Διελεύσεις Δία-Όψεις με πλανήτες γενέθλιου χάρτη

0
33

Ο Δίας θεωρείται ο μεγάλος ευεργέτης στην αστρολογία. Όπου βρίσκεται δίνει και επεκτείνει. Με τις διελεύσεις του προκαλεί άλλοτε την υπερβολή και άλλοτε δίνει στο άτομο αυτή την αισιοδοξία που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Τα εξάγωνα και τα τρίγωνα του Δία ερμηνεύονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά η εύνοια του τριγώνου είναι μεγαλύτερη από του εξαγώνου. Το ίδιο συμβαίνει και με τα τετράγωνα και τις αντιθέσεις, μόνο που η υπερβολή του τετραγώνου είναι μεγαλύτερη από της αντίθεσης.

Όψεις Δία με Ήλιο

Δίας σύνοδος Ήλιος: Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες τις πλευρές και οι στόχοι πραγματοποιούνται.

Δίας εξάγωνο/τρίγωνο Ήλιος: Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Δίας τετράγωνο/αντίθεση Ήλιος: Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Όψεις Δία με Σελήνη

Δίας σύνοδος Σελήνη: Πολύ καλή όψη. Επιτρέπει στο άτομο να πραγματοποιήσει τους στόχους του σε σχέση με το σπίτι του. Η διάθεση είναι πολύ καλή, με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ γοητευτικό και να «κερδίζει» τους άλλους. Η διέλευση αυτή φέρνει αύξηση του εισοδήματος.

Δίας εξάγωνο/τρίγωνο Σελήνη: Η διάθεση του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση είναι πολύ καλή. Η δημοτικότητά του βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και οι δουλειές πάνε πολύ καλά, ενώ το εισόδημα αυξάνεται σημαντικά. Άριστη διέλευση για επενδύσεις και αγορά σπιτιού. Αυτή η όψη δείχνει ότι το άτομο θα έχει μεγάλη βοήθεια από τις γυναίκες.

Δίας τετράγωνο/αντίθεση Σελήνη: Πολλές σπατάλες και υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε αποτυχημένες αγορές. Η διέλευση αυτή δεν είναι καλή για αγορά σπιτιού, γιατί δείχνει ότι θα δοθούν περισσότερα χρήματα από αυτά που πρέπει.

Όψεις Δία με Ερμή

Δίας σύνοδος Ερμής: Η διέλευση αυτή φέρνει μετακίνηση. Είναι ιδανική για ταξίδια και κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών. Οι αποφάσεις του ατόμου είναι θετικές και απόλυτα εύστοχες. Άριστη διέλευση για την έκδοση ενός βιβλίου ή ενός εντύπου. Επίσης, η όψη αυτή είναι πολύ καλή για τους συγγραφείς, γιατί βοηθά πολύ στη δημοτικότητα του βιβλίου τους.

Δίας εξάγωνο/τρίγωνο Ερμής: Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.

Δίας τετράγωνο/αντίθεση Ερμής: Το άτομο μπορεί να δεχθεί ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί γίνεται ευκολόπιστο και νομίζει ότι όλοι είναι καλοί και αξιόπιστοι. Τα ταξίδια και οι εκδρομές κοστίζουν πολύ ακριβά, με αποτέλεσμα να βγάζουν το άτομο εκτός προϋπολογισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν πάτε ταξίδι μ΄αυτή τη διέλευση δεν θα περάσετε καλά. Σημαίνει απλά ότι θα κάνετε πολλές σπατάλες και ότι δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματά σας.

Όψεις Δία με Αφροδίτη

Δίας σύνοδος Αφροδίτη: Μία πολύ καλή διέλευση, που δίνει την ευκαιρία για κοινωνική ζωή, για καλοπέραση, για ψυχαγωγία. Η δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης είναι πολύ συνηθισμένο γεγονός με αυτή τη διέλευση και μάλιστα μιας σχέσης που μπορεί να υποσχεθεί την αγάπη, τη γενναιοδωρία και την τρυφερότητα. Τα οικονομικά του ατόμου βελτιώνονται σημαντικά και οι επενδύσεις πάνε πολύ καλά.

Δίας εξάγωνο/τρίγωνο Αφροδίτη: Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη, κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες, τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο.

Δίας τετράγωνο/αντίθεση Αφροδίτη: Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια, αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή, προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.

Όψεις Δία με Άρη

Δίας σύνοδος Άρης: Ο ενθουσιασμός και η υπερκινητικότητα χαρακτηρίζουν το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση και «δεν το χωράει ο τόπος». Σίγουρα μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε υπόθεση και να την τελειώσει πολύ πιο γρήγορα απ΄όσο είναι το σύνηθες.

Δίας εξάγωνο/τρίγωνο Άρης: Πολύ καλή διέλευση για νέα ξεκινήματα, γιατί το άτομο θα είναι ανενόχλητο στη δράση του. Σε γυναικείο ωροσκόπιο μια τέτοια διέλευση πριμοδοτεί στο να παρουσιαστεί κάποιος άντρας και να δημιουργηθεί μια χαρούμενη σχέση.

Δίας τετράγωνο/αντίθεση Άρης: Κουραστική περίοδος, γιατί το άτομο δεν ξέρει τι να κάνει την ενέργεια που έχει και τη διοχετεύει σε χιλιάδες πράγματα που αναλαμβάνει ταυτοχρόνως και τελικά το μπερδεύουν και το εξαναγκάζουν να βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Η διέλευση αυτή προκαλεί την τάση για ακρότητες στη διασκέδαση. Αν δέχεστε μία τέτοια όψη από τον διαλεύνοντα Δία –αυτό ισχύει κυρίως για το τετράγωνο- πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα ή τις ζημίες.

Όψεις Δία με Δία

Δίας σύνοδος Δίας: Περίοδος μεγάλων επιτυχιών και δημοτικότητας. Το άτομο ου δέχεται αυτή τη διέλευση (συμβαίνει κάθε 12 χρόνια), είναι έτοιμο για αλλαγές στη ζωή του και μπορεί να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του. Δέχεται τη βοήθεια πολύ τίμιων και αξιόλογων ανθρώπων και νιώθει ευτυχισμένο και αισιόδοξο.

Δίας εξάγωνο/τρίγωνο Δίας: Οι ευκαιρίες διαδέχονται η  μία την άλλη, η δημοτικότητα του ατόμου ανεβαίνει στα ύψη. Το άτομο είναι πολύ δημιουργικό και επεκτείνεται, ανεβαίνοντας όλο και περισσότερα σκαλοπάτια στην κοινωνική ζωή.

Δίας τετράγωνο/αντίθεση Δίας: Παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση, αλλά το άτομο πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένο για να τις εντοπίσει και να νικήσει την αναβλητικότητά του και την τεμπελιά του.

Όψεις Δία με Κρόνο

Δίας σύνοδος Κρόνος: Οι ευθύνες είναι πολλές, αλλά το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση μπορεί να ανταπεξέλθει και –το κυριότερο- θα αμειφθεί για τους κόπους του. Η βοήθεια θα προέλθει από άτομα που κατέχουν σημαντικές θέσεις ή από ηλικιωμένους.

Δίας εξάγωνο/τρίγωνο Κρόνος: Το άτομο απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του. Η κούραση και το άγχος αντικαθίστανται από τη σιγουριά και το κέρδος. Η βοήθεια προέρχεται από άτομα με κύρος, που δε λένε λόγια, αλλά κάνουν έργα.

Δίας τετράγωνο/αντίθεση Κρόνος: Το άτομο πληρώνει τα χρέη που δημιούργησε στο παρελθόν. Ωστόσο, αν αποδεσμευτεί από τα χρέη αυτά, νιώθει πιο ανάλαφρο, παρότι δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει. Η διέλευση αυτή δεν είναι καλή για γάμο ή για ξεκίνημα κάποιας δουλειάς, γιατί προκαλεί έλλειψη σταθερότητας και κούραση.

Όψεις Δία με Ουρανό

Δίας σύνοδος Ουρανός: Διάθεση μεγάλων αλλαγών. Αν το άτομο είναι έτοιμο να ρισκάρει για χάρη της επιθυμίας του και της ευτυχίας του, θα πετύχει και θα νιώσει πολύ ευτυχισμένο.

Δίας εξάγωνο/τρίγωνο Ουρανός: Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο κοιτάει πάντα μπροστά στο μέλλον. Αυτή η περίοδος είναι η καταλληλότερη για αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Η πρωτοτυπία χαρακτηρίζει τις πράξεις του ατόμου, που φαίνεται να έχει έμπνευση.

Δίας τετράγωνο/αντίθεση Ουρανός: Μπορεί η διέλευση αυτή να προκαλεί κάποια αναστάτωση, γιατί φέρνει απότομες αλλαγές, αλλά δίνει την ευκαιρία στο άτομο να ξεκόψει με το παρελθόν και να κλείσει τους «λογαριασμούς» του.

Όψεις Δία με Ποσειδώνα

Δίας σύνοδος Ποσειδώνας: Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό,  προκειμένου να ξεχωρίσει το όνειρο από την ουτοπία. Αν το όνειρο είναι όντως όνειρο και όχι ουτοπία, τότε πραγματοποιείται. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για τους καλλιτέχνες γιατί έχουν έμπνευση και δημιουργικότητα.

Δίας εξάγωνο/τρίγωνο Ποσειδώνας: Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή γιατί δίνει την ευκαιρία στο άτομο να πραγματοποιήσει ένα όνειρό του και να νιώσει πολύ ευτυχισμένο. Η αισθηματική του ζωή του επιφυλάσσει τη γαλήνη και την ευτυχία, την τρυφερότητα και την αγάπη, ενώ ο ρομαντισμός βρίσκεται στο αποκορύφωμά του. Πραγματικά όμορφη περίοδος που «καθαρίζει» την ψυχή του ατόμου και το κάνει παιδί!

Δίας τετράγωνο/αντίθεση Ποσειδώνα: Με αυτή τη διέλευση το άτομο είναι υπέρμετρα ρομαντικό και ευκολόπιστο, πράγμα που το οδηγεί σε λάθη. Οι στόχοι αποδεικνύονται ουτοπίες, ενώ οι σκέψεις και οι αποφάσεις δεν έχουν καθόλου ρεαλισμό. Όταν έχετε μία τέτοια διέλευση, πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας εκμεταλλευτούν.

Όψεις Δία με Πλούτωνα

Δίας σύνοδος Πλούτωνας: Η διέλευση αυτή βοηθά το άτομο να κλείσει έναν κύκλο στη ζωή του για να προχωρήσει μπροστά. Έχει όλα τα προσόντα γιατί είναι οπλισμένο με πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα.

Δίας εξάγωνο/τρίγωνο Πλούτωνας: Τα προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους και το άτομο έχει ξεκάθαρο μυαλό για να σκεφτεί τη στάση του και να εμβαθύνει στις αιτίες που προκαλούν τις πράξεις του. Έχει την προστασία και τη βοήθεια που χρειάζεται και αντιμετωπίζει το μέλλον του με σοβαρότητα και σύνεση. Οι αλλαγές οδηγούν προς το καλύτερο.

Δίας τετράγωνο/αντίθεση Πλούτωνας: Πρέπει να κλείσει ένας κύκλος ζωής και να ανοιχτεί ένας καινούργιος. Το άτομο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και είναι υποχρεωμένο να πάρει αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον του και τη μετέπειτα πορεία του. Νιώθει κουρασμένο και έχει πολύ άγχος, γιατί είναι ανασφαλές και ανήσυχο για την εξέλιξη των πραγμάτων.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here