Διελεύσεις Ερμή. Όψεις με πλανήτες γενέθλιου χάρτη

0
7

Ο Ερμής είναι ένας δείκτης που επηρεάζει την επικοινωνία στην καθημερινότητα και τις αποφάσεις του ατόμου. Οι διελεύσεις του θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο ένα άτομο μπορεί να έρθει σε επαφή με τα άλλα και την τάση του ατόμου να υποστηρίξει ή όχι τις αποφάσεις του αλλά και τις απόψεις του. Οι ερμηνείες του εξαγώνου και του τριγώνου είναι ακριβώς ίδιες με μόνη διαφορά ότι στην περίπτωση του τριγώνου η επίδραση είναι πιο έντονη. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του τετραγώνου και της αντίθεσης, μόνο που στο τετράγωνο το άτομο έχει περισσότερα νεύρα και είναι επιθετικό. Οι ερμηνείες όμως είναι ίδιες και σας τις παραθέτω μαζί. Αρκεί στο τετράγωνο να προσθέσετε και τα κλονισμένα νεύρα.

Όψεις Ερμή με Ήλιο

Ερμής σύνοδος Ήλιος: Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο Ήλιος: Οι εποικοδομητικές συζητήσεις και ο διάλογος είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των τόσο καλών διελεύσεων. Τα προβλήματα που προϋπάρχουν και οφείλονται σε παρεξηγήσεις, λύνονται.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση Ήλιος: Το άτομο έχει την τάση να μιλά χωρίς να σκέφτεται, με αποτέλεσμα να λέει άλλα αντί άλλων. Καταπιέζει τους συνομιλητές του, γιατί δεν τους αφήνει να μιλήσουν. Οι διελεύσεις αυτές είναι πολύ κακές για επαγγελματικά ραντεβού.

Όψεις Ερμή με Σελήνη

Ερμής σύνοδος Σελήνη: Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο Σελήνη: Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση Σελήνη: Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Όψεις Ερμή με Ερμή

Ερμής σύνοδος Ερμής: Η πληροφόρηση του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη θα είναι σίγουρα πολύ καλή. Αν έχετε μια τέτοια διέλευση, τα μάτια σας δεκατέσσερα: οι πιθανότητες να ακούσετε κάτι που σας ενδιαφέρει είναι πάρα πολλές και –το κυριότερο- μπορείτε να ανακαλύψετε κάποια ευκαιρία στα λόγια των συνομιλητών σας.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο Ερμής: Οι συζητήσεις είναι πολύ χρήσιμες για το άτομο και ευνοούνται ιδιαίτερα οι δημόσιες σχέσεις. Άριστη διέλευση για να ξεκινήσετε μία εκδρομή και να περάσετε καλά. Επίσης, αυτή η διέλευση είναι πολύ καλή για να δώσετε κάποια επαγγελματική συνέντευξη, γιατί αυτά που θα πείτε θα φανούν ενδιαφέροντα, ενώ οι απαντήσεις που θα δεχτείτε θα είναι αξιόπιστες.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση Ερμής: Τα νεύρα του ατόμου είναι πολύ τεντωμένα, γι΄αυτό δεν έχει τη δυνατότητα να είναι αντικειμενικό με τους άλλους και να ακούσει αυτά που έχουν να του πουν. Η διέλευση δεν είναι καλή για να ξεκινήσετε κάποια εκδρομή, ειδικά αν πρόκειται να ταξιδέψετε με δικό σας μέσο.

Όψεις Ερμή με Αφροδίτη

Ερμής σύνοδος Αφροδίτη: Ευχάριστες συναντήσεις, ανταλλαγές επισκέψεων και χαρμόσυνα λόγια. Καλή διέλευση για να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο Αφροδίτη: Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση κάνει ευχάριστες συναντήσεις και μπλέκεται σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που γίνονται καλοπροαίρετα και ευγενικά.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση Αφροδίτη: Η αρμονία λείπει από το περιβάλλον και οι επαφές προκαλούν νεύρα. Το άτομο εκνευρίζεται εξαιτίας των άλλων και βρίσκει αδιάφορα αυτά που έχουν να του πουν.

Όψεις Ερμή με Άρη

Ερμής σύνοδος Άρης: Η διέλευση αυτή είναι λίγο βίαιη, γιατί προκαλεί ατυχήματα και πολλά νεύρα. Το άτομο από την πολλή ένταση δεν προσέχει και κινδυνεύει να τραυματιστεί. Με την επίδραση αυτής της όψης είναι πιθανό να έχετε πυρετό.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο Άρης: Πολύ δημιουργική διέλευση. Δείχνει ότι το άτομο αντιδρά άμεσα και σωστά σε οτιδήποτε του τύχει και μπορεί να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί αυτή τη μέρα. Τα ξεκινήματα ευνοούνται καθώς επίσης και οι αγορές μηχανημάτων, μέσων μεταφοράς και ηλεκτρικών ειδών.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση Άρης: Άσχημη διέλευση για ξεκινήματα και απαράδεκτη για αγορές μηχανημάτων, μέσων μεταφοράς και ηλεκτρικών ειδών. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο δέχεται ανατροπές από το περιβάλλον του, με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι υποθέσεις του, που σχετίζονται και με άλλα πρόσωπα. Αν έχετε μία τέτοια όψη, πρέπει να προσπαθείτε να είστε αντικειμενικοί, να μπαίνετε στη θέση των άλλων και να μην αφήνετε τα νεύρα σας να παίρνουν τη θέση της λογικής. Μην ξεχνάτε ότι πολλές φορές δεν φταίνε οπωσδήποτε οι άλλοι για μία καθυστέρηση ή κακή έκβαση των πραγμάτων. Μπορεί και σ΄αυτούς να έτυχε κάτι.

Όψεις Ερμή με Δία

Ερμής σύνοδος Δίας: Όψη που ενεργοποιεί την αισιοδοξία του Δία και χαρίζει ευεξία, καλή διάθεση και χαρούμενες επαφές. Το άτομο νιώθει ευχαρίστηση συζητώντας φιλοσοφικά θέματα και θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο Δίας: Οι συζητήσεις που θα γίνουν σε οποιοδήποτε επίπεδο είτε προσωπικό είτε φιλικό είτε επαγγελματικό θα είναι πολύ εποικοδομητικές και θα βοηθήσουν το άτομο να πάρει πιο σωστές αποφάσεις.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση Δίας: Το άτομο που βρίσκεται υπό την επήρεια αυτής της διέλευσης είναι υπερβολικά αισιόδοξο και ενθουσιώδες, με αποτέλεσμα να υπόσχεται πράγματα που δεν μπορεί να πραγματοποιήσει. Από την άλλη περιμένει πάρα πολλά από τους άλλους και γίνεται απαιτητικό. Όταν έχετε μια τέτοια διέλευση φροντίστε να μη βρίσκεστε σε επαγγελματικά συμβούλια, γιατί θα κάνετε κακή εκτίμηση των πραγμάτων και θα δώσετε υποσχέσεις που δεν θα καταφέρετε να τις τηρήσετε, με αποτέλεσμα να εκτεθείτε. Επίσης, μην κάνετε ξεκινήματα, γιατί θα έχετε την τάση να τα παρατήσετε, μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός.

Όψεις Ερμή με Κρόνο

Ερμής σύνοδος Κρόνος: Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη πρέπει να ξέρει ότι είναι απαραίτητο να φερθεί με υπευθυνότητα και να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σοβαρό. Η διέλευση αφορά κυρίως επαγγελματικά ζητήματα ή σχέση με το δημόσιο.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο Κρόνος: Η όψη αυτή είναι καλή για να πάρει ένα άτομο τις αποφάσεις του. Δείχνει ότι υπάρχει υπευθυνότητα και ότι το άτομο δεν πετά στα σύννεφα, αντίθετα ξέρει πολύ καλά πού βαδίζει. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, το άτομο μπορεί να δεχτεί κάποια σημαντική βοήθεια, για την εκπλήρωση των σκοπών του από κάποιο άτομο ισχύος ή από κάποιο ηλικιωμένο άτομο.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση Κρόνος: Η κούραση είναι το χαρακτηριστικό αυτής της όψης, γιατί το άτομο που τη δέχεται θα αναγκαστεί να αναλωθεί για επαγγελματικούς λόγους. Από την άλλη θα δέχεται συνεχώς πιέσεις και οι συνεργάτες του δεν θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του. Η διέλευση είναι αρνητική για καινούργια ξεκινήματα, γιατί δείχνει ότι το άτομο θα εξαντλείται, χωρίς ιδιαίτερα οφέλη.

Όψεις Ερμή με Ουρανό

Ερμής σύνοδος Ουρανός: Οι αλλαγές εμφανίζονται με ξαφνικά νέα, που κρύβουν ιδέες για καινούργια πράγματα. Οι στόχοι επανεξετάζονται και το άτομο υιοθετεί πιο σχετικές με τον χαρακτήρα του επαγγελματικές επιδιώξεις.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο Ουρανός: Μία τέτοια διέλευση είναι απ΄αυτές που μας βοηθούν να χαιρόμαστε με την πρωτοτυπία και την αλλαγή. Πολύ ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις που θα κάνετε. Η διέλευση αυτή είναι καλή για να αρχίσετε να μελετάτε αστρολογία. Επίσης, είναι άριστη για να ξεκινήσετε κάποια δουλειά στο χώρο των μέσων πληροφόρησης.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση Ουρανός: Κάποιες ανατροπές θα εμποδίσουν την εφαρμογή των σχεδίων σας και τη λήψη αποφάσεων. Η διέλευση δεν ενδείκνυται για την αγορά ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών.

Όψεις Ερμή με Ποσειδώνα

Ερμής σύνοδος Ποσειδώνας: Η όψη αυτή δίνει διαίσθηση και φέρνει τάσεις φυγής από την καθημερινότητα. Όταν έχετε μία τέτοια διέλευση προσπαθήστε να βρίσκεστε μακριά από τις υποχρεώσεις σας, σ΄ένα μέρος που εσείς το θεωρείτε ειδυλλιακό.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο Ποσειδώνας: Καλή και δημιουργική διέλευση για τους καλλιτέχνες και τα άτομα που σχετίζονται με την τέχνη. Δίνει ξεκάθαρη διαίσθηση και βοηθά πολύ στο να μπορούμε να αντιληφθούμε μια κατάσταση χωρίς να χρειάζονται πολλά λόγια.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση Ποσειδώνας: Άσχημη διέλευση αυτή, γιατί δείχνει ότι κατά την επίδρασή της το άτομο θα δέχεται ψεύτικες υποσχέσεις, θα κινδυνεύει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης, ενώ το ίδιο θα λέει πράγματα που δεν τα πιστεύει και θα δίνει, με τη σειρά του, αναξιόπιστες υποσχέσεις. Το «μελό» και η υπερβολή είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης που είναι απαράδεκτη για επαγγελματικά ραντεβού. Από την άλλη το άτομο επικοινωνεί με παρέες που ρέπουν προς τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Όψεις Ερμή με Πλούτωνα

Ερμής σύνοδος Πλούτωνας: Τα γεγονότα ωθούν το άτομο να κάνει συζητήσεις με πολύ βαθιά νοήματα και να στραφεί προς τον εαυτό του σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει αυτά τα στοιχεία που τον εμποδίζουν να είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του και είναι οι αφορμές για το άγχος του ή τις στεναχώριες του.

Ερμής εξάγωνο/τρίγωνο Πλούτωνας: Συζητήσεις με βαθιά νοήματα, θα βοηθήσουν το άτομο να πάρει αποφάσεις οι οποίες βρίσκονται πιο κοντά στην επιθυμία του και αντιπροσωπεύουν περισσότερο αυτό το ίδιο και λιγότερο τις εξωτερικές συνθήκες.

Ερμής τετράγωνο/αντίθεση Πλούτωνας: Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο φέρεται με εγωισμό και απολυτότητα, δείχνοντας σκληρότητα προς τους άλλους. Φυσική συνέπεια μιας τέτοιας συμπεριφοράς είναι να μην του δείχνουν ούτε οι άλλοι κατανόηση.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here