Διελεύσεις Ήλιου-Όψεις με πλανήτες γενέθλιου χάρτη

0
14

Οι διελεύσεις του Ήλιου είναι πολύ σημαντικές γιατί καθορίζουν τη ζωτικότητα του ατόμου, τη δύναμή του και την ικανότητά του να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Η δύναμη της θέλησης ή η αδυναμία για αυτοέκφραση είναι στοιχεία που σχετίζονται με τον Ήλιο και οι επιδράσεις των διελεύσεών του είναι πολύ σημαντικές, παρότι ισχύουν για 2 μέρες περίπου. Ωστόσο, οι όψεις αυτές είναι οι βασικότεροι δείκτες της καθημερινότητας.

Όψεις Ήλιου με Ήλιο: Αυτή η όψη σχηματίζεται ακριβώς στα γενέθλιά μας. Ο Ήλιος επιστρέφει στη γενέθλια θέση του, πράγμα που δηλώνει το ξεκίνημα μιας καινούργιας αστρολογικής χρονιάς. Σ΄αυτή την περιστροφή βασίζεται ένα πολύπλοκο αλλά αξιόπιστο σύστημα πρόβλεψης, το οποίο ονομάζεται solar return, δηλαδή ηλιακή επιστροφή. Είναι το ξεκίνημα της χρονιάς για κάθε άτομο. Ένα ξεκίνημα απόλυτα προσωπικό.

Ήλιος εξάγωνο Ήλιος: Αυτή η όψη φέρνει ευκαιρίες. Το άτομο πρέπει να τις εκμεταλλευτεί και να τις αξιοποιήσει, προκειμένου να μη χαθούν. Πρέπει να έχει τα κότσια «ν΄αρπάξει τον ταύρο από τα κέρατα». Διαφορετικά η ευκαιρία χάνεται.

Ήλιος τετράγωνο Ήλιος: Ο εγωκεντρισμός γίνεται αφορμή για νεύρα και υπερβολές. Αυτή η όψη δείχνει κούραση και σπατάλη ενέργειας.

Ήλιος τρίγωνο Ήλιος: Πολύ όμορφη διέλευση. Χαρίζει αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση. Παρουσιάζονται ευκαιρίες και μάλιστα αξιόλογες και το άτομο εκπέμπει ζεστασιά και γοητεία. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για επαγγελματικά ξεκινήματα.

Ήλιος αντίθεση Ήλιος: Όψη που δείχνει κάποια απογοήτευση, η οποία δημιουργείται εξαιτίας των λανθασμένων στόχων. Πρέπει το άτομο να επανεξετάσει τους στόχους του και να κάνει κάποια αυτοκριτική των πράξεών του και της πορείας του, στην προσπάθεια να τους πραγματώσει.

Όψεις Ήλιου με Σελήνη

Ήλιος σύνοδος Σελήνη: Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Ήλιος εξάγωνο Σελήνη: Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Ήλιος τετράγωνο Σελήνη: Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Ήλιος τρίγωνο Σελήνη: Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Ήλιος αντίθεση Σελήνη: Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

Όψεις Ήλιου με Ερμή

Ήλιος σύνοδος Ερμής: Η διέλευση είναι καλή όταν θέλουμε να συζητήσουμε προσωπικά θέματα. Μπορούμε να φτάσουμε πολύ βαθιά, αναλύοντας τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί.

Ήλιος εξάγωνο Ερμής: Διέλευση που δίνει την ευκαιρία να κλείσουμε κάποιο σημαντικό ραντεβού. Το άτομο με αυτή τη διέλευση έχει την εύνοια των ανωτέρων του ή ατόμων που βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά.

Ήλιος τετράγωνο Ερμής: Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση θα ακούσει κάποια δυσάρεστη είδηση, που θα το επηρεάσει αρκετά. Πρέπει να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού, κυρίως επαγγελματικά, όταν ο διελαύνων Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή, γιατί η όψη αυτή δείχνει ότι κάθε μορφή επικοινωνίας θα είναι αποτυχημένη.

Ήλιος τρίγωνο Ερμής: Άριστη διέλευση για κάθε μορφή επικοινωνίας και κλείσιμο κάποιου επαγγελματικού ραντεβού. Το άτομο έρχεται σε επαφή με φίλους και δέχεται καλά νέα, που του φτιάχνουν τη διάθεση.

Ήλιος αντίθεση Ερμής: Οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας με τους άλλους είναι περιττή, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να σας καταλάβουν.

Όψεις Ήλιου με Αφροδίτη

Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη: Σε γυναικείο ωροσκόπιο η όψη αυτή είναι πολύ ευνοϊκή, γιατί δείχνει ότι η γυναίκα δέχεται τη φροντίδα από τον άντρα, που την υποστηρίζει πολύ ψυχολογικά και της δείχνει απεριόριστη αγάπη. Σε ανδρικό ωροσκόπιο το άτομο ναι μεν δέχεται αγάπη, αλλά κινδυνεύει να καταπιεστεί από τη γυναίκα, γιατί θα είναι υπερβολική στους τρόπους της.

Ήλιος εξάγωνο Αφροδίτη: Εύνοια από τους ανωτέρους μας. Πιθανή η βοήθεια από άτομα ισχύος.

Ήλιος τετράγωνο Αφροδίτη: Δυσμένεια από άτομα ισχύος. Πιθανή παρατήρηση από ανωτέρους στη δουλειά. Αν έχετε τέτοια διέλευση, καλό θα ήταν να μη δίνετε επαγγελματικά ραντεβού, περιμένοντας να κλείσετε κάποια συμφωνία. Κακή ημέρα για υπογραφές συμβολαίων και ακόμη χειρότερα για γάμο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει ότι το άτομο μπορεί να δεχτεί την επιθετικότητα της γυναίκας του.

Ήλιος τρίγωνο Αφροδίτη: Μεγάλη εύνοια από άτομα ισχύος. Η διέλευση αυτή είναι καλή για να ζητήσετε αύξηση από τους ανωτέρους σας ή για να διεκδικήσετε κάποια προαγωγή.

Ήλιος αντίθεση Αφροδίτη: Κάποια προβλήματα με το άτομο που σας ενδιαφέρει, καβγαδάκια και νευράκια, που δεν  έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τα επαγγελματικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση.

Όψεις Ήλιου με Άρη

Ήλιος σύνοδος Άρης: Πολύ ερωτική αυτή η διέλευση, δείχνει το πάθος και τη σεξουαλικότητα. Το άτομο έχει την τάση να κάνει υπερβολές, προκειμένου να το «ρίξει έξω».

Ήλιος εξάγωνο Άρης: Καλή όψη για νέα ξεκινήματα. Δίνει δυναμισμό και φέρνει ευκαιρίες για θετικές αλλαγές.

Ήλιος τετράγωνο Άρης: Το άτομο έχει εριστική διάθεση, που οφείλεται στο άγχος. Άτομα ισχύος ή οι ανώτεροί του στη δουλειά το καταπιέζουν και του ζητάνε περισσότερα από αυτά που μπορεί να κάνει. Η διέλευση αυτή είναι άσχημη για αγορά μηχανημάτων και για επενδύσεις.

Ήλιος τρίγωνο Άρης: Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για νέα ξεκινήματα. Η δράση του ατόμου είναι αξιοθαύμαστη και του επιτρέπει να διεκπεραιώσει τις εκκρεμότητές του και να κάνει βήματα που θα το οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ήλιος αντίθεση Άρης: Ακατάλληλες μέρες για να παρθούν αποφάσεις ή να δρομολογηθούν στόχοι. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα για καβγά με το σύντροφό της.

Όψεις Ήλιου με Δία

Ήλιος σύνοδος Δίας: Η διέλευση αυτή δείχνει ότι το άτομο έχει δίπλα του «το φύλακα άγγελό του». Η μέρα που γίνεται αυτή η διέλευση είναι καλή για τις δικαστικές υποθέσεις και για διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με το Δημόσιο.

Ήλιος εξάγωνο Δίας: Ιδανική διέλευση για περισυλλογή και προσπάθεια να ανασυγκροτήσει το άτομο τις δυνάμεις του, να σκεφτεί το μέλλον του και να φιλοσοφήσει.

Ήλιος τετράγωνο Δίας: Η κοινωνία και τα «πρέπει» της καταπιέζουν πολύ το άτομο, το οποίο έχει τάσεις φυγής και τις εκτονώνει με υπερβολές, που τελικά του κάνουν κακό. Όταν έχετε τέτοια διέλευση, πρέπει να αποφεύγετε τις δημόσιες σχέσεις, ειδικότερα με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας.

Ήλιος τρίγωνο Δίας: Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση βοηθούν το άτομο να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να φέρεται με έναν τρόπο που να μην «σηκώνει αντιρρήσεις». Πολύ καλή διέλευση για δικαστικές υποθέσεις και διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων με το Δημόσιο.

Ήλιος αντίθεση Δίας: Φουντώνει η φλόγα της δημιουργικότητας στο άτομο και θέλει τόσο πολύ να την εκφράσει πρακτικά στη ζωή του, ώστε τελικά κάνει γκάφες από τον υπέρμετρο αυθορμητισμό.

Όψεις Ήλιου με Κρόνο

Ήλιος σύνοδος Κρόνος: Η υπευθυνότητα είναι το χαρακτηριστικό του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση. Υπάρχει μια τάση υπερβολής στα αισθήματα ευθύνης, όμως, που τελικά μπορεί να αποβούν κουραστικά. Ωστόσο, είναι καλή η διέλευση, ειδικά για την εξέλιξη της καριέρας.

Ήλιος εξάγωνο Κρόνος: Παρουσιάζονται κάποιες προοπτικές για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του ατόμου. Όμως, πρέπει να καταβάλει προσπάθεια, προκειμένου να τα καταφέρει.

Ήλιος τετράγωνο Κρόνος: Η κούραση και η αναβλητικότητα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της διέλευσης. Το άτομο καταβάλλει πολύ κόπο για το τίποτα. Όταν υπάρχει αυτή η διέλευση στο χάρτη, θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγατε επαφές με ανωτέρους ή άτομα ισχύος. Τα νέα ξεκινήματα και οι αγοραπωλησίες ακινήτων δεν πετυχαίνουν με αυτή τη διέλευση.

Ήλιος τρίγωνο Κρόνος: Αν το άτομο έχει κουραστεί για να πετύχει τους στόχους του, αν έχει υπευθυνότητα και επιμονή, τότε αυτή η όψη θα φέρει την επιτυχία και τις ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις, επειδή θα υπάρχει σταθερό κέρδος.

Ήλιος αντίθεση Κρόνος: Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα εξαντλήσουν το άτομο. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης.

Όψεις Ήλιου με Ουρανό

Ήλιος σύνοδος Ουρανός: Στη ζωή του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, δημιουργούνται ξαφνικές αλλαγές, παρουσιάζονται οι προϋποθέσεις για να ακολουθήσει τη βαθύτερη επιθυμία του.

Ήλιος εξάγωνο Ουρανός: Παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές. Η διέλευση αυτή διευκολύνει την ένταξη ενός ατόμου σε ομάδα, έστω και δοκιμαστικά.

Ήλιος τετράγωνο Ουρανός: Γεγονότα ξαφνικά και αναπάντεχα, βγάζουν το άτομο εκτός προγράμματος και του αναστατώνουν τη ζωή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Το άτομο, που δέχεται αυτή την όψη, γίνεται νευρικό και μερικές φορές βγαίνει «εκτός εαυτού».

Ήλιος τρίγωνο Ουρανός: Η διέλευση αυτή αυξάνει τη διαίσθηση και δίνει έμπνευση στο άτομο. Ευνοούνται οι αλλαγές, ιδιαίτερα οι επαγγελματικές. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για την ένταξη ενός ατόμου σε οργανισμούς ή ομάδες ή σε χώρους όπου βρίσκονται πολλά άτομα. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης ευνοούνται οι ομιλίες πολιτικών αρχηγών, οι διοργανώσεις εκδηλώσεων που απαιτούν την προσέλευση πολλών ατόμων και τα «χάπενινγκ».

Ήλιος αντίθεση Ουρανός: Οι ξαφνικές αλλαγές προέρχονται από τους άλλους, οι οποίοι, με τις παρεμβάσεις τους, δημιουργούν προβλήματα στο άτομο που δέχεται τη διέλευση. Σ΄αυτή την περίπτωση πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη δείχνετε εμπιστοσύνη στους άλλους, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την εχεμύθειά τους ή την καλή τους διάθεση απέναντί σας.

Όψεις Ήλιου με Ποσειδώνα

Ήλιος σύνοδος Ποσειδώνας: Αυτή η διέλευση δείχνει ότι η ημέρα αυτή θα είναι κάπως παράξενη. Το άτομο δεν θα μπορεί να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς γίνεται γύρω του. Με μία τέτοια διέλευση καλό θα ήταν να μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα, γιατί θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια.

Ήλιος εξάγωνο Ποσειδώνας: Η διαίσθηση του ατόμου λειτουργεί πολύ καλά και το βοηθά να ξεπερνά τις κακοτοπιές, αναγνωρίζοντας εύκολα τους κινδύνους.

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας: Το άτομο δεν αισθάνεται πολύ καλά και δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί. Σε μία τέτοια διέλευση ταιριάζει η έκφραση «δεν ξέρω τι μου γίνεται». Θα ήταν προτιμότερο να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση, γιατί θα παρουσιάζετε άσχημη εικόνα προς το συνομιλητή σας.

Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνας: Η διαίσθηση λειτουργεί άριστα και βοηθά το άτομο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η φιλανθρωπία και τα αγνά συναισθήματα ενισχύονται από αυτή την επίδραση, ενώ υπάρχει μία τάση για αναφορά σε μυστικιστικά θέματα.

Ήλιος αντίθεση Ποσειδώνας: Το άτομο δέχεται υποσχέσεις από τους άλλους, οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να εκπληρωθούν. Οι στόχοι που βάζει είναι λάθος και οι αποφάσεις του δεν είναι αντικειμενικές.

Όψεις Ήλιου με Πλούτωνα

Ήλιος σύνοδος Πλούτωνας: Όψη που εξάρει τον εγωισμό και ωθεί το άτομο να παρουσιάζει εικόνα υδροκέφαλου. Ωστόσο, είναι αρκετά καλή όψη για επενδυτές ή επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν κεφάλαια. Με μία τέτοια διέλευση το άτομο μπορεί να κερδίσει κάποια υπόθεση κληρονομιάς. Όταν δέχεστε τέτοια διέλευση, φροντίστε να συνεργάζεστε και να μην είστε εγωιστές με τους άλλους.

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας: Οι επαγγελματικές υποθέσεις πάνε καλά και παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των κεφαλαίων.

Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας: Η μέρα μ΄αυτή τη διέλευση θα είναι κακή, γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν αυτόν ή αυτήν που δέχεται την όψη.

Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνα: Το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή συνεργασία. Ιδανική διέλευση για όσους θέλουν να επενδύσουν και να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους.

Ήλιος αντίθεση Πλούτωνας: Το άτομο που δέχεται αυτή την επίδραση κουράζεται και χάνει ενέργεια εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς των άλλων.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here