Γενέθλιες Όψεις Του Ήλιου

0
23

Ήλιος – Σελήνη

 • Οι φωτοδότες(Ηλιος, Σελήνη) σε σύνοδο δεν είναι μια ευνοϊκή θέση, παρά μόνο για όσους έχουν φτάσει σε ανώτερες επιτεύξεις και συγχωνεύουν την προσωπικότητα μέσα στην ατομικότητα. Αλλά υποδηλώνει ένα στάδιο, στο οποίο η ατομικότητα και η προσωπικότητα θα πάρουν τις διάφορες εμπειρίες τους χρωματισμένες από τις διαφορετικές όψεις που οι φωτοδότες σχηματίζουν στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας. Έχει την τάση να περιορίζει τις εμπειρίες σας προς μια ορισμένη κατεύθυνση. Αλλά, στην περίπτωση που η ατομικότητα γίνει ισχυρότερη από την προσωπικότητα, η επιρροή δεν θα είναι τόσο επιβλαβής. Αλλά αν η προσωπικότητα επιβάλλεται με υπερβολικά ελεύθερο τρόπο, τότε η επιρροή αυτή δεν μπορεί να είναι καλή, γιατί η ζωώδης ψυχή θα απορροφά μεγάλη ποσότητα της ηλιακής ενέργειας χωρίς την ελευθερία έκφρασης, που υποδηλώνεται, όταν η Σελήνη είναι ελεύθερη από τον Ήλιο.
 • Η ευμενής όψη (τρίγωνο,εξάγωνο)του Ήλιου με τη Σελήνη βελτιώνει το γενέθλιο ωροσκόπιό σας. Σας φέρνει επιτυχία με πολλούς τρόπους και σας βοηθά να πετύχετε πολλές από τις επιθυμίες και τους πόθους σας. Διαθέτετε μια υγιή φιλοδοξία, ενώ η ευημερία ακολουθεί κάθε προσπάθεια που κάνετε για επιτυχία στη ζωή. Θα κερδίσετε αναγνώριση και εκτίμηση στη σφαίρα που κινείστε, ανάλογα με τη χρήση των ικανοτήτων σας  που θα κάνετε. Η επιρροή αυτή βελτιώνει επίσης αρκετά τη συμπεριφορά σας και προσθέτει στη ζωτικότητά σας. Έχετε επιτυχία σε όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται με την καρδιά, γιατί στα αισθήματα είστε υπερβολικά συμπονετικοί και ειλικρινείς.
 • Ο Ήλιος και η Σελήνη σε  αντίθεση η τετράγωνο  στο ωροσκόπιό σας, δεν είναι καλότυχο, επειδή φέρνει εμπόδια στη ζωή σας και προκαλεί καθυστερήσεις και δυσκολίες στις ελπίδες, τις επιθυμίες και τους πόθους σας. Δεν είναι ευνοϊκή για τη ζωτικότητα ή την υγεία, η οποία μερικές φορές θα πάσχει. Καλά θα κάνετε να μην επιδιώκετε τη δημοτικότητα, γιατί θα τείνει με κάποιο τρόπο να έχει άσχημο αντίκτυπο πάνω σας. Να χρησιμοποιήσετε κάθε φροντίδα για τη διαφύλαξη της τιμής σας, αποφεύγοντας κάθε πράξη που θα μπορούσε με οποιοδήποτε τρόπο να βλάψει την αξιοπιστία σας σχετικά με τις συναλλαγές σας με ανωτέρους ή με εκείνους που έχουν εξουσία. Προσέξτε την όρασή σας.

Ήλιος – Ερμής

 • Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον πλανήτη Ερμή είναι μια αμφίβολη θέση και μόνο εκείνοι που ζουν περισσότερο σαν ατομικότητα παρά σαν προσωπικότητα, μπορούν να ανταποκριθούν στον κραδασμό της. Στην περίπτωση αυτή χαρίζει μεγάλη νοητική ικανότητα, με διαυγή σκέψη ανώτερης τάξης. Αλλά όταν κυριαρχεί η προσωπική πλευρά του χαρακτήρα, η θέση αυτή δεν έχει καμιά δραστική ισχύ. Για να γίνει η θέση αυτή ενεργός και ευνοϊκή, κάθε προσωπική τάση πρέπει να εξαφανιστεί και να επιτραπεί στη σοφία της ψυχής να υπερβεί τη διάνοια. Γιατί αυτή είναι μια θέση που ευνοεί περισσότερο την υποκειμενική συνείδηση ή διάνοια, παρά τη συγκεκριμένη αντικειμενική επίδειξη γνώσης. Για τα περισσότερα άτομα η θέση αυτή παραμένει απλώς μια κρυμμένη δυνατότητα, μέχρις ότου αναπτυχθεί η ψυχή.
 • Εξαιτίας της μικρής τροχιάς του Ερμή, ο Ήλιος μπορεί να σχηματίσει με αυτό τον πλανήτη μόνο μια αδύναμη ευμενή όψη η οποία είναι ασήμαντη και επίσης μια αδύναμη δυσμενή  όψη, η οποία έχει ελάχιστη σημασία.

Ήλιος – Αφροδίτη

 • Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον όμορφο πλανήτη Αφροδίτη θα αφυπνίσει μέσα σας κάθε χαρούμενο και ευδαιμονικό κραδασμό, έτσι ώστε όλες οι άλλες όψεις και θέσεις αντίθετης φύσης θα τροποποιηθούν σε μεγάλο βαθμό. Για να αφυπνιστεί, όμως, πλήρως αυτή η επιρροή, θα είναι αναγκαίο να ζείτε περισσότερο στην ατομικότητα παρά στην προσωπικότητά σας. Είναι μια θέση που αγγίζει τις πιο βαρυσήμαντες στιγμές της ζωής και φέρνει σε δραστηριότητα θέματα που σχετίζονται με την ικανοποίηση, τη χαρά ή την επιτυχία. Η καλλιτεχνική όψη του χαρακτήρα σας μπορεί να διεγερθεί και να καλλιεργηθεί επωφελώς και μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλα άτομα με απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα προκύψει μεγάλη χαρά και ευτυχία. Είναι μια πολύ ευμενής επιρροή.
 • Κατά τη γέννησή σας ο Ήλιος σχημάτιζε μια κάποια ευμενή όψη με τον πλανήτη Αφροδίτη, η οποία, αν και μπορεί να μην έχει ισχυρή επιρροή πάνω στις εξωτερικές συνθήκες, ωστόσο, κάνει την εσωτερική σας φύση περισσότερο αρμονική και με μια τάση περισσότερο προς τις ευγενικές και ειρηνικές μεθόδους από ότι σε διαφορετική περίπτωση. Δείχνει ότι είστε εσωτερικά τρυφεροί και αρμονικοί, πρόθυμοι να βλέπετε πάντα το καλύτερο στους άλλους και αγωνιζόμενοι πάντα, όσο μπορείτε, να απευθύνεστε σε εκείνο το ανώτερο μέρος του χαρακτήρα τους. Συνδεδεμένη με αυτή την επιρροή υπάρχει πάντα  μια ορισμένη συμπάθεια για τη τέχνη ή για καλλιτεχνικό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον και έχει γενικά μια εξευγενιστική επιρροή πάνω στο νου και στην όψη Ατομικότητα του εαυτού σας.
 • Κατά τη γέννησή σας ο Ήλιος σχημάτιζε με την Αφροδίτη μια όψη που είναι δυσμενής στη φύση της. Αυτό εμποδίζει την άνετη ροή των αρετών και των ευεργεσιών που χαρίζει συνήθως η Αφροδίτη, όταν δεν προσβάλλεται κατά τη γέννηση. Θα σας κάνει να έχετε κάποιες απογοητεύσεις σχετικά με τα αισθήματά σας και σε ορισμένες περιόδους της ζωής σας οικονομικά προβλήματα, καθώς επίσης και κάποιες κοινωνικές δυσκολίες θα κάνουν το περιβάλλον σας όχι και τόσο άνετο, όσο θα ήταν αν ο Ήλιος δεν υφίστατο αυτή την προσβολή. Ωστόσο, δεν είναι μια ολότελα καταστροφική όψη από τη φύση της, παρόλο που δεν χαρίζει εκείνη την ικανοποίηση ή τη νοητική άνεση που  είναι τόσο ουσιαστική για την επιτυχία και την ευημερία. Να είστε πολύ προσεκτικοί με όλα τα άτομα που είναι πιθανόν να προσβάλουν τα αισθήματά σας, γιατί έχετε μια τάση προς την απογοήτευση και τη ματαίωση των ελπίδων και των επιθυμιών σας, ειδικά όταν τα αισθήματά σας βρίσκονται, κατά κάποιο τρόπο, στο έλεος των άλλων.

Ηλιος – Αρης

 • Όταν ο Ήλιος και ο πλανήτης Άρης βρίσκονται σε σύνοδο, θα υπάρχει μια διαμάχη ανάμεσα στη θέληση και στις επιθυμίες σας στη διάρκεια της ζωής, καθώς ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τη θέληση και ο Άρης τις επιθυμίες. Αυτή θα γίνεται αισθητή μέσω πάθους ή οργής, που προκαλούνται από υπεραφθονία ζωτικότητας μερικές φορές, και μέσω περιοδικών πυρετών που προκαλούν μια πολύ θερμή κατάσταση στο αίμα, διεγείροντάς σας σε παρορμητικότητα ή υπερβολή αισθημάτων. Παρόλο που μπορεί να σας χαρίσει θάρρος και κάποια δύναμη, δεν είναι καθόλου επιθυμητή σύνοδος, εκτός αν ασκηθεί μεγάλος αυτοέλεγχος, ενώ εξαρτάται ολότελα από εσάς το αν θα κυριαρχήσει η θέληση ή η επιθυμία. Το κυριαρχικό και διοικητικό στοιχείο είναι έντονο μέσα σας και αυτό σας χαρίζει μεγάλη δύναμη χαρακτήρα και την ικανότητα να διατάζετε ή να ελέγχετε άλλους.
 • Ο Ήλιος και ο πλανήτης Άρης σε ευμενή  όψη  (τρίγωνο,εξάγωνο)είναι υπερβολικά καλό για την υγεία και τη ζωτικότητα γενικά. Σας χαρίζει θάρρος και γερό οργανισμό. Η δύναμη της θέλησης και η φύση των επιθυμιών είναι αναμεμιγμένες, πράγμα που σας κάνει ικανούς να ανοίξετε το δρόμο σας στη ζωή με ένταση σκοπού, ενεργητικότητα και επιμονή η οποία σπάνια, αν όχι ποτέ, αποτυχαίνει. Μπορείτε να ελέγχετε και να διοικείτε άλλους. Γενικά θα προωθείτε τις απόψεις σας περισσότερο μέσω ενέργειας και δύναμης της θέλησης, παρά μέσω τακτ και διπλωματικότητας. Μπορείτε να πετύχετε σπουδαία πράγματα, αν αφήνετε την ατομικότητά σας να δρα πιο συχνά από τις προσωπικές επιθυμίες και τους πόθους σας. Αυτή η πανίσχυρη επιρροή συχνά χαρίζει υπερβολική ζωτικότητα και είναι αναγκαίο να ασκείστε πολύ ή να ζείτε μια δραστήρια ζωή, για να την διανέμετε σε όλο το σύστημα ομοιόμορφα.
 • Ο Ήλιος σε  αντίθεση η τετράγωνο  με τον Άρη δείχνει ότι υπάρχει κάποια σύγκρουση ανάμεσα στην ατομική θέληση και στην όψη των επιθυμιών και εξαιτίας αυτών των δύο επιρροών, θα υποφέρετε. Επομένως, προσπαθήστε να ενισχύσετε την ατομική σας θέληση, μην  επιτρέποντας στον εαυτό σας να παρασύρεται από επιθυμίες που δεν μπορείτε να φτάσετε. Νομίζω ότι θα είναι καλό να αποφύγετε κάθε είδους αναστατώσεις και ίσως, σε μερικές περιόδους της ζωής, θα είναι  αναγκαίο να προσέχετε τα ατυχήματα. Πριν να υποβληθείτε σε οποιαδήποτε εγχείρηση, πρέπει να το σκεφτείτε πολύ προσεκτικά και θα πρέπει επίσης να  προσέχετε τη φωτιά και τα πυροβόλα όπλα. Είστε από τη φύση σας επιρρεπείς σε πυρετώδεις ασθένειες και γενικά έχετε την τάση να είστε υπερβολικά επιπόλαιοι.

‘Ηλιος – Δίας

 • Ο Ήλιος σε σύνοδο με   τον ευεργετικό πλανήτη Δία θα σας φέρει σε επαφή με εκείνους τους κραδασμούς που θα αφυπνίσουν την όψη ατομικότητα της φύσης σας και θα σας επιτρέψουν να ζήσετε στην ευγενέστερη πλευρά της ύπαρξή σας. Χάρη σε αυτή τη θέση θα ευημερήσετε και θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για πρόοδο, τόσο νοητική και ηθική όσο και υλική. Το στοιχείο της κοινωνικότητα θα σας φέρει σε επαφή με εκείνους που κατέχουν ανώτερες και σημαντικές θέσεις στη ζωή και πάντα θα υπάρχει βοήθεια από άλλους, όταν χρειάζεται. Οι νέες επιχειρήσεις ευημερούν και η δημιουργική ικανότητα ενισχύεται. Οι ζωτικές δυνάμεις αφθονούν και έχετε τόση ζωτικότητα, όση μπορείτε να χειριστείτε. Επομένως, είναι απαραίτητο να ζείτε με εγκράτεια. Η θέση αυτή ενισχύει την ηθική όψη και επίσης, διευρύνει τα αισθήματα, τις συμπάθειες και τις συγκινήσεις.
 • Στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας ο Ήλιος βρίσκεται σε ευμενή  όψη (τρίγωνο,εξάγωνο) με τον πλανήτη Δία. Αυτό θα φέρει κάποια καλή τύχη στη ζωή σας και πιθανότατα θα σας ανεβάσει σε ανώτερη θέση ή θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την κοινωνική σας θέση καθώς η ζωή προχωράει. Διαθέτετε ένα αληθινά θρησκευτικό πνεύμα και μια γνήσια καλοσύνη, που σας κάνει καλόκαρδους και συμπονετικούς για όλους εκείνους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Θα βρείτε στη ζωή την επιτυχία που αξίζετε και σχεδόν όλες οι επιδιώξεις σας θα αποβούν επιτυχείς. Έχετε αισιόδοξο και χαρούμενο χαρακτήρα, ακόμα και κάτω από δυσκολίες, και γενικά βρίσκετε πάντα τον τρόπο να τακτοποιείτε τις καταστάσεις σας γρήγορα και άνετα. Κάτω  από αυτή την ευνοϊκή όψη ενισχύονται οι υποθέσεις της υγείας, των χρημάτων και του έρωτα.
 • Ο Ήλιος σε  αντίθεση η τετράγωνο με τον πλανήτη Δία δεν είναι ευνοϊκό σημείο, αν και ο Δίας είναι ο πιο τυχερός από τους πλανήτες. Η όψη αυτή προκαλεί κάποια καθυστέρηση στο καλό που σας υπόσχονται οι υποθέσεις που κυβερνούνται από το Δία, καθώς επίσης και την εμφάνιση προβλημάτων από όλα εκείνα τα πράγματα από τα οποία θα περιμένατε να προκύψει καλό. Θα πρέπει να προσέχετε στις σχέσεις σας με ανθρώπους της θρησκείας, όπως και στις σχέσεις σας ή στην αλληλογραφία σας με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Η επιρροή αυτή δεν είναι καλή για την υγεία σας όσον αφορά το αίμα και θα ήταν σκόπιμο να προσέχατε κάπως τη δίαιτά σας, γιατί το συκώτι σας δεν θα λειτουργεί πάντα καλά και αυτό θα επηρεάζει τη ζωή και τη διάθεσή σας και θα σας κάνει μερικές  φορές μελαγχολικούς και απελπισμένους. Η όψη αυτή εμποδίζει την κοινωνική σας άνοδο.

Ήλιος – Κρόνος

 • Ο Ήλιος σε  σύνοδο  με το δυσκίνητο πλανήτη Κρόνο δίνει κάποιο μέτρο δύναμης στη ζωή σας, αλλά ταυτόχρονα μπορείτε να αποκτήσετε δύναμη μόνο και μόνο για να γκρεμιστείτε, εκτός και δείξετε ταπεινή συμπεριφορά και δεν σκοπεύετε υπερβολικά ψηλά. Γιατί αυτή η θέση είναι μια από τις πιο κρίσιμες, χαρίζοντας μεγάλη υπευθυνότητα και δύναμη προς κάποιες κατευθύνσεις, αλλά με την πιθανότητα να αναλαμβάνετε περισσότερα από ότι θα ήταν σοφό. Έχετε πολλές και διάφορες ευκαιρίες να μελετήσετε τις αρετές της λιτότητας, της οικονομίας, της υπομονής και της επιμονής. Στην ατομικότητά σας είναι φανερές οι ιδιότητες της σταθερότητας και της συγκράτησης. Είστε προσεκτικοί και μερικές φορές μάλλον φοβητσιάρηδες και δεν θα πρέπει ποτέ να αφήνετε τον εαυτό σας να γίνεται υπερβολικά επιφυλακτικός ή απογοητευμένος, γιατί έτσι, μπορεί να χάσετε κάποιες ευκαιρίες.
 • Ο Ήλιος σε  ευνοϊκή  όψη (τρίγωνο,εξάγωνο) με τον πλανήτη Κρόνο είναι μια τυχερή επιρροή. Θα σας κάνει σταθερούς, υπομονετικούς, επίμονους, συνετούς και τίμιους και με τέτοιες ιδιότητες στο χαρακτήρα σας θα κερδίσετε το σεβασμό και θα μπορέσετε να κρατήσετε κάποιες πολύ υπεύθυνες θέσεις στη ζωή σας, αν φροντίσετε να τις επιδιώξετε. Άτομα μεγαλύτερης ηλικία από εσάς θα σας βοηθήσουν και εκείνοι που κατέχουν πολύ σημαντικές θέσεις στη ζωή θα σας παρασταθούν , αν χρειαστείτε τη βοήθειά τους. Η ηθική όψη σας ενισχύεται όλο και περισσότερο καθώς θα προχωράτε στη ζωή και θα γίνεστε όλο και περισσότερο συνειδητοί. Επίσης, η υγεία σας θα βελτιώνεται καθώς θα περνούν τα χρόνια και αν είστε εγκρατείς, πιθανόν να ζήσετε μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία.
 • Ο Ήλιος σε   αντίθεση η τετράγωνο  με τον πλανήτη Κρόνο είναι μια πολύ άτυχη θέση, που αδυνατίζει κάπως τον ατομικό σας χαρακτήρα και φέρνει πολλές θλίψεις στη ζωή σας. Κατά κάποιο τρόπο περιορίζεστε και στριμώχνεστε, χωρίς να μπορείτε να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, είτε εξαιτίας της αδιαφορίας των μεγαλυτέρων σας είτε εξαιτίας έλλειψης ευκαιριών. Καθυστερήσεις και εμπόδια ανατρέπουν τα σχέδιά σας και ματαιώνουν την πρόοδό σας. Η υγεία σας θα προσβάλλεται επίσης μερικές φορές, εξαιτίας κακής κυκλοφορίας του αίματος, για αυτό να αποφεύγετε, όσο είναι δυνατόν, το κρύο. Βελτιώνοντας την ηθική σας φύση, θα βελτιώνετε τη γενική οικονομική σας κατάσταση. Απαλλαγείτε από την ιδιοτέλεια, τη ζήλια και την εχθρότητα.

Ήλιος – Ουρανός

 • Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον πλανήτη Ουρανό προσθέτει μια κάποια πρωτοτυπία στο ωροσκόπιό σας, καθώς η θέση αυτή κάνει την ατομικότητά σας κάπως μοναδική και ξεχωριστή. Σε μερικές φάσεις της ζωής σας θα κληθείτε να παίξετε σημαντικό ρόλο σε όλα τα θέματα με τα οποία ασχολείστε,  όταν αναπτύξετε πλήρως το εφευρετικό σας ταλέντο και θα χρησιμοποιείτε την ευφυΐα σε όλη την έκτασή της. Αλλά είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία που θα εμφανιστεί στη ζωή σας, αν μπορέσετε να απαλλαγείτε ολότελα από κάθε προκατάληψη και περιορισμό, γιατί η δημιουργική σας ικανότητα είναι σημαντική και μπορείτε να επινοήσετε ή να δημιουργήσετε τόσο υλικά όσο και νοητικά.
 • Η  ευμενής  όψη (τρίγωνο,εξάγωνο) του Ήλιου με τον πλανήτη Ουρανό είναι μια επιρροή πολύ ευνοϊκή για όλους όσους μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως σε αυτό τον ανώτερο κραδασμό, γιατί χαρίζει αξιόλογο εφευρετικό πνεύμα και πρωτοτυπία, κάνοντας τον ατομικό χαρακτήρα αυτάρκη και ευρηματικό. Ως εκ τούτου διαθέτετε ένα ανεξάρτητο πνεύμα και σας αρέσει να εκτελείτε τα σχέδιά σας, τα οποία συνήθως τα οραματίζεστε καθαρά και με ακρίβεια. Έχετε αξιόλογη μαγνητική δύναμη και μπορείτε να ασκήσετε μια έλξη πάνω στους άλλους, που σας δίνει τη δυνατότητα να τους επηρεάζετε εύκολα. Έχετε την τάση να είστε ανοιχτόμυαλοι, φιλοσοφημένοι, ασυμβίβαστοι, ανεξάρτητοι και ελεύθεροι. Σας αρέσουν όλα τα απόκρυφα θέματα.
 • Ο Ήλιος σε  αντίθεση η τετράγωνο   με τον πλανήτη Ουρανό κατά τη γέννησή σας είναι μια όψη άτυχη και καταστροφική. Θα έχετε κάποιες πολύ παράξενες εμπειρίες και μπορεί να αποξενωθείτε ή να χάσετε εκείνους που αγαπάτε, νιώθοντας έτσι μεγάλη θλίψη. Θα πρέπει να προσπαθείτε όσο μπορείτε να σκέφτεστε προσεκτικά πριν δράσετε και να μην αφήνετε ποτέ τον εαυτό σας να παρασύρετε από την παρόρμηση ή τη συμπάθεια για άλλους. Προσπαθήστε να γνωρίσετε τους φίλους σας πριν τους εμπιστευθείτε και ποτέ μην επιτρέπετε σε ξένους να σας επηρεάζουν. Αναπάντεχα και απρόβλεπτα γεγονότα θα συμβούν στη ζωή σας, που θα αναστατώσουν όλα τα σχέδια και τα προγράμματά σας.

Ήλιος – Ποσειδώνας

 • Κατά τη γέννησή σας ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο  με τον παράξενο και άγνωστο πλανήτη Ποσειδώνα. Αυτό θα κάνει τη ζωή σας διαφορετική κατά πολλούς τρόπους από τη ζωή των άλλων και θα σας φέρει πολλές παράξενες εμπειρίες, η φύση των οποίων θα εξαρτάται από το βαθμό με τον οποίο ανταποκρίνεστε στο πνεύμα της Παγκόσμιας Αγάπης, το οποίο αντιπροσωπεύει αυτός ο πανίσχυρος πλανήτης.  Βυθίζεστε μέσα σε υψηλές ονειροπολήσεις και κρύβετε μυστικά σχέδια, είτε για το δικό σας καλό είτε για το καλό των άλλων. Η σύνοδος του πλανήτη Ποσειδώνα με τον Ήλιο συχνά χαρίζει σε εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από αυτή μια ιδιόμορφη και λεπτή γοητεία στη συμπεριφορά, η οποία τους κάνει να ασκούν μια παράξενη έλξη στους άλλους. Πρέπει να προσέξετε να μην αφήνεστε στους άλλους και πρέπει να αποφεύγετε όλα τα αμφίβολα πειράματα με ναρκωτικά, αναισθητικές ουσίες ή τον υπνωτισμό.
 • Ο Ήλιος βρίσκεται σε ευμενή  όψη  (τρίγωνο,εξάγωνο)με τον Ποσειδώνα, πράγμα που δείχνει ότι η επίδραση αυτού του μυστηριώδους πλανήτη είναι ευνοϊκή για την πνευματική σας ανάπτυξη και πιθανόν να δείτε ότι η μεγαλύτερη συνειδησιακή διεύρυνση προέρχεται από εμπειρίες τις οποίες θα δυσκολεύεστε υπερβολικά να περιγράψετε στους άλλους. Τα πραγματικά παράδοξα της ζωής θα προβάλουν λίγο-πολύ στη συνείδησή σας και ορισμένες αλήθειες, οι οποίες μπορούν να εκφραστούν με τη μορφή του παράδοξου, θα έχουν μια ιδιαίτερη σημασία και πραγματικότητα για εσάς, αν μπορέσετε να ανέλθετε στην ανώτερη όψη αυτής της επιρροής. Είστε τυχεροί, με το γενικό νόημα του όρου (παρόλο που μπορεί να μη θεωρείτε τον εαυτό σας σαν τέτοιο) και κατά κανόνα θα σας συμπαθούν πολύ οι άλλοι. Πρέπει, όμως, να προσέξετε να μην κυριαρχήσει πάνω σας η αισθησιακή όψη της ζωής.
 • Κατά τη γέννησή σας ο Ήλιος προσβάλλεται (αντίθεση η τετράγωνο)  από τον πλανήτη Ποσειδώνα. Αυτό σας κάνει ευάλωτους σε εξαπατήσεις και προδοσίες από άτομα του περιβάλλοντός σας ή από ξένους. Είναι πιθανόν να κληθείτε να εγκαταλείψετε πολλά πράγματα στα οποία έχετε δώσει την καρδιά σας και πιθανόν να δοκιμάσετε έντονες απογοητεύσεις. Αυτό θα πρέπει να το θεωρήσετε σαν αποτέλεσμα της διαταραχής της αρμονίας της φύσης, εξαιτίας της παραβίασης του νόμου της αγάπης ή της ευσπλαχνίας, έτσι ώστε, οι απώλειες τις οποίες θα αναγκαστείτε να υποστείτε να σας προσφέρουν και το μοναδικό μέσο αποκατάστασης της χαμένης ισορροπίας ή αρμονίας. Με τον τρόπο αυτό θα περάσετε κάτω από την ανώτερη επιρροή αυτής της όψης, η οποία θα σας επιτρέψει να ανυψώσετε τη συνείδησή σας σε ένα ανώτερο πεδίο, ώστε να νιώσετε τη θεία ζωή η οποία εμποτίζει ολόκληρη τη φύση.

Ήλιος – Πλούτωνας

 • Κατά τη γέννησή σας ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον πλανήτη Πλούτωνα. Αυτό δίνει μεγάλα αποθέματα δύναμης και την ικανότητα για αλλαγές, αλλά η ισχυρή θέληση τις περισσότερες φορές εκφράζεται με εγωισμό. Το άτομο αυτό ζητά πάρα πολλά από τους άλλους και δε δέχεται τις αδυναμίες τους. Έχει αρχηγικές ικανότητες και μαγνητισμό που καθηλώνει τους ανθρώπους που το περιβάλλουν.
 • Η ευμενής όψη  (τρίγωνο,εξάγωνο)του Ήλιου με τον Πλούτωνα χαρίζουν καλή υγεία και ικανότητα «ταχείας ανάρρωσης», τόσο σε ψυχολογικές όσο και σε φυσικές ασθένειες. Εντυπωσιακή προσωπικότητα, η οποία δεν περνά ποτέ απαρατήρητη αφού εκπέμπει ερωτισμό και αυτοπεποίθηση.
 • Κατά τη γέννησή σας  ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση η τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η ανασφάλεια οδηγεί στην αυτοαπόρριψη, με αποτέλεσμα το άτομο να γίνεται «κλειστό» και να νιώθει ότι απειλείται ή «καταδιώκεται» από το περιβάλλον του. Αντιθέτως, το ίδιο βοηθά τους άλλους να ξεφύγουν από τα προβλήματά τους και να κάνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους.

astro-live.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here