Διελεύσεις Ποσειδώνα-Όψεις με πλανήτες γενέθλιου χάρτη

0
110

Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει το όνειρο και τη φαντασία, την τάση του ανθρώπου να αποσυρθεί στο παραμύθι του και να ξεφύγει από τα προβλήματα και τις πιέσεις της καθημερινότητας. Με τις διελεύσεις του δημιουργεί μια ομιχλώδη κατάσταση και προκαλεί τάσεις φυγής.

Όψεις Ποσειδώνα με Ήλιο

Ποσειδώνας σύνοδος Ήλιος: Η διέλευση αυτή προκαλεί στο άτομο τη διάθεση να ασχοληθεί με πράγματα που είναι αντιπροσωπευτικά της ιδεολογίας του. Αν αποφασίσει να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, η κατάσταση θα εξελιχθεί ομαλά. Στην αντίθετη περίπτωση θα δημιουργούνται προβλήματα και θα διαψεύδεται.

Ποσειδώνας εξάγωνο/τρίγωνο Ήλιος: Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή, γιατί δίνει την ευκαιρία στο άτομο να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του ή να ασχοληθεί με πράγματα που είναι πολύ δημιουργικά και του εξασφαλίζουν ικανοποίηση και χαρά, γιατί ανταποκρίνονται στον ιδεαλισμό του.

Ποσειδώνας τετράγωνο/αντίθεση Ήλιος: Η εξαπάτηση και η έλλειψη ρεαλισμού στην κρίση του ατόμου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Το άτομο δυσκολεύεται να πετύχει και συναντά συνεχώς εμπόδια. Δείχνει εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν και του «σκάβουν το λάκκο».

Όψεις Ποσειδώνα με Σελήνη

Ποσειδώνας σύνοδος Σελήνη: Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Ποσειδώνας εξάγωνο/τρίγωνο Σελήνη: Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Ποσειδώνας τετράγωνο/αντίθεση Σελήνη: Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Όψεις Ποσειδώνα με Ερμή

Ποσειδώνας σύνοδος Ερμής: Η διέλευση αυτή δίνει έμπνευση στο άτομο και το κάνει να έχει μία πολύ αξιόπιστη διαίσθηση. Είναι ιδανική διέλευση για σκηνοθέτες ή συγγραφείς, γιατί τους χαρίζει την ικανότητα να μετατρέπουν τη φαντασία τους σε ειρμό. Όμως, επειδή ο Ποσειδώνας δημιουργεί πάντα τάσεις φυγής, το άτομο μπορεί να τεμπελιάσει και να μην αξιοποιήσει την έμπνευσή του.

Ποσειδώνας εξάγωνο/τρίγωνο Ερμής: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.

Ποσειδώνας τετράγωνο/αντίθεση Ερμής: Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη, έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του με ψέματα, που όμως στρέφονται εναντίον του.

Όψεις Ποσειδώνα με Αφροδίτη

Ποσειδώνας σύνοδος Αφροδίτη: Τα αισθήματα αγάπης βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Η αισθηματική ζωή καλύπτει απόλυτα το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση και το κάνει πολύ ήσυχο και ευτυχισμένο. Είναι πιθανή η δημιουργία κάποιας καινούργιας σχέσης που να στηρίζεται στον ρομαντισμό.

Ποσειδώνας εξάγωνο/τρίγωνο Αφροδίτη: Η συναισθηματική και κοινωνική ζωή καλύπτουν απόλυτα το άτομο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με εξωραϊστικά και πολιτιστικά θέματα. Οι φιλίες που δημιουργούνται είναι ενδιαφέρουσες και βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση της ιδεολογίας.

Ποσειδώνας τετράγωνο/αντίθεση Αφροδίτη: Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει από την αισθηματική και κοινωνική του ζωή και πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων.

Όψεις Ποσειδώνα με Άρη

Ποσειδώνας σύνοδος Άρης: Η δράση του ατόμου εντοπίζεται είτε στη διάθεσή του να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους του είτε στην προσπάθειά του να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του. Η σεξουαλικότητα του ατόμου αυτή την περίοδο είναι πολύ έντονη, γιατί θέλει να δώσει σάρκα και οστά στις φαντασιώσεις του.

Ποσειδώνας εξάγωνο/τρίγωνο Άρης: Ευτυχία και ευχαρίστηση προκαλεί αυτή η διέλευση στο άτομο, καθώς βλέπει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του.

Ποσειδώνας τετράγωνο/αντίθεση Άρης: Πολύ άσχημη διέλευση, γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ενώ οι άλλοι έχουν την τάση να δημιουργούν ίντριγκες σε βάρος του ατόμου που δέχεται τη διέλευση, αυτό ρέπει προς την παρανομία και την πονηριά. Φυσικό αποτέλεσμα είναι να  δημιουργηθούν προβλήματα.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here