Γενέθλιες Όψεις Του Κρόνου

0
12

ΟΥΡΑΝΟΣ

  • Η σύνοδος  των πλανητών του Κρόνου και Ουρανού κατά τη γέννησή σας, είναι μια θέση που θα έχει κατά πάσα πιθανότητα σχετικά μικρή εξωτερική επίδραση πάνω στη ζωή σας, επειδή η επιρροή της εκδηλώνεται κυρίως στο πεδίο της σκέψης. Επομένως, θα επιφέρει μάλλον μια τροποποίηση της νοητικής σας στάσης, παρά κάποιες σημαντικές προσωπικές ιδιότητες. Έχετε ισχυρή τάση προς κάποια μορφή απόκρυφης ζωής (παρόλο που αυτή η τάση μπορεί να είναι λανθάνουσα) και κάθε είδος ασυνήθιστης μελέτης και αναζήτησης σας ελκύει σε μεγάλο βαθμό Είναι πιθανό να εμφανιστεί κάποια κτητικότητα, περισσότερο όσον αφορά τη γνώση και όχι τον πλούτο, και να εκδηλωθεί μεγάλη οργανωτική ικανότητα. Χάρη στη θέση αυτή πετυχαίνεται ένα σημαντικός βαθμός συγκέντρωσης στο σκοπό.
  • Οι δυσκίνητοι και μυστηριώδεις πλανήτες Κρόνος και Ουρανός σε τρίγωνο/εξάγωνο κατά τη στιγμή της γέννησής σας, είναι ένα κραδασμός, στον οποίο ίσως να μην μπορέσετε να φτάσετε κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Είναι μια όψη, η οποία προικίζει εκείνους που είναι ικανοί να ανταποκριθούν στην ανώτερη νότα της με διόραση ή με την ψυχική ικανότητα που είναι γνωστή σαν διακοή. Αλλά, όσο πιο καθαρή και εκλεπτυσμένη γίνεται η σκέψη και τα αισθήματά σας, τόσο περισσότερο θα πλησιάζετε προς την αφύπνιση των ψυχικών ιδιοτήτων σας. Μπορείτε να μελετήσετε επωφελώς τη συγκέντρωση και πρέπει επίσης, όσο μπορείτε, να κρατάτε το νου σας απαλλαγμένο από τις αντικειμενικές συνθήκες που δεσμεύουν την ψυχή, αν θέλετε να πραγματώσετε όλα όσα υποδηλώνει αυτός ο σπουδαίος κραδασμός.
  • Η  αντίθεση/τετράγωνο ανάμεσα στον πλανήτη Κρόνο και τον Ουρανό, δεν υπάρχει πιθανότητα να σας επηρεάσει σοβαρά, όσον αφορά τη συνηθισμένη καθημερινή ζωή, επειδή η επίδρασή του εκδηλώνεται κυρίως στο νοητικό πεδίο. Θα υπάρχει πάντα μια έντονη κλίση προς το περίεργο και το ασυνήθιστο και μια κάποια ιδιόμορφη τάση του νου να έχει παράξενα γούστα και ανορθόδοξες απόψεις. Σε κάποια περίοδο της ζωής σας πιθανόν να ζήσετε μια εμπειρία, η οποία μπορεί να ανατρέψει όλες τις προηγούμενες απόψεις σας και η οποία ίσως αποδειχτεί ένα σημείο καμπής στην καριέρα σας. ΑΝ θα είναι για το καλό ή το κακό, εξαρτάται, από το πώς θα χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας και από την εσωτερική σας δύναμη ή το χαρακτήρα που έχετε αναπτύξει.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

  • Η σύνοδος πλανητών Κρόνου και Ποσειδώνα είναι μια πολύ παράξενη και ασυνήθιστη θέση και η επιρροή της είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί. Πιθανόν να μείνετε εντελώς ανεπηρέαστοι από τον κραδασμό της, αλλά, η ίδια η επιρροή της είναι, να ενώνει τη νοητική και την πνευματική φύση, πράγμα που έχει κάνει η ψυχή στην εξέλιξή της. Το πιθανότερο είναι, τα αποτελέσματα αυτής της θέσεις να τα νιώσετε με τη μορφή σοβαρών περιορισμών της προσωπικής ελευθερίας, είτε μέσω της επιρροής κάποιου εχθρού είτε εξαιτίας άλλων συνθηκών τις οποίες δεν μπορείτε να ελέγξετε και οι οποίες έτσι, θα έχουν σαν αποτέλεσμα να σας στρέψουν στον εαυτό σας και να σας κάνουν να συλλογιστείτε βαθιά.
  • Οι πλανήτες Κρόνος και Ποσειδώνας βρίσκονται σε τρίγωνο/εξάγωνο κατά τη γέννησή σας. Αυτό υποδηλώνει ικανότητα να συγκεντρώνετε τις προσπάθειές σας προς μια ορισμένη κατεύθυνση με πολύ μεγάλη επιμονή. Στην πραγματικότητα αυτή η όψη χαρίζει μια εξαιρετική δύναμη επιμονής, παρά τα εμπόδια και τις ήττες, αν η επιρροή της χρησιμοποιηθεί πλήρως. Πάντα θα έχετε μια αρέσκεια για το παράξενο και το ασυνήθιστο και θα είστε σε θέση να ακολουθήσετε το δρόμο σας ικανοποιητικά, είτε επιδοκιμάζεται από τους άλλους είτε όχι. Δημιουργεί στο χαρακτήρα μια τάση για σκληρότητα και θα πρέπει να προσπαθήσετε να διευρύνετε τις συμπάθειές σας και να αναπτύξετε την αγάπη σας για τους άλλους, ώστε να την αντισταθμίσετε. Η μουσική έχει μια παράξενη επίδραση πάνω στην εσωτερική σας φύση.
  • Η όψη αντίθεση/τετράγωνο  ανάμεσα στους πλανήτες Κρόνο και Ποσειδώνα, είναι μια ασυνήθιστη και παράξενη θέση και είναι πιθανόν να σας οδηγήσει σε αξιοσημείωτες καταστάσεις σε κάποια περίοδο της ζωής σας. Είναι ένα πολύ ανώτερος κραδασμός, στην αληθινή φύση του οποίου, η σημερινή ανθρωπότητα δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα ανταποκριθεί πλήρως και ένα μεγάλο μέρος της επιρροής του ίσως να περάσει πάνω από το κεφάλι σας, κατά κάποιο τρόπο, χωρίς να σας αγγίξει. Δεν είναι καθόλου ευνοϊκή και φαίνεται να υποδηλώνει ότι υπάρχει κάποια «λόξα», θα λέγαμε, στην εσωτερική φύση που ο χρόνος και οι περιστάσεις θα την εμφανίσουν. Ή ίσως να μην καρποφορήσει ποτέ σε αυτή τη ζωή και να παραμείνει εντελώς απαρατήρητη. Θα πρέπει πάντα να προσέχετε απέναντι στις πιο λεπτές μορφές ιδιοτέλειας, οι οποίες υπάρχει ιδιαίτερη πιθανότητα να σας βασανίζουν. Η καλλιέργεια ψυχικών ικανοτήτων δεν θα είναι καλό για εσάς. Σε σχέση με τη θέση αυτή, υπάρχει πάντα μια τάση μελαγχολίας.

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

  • Ο Κρόνος σε σύνοδο  με τον πλανήτη Πλούτωνα. Αυτή η όψη σας κάνει να καταπιέζετε τον εαυτό σας, γιατί δεν είστε ποτέ ικανοποιημένοι, ακόμη και όταν έχετε κατακτήσει την κορυφή. Δεν μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και δεν ζητάτε ποτέ βοήθεια από τους άλλους.
  • Ο Κρόνος σε τρίγωνο/εξάγωνο  με τον πλανήτη Πλούτωνα κατά τη γέννησή σας. Σας δίνει την ικανότητα να κερδίσετε από τη ζωή όσα περισσότερα μπορείτε. Είστε επιχειρηματικά μυαλά και μπορείτε να διαχειριστείτε πολλά κεφάλαια. Αυτή η όψη δίνει άριστους χρηματιστές.
  • Ο Κρόνος σε αντίθεση/τετράγωνο με τον πλανήτη Πλούτωνα εκφράζει αυτοκαταστροφή. Είστε απαισιόδοξοι και δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε στα κοινωνικά δεδομένα. Βρίσκεστε σε διαρκή αντιπαλότητα με τον εαυτό σας, αλλά και τους γύρω σας.

astro-live.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here