Διελεύσεις Πλούτωνα – Όψεις με πλανήτες γενέθλιου χάρτη

0
97

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης. Με τις διελεύσεις του ανοίγει και κλείνει κύκλους στους διάφορους τομείς της ζωής, ενώ είναι βασικός παράγοντας για να «ζυγίσουμε» τις δυνάμεις μας και να καταλάβουμε τις απεριόριστες δυνατότητές μας.

Όψεις Πλούτωνα με Ήλιο

Πλούτωνας σύνοδος Ήλιος: Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Πλούτωνας εξάγωνο/τρίγωνο Ήλιος: Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πλούτωνας τετράγωνο/αντίθεση Ήλιος: Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Όψεις Πλούτωνα με Σελήνη

Πλούτωνας σύνοδος Σελήνη: Η διέλευση αυτή σηματοδοτεί αλλαγές στην οικογενειακή ζωή. Η διάθεση του ατόμου είναι «βαριά» και έχει την τάση να κλείνεται στον εαυτό του, ενώ δεν του λείπουν οι ανασφάλειες και οι φοβίες.

Πλούτωνας εξάγωνο/τρίγωνο Σελήνη: Με αυτή τη διέλευση το άτομο έχει την ευκαιρία να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και να βελτιώσει σημαντικά τη ζωή του.

Πλούτωνας τετράγωνο/αντίθεση Σελήνη: Αυτή η διέλευση προκαλεί κρίση, καθώς τα γεγονότα είναι άσχημα για το άτομο και η ψυχολογική του κατάσταση ακόμα πιο άσχημη. Η υγεία απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, γιατί συνήθως κλονίζεται και –τις περισσότερες φορές- το πρόβλημα είναι ψυχοσωματικό.

Όψεις Πλούτωνα με Ερμή

Πλούτωνας σύνοδος Ερμής: Κάποιος κύκλος κλείνει, με αυτή τη διέλευση, καθώς το άτομο αλλάζει σχέδια και εγκαταλείπει αυτά που ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την περίοδο, θα πρέπει να προσέχει πολύ τις αποφάσεις του και να εξετάζει ένα θέμα από όλες τις πλευρές.

Πλούτωνας εξάγωνο/τρίγωνο Ερμής: Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.

Πλούτωνας τετράγωνο/αντίθεση Ερμής: Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, ενώ οι άλλοι, όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια, αλλά, αντίθετα, του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο.

Όψεις Πλούτωνα με Αφροδίτη

Πλούτωνας σύνοδος Αφροδίτη: Αλλαγές στην αισθηματική ζωή, καθώς με την επίδραση αυτής της διέλευσης  το άτομο θέλει να εκφράσει βαθιά συναισθήματα και να νιώσει απόλυτη ασφάλεια από το ταίρι του. Οι σχέσεις, με αυτή τη διέλευση, είτε γίνονται πιο βαθιές και πιο αξιόλογες, είτε καταστρέφονται. Εξαρτάται και από άλλους παράγοντες των γενέθλιων χαρτών και της συναστρίας.

Πλούτωνας εξάγωνο/τρίγωνο Αφροδίτη: Το άτομο με αυτή την πλανητική επίδραση έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί κοινωνικά και να έρθει σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία του ανοίγουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που σχηματίζονται αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Στην αισθηματική ζωή μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο δεσμό.

Πλούτωνας τετράγωνο/αντίθεση Αφροδίτη: Το άτομο με αυτή την επίδραση νιώθει απομονωμένο και η σχέση του δεν το ικανοποιεί και το στενοχωρεί. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται και δεν υπάρχουν διέξοδοι, ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις του ατόμου βγαίνουν στην επιφάνεια και το ταλαιπωρούν. Αν θέλετε να συντηρήσετε μια σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και αν δέχεστε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα πράγματα. Επίσης, με μια τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε σημαντικές απώλειες.

Όψεις Πλούτωνα με Άρη

Πλούτωνας σύνοδος Άρης: Η διέλευση αυτή ξυπνά την αταβιστική μνήμη του ανθρώπου. Επιπλέον, το ένστικτο το οδηγεί στο να κάνει πράγματα, τα οποία το αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν την επιθυμία του. Η λίμπιντο ξυπνά και η διέλευση αυτή είναι θείο δώρο ή καταστροφή, ανάλογα με το χαρακτήρα του ανθρώπου και την ισχύ του Κρόνου στο χάρτη του. Μπορεί να φέρει τη δημιουργική αλλαγή και την επιτυχία, αλλά μπορεί να ξυπνήσει τη βία του ατόμου και να φέρει την καταστροφή.

Πλούτωνας εξάγωνο/τρίγωνο Άρης: Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.

Πλούτωνας τετράγωνο/αντίθεση Άρης: Η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι το άγχος, οι πιέσεις, ο ανταγωνισμός και η επιθετικότητα που νιώθει το άτομο, το οδηγούν σε ακρότητες που μπορεί να προκαλέσουν την καταστροφή. Είναι πολύ δύσκολο για το άτομο να αποφύγει μια τέτοια κατάσταση. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο, πρέπει να μπορεί να αυτοκυριαρχηθεί και να μην αντιδρά στις προκλήσεις που θα δεχτεί.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here