακολουθήσετε τη ρήση «Παν μέτρον άριστον».

Ουρανός τετράγωνο Κρόνος: Αυτή είναι μια τεταμένη και ασταθής περίοδος, όπου ο ασφαλής σας κόσμος παύει να σας δίνει αίσθημα ασφάλειας. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να βάλετε τη ζωή σε μια πιο σταθερή βάση, θα υπάρξουν ρήξεις και διασπάσεις. Θα ήταν καλύτερα να παραμείνετε ευέλικτοι και θετικοί όσο γίνεται, διαφορετικά η σιγουριά σας θα δοκιμαστεί σοβαρά. Στα πλαίσια βέβαια αυτής της διέλευσης, κάτι τέτοιο είναι ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις, έτσι μην τρομάξετε αν νιώσετε πως κλονίζεστε και πως μένετε ξεκρέμαστοι. Η φάση αυτή θα περάσει και μελλοντικά θα εκτιμήσετε τη νέα τροπή που θα έχουν πάρει τα πράγματα.

Ουρανός τετράγωνο Ουρανός: Αυτή η διέλευση συμβαίνει γύρω στην ηλικία των 20 και επαναλαμβάνεται γύρω στα 65 σας. Ως εκ τούτου, συνδέεται με τις φάσεις της ενηλικίωσης και της συνταξιοδότησης. Φέρνει συνήθως μια επιθυμία για ελευθερία, μια ανάγκη να ξεφύγετε από ό,τι σας καταπιέζει. Αν ανήκετε στη νεότερη ηλικιακή ομάδα, αυτή η διέλευση θα λειτουργήσει κάπως επαναστατικά, αφού η ανάγκη σας για προσωπική έκφραση είναι πολύ έντονη και υπερκαλύπτει τη λογική σας. Έτσι, θα πρέπει να προσέξετε την ανάληψη ρίσκων, χωρίς σύνεση. Όσο περισσότερο η ατομική σας ελευθερία έχει καταπιεστεί από φιγούρες εξουσίας, γονείς, κτλ, τόσο μεγαλύτερη είναι και η επιθυμία να σπάσετε τα δεσμά σας. Ωστόσο, θα κάνατε καλά αν βρίσκατε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δικά σας ατομικά δικαιώματα και αυτά των άλλων. Αν ανήκετε στη μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα, η διέλευση αυτή μπορεί να εκδηλωθεί περισσότερο ως ανάγκη να απελευθερωθείτε από τις ευθύνες σας και να φωτίσετε εκ νέου τη ζωή σας. Αν βρισκόσασταν σε τέλμα, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να ξεσπάσετε. Ίσως αισθάνεστε ότι έχετε δώσει πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας στην οικογένεια, τη δουλειά και την κοινωνία, και πως τώρα είναι η σειρά σας. Έτσι, θα αναζητήσετε πολλά νέα και συναρπαστικά εγχειρήματα, όπως το να ξαναρχίσετε τη ζωή σας απ΄την αρχή σε διαφορετική πόλη ή χώρα, να μετακομίσετε ή να συνταξιοδοτηθείτε. Όσο ιδανική είναι η στιγμή για μια τέτοια κίνηση, άλλο τόσο σημαντικό είναι να μελετήσετε τις επιλογές σας προσεκτικά.

Ουρανός τετράγωνο Ποσειδώνας: Μπορεί να πέσετε θύμα εξαπάτησης, είτε εξαιτίας μιας δικής σας αυταπάτης είτε από τις ύπουλες ενέργειες κάποιου άλλου. Υπάρχει ένταση, καθώς δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτή η ένταση μπορεί να είναι και επωφελής, αν ασχολείστε με ένα δημιουργικό έργο, ωστόσο γενικά δεν είναι καλή στιγμή για να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες ή σε σοβαρές αποφάσεις ζωής. Είναι προτιμότερο να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να αποφύγετε τη μετωπική αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων.

Ουρανός τετράγωνο Πλούτωνα: Έντονη περίοδος, κατά την οποία οι συναισθηματικές σας προσκολλήσεις θα αμφισβητηθούν σε ένα βαθύ επίπεδο. Η εμπειρία αυτή μπορεί να αποδειχτεί τραυματική και να σας κάνει να νιώσετε αρκετά ευάλωτοι. Ίσως τώρα να φοβάστε πως θα χάσετε όλα αυτά που έχετε δημιουργήσει στη ζωή σας. Ως εκ τούτου, είναι καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάποια θεραπεία, ή να κάνετε οτιδήποτε σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τα βαθύτερα επίπεδα του εαυτού σας και της ζωής σας.

Ουρανός τετράγωνο Χείρων: Είναι καιρός να τινάξετε τη «σκόνη» που έχει συσσωρευτεί στη ζωή σας, και να ξεφύγετε από τις παλιές σας συνήθειες, που μπορεί να κρύβουν επιμελώς την αληθινή σας φύση. Το εύκολο βέβαια είναι να προτιμήσετε προβλέψιμα και βολικά μοτίβα συμπεριφοράς. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα αισθανθείτε την ανάγκη να εξερευνήσετε νέες περιοχές. Αυτό θα αποτελέσει πρόκληση για σας και τους γύρω σας που σας έχουν συνηθίσει αλλιώς, κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις, δοκιμάζοντας τόσο τα δικά σας όρια όσο και τα δικά τους. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε φαντάσματα του παρελθόντος, γεγονότα που σας έχουν στοιχειώσει και «σας κρατούν πίσω». Είναι ώρα να επουλωθεί το τραυματισμένο παρελθόν και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας μπροστά στην προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος. Αν αρνηθείτε αυτή την πρόκληση, τότε θα νιώσετε την οδύνη της προσωπικής, εσωτερικής σας αποτυχίας.

Ουρανός τετράγωνο Ωροσκόπος: Σχέσεις καρδιάς υφίστανται ξαφνικές και δραματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, καθώς είτε εσείς είτε το αγαπημένο σας πρόσωπο αισθάνεται την ανάγκη να ξεφύγει από τις παλιές συνήθειες. Ίσως να μην είχατε αντιληφθεί ότι στη σχέση σας είχε κατσικωθεί η ρουτίνα ή ίσως ένας τρίτος μπει στο «παιχνίδι», εκπλήσσοντας και τους δυο σας. Ό,τι κι αν συμβαίνει, η πρόκληση είναι να διαχειριστείτε το ζήτημα που προκύπτει, βγάζοντας τον εαυτό σας από το τέλμα και φροντίζοντας να ξαναδώσετε στη σχέση σας την παλιά της λάμψη.

Ουρανός τετράγωνο Μεσουράνημα: Αλλαγές στο επάγγελμά σας. Αν σας αρέσουν οι αλλαγές και είχατε κάνει κάποιες στο παρελθόν, τότε η επίδραση θα είναι μικρή. Ωστόσο, αν έχετε «βαλτώσει», μπορεί να διαπιστώσετε μια αρκετά ξαφνική δραματική τροπή των γεγονότων στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι καλύτερα να απολαύσετε τα αποτελέσματα αυτών των αλλαγών και να μην αντισταθείτε. Με αυτό τον τρόπο, θα μειώσετε σημαντικά τα επίπεδα άγχους σας. Ωστόσο, αν αποτύχετε να αποδεχθείτε τις αλλαγές και αρνηθείτε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, θα βρείτε την κατάσταση εκνευριστική και ενοχλητική, καθώς σας ξεκουνά και σας ξεβολεύει. Και τότε, η ένταση στη ζωή σας θα γίνει κανόνας.

Ουρανός τετράγωνο Β. Δεσμός: Απρόσμενες ανατροπές φέρνουν μια μοιραία αλλαγή κατεύθυνσης στη ζωή σας. Απορρίπτετε παλιές συνήθειες για χάρη νέων εμπειριών, που μπορεί να σχετίζονται με τη μεταφυσική, τις επιστήμες, το περιβάλλον ή την τεχνολογία. Μια καινούργια, ασυνήθιστη ομάδα ανθρώπων μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σας αφυπνίζοντας νέα ενδιαφέροντα, ή μπορεί να συναντήσετε ένα ασυνήθιστο άτομο που θα γίνει συνοδοιπόρος σας στη ζωή. Είστε σε φάση που θέλετε να καθαρίστε το σπίτι σας ή τη ζωή σας από ό,τι είναι περιττό. Όποιες κι αν είναι οι αλλαγές, είναι απρόβλεπτες, συναρπαστικές και σας δημιουργούν αναστάτωση.

Αντιθέσεις

Ουρανός αντίθεση Ήλιος: Ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα αμφισβητούν την αίσθηση που έχετε για τον εαυτό σας. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να λειτουργήσουν με έναν τρόπο ασυνήθιστο που διαταράσσει τον κανονικό τρόπο ζωής σας. Θα μπείτε στον πειρασμό να «μουλαρώσετε» και να αρνηθείτε πεισματικά να είστε ευέλικτοι. Ωστόσο, αυτό όχι μόνο δεν θα λύσει τα προβλήματα, αλλά θα τα επιδεινώσει. Η αναστάτωση, η διάσπαση και οι ρήξεις που φέρνει η διέλευση αυτή, σας προσφέρουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από παλιά πρότυπα και να γευτείτε μια ανανεωμένη αίσθηση της ελευθερίας στη ζωή σας. Το ζήτημα είναι να παραμείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί, ώστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες.

Ουρανός αντίθεση Σελήνη: Η ζωή παίρνει μια απρόβλεπτη ποιότητα, είτε από δικές σας ενέργειες είτε από τις συνθήκες που σας εξωθούν σε αλλαγές. Η ζωή σας στο σπίτι και οι σχέσεις με τους αγαπημένους σας, ιδίως με τις γυναίκες, γίνονται έρμαια των …αναταράξεων που προκαλεί αυτή η διέλευση. Οι αλλαγές μπορεί να είναι συναισθηματικά οδυνηρές ή συναρπαστικές, ανάλογα με την προσαρμοστικότητά σας στις νέες συνθήκες. Όσο παραμένετε ευέλικτοι και δεκτικοί, τόσο περισσότερο η αίσθηση που θα αποκομίσετε θα είναι αίσθηση ελευθερίας και ενθουσιασμού και όχι δυσφορίας και απελπισίας. Καλείστε να εγκαταλείψετε παλιές συνήθειες που μπορεί να ήταν βολικές, αλλά σας κρατούσαν πίσω στην επίτευξη των στόχων σας και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας. Τα αποτελέσματα στο τέλος αυτής της διέλευσης θα είναι απελευθερωτικά. Απλά η διαδρομή θα είναι λίγο «κακοτράχαλη».

Ουρανός αντίθεση Ερμής: Η επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους, θα αποκτήσει μια απρόβλεπτη χροιά. Θα θελήσετε να υπερασπιστείτε με σθένος τις απόψεις σας, ωστόσο, μην ξεχνάτε να σέβεστε και τις απόψεις των άλλων. Το μυαλό σας δουλεύει υπερωρίες τώρα και, μολονότι δεν το συνειδητοποιείτε, ίσως εκφράζετε τις θέσεις σας βίαια. Μην προβείτε σε παρορμητικές αποφάσεις, καθώς η ορθολογική σας σκέψη δεν είναι στα καλύτερά της. Επίσης, αυτή την περίοδο η ικανότητα συγκέντρωσής σας πλήττεται. Παραμείνετε ανοιχτοί σε νέες ιδέες που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​τα οφέλη της οποίας θα είναι πιο ξεκάθαρα μετά τη διέλευση.

Ουρανός αντίθεση Αφροδίτη: Οι σημαντικές σχέσεις σας υφίστανται μεγάλες αλλαγές, τις οποίες μπορεί να βρείτε απειλητικές. Παρά το γεγονός ότι οι αλλαγές αυτές πυροδοτούνται από εξωτερικές συνθήκες ή άλλα άτομα, θα νιώσετε ότι αντανακλούν μια βαθιά εσωτερική σας ανάγκη. Αρχικά, όμως, θα αισθανθείτε πως τα αγαπημένα σας πρόσωπα «τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σας». Μπορεί επίσης να είστε διχασμένοι ανάμεσα στην ανάγκη σας να αγαπηθείτε μέσα από μια στενή σας σχέση και την επιθυμία να είστε ο εαυτός σας. Το θέμα είναι να επιτρέψετε τόσο στο σύντροφό σας όσο και στον εαυτό σας άφθονη ελευθερία και παραμένοντας θετικοί να δεχτείτε την ανανέωση που θα έρθει σε όλες σας τις σχέσεις με το τέλος αυτής της διέλευσης.

Ουρανός αντίθεση Άρης: Ο συνδυασμός Ουρανού και Άρη είναι εκρηκτικός. Καταστάσεις και άνθρωποι είναι πιθανό να λειτουργήσουν ακραία και απρόβλεπτα, απειλώντας την αίσθηση της ασφάλειάς σας. Μπορεί να νιώσετε, ότι οι περιστάσεις στρέφονται εναντίον σας για να καταστρέψουν όσα έχετε πετύχει στη ζωή σας, ή ότι εμποδίζεστε να πετύχετε τους στόχους σας αυτή τη στιγμή, κι αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει εσωτερική οργή ​​και να μπείτε στον πειρασμό να ξεσπάσετε. Ωστόσο, αυτή δεν είναι καλή ιδέα. Θα είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε ατυχήματα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης γι΄αυτό καλύτερα να αποφεύγετε καθετί ριψοκίνδυνο. Επαναξιολογήστε τις φιλοδοξίες σας, απορρίπτοντας όσες είναι ασήμαντες, κι ακολουθήστε ήρεμα το δρόμο που σας δείχνει η καρδιά σας.

Ουρανός αντίθεση Δίας: Νιώθετε την ανάγκη να επεκτείνετε τα πεδία των εξερευνήσεών σας, όμως την ίδια στιγμή απουσιάζει η συνεργασία των γύρω σας. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το διάστημα έχετε την τάση να ενεργείτε όπως ο ταύρος λίγο πριν βγει στην αρένα, και μολονότι δεν το συνειδητοποιείτε, αυτό δημιουργεί «κραδασμούς» στο περιβάλλον σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με ξαφνικά γεγονότα ή ξαφνικές αποφάσεις άλλων ανθρώπων που μπορεί να σας κάνουν να χάσετε την «ισορροπία» σας.

Ουρανός αντίθεση Κρόνος: Η ζωή σας είναι γεμάτη εντάσεις και αστάθεια, καθώς τα γνωστά μοτίβα στη ζωή σας καταρρέουν. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να βάλετε τη ζωή σε μια πιο σταθερή βάση, θα υπάρξουν ρήξεις και διασπάσεις. Θα ήταν καλύτερα να παραμείνετε ευέλικτοι και θετικοί όσο γίνεται, διαφορετικά η σιγουριά σας θα δοκιμαστεί σοβαρά. Στα πλαίσια βέβαια αυτής της διέλευσης, κάτι τέτοιο είναι ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις, έτσι μην τρομάξετε αν νιώσετε πως κλονίζεστε και πως μένετε ξεκρέμαστοι. Η φάση αυτή θα περάσει και τελικά θα εκτιμήσετε τη νέα τροπή που θα έχουν πάρει τα πράγματα.

Ουρανός αντίθεση Ουρανός: Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Είναι το αστρολογικό ισοδύναμο της κρίσης της μέσης ηλικίας, και εμφανίζεται γύρω στην ηλικία των 40-42. Είναι η ώρα που αρχίζετε να αμφισβητείτε τη ζωή σας. Αν ανήκετε σ΄αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους υπεύθυνο για τη μοίρα τους, τότε είναι πιθανό να χειριστείτε αυτή τη διέλευση με αυτοκυριαρχία, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές για να ξαναδώσετε ζωντάνια στη ζωή σας, και να προβληματιστείτε σχετικά με όσα έχετε καταφέρει στο παρελθόν με ένα αίσθημα ικανοποίησης, πρίν κινηθείτε προς διαφορετικούς ή πιο νέους τόπους εξερεύνησης. Αν, όμως, έχετε ζήσει τη ζωή σας προσπαθώντας να ευχαριστήσετε τους άλλους αντί να ακολουθείτε το ένστικτό σας, τότε πιθανότατα θα βρείτε αυτή τη διέλευση αρκετά δυσάρεστη. Θα θελήσετε να ξεφύγετε από τους περιορισμούς και θα ενεργείτε με τρόπους πολύ έξω από το χαρακτήρα σας. Είναι πιθανό να τρομάξετε τους άλλους, και μπορεί να εκπλήξετε ακόμα και τον εαυτό σας. Πρόκειται για μια στιγμή αναπροσαρμογής, όπου ενσωματώνετε στη ζωή σας περισσότερες πνευματικές αξίες και προσανατολίζεστε προς τα συναισθήματά σας. Η μετάβαση αυτή ίσως αποδειχτεί αρκετά δύσκολη, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις θα δημιουργηθούν κρίσεις. Αν, όμως, αρνηθείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας, διακινδυνεύετε να οδηγηθείτε στο συμπέρασμα ότι η ζωή σας δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Από την άλλη πλευρά, στη διαδικασία αναζήτησης νέων δρόμων για τον εαυτό σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην τα ισοπεδώσετε όλα. Το μυστικό είναι να καταφέρετε να ενσωματώσετε τις θετικές αλλαγές στη ζωή σας, γιατί έτσι θα επωφεληθείτε από τις αλλαγές αλλά και θα αισθανθείτε απελευθερωμένοι.

Ουρανός αντίθεση Ποσειδώνας: Κάποιες καταστάσεις και άνθρωποι μπορεί να μην είναι ό,τι δείχνουν. Είναι μια περίοδος γεμάτη παρανοήσεις στην καλύτερη περίπτωση και εξαπατήσεις στη χειρότερη. Αποφύγετε τα φάρμακα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης και ασχοληθείτε με θετικές πνευματικές αναζητήσεις.

Ουρανός αντίθεση Πλούτωνας: Έντονη στιγμή, κατά την οποία αμφισβητείται η συναισθηματική σας προσκόλληση στους άλλους. Αυτή η εμπειρία μπορεί να αποδειχθεί τραυματική και να σας κάνει να νιώσετε αρκετά ευάλωτοι. Ως εκ τούτου, ευνοείται η έναρξη κάποιας θεραπείας ή η ενασχόλησή σας με οτιδήποτε θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε βαθύτερη γνώση του εαυτού σας και της ζωής σας.

Ουρανός αντίθεση Χείρων: Αυτή η αντίθεση υπάρχει σε όσους γεννήθηκαν μεταξύ 1952 και 1989. Στα νεανικά σας χρόνια θελήσατε να αποτινάξετε τους περιορισμούς που σας επέβαλαν οι γονείς σας ή όποιος αντιπροσώπευε για σας ένα είδος εξουσίας. Είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέα εδάφη, ακόμη κι αν αυτό σας προκαλέσει «μώλωπες». Αργότερα στη ζωή, πιθανό να εξερευνήσετε νέες περιοχές, δοκιμάζοντας τον αντίκτυπο της θέλησή σας στον κόσμο. Μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι δοκιμάζουν τα όριά σας ή ότι στέκονται στο δρόμο σας, κι αυτό θα αποτελέσει μια οδυνηρή εμπειρία, ειδικά επειδή είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε. Χρησιμοποιείστε τη διαίσθηση και τη σοφία σας, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη σωστή ισορροπία. Φροντίστε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας, αλλά όχι τόσο ώστε να ισοπεδώνετε τους άλλους.

Ουρανός αντίθεση Ωροσκόπος: Οι σχέσεις με τον σύντροφο υφίστανται διαταραχές και αλλαγές, ιδιαίτερα αν υπήρχαν προβλήματα που «θάφτηκαν κάτω από το χαλί». Αυτά τα προβλήματα τώρα δεν μπορούν πια να αγνοηθούν κι έρχονται στην επιφάνεια για να αντιμετωπιστούν. Μην παίρνετε τον σύντροφό σας για δεδομένο και μην του ζητάτε δέσμευση και αξιοπιστία, καθώς η στιγμή δεν ευνοεί κάτι τέτοιο. Αυτά που ευνοεί είναι ο ενθουσιασμός και η ελευθερία μέσα στη σχέση. Αν κατεβάσετε τον πήχη των προσδοκιών σας και χειριστείτε σωστά τις αλλαγές, τότε ενδέχεται να βιώσετε μια νέα μορφή ελευθερίας παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ουρανός αντίθεση Μεσουράνημα: Απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά νιώσετε μια ακατανίκητη ανάγκη για ελευθερία που φαίνεται να πηγάζει από το πουθενά, προκαλώντας σας να «πακετάρετε» το σπίτι και την οικογένεια και να πετάξετε σε νέους ουρανούς. Τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης δεν είναι πάντα δραστικά, αλλά ο στόχος είναι να κλονίσει τα θεμέλιά σας λίγο, ώστε να αναγκαστείτε να καθαρίσετε «τους ιστούς αράχνης» που συσσωρεύτηκαν από την καθημερινότητα, και να σας δώσει μια νέα αίσθηση ελευθερίας. Είναι καλύτερα να αναγνωρίσετε την ανάγκη για αλλαγή και να προσαρμοστείτε κατάλληλα στις περιστάσεις, φροντίζοντας παράλληλα να μην τα…ισοπεδώσετε όλα στο πέρασμά σας.

Χιαστί

Ουρανός χιαστί Ήλιος: Ο τρόπος που εκφράζεστε, αλλάζει. Αυτό σημαίνει ότι ίσως απομακρύνεστε από τομείς της ζωής σας που στο παρελθόν σας προσέφεραν μια αίσθηση ελευθερίας, ή ίσως να τελειώνει κάτι που σας ικανοποιούσε το αίσθημα της ατομικότητας, και κινείστε τώρα σε νέους τομείς που απαιτούν περισσότερη ομαδική ευθύνη. Ίσως φεύγετε από μια παρέα φίλων ή από μια υπόθεση που κάποτε αγαπούσατε.

Ουρανός χιαστί Σελήνη: Ρήξεις, χωρισμοί και αλλαγές στα αισθηματικά σας και στη ζωή στο σπίτι. Καλείστε να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις που θα επηρεάσουν τη συναισθηματική σας ασφάλεια, και μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε οδύνη ή χαρά. Αν πρόκειται για οδύνη, να θυμάστε ότι χάνοντας τη συναισθηματική σας «βολή», ανοίγεται ο δρόμος για νέα και συναρπαστικά γεγονότα που θα έρθουν αργότερα.

Ουρανός χιαστί Ερμής: Εποχή αλλαγών και προσαρμογών στον τρόπο σκέψης σας. Ίσως περάσατε μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη και συναρπαστική φάση πνευματικής διέγερσης που τώρα έρχεται στο τέλος της. Ίσως σπουδάζετε, διδάσκετε ή συμμετέχετε σε ένα συγγραφικό έργο που ολοκληρώνεται.

Ουρανός χιαστί Αφροδίτη: Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει. Μπορεί να αποχωρείτε από μια παρέα φίλων, από μια ομάδα στην οποία ανήκατε, ή απλά περνάτε τώρα μια έντονη και πυρετική κοινωνική φάση. Ίσως μια ιδιαίτερα συναρπαστική σας σχέση φτάνει στο τέλος της. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να χρειαστεί κάποιες ρυθμίσεις.

Ουρανός χιαστί Άρης: Αλλάζετε κατευθύνσεις, εγκαταλείποντας μια ενασχόλησή σας ή έναν στόχο που απαιτούσε την αφοσίωσή σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε ισχυρό κίνητρο, καθώς αλλάζετε πορεία, ωστόσο, όταν αυτή η διέλευση περάσει θα έχετε άφθονη ενέργεια να αφιερώσετε στο νέο αντικείμενο που τράβηξε το ενδιαφέρον σας.

Ουρανός χιαστί Δίας: Η ζωή σας μπορεί να πάρει μια ξαφνική και απροσδόκητη τροπή, προκαλώντας σας να προχωρήσετε μπροστά χωρίς να κοιτάξετε πίσω. Αν και οι νέες δυνατότητες που ανοίγονται σας ενθουσιάζουν, μπορεί να σας αναστατώσει η απότομη αλλαγή των συνθηκών. Δεν είναι όμως η στιγμή να διαλέξετε τον βολικότερο και τον άνετο δρόμο. Θα επωφεληθείτε πολύ, αν αποδεχθείτε αυτές τις αλλαγές.

Ουρανός χιαστί Κρόνος: Η ζωή σας αλλάζει ξαφνικά και απροσδόκητα, προκαλώντας σας να εγκαταλείψετε τα συνηθισμένα στηρίγματά σας και να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Αν και οι νέες ευκαιρίες σας ενθουσιάζουν, μπορεί η γρήγορη αλλαγή των συνθηκών να σας αναστατώσει. Δεν είναι όμως η στιγμή να διαλέξετε τον βολικότερο και τον άνετο δρόμο. Θα επωφεληθείτε πολύ, αν αποδεχθείτε αυτές τις αλλαγές.

Ουρανός χιαστί Ουρανός: Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, έρχεστε αντιμέτωποι με τομείς της ζωής σας που είχαν βαλτώσει, συνειδητοποιώντας ότι αυτό που κάποτε ήταν παρήγορο, τώρα πια δεν σας προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε. Έτσι, θα αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές που σας δίνουν περισσότερη αίσθηση ανεξαρτησίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να νιώσετε ότι αυτές οι αλλαγές σας επιβάλλονται. Ωστόσο, αν είστε ειλικρινής, θα αναγνωρίσετε ότι κάποια πράγματα στη ζωή σας μπαγιάτεψαν. Στην ηλικία των 34, όταν και πρωτοεμφανίζεται αυτή η διέλευση, είναι πιθανό ότι κόβεται ορισμένους δεσμούς με την παιδική σας ηλικία, απελευθερώνεστε και αποκτάτε πραγματική ανεξαρτησία.

Ουρανός χιαστί Ποσειδώνας: Ήρθε η ώρα να βγάλετε τα ροζ γυαλιά και να αντιμετωπίσετε τις πραγματικότητες της ζωής σας. Πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία, καθώς αισθάνεστε μπερδεμένοι και είστε ευάλωτοι σε παραπλανήσεις και εξαπατήσεις. Ίσως τώρα χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας πράγματα ή ανθρώπους που θεωρούσατε πολύτιμους. Θα επωφεληθείτε μακροπρόθεσμα από το αίσθημα ανεξαρτησίας και επιτυχίας που προέρχεται από την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων.

Ουρανός χιαστί Πλούτωνας: Οι καιροί αλλάζουν και είναι δύσκολο να προσαρμοστείτε. Συμβαίνουν κάποια ξαφνικά γεγονότα ή εσείς οι ίδιοι συνειδητοποιείτε ότι μια αλυσίδα γεγονότων σας οδήγησε σε βαθιές εσωτερικές αλλαγές. Ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάποιους τομείς της ζωής σας ή κάποια παλιά πρότυπα συμπεριφοράς. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, δεν υπάρχει επιστροφή. Η επιτυχία έρχεται αν αποδεχθείτε τις αλλαγές, κι αν ακολουθήσετε το ρεύμα αποδεχόμενοι πως οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι θετικές.

Ουρανός χιαστί Χείρων: Το να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν μπορεί να αποδειχθεί οδυνηρή εμπειρία, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Οι παλιές συνήθειες «πεθαίνουν» επώδυνα. Τώρα, όμως, σας δίνεται μια ώθηση να εξελιχθείτε, να βελτιώσετε τις συνήθειες της ζωής σας και να προχωρήσετε προς τα εμπρός. Μπορεί να αισθανθείτε κυριολεκτικά σαν ένα φίδι που αλλάζει δέρμα. Μέχρι το τέλος της περιόδου αυτής, όμως, θα νιώσετε σαν ένας καινούργιος άνθρωπος, με λαμπερό νέο «δέρμα», που θα αντανακλά τον πραγματικό εαυτό σας.

Ουρανός χιαστί Ωροσκόπος: Έχετε αλλάξει μέσα σας κι αυτό επηρεάζει τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να σημαίνουν ότι «αποχαιρετάτε» ασυνήθιστους φίλους ή ομάδες. Οι πιο στενές σας σχέσεις μπορεί επίσης να χρειαστούν διαφορετική προσέγγιση.

Ουρανός χιαστί Μεσουράνημα: Αλλαγές στο μέτωπο της δουλειάς. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μια εποχή ελευθερίας και ξεγνοιασιάς τελειώνει, προκειμένου να επιστρέψετε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα ή ότι αναπροσαρμόζετε την κατεύθυνση της ζωής σας.

Ουρανός χιαστί Β. Δεσμός: Ήρθε η ώρα να κάνετε αλλαγές και προσαρμογές στη ζωή σας, ώστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί ν΄αφήσετε πίσω σας ανθρώπους ή πράγματα που είχαν σημασία για σας στο παρελθόν, αλλά αντικαθίστανται τώρα από νέα και σημαντικά ενδιαφέροντα και ομάδες ανθρώπων που θα καταλήξουν να αποκτήσουν εξίσου μεγάλη σημασία για σας.

Ουρανός χιαστί Ν. Δεσμός: Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσετε παλιές συνήθειες, παλιούς φίλους, συναδέλφους ή κάτι που αποτελούσε κομμάτι του παρελθόντος σας. Ανοίγετε το δρόμο για μια νέα πορεία στη ζωή, αλλά πρώτα θα πρέπει να κάνετε τον απαιτούμενο χώρο. Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τα ντουλάπια σας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Να θυμάστε πάντα, πως όταν μία πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει.

Τρίγωνα

Ουρανός τρίγωνο Ήλιος: Παρουσιάζονται πολλές νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες που θα ζωντανέψουν και θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα νιώσετε μια αίσθηση ελευθερίας και ενθουσιασμού. Αλλαγές που φάνταζαν επαχθείς στο παρελθόν, τώρα θα μοιάζουν με απολαυστικές προκλήσεις. Ίσως ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα που θα σας ανοίξουν ένα πιο πνευματικό μονοπάτι.

Ουρανός τρίγωνο Σελήνη: Περίοδος συναισθηματικής χαράς και αγαλλίασης. Θα νιώσετε ένα με τον κόσμο, έτοιμοι να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με τους αγαπημένους σας. Αποπνέετε χαρά και εσωτερική γαλήνη και μπορεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στην οικιακή σας ζωή που αντανακλούν αυτό το αίσθημα ευφορίας. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης θα δείχνετε πρόθυμοι να κάνετε νέες ανακαλύψεις ίσως στο χώρο της μεταφυσικής. Είστε ευέλικτοι και έτοιμοι να αγκαλιάσετε οποιεσδήποτε αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή σας αυτή τη στιγμή.

Ουρανός τρίγωνο Ερμής: Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα έχετε πολλές πρωτότυπες ιδέες, τις οποίες θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε με ευκολία. Θα είστε διορατικοί και πολύ πιο μπροστά από τους άλλους στις ιδέες και τις απόψεις σας. Θα πετύχετε κάποιες καλές συμφωνίες.

Ουρανός τρίγωνο Αφροδίτη: Σημαντική στιγμή για όλες σας τις σχέσεις -αλλά κυρίως για την πιο στενή σας- καθώς μέσα σ΄αυτές απολαμβάνετε τη διαίσθηση, την ανεξαρτησία, τον ενθουσιασμό, αλλά και την πνευματική τόνωση που προσφέρει η ισορροπία του δούναι και λαβείν. Παρέχετε στο σύντροφό σας την ελευθερία που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε τη συντροφιά του. Αν είστε μόνοι, τότε μια νέα και συναρπαστική σχέση μπορεί να αρχίσει. Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ δημιουργική περίοδο. Στον τομέα των χρημάτων όλα θα κυλούν αρμονικά.

Ουρανός τρίγωνο Άρης: Καλή στιγμή για να πετύχετε τους στόχους σας, συνειδητοποιώντας τις φιλοδοξίες σας. Διατηρείτε μια καλή ισορροπία μεταξύ της ευελιξίας και των διεκδικήσεών σας, και το υψηλό επίπεδο ενέργειας σας καθιστά εύκολο να πετύχετε σε πολλούς τομείς. Είστε ενθουσιώδεις και έχετε μεγάλη ορμή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ουρανός τρίγωνο Δίας: Είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες που θα σας φέρουν τύχη, γιατί αυτή η διέλευση φέρνει συνήθως απροσδόκητα καλά νέα. Θα ανταποκριθείτε θετικά σε οποιαδήποτε ξαφνική αλλαγή, απολαμβάνοντας την πρόκληση του άγνωστου. Νιώθετε τώρα την επιθυμία να εξερευνήσετε νέους τομείς, να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό ή να σπουδάσετε κάτι καινούργιο. Σας γοητεύει η μεταφυσική και οι θρησκευτικές μελέτες ή ομάδες. Πρόκειται για μια τυχερή διέλευση, κατά την οποία θα είστε σε θέση να εξισορροπήσετε την ορθή σας κρίση με στόχο να ανοίξετε νέους δρόμους.

Ουρανός τρίγωνο Κρόνος: Η ζωή σας αποκτά μια εντελώς νέα εικόνα, ​​καθώς η ενέργειά σας επικεντρώνεται στην αλλαγή των παλαιών δομών. Είστε πρόθυμοι να επεκταθείτε σε νέους τομείς, χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο όλα όσα έχετε καταφέρει στο παρελθόν. Είστε πρωτότυποι, ισορροπημένοι και έχετε αυτοπεποίθηση. Οι άλλοι σας σέβονται, και ως εκ τούτου σας δίνεται η δυνατότητα να πετύχετε πολλά.

Ουρανός τρίγωνο Ουρανός: Αυτή η διέλευση συμβαίνει όταν είστε περίπου 27 ετών, και ξανά στην ηλικία των 56-57. Στις δύο αυτές διελεύσεις θα δείξετε μια θετική στάση στις αλλαγές, επιδιώκοντας ενεργά να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες τις δικές σας και όχι κάποιου άλλου. Οι νέες ιδέες και η πρόοδος, είτε δικές σας είτε των άλλων είναι ευπρόσδεκτες. Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε και να βιώσετε καινούργιες και συναρπαστικές εμπειρίες, αν το επιλέξετε, στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, ή της μεταφυσικής, ή μπορεί να απολαύσετε την εφαρμογή αλλαγών σε κάθε τομέα της ζωής σας. Η πρωτοτυπία και η διαισθητική σας λάμψη θα σας προσφέρει οφέλη. Στην πρώτη διέλευση (στα 27 σας) οι αλλαγές που θα κάνετε αντανακλούν την αληθινή σας φύση. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απομακρύνεστε από τις επιρροές της παιδικής σας ηλικίας, οι οποίες κάποτε σας πρόσφεραν την ασφάλεια και την ενθάρρυνση που είχατε ανάγκη. Ως νεαρός ενήλικας, αναζητάτε τώρα περισσότερη ανεξαρτησία και σιγουριά, με την επίγνωση ότι αντιλαμβάνεστε εσείς οι ίδιοι καλύτερα το χαρακτήρα και τις ανάγκες σας. Η δεύτερη διέλευση (στα 56-57)  αντανακλά την πορεία της ζωής σας, τα επιτεύγματα και τις αποτυχίες σας. Είναι η στιγμή που αναγνωρίζετε τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, για να μπορέσετε να ζήσετε τη ζωή σας σύμφωνα με τις δικές σας βαθύτερες επιθυμίες. Κοιτώντας πίσω, συνειδητοποιείτε ότι σε κάποιους τομείς θυσιάσατε την ελευθερία σας προκειμένου να πετύχετε τους στόχους ζωής. Ως αποτέλεσμα, επιθυμείτε την αλλαγή και την ελευθερία να διεκδικήσετε την ατομικότητά σας. Ο στόχος και στις δύο αυτές διελεύσεις και στάδια της ζωής σας είναι η ικανοποίηση του εαυτού σας.

Ουρανός τρίγωνο Ποσειδώνας: Μια θαυμάσια, δημιουργική στιγμή. Σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για δημιουργικές ή πνευματικές δραστηριότητες και χαίρεστε γιατί νιώθετε πως απλώνετε τα φτερά σας. Αισθάνεστε σε αρμονία με τον εαυτό σας και τον κόσμο. Μπορεί να περνάτε περισσότερο χρόνο στη φύση, όπου απορροφάτε την ομορφιά της και «γεμίζετε τις μπαταρίες σας».

Ουρανός τρίγωνο Πλούτωνας: Έχετε μια βαθιά και διεισδυτική εικόνα της ζωής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Συνεπώς, πρόκειται για ευεργετική όψη, ειδικά αν παρέχετε συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να κατανοείτε το κάθε πρόβλημα και να προσφέρετε πρωτότυπες και δημιουργικές λύσεις. Μπορεί, επίσης, να έχετε την ευκαιρία να πάρετε ρίσκα που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη του σκοπού της ζωής σας.

Ουρανός τρίγωνο Χείρων: Τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσετε νέες περιοχές, καθώς νιώθετε σίγουροι για τα δώρα σας, που μπορείτε να μοιραστείτε με τον κόσμο. Θα νιώσετε ζωντανοί και ευαίσθητοι, τόσο απέναντι στις δικές σας ανάγκες όσο και σε αυτές των άλλων, και το αποτέλεσμα θα είναι να σας ανοίγονται πόρτες. Είναι πιθανό να σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα αληθινά σας ταλέντα, εκπλήσσοντας τον εαυτό σας και τους γύρω σας, καθώς μερικές φορές τα ταλέντα μας αποτελούν τόσο αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, που δεν τα προσέχουμε καν, όπως είναι, για παράδειγμα, η μύτη μας που τη βλέπουν οι άλλοι, αλλά όχι κατ’ ανάγκη και μεις.

Ουρανός τρίγωνο Ωροσκόπος: Τώρα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αλλαγές και νέους τρόπους οικοδόμησης των σχέσεων με τους αγαπημένους σας. Οι σχέσεις που είχαν κάπως «γειωθεί», γίνονται κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης πιο συναρπαστικές με μια ανανεωμένη αίσθηση ενδιαφέροντος και απόλαυσης. Οι άλλοι θα εκτιμήσουν τους νέους τρόπους που θα επιλέξετε για να ξαναδώσετε λάμψη στις «θαμπωμένες» σας σχέσεις.

Ουρανός τρίγωνο Μεσουράνημα: Σας παρουσιάζονται συναρπαστικές ευκαιρίες για αλλαγή στο επάγγελμά σας. Σχέδια που είχαν ξεκινήσει στο παρελθόν, μπορεί ξαφνικά να σταματήσουν ή μια νέα και ευεργετική προσφορά εργασίας μπορεί να έρθει από το πουθενά. Ίσως επίσης να σημαίνει, ότι έχετε τώρα την ευκαιρία να σπουδάσετε ή να ενσωματώσετε κάποιες νέες τεχνικές που θα ωφελήσουν την τρέχουσα επαγγελματική σας κατάσταση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η διέλευση αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε την ελευθερία που έρχεται μέσα από τις αλλαγές.

Ουρανός τρίγωνο Β. Δεσμός: Νέες εμπειρίες αφθονούν προτρέποντάς σας σε αλλαγή κατεύθυνσης που θα συμβαδίζει περισσότερο με τον αληθινό σκοπό σας στη ζωή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει νέες παρέες, μια συναρπαστική καινούργια σχέση, αλλαγή καριέρας ή νέα ενδιαφέροντα, μεταξύ των οποίων η μεταφυσική, η επιστήμη, το περιβάλλον ή η τεχνολογία. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε πιο ζωντανοί και ανοιχτοί, πιο ενθουσιώδεις απέναντι στη ζωή. Είναι επίσης πιθανό να αναλάβετε δραστηριότητες που, αν και δεν συνδέονται με τους απώτερους σκοπούς σας, θα σας ωφελήσουν αργότερα. Άλλωστε η άποψη για τον αληθινό σκοπό μας στη ζωή σήμερα, μπορεί σε μεταγενέστερο στάδιο να είναι διαφορετική. Έτσι, διατηρείστε ένα ανοικτό μυαλό και αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο δρόμο σας.

Εξάγωνα

Ουρανός εξάγωνο Ήλιος: Αυτή η διέλευση δεν θα έχει σημαντική επίδραση στη ζωή σας. Ωστόσο, θα σας δώσει ευκαιρίες για αλλαγή και ανάπτυξη. Μπορεί να αισθανθείτε μια ώθηση να εκφραστείτε με νέους τρόπους ή να ενδιαφερθείτε για νέες δραστηριότητες.

Ουρανός εξάγωνο Σελήνη: Τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης δεν είναι ισχυρά, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας συναισθηματικές αλλά και στο χώρο του σπιτιού σας, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο άνετα.

Ουρανός εξάγωνο Ερμής: Το μυαλό και η γλώσσα σας βρίσκονται σε μεγαλύτερη εγρήγορση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να σας παρουσιαστούν ευκαιρίες να εκφράσετε τις ιδέες σας.

Ουρανός εξάγωνο Αφροδίτη: Το αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης δεν είναι ισχυρό. Ωστόσο, είναι πιθανό να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να εκφράσετε την προσωπικότητά σας. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή.

Ουρανός εξάγωνο Άρης: Τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης είναι ήπια, αλλά θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνετε αλλαγές, προκειμένου να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

Ουρανός εξάγωνο Δίας: Είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες που θα σας φέρουν τύχη, γιατί αυτή η διέλευση φέρνει συνήθως απροσδόκητα καλά νέα. Θα ανταποκριθείτε θετικά σε οποιαδήποτε ξαφνική αλλαγή, απολαμβάνοντας την πρόκληση του άγνωστου. Νιώθετε τώρα την επιθυμία να εξερευνήσετε νέους τομείς, να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό ή να σπουδάσετε κάτι καινούργιο. Σας γοητεύει η μεταφυσική και οι θρησκευτικές μελέτες ή ομάδες. Πρόκειται για μια τυχερή διέλευση, κατά την οποία θα είστε σε θέση να εξισορροπήσετε την ορθή σας κρίση με στόχο να ανοίξετε νέους δρόμους.

Ουρανός εξάγωνο Ουρανός: Η διέλευση αυτή συμβαίνει δύο φορές στη ζωή σας, όταν είστε περίπου 14 ετών, και ξανά γύρω στα 70-71. Και στις δύο περιπτώσεις, σχετίζονται με την αίσθηση της ελευθερίας και της ατομικότητάς σας. Στην ηλικία των 14 θα αρχίσετε να αναπτύσσετε μια αίσθηση της προσωπικής σας ανεξαρτησίας, δοκιμάζοντας τα φτερά σας, πριν πετάξετε από τη φωλιά. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζετε να βιώνετε περισσότερο τη ζωή όπως είναι έξω από το άμεσο περιβάλλον σας. Θέλετε να διερευνήσετε τι υπάρχει τώρα εκτός της οικογένειάς σας. Αρχίζετε να διεκδικείετε τα «θέλω» σας, δοκιμάζοντας τα όρια που καθορίζονται από τους γονείς σας. Επεκτείνεστε σε έναν κοινωνικό κόσμο όπου οι φίλοι, οι ομάδες και οι παρέες προέχουν. Καθώς δοκιμάζετε τη νέα αυτή αίσθηση ανεξαρτησίας, οι γονείς σας παύουν να είναι η κεντρική δύναμη στη ζωή σας. Ωστόσο, αυτή η διέλευση σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε χωρίς εντούτοις να απομακρύνεστε πολύ από τη φωλιά. Είναι σημαντικό να βρείτε ασφαλείς δρόμους γι΄αυτή σας την εξερεύνηση και να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την εκτίμησή σας στους άλλους. Η δεύτερη διέλευση, που συμβαίνει αργότερα στη ζωή σας, είναι πιο στοχαστική. Έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να αναλογιστείτε το παρελθόν σας ή να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ευχαρίστηση. Θα επιδιώξετε να περάσετε το χρόνο σας με τρόπους που αντανακλούν τις πραγματικές επιθυμίες της καρδιάς σας. Μέσα από τις σκέψεις σας για το παρελθόν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε τη γνώση και τη σοφία ως προς την αληθινή σας φύση. Ως εκ τούτου θα επιδιώξετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες να αντανακλούν τον μοναδικό εαυτό σας. Ίσως επίσης συλλογιστείτε πάνω στο νόημα της ζωής και θελήσετε να εξερευνήσετε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι.

Ουρανός εξάγωνο Ωροσκόπος: Τώρα έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε μια μικρή λάμψη στις σχέσεις σας με τους άλλους, και να απολαύσετε νέους τρόπους επικοινωνίας με εκείνους που είναι σημαντικοί στη ζωή σας.

Ουρανός εξάγωνο Μεσουράνημα: Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης για αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να σας δώσουν τη δυνατότητα για μια νέα καριέρα ή για βελτίωση της κοινωνικής σας θέσης.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here