Διελεύσεις Άρη-Όψεις με πλανήτες γενέθλιου χάρτη

0
11

Ο Άρης στην αστρολογία σχετίζεται με τη δράση μας, είναι ο πλανήτης που μας αναγκάζει να εξωτερικεύσουμε την ενέργειά μας. Αν ένα άτομο είναι ισορροπημένο, σκέφτεται πριν αποφασίσει να κάνει κάτι και δεν «τρώγεται» με τα ρούχα του, τότε η επίδραση του Άρη είναι φυσιολογική. Αν όμως ένα άτομο είναι «κλειστό», κρατά για τον εαυτό του συγκρούσεις, εντάσεις, προβληματισμούς ή η δράση του είναι παρορμητική και μόνο, χωρίς καμία λογική, είναι φυσικό για το άτομο αυτό να «βγάλει» ενέργεια δυσαρμονική, με δυσάρεστα αποτελέσματα. Σ΄αυτή την περίπτωση, η επίδραση του Άρη είναι άσχημη.  Ωστόσο, τελικά οι διελεύσεις του Άρη αποδίδουν ακριβώς αυτό που είμαστε εσωτερικά! Αν λοιπόν, με τις διελεύσεις του Άρη είστε εριστικοί ή «μπλέκεστε» σε καβγάδες ή αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας, τότε σκεφτείτε ότι ίσως πρέπει να στραφείτε στον εαυτό σας και να δείτε τι είναι αυτό που σας «τρώει» και σας κάνει να έχετε αρνητική ενέργεια.Η επίδραση των διελεύσεων του Άρη είναι περίπου 4 μέρες. Αυτή η επίδραση επιμηκύνεται στην περίπτωση που ο Άρης αλλάζει την πορεία του από ευθεία σε ανάδρομη ή από ανάδρομη σε ευθεία. Επειδή οι διελεύσεις του Άρη είναι πολύ σημαντικές, γιατί είναι ο πλανήτης που με τις όψεις του προκαλεί δράση, άρα και γεγονότα, θα παρουσιάσουμε τη σημασία των όψεών του με τους άλλους πλανήτες αναλυτικά.

Όψεις Άρη με Ήλιο

Άρης σύνοδος Ήλιος: Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Άρης εξάγωνο Ήλιος: Υπάρχει η δυνατότητα για το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση να δράσει με καλά αποτελέσματα, αλλά πρέπει να είναι προετοιμασμένο κατάλληλα και να σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει να κάνει κάτι.

Άρης τετράγωνο Ήλιος: Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά αντικείμενα. Όταν δεχόμαστε αυτή την επίδραση, είναι πολύ πιθανό να ανεβάσουμε πυρετό και να εκδηλωθεί κάποια ασθένεια ή αδιαθεσία. Αν η διέλευση γίνεται σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, τότε αυτή η γυναίκα μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα από το σύντροφό της.

Άρης τρίγωνο Ήλιος: Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ΄αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Άρης αντίθεση Ήλιος: Με αυτή τη διέλευση θα ήταν καλό να προσέχουμε τις κινήσεις μας με τα άτομα που μας περιβάλλουν, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Οι άλλοι γίνονται πολύ προκλητικοί και πολλές φορές προσβάλλουν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη, με φυσικό αποτέλεσμα να το εξοργίζουν.

Όψεις Άρη με Σελήνη

Άρης σύνοδος Σελήνη: Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ΄αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ΄αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση.

Άρης εξάγωνο Σελήνη: Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Άρης τετράγωνο Σελήνη: Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία.

Άρης τρίγωνο Σελήνη: Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι.

Άρης αντίθεση Σελήνη: Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Όψεις Άρη με Ερμή

Άρης σύνοδος Ερμής: Το νευρικό σύστημα είναι λίγο ευαισθητοποιημένο, πράγμα που ενισχύεται από τις απρόβλεπτες και δυσάρεστες ειδήσεις. Η ανταλλαγή προσβλητικών λέξεων με ένα άλλο άτομο, δεν αποκλείεται.

Άρης εξάγωνο Ερμής: Κάποια καλή συνεργασία ή είδηση θα δώσει την ευκαιρία στο άτομο να κάνει κάτι πολύ δημιουργικό και να πάρει γρήγορες και σωστές αποφάσεις.

Άρης τετράγωνο Ερμής: Το νευρικό σύστημα του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η διάθεσή του είναι επιθετική και μπορεί να βγάλει γλώσσα που «κόκαλα τσακίζει», πράγμα για το οποίο δεν αποκλείεται και να μετανιώσει μετά την επίδραση της όψης. Με αυτή τη διέλευση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, κυρίως στις μετακινήσεις. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί μια τέτοια όψη, είναι η γυμναστική ή η οποιαδήποτε απασχόληση με τον αθλητισμό και τα σπορ.

Άρης τρίγωνο Ερμής: Δημιουργική αυτή η διέλευση, δίνει την ικανότητα στο άτομο να πάρει γρήγορες και σωστές αποφάσεις και να κάνει πράγματα τα οποία είναι προϊόντα συντονισμένων κινήσεων. Με αυτή την όψη ευνοούνται πολύ όσοι ασχολούνται με το εμπόριο, τη δημοσιογραφία και τις πωλήσεις. Η διέλευση είναι καλή για την αγορά μέσου μετακίνησης και για το ξεκίνημα κάποιας περιοδείας.

Άρης αντίθεση Ερμής: Διέλευση που δείχνει ότι το άτομο πιέζεται από τους άλλους, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεται και να αγχώνεται. Η πιο συνηθισμένη αντίδραση είναι να ψάχνει αφορμή για καβγά και τελικά να τη βρίσκει και να βγάζει τα απωθημένα του. Ωστόσο, η πιο σωστή αντίδραση είναι να συζητήσει, πριν φτάσει σε σημείο να εκραγεί από τη μεγάλη πίεση.

Όψεις Άρη με Αφροδίτη

Άρης σύνοδος Αφροδίτη: Ερωτική αυτή η σύνοδος, δείχνει ότι το «θερμόμετρο» ανεβαίνει στα ύψη. Οι στιγμές για δύο είναι δεδομένες, ωστόσο δεν θα λείψουν οι κοινωνικές δραστηριότητες και η διασκέδαση ανάμεσα στο πλήθος.

Άρης εξάγωνο Αφροδίτη: Η διέλευση αυτή δείχνει ότι το άτομο θα έχει την ευκαιρία να περάσει όμορφες και χαρούμενες στιγμές που θα οφείλονται στον έρωτα.

Άρης τετράγωνο Αφροδίτη: Οι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και το άτομο θέλει να πάρει ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση από το ταίρι του. Το αποτέλεσμα είναι ότι δημιουργούνται προστριβές γιατί καταπιέζει και φέρεται απότομα. Η σωματική άσκηση είναι η καλύτερη αντίδραση για να εκτονωθούν τα πολλά νεύρα.

Άρης τρίγωνο Αφροδίτη: Η χάρη και η αρμονία συναντώνται με τη δράση. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο εκπέμπει γοητεία, οι κινήσεις του είναι άψογες και η δράση του καλοσυνάτη. Όψη που φέρνει τον έρωτα και την ηδονή. Η διέλευση αυτή δίνει σφρίγος και ψυχική ισορροπία.

Άρης αντίθεση Αφροδίτη: Η διέλευση αυτή δείχνει ότι οι άλλοι μπερδεύουν λίγο το άτομο που τη δέχεται κι αυτό, με τη σειρά του, μπερδεύει τους άλλους. Η συμπεριφορά τόσο η δική του όσο και των άλλων χαρακτηρίζεται από έλλειψη σταθερότητας. Τα πάθη, οι ζήλιες και οι ανασφάλειες που υπάρχουν μεταξύ δύο ερωτευμένων, βγαίνουν στην επιφάνεια και είναι πολύ συνηθισμένο να δημιουργηθούν σκηνές. Η καλύτερη αντίδραση σ΄αυτή τη διέλευση, είναι να «κάνετε έρωτα κι όχι πόλεμο».

Όψεις Άρη με Άρη

Άρης σύνοδος Άρης: Η διέλευση αυτή χαρίζει δυναμισμό και τη δυνατότητα γρήγορης δράσης. Στο χέρι του ατόμου είναι να κάνει καλή ή όχι χρήση του δυναμισμού του.

Άρης εξάγωνο Άρης: Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση θα έχει την ευκαιρία να βρει λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούσαν. Η αποφασιστικότητα και οι σωστές κινήσεις θα το βοηθήσουν να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Άρης τετράγωνο Άρης: Η επιθετικότητα είναι πιο έντονη από τη σύνεση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τις βεβιασμένες κινήσεις και την τάση του ατόμου για υπερβολές. Τα ατυχήματα λόγω απροσεξίας είναι πολύ πιθανά με μία τέτοια διέλευση, όπως πιθανή είναι και η αδιαθεσία.

Άρης τρίγωνο Άρης: Οι μέρες αυτές είναι πολύ δημιουργικές για το άτομο. Θα βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και θα παίρνει πρωτοβουλίες που θα το οδηγούν στην επιτυχία. Τα αντανακλαστικά του θα λειτουργούν άψογα και θα μπορεί να διεκδικεί το καλύτερο τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και στους υπόλοιπους τομείς. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για τους αθλητές, οι οποίοι με την επίδραση αυτής της όψης έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Άρης αντίθεση Άρης: Το άτομο μπορεί να κάνει τα πάντα, γιατί η «δίψα» για δράση που νιώθει από την επίδραση αυτής της διέλευσης, το κάνει να βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Με λίγη προσπάθεια μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη δυνατότητα για να κάνει κάτι καλό και όχι για να τσακωθεί με τους άλλους. Όταν έχετε μια τέτοια διέλευση, καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις συνεργασίες και τις προσπάθειες να ξεκαθαρίσετε τους λογαριασμούς σας με τους άλλους. Χρησιμοποιήστε το δυναμισμό σας για να ασχοληθείτε με βαριές δουλειές που σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να σας φαίνονται «βουνό».

Όψεις Άρη με Δία

Άρης σύνοδος Δίας: Η δράση του Άρη συναντά τη χαρά και την αισιοδοξία του Δία. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο θα νιώθει πολύ χαρούμενο και θα μπορεί να διεκπεραιώνει όλες τις υποθέσεις του με ενθουσιασμό και κέφι, χωρίς να νιώθει κούραση. Η υπερβολή της όψης ωθεί το άτομο στο ξεφάντωμα, στο χορό και στο ξενύχτι, αλλά σ΄αυτές τις αντιδράσεις δεν υπάρχει τίποτα κακό.

Άρης εξάγωνο Δίας: Ημέρες ευκαιριών! Το άτομο έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να βρει διεξόδους στα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλές μέρες για ταξίδια.

Άρης τετράγωνο Δίας: Η διέλευση αυτή καθαυτή δε φέρνει τίποτε άλλο εκτός από υπέρμετρη αισιοδοξία και υπερβολικό ενθουσιασμό. Ωστόσο, θέλει προσοχή, γιατί τα αποτελέσματα αυτών των υπερβολών είναι άσχημα, δεδομένου ότι το άτομο κάνει πολύ βεβιασμένες κινήσεις, πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά και επαναπαύεται. Δεν σκέφτεται καθόλου ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες των πράξεών του και σε γενικές γραμμές φέρεται ανεύθυνα. Φυσική συνέπεια όλων αυτών είναι να κάνει λάθη και αργότερα να τα πληρώνει.

Άρης τρίγωνο Δίας: Πολύ όμορφες αυτές οι μέρες! Όταν έχετε μια τέτοια διέλευση στο ωροσκόπιό σας, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η αισιοδοξία σας και η καλή σας διάθεση, η ισορροπία και η καλή ροή της ενέργειάς σας, σας επιτρέπουν να δείτε ξεκάθαρα τη λύση όλων των προβλημάτων σας και να ανακαλύψετε τους δρόμους που οδηγούν στην επιτυχία. Καλή διέλευση για να ξεκινήσετε σπουδές ή επιμορφωτικά σεμινάρια. Με αυτή την όψη ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Άρης αντίθεση Δίας: Η διέλευση αυτή δημιουργεί μια ασυγκράτητη διάθεση για δράση και κάνει το άτομο υπερκινητικό. Αν αυτή η ενέργεια διοχετευτεί στην άσκηση ή στην απασχόληση του ατόμου με τα χόμπι του, έχει καλώς. Στην αντίθετη περίπτωση, το άτομο έχει υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί θέλει να είναι και εκείνοι εξίσου υπερκινητικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προστριβές.

Όψεις Άρη με Κρόνο

Άρης σύνοδος Κρόνος: Οι δύο «σκληροί» πλανήτες σε σύγκρουση! Φυσικό αποτέλεσμα η βιαιότητα. Αυτή η διέλευση θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Η κούραση και το άγχος είναι οι αιτίες που το άτομο δεν μπορεί να διατηρήσει την αισιοδοξία του και γκρινιάζει συνεχώς.

Άρης εξάγωνο Κρόνος: Παρουσιάζεται κάποια επαγγελματική ευκαιρία. Όταν έχετε αυτή την όψη, πρέπει να είστε έτοιμοι να «αρπάξετε τον ταύρο από τα κέρατα» και να προχωρήσετε πολύ μεθοδικά με υπομονή και επιμονή. Μόνο έτσι θα κατακτήσετε την επιτυχία.

Άρης τετράγωνο Κρόνος: Η εξάντληση, το άγχος και η καταθλιπτική διάθεση είναι τα βασικά συστατικά αυτής της διέλευσης. Το άτομο είναι μεμψίμοιρο και γίνεται πολύ σκληρό και καταπιεστικό. Τσακώνεται τόσο με τον εαυτό του όσο και με τους άλλους και όπως είναι φυσικό τα γεγονότα δεν είναι με το μέρος  του. Η υπομονή και η ξεκούραση είναι το καλύτερο που πρέπει να κάνει το άτομο για να αντιδράσει σ΄αυτή τη διέλευση.

Άρης αντίθεση Κρόνος: Η εξάντληση που νιώθει το άτομο, το κάνει επιθετικό με τους άλλους. Η συμπεριφορά του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, είναι σα να ζηλεύει όσους είναι χαλαροί και ήρεμοι. Οι συνεργασίες πρέπει να αποφεύγονται με αυτή τη διέλευση.

Όψεις Άρη με Ουρανό

Άρης σύνοδος Ουρανός: Πολύ δυναμική διέλευση! Δίνει στο άτομο το κουράγιο να ρισκάρει, προκειμένου να πετύχει αυτά που επιθυμεί. Όταν έχετε αυτή τη διέλευση , πρέπει να ρισκάρετε, αλλά να είστε και προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας, γιατί η υπερβολή της όψης προκαλεί νεύρα και πολλές φορές ατυχήματα απροσεξίας.

Άρης εξάγωνο Ουρανός: Παρουσιάζεται μια απρόσμενη ευκαιρία, η οποία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στο άτομο που δέχεται την όψη. Τέτοιες ευκαιρίες αξίζει τον κόπο να τις εκμεταλλεύεστε.

Άρης τετράγωνο Ουρανός: Το νευρικό σύστημα του ατόμου που δέχεται αυτή την πλανητική επίδραση, είναι σε πολύ κακή κατάσταση και έχει πάρα πολλά νεύρα, είναι επιθετικό, νιώθει κουρασμένο και αντιδρά απότομα και άσχημα. Η δράση του είναι υπερβολικά παρορμητική και οι αντιδράσεις του ακραίες. Φυσική συνέπεια όλων αυτών είναι ότι κάνει λάθη και μπλέκεται σε άσχημες καταστάσεις. Όταν έχετε αυτή τη διέλευση, πρέπει να προσέχετε από ατυχήματα.

Άρης αντίθεση Ουρανός: Η δυναμική αυτή όψη δημιουργεί στο άτομο τάσεις ανεξαρτησίας και ελευθερίας. Η συμπεριφορά του προς τους άλλους είναι επιθετική, γιατί προσπαθεί να εξασφαλίσει την ελευθερία του, πριν καν δεχτεί αντιρρήσεις. Αυτή η διέλευση συνήθως δημιουργεί προστριβές, ειδικά μέσα στη σχέση, γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τις αντιδράσεις του ατόμου που δέχεται την επίδρασή της.

Όψεις Άρη με Ποσειδώνα

Άρης σύνοδος Ποσειδώνας: Αυτή η διέλευση βοηθά τους καλλιτέχνες, γιατί τους δίνει έμπνευση και τους επιτρέπει να εφαρμόσουν πρακτικά αυτά που υπάρχουν στη φαντασία τους.

Άρης εξάγωνο Ποσειδώνας: Ευνοϊκή διέλευση, γιατί η φαντασία και η διαίσθηση δουλεύουν πολύ καλά και χαρίζουν στο άτομο διαύγεια και καλή αίσθηση των πραγμάτων. Το άτομο ξέρει τι αντιμετωπίζει και πράττει ανάλογα, με αποτέλεσμα να κερδίζει αυτό που θέλει.

Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας: Η τάση του ατόμου να κάνει κομπίνες και να φερθεί πονηρά και –πολλές φορές- ύπουλα. Περιττό να τονίσουμε ότι τέτοιες ενέργειες είναι παρακινδυνευμένες και οδηγούν σε λάθη.

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας: Αυτή η διέλευση χαρίζει πολύ μεγάλη ευελιξία στο άτομο, με αποτέλεσμα να μπορεί να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε εκκρεμότητα και να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Η διαίσθησή του το βοηθά και η πίστη του το ενθαρρύνει.

Άρης αντίθεση Ποσειδώνας: Αυτή η διέλευση θέλει μεγάλη προσοχή! Υπάρχουν κάποια άτομα που προσπαθούν να εξαπατήσουν αυτόν που δέχεται την όψη.

Όψεις Άρη με Πλούτωνα

Άρης σύνοδος Πλούτωνας: Με αυτή τη διέλευση συνήθως το άτομο κάνει κάτι που του επιβάλλει να ανοίξει έναν κύκλο σε κάποιο τομέα της ζωής του. Όταν έχετε τέτοια διέλευση, πρέπει να φροντίζετε να σκέφτεστε πολύ καλά πριν πάρετε μια απόφαση.

Άρης εξάγωνο/τρίγωνο Πλούτωνας: Παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες συνεργασίας, αλλά πρέπει το άτομο να είναι πολύ προσεκτικό, όταν δέχεται μια τέτοια όψη γιατί χρειάζεται να εξετάσει τα δεδομένα εξονυχιστικά.

Άρης τετράγωνο Πλούτωνας: Η διέλευση αυτή βγάζει στην επιφάνεια όλα τα πάθη και τις ανασφάλειες του ατόμου. Η ζήλια, η κτητικότητα, η εκδικητικότητα, οι κακίες, βρίσκουν την ευκαιρία να εκφραστούν. Μοιραίο αποτέλεσμα οι καβγάδες, η καταπίεση που δέχονται οι άλλοι από το άτομο και τελικά η στενοχώρια και οι ενοχές. Όταν δέχεστε αυτή την όψη, πρέπει να θυμάστε ότι η ενδοσκόπηση και η αναζήτηση του λόγου που σας φέρνει σ΄αυτή την κατάσταση, είναι οι πιο αποδοτικές λύσεις, γιατί και οι αντιδράσεις σας θα είναι καλύτερες και το κέρδος σας μεγάλο. Σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τις αδυναμίες σας. Επίσης, αυτή η διέλευση προκαλεί σπατάλη ενέργειας, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα.

Άρης αντίθεση Πλούτωνας: Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση, πρέπει να προσέχει γιατί κάποιος ή κάποιοι θα του φερθούν πολύ άσχημα. Οι κρυφοί εχθροί αποκαλύπτονται. Όταν έχετε αυτή τη διέλευση, πρέπει να προσέχετε γιατί είναι πιθανό κάποια άτομα να στήσουν ίντριγκα εναντίον σας.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here