Γενέθλιες Όψεις Του Άρη

0
3

ΔΙΑΣ

 • Οι πλανήτες Άρης και Δίας σε σύνοδο δεν είναι καλή όψη για το Δία. Από πολλές απόψεις μπορεί να θεωρηθεί καλή όψη, όσον αφορά τον Άρη, αλλά, επειδή ο Δίας απογυμνώνεται από όλες τις αρετές του, εξαιτίας του πνεύματος παραποίησης του Άρη, σας κάνει επιρρεπείς στην ασωτία και την υπερβολική γενναιοδωρία. Θα προκύψουν προβλήματα και απώλεια, είτε από σπατάλη είτε από υπερβολή. Αποφύγετε τις δίκες, καθώς και κάθε δαπάνη που ξεπερνά τα έσοδα, και ασφαλώς την παρορμητική δράση και την επίδειξη αφύσικης ενέργειας ή ενθουσιασμού. Γιατί η θέση αυτή θα σας κάνει κάπως υπερενθουσιώδεις και με τάση προς την ακρότητα αισθημάτων. Δεν μπορείτε να ζήσετε υπερβολικά συγκρατημένα και θα πρέπει να αποφεύγετε διαφωνίες για θρησκευτικές και νομικές υποθέσεις. Θα επηρεάσει επίσης την κατάσταση του αίματός σας.
 • Οι πλανήτες Άρης και Δίας ήταν σε  τρίγωνο ή  εξάγωνο κατά τη γέννησή σας. Η θέση αυτή προκαλεί κάποια υπερβολή, με μια τάση προς την υπέρ γενναιοδωρία και την απλοχεριά, για αυτό δεν είναι πάντα ευνοϊκή για εσάς, όσον αφορά τα χρήματα. Διαθέτετε περηφάνια και αξιοπρέπεια χαρακτήρα, καθώς επίσης και αυτοπεποίθηση. Από πολλές απόψεις, είστε ένας πρωτοπόρος και βάζετε μεγάλη ενεργητικότητα και ενθουσιασμό σε όλα όσα κάνετε. Είστε παράτολμοι, θαρραλέοι και τυχεροί με πολλούς τρόπους, χάρη στο δυνατό και περιπετειώδες πνεύμα σας. Αλλά, η απερισκεψία και η υπερβολική ελευθερία, θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται. Αγαπάτε την ελευθερία, την ανεξαρτησία, τη δύναμη και τη δικαιοσύνη και ποτέ δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να εξαπατηθεί.
 • Οι πλανήτες Δίας και Άρης βρίσκονται σε αντίθεση η τετράγωνο κατά τη γέννησή σας. Αυτή είναι μια άτυχη όψη από πολλές πλευρές. Υποδηλώνει οικονομικές απώλειες, είτε εξαιτίας υπερβολής είτε εξαιτίας κάποιου είδους ασωτίας. Έχετε την τάση να είστε υπερβολικά γενναιόδωροι και αν αποκτήσετε ποτέ μεγάλη περιουσία, είναι πιο πιθανό να γίνετε σπάταλοι, παρά τσιγκούνηδες. Να αποφεύγετε πάντα τους δικαστικούς αγώνες, γιατί μπορεί να μπλεχτείτε σε απώλεια μεγάλου χρηματικού ποσού και πιθανόν να ανακαλύψετε ότι οι νομικές υποθέσεις είναι καταστροφικές για εσάς από πολλές απόψεις. Ωστόσο, είστε πολύ ενθουσιώδεις σε οτιδήποτε υιοθετείτε και θα βάζετε μεγάλη ενέργεια σε καθετί που επιχειρείτε. Να φροντίζετε το αίμα σας να είναι καθαρό, γιατί διαφορετικά η υγείας σας θα υποφέρει.

ΚΡΟΝΟΣ

 • Η σύνοδος των δύο αποκαλούμενων δυσμενών πλανητών, του Κρόνου και του Άρη, θεωρείται γενικά σαν πολύ κακή θέση. Αλλά, αφού η αληθινή Αστρολογία διδάσκει ότι δεν υπάρχει πραγματικό κακό, παρά μόνο σχετικό, είναι μέσα στις δυνατότητές σας να κάνετε αυτή τη θέση καλή. Και θα το πετύχετε, αν αφήσετε τη φιλοδοξία σας να κυριαρχήσει στις αισθήσεις σας. Προσέχετε, όμως, να μην ξεφύγετε από τον ένα κίνδυνο για να πέσετε σε κάποιον άλλο, γιατί ο νους είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί από ότι οι αισθήσεις. Σας χαρίζει μια δυνατή και πανίσχυρη θέληση και μια αφοβία η οποία θα είναι ευνοϊκή, μόνο αν έχει απομακρυνθεί η ιδιοτέλεια. Είστε ικανοί να κρατήσετε μοναδικές και πολύ υπεύθυνες θέσεις, όπου απαιτούνται θάρρος και ικανότητα, αλλά μη γίνετε υπερβολικά φιλόδοξοι.
 • Οι πλανήτες Άρης και Κρόνος βρίσκονται σε  τρίγωνο ή  εξάγωνο κατά τη γέννησή σας. Η όψη αυτή σας κάνει φιλόδοξους, επίμονους και ανυπόμονους να διαπρέψετε σε οποιοδήποτε εγχείρημα αναλάβετε. Είστε γενναίοι, θαρραλέοι και άφοβοι, όσον αφορά τον κίνδυνο, και, όχι μόνο κατέχετε δύναμη χαρακτήρα, αλλά επίσης και διακριτικότητα. Υπάρχει μέσα σας μεγάλο ηρωικό πνεύμα και σας αρέσει να είστε επικεφαλής των πραγμάτων. Μπορείτε να γίνετε ένας πολύ ικανός ηγέτης. Η όψη αυτή σας υπόσχεται επιτυχία, ειδικά προς την κατεύθυνση της βελτίωσης και ενίσχυσης του χαρακτήρα σας και, χάρη σε αυτό, θα πετύχετε στη ζωή και θα κερδίσετε τον θαυμασμό εκείνων που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Υποδηλώνει ότι οι επιθυμίες και ο κατώτερος ή προσωπικός νους, λειτουργούν αρμονικά και για αυτό είναι μια θαυμάσια όψη για την πραγμάτωση των επιθυμιών σας. Μην την αφήσετε, όμως, να σας κάνει ιδιοτελείς.
 • Ο Άρης βρίσκεται σε  αντίθεση η τετράγωνο  με τον Κρόνο κατά τη γέννησή σας. Μια πολύ άτυχη όψη για εκείνους που δεν έχουν μάθει να ασκούν πλήρη αυτοέλεγχο. Μερικές φορές η όψη αυτή σας κάνει να εκφράζετε περισσότερα από όσα πρέπει και όχι μόνο θα χρησιμοποιείτε σαρκαστική και πολύ πικρή ομιλία, αλλά θα έχετε την τάση να χρησιμοποιείτε λέξεις που δεν είναι σωστές, ειδικά αν έχετε ενοχληθεί πολύ. Διαθέτετε αρκετό θάρρος, αλλά είστε μάλλον απερίσκεπτοι όσον αφορά τον κίνδυνο. Έχετε μέσα σας την ποιότητα του «Ήρωα», αλλά θα έχετε την τάση να διακινδυνεύετε τη ζωή σας για την παρόρμηση της στιγμής, όταν βρίσκεστε κάτω από μεγάλο ενθουσιασμό. Έχετε μια πολύ ισχυρή επιθετική φύση και όταν εκνευρίζεστε είστε βίαιοι.

ΟΥΡΑΝΟΣ

 • Η σύνοδος των πλανητών Άρη και Ουρανού σας χαρίζει άφθονη ενέργεια, αλλά και μια μάλλον ευερέθιστη ιδιοσυγκρασία. Το νευρικό σας σύστημα μερικές φορές υπερφορτίζεται από ζωτικότητα ή μαγνητισμό και αυτό σας κάνει υπερβολικά δραστήριους, πιθανόν ανήσυχους και υπερβολικά ενεργητικούς για το δικό σας καλό. Σας χαρίζει μια αρέσκεια για τα μυστικιστικά θέματα, ειδικά την Αστρολογία και τη μεταφυσική όψη των πραγμάτων. Να προσέχετε πάντα τις ξαφνικές παρορμήσεις, τις ορμητικές τάσεις ή τις βίαιες εκφράσεις και πράξεις, γιατί αυτή είναι μια θέση που παρασύρει το άτομο, είτε με τον ενθουσιασμό, τις παράξενες και ανεξήγητες νοητικές καταστάσεις, είτε με τις τυφλές παρορμήσεις. Είναι μια από τις πιο επικίνδυνες όψεις, όταν η ψυχή είναι κατά οποιονδήποτε τρόπο μη ισορροπημένη. Για αυτό, να δράτε με περίσκεψη.
 • Οι πλανήτες Άρης και Ουρανός βρίσκονται σε  τρίγωνο ή  εξάγωνο κατά τη γέννησή σας. Αυτή είναι μια θαυμάσια όψη για εκείνους που μπορούν να ανταποκριθούν στους κραδασμούς του μυστηριώδη πλανήτη Ουρανού. Χαρίζει μεγάλη αληθινή ενέργεια, νοητική και φυσική. Διεγείρει πρωτότυπες σκέψεις και επομένως κάνει εκείνους που ανταποκρίνονται, ιδιοφυΐες σε κάποιο τομέα. Ευνοεί τους εφευρέτες και όσους μπορούν να επινοήσουν και να κατασκευάσουν. Είναι μια όψη που χαρίζει εμπιστοσύνη και αυτάρκεια, κάνοντας όσους βρίσκονται κάτω από την επιρροή της αναμορφωτές, με αγάπη για κάθε πρόοδο και προχώρημα. Είστε από κάθε άποψη ανοιχτόμυαλοι, φιλελεύθεροι και άφοβοι απέναντι στην κοινή γνώμη. Μπορεί να γίνετε ένας ενθουσιώδης οπαδός της μεταφυσικής, της φιλοσοφίας ή της Αστρολογίας.
 • Ο Άρης και ο μυστηριώδης πλανήτης Ουρανός βρίσκονται σε αντίθεση ή τετράγωνο κατά τη γέννησή σας. Η θέση αυτή έχει την τάση να σας κάνει κάπως αλλοπρόσαλλους ή εκκεντρικούς. Είστε ενθουσιώδεις και μερικές φορές ευερέθιστοι, τείνοντας στην υπέρ ενεργητικότητα, καθώς και υπερβολικά ρωμαλέοι. Όλα αυτά προκύπτουν, εξαιτίας μιας κατάστασης υπερδιέγερσης του νευρικού συστήματος, το οποίο κυβερνά ο Ουρανός. Πρέπει να προσπαθείτε να είστε πιο ήρεμοι, όχι τόσο  απερίσκεπτοι και δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε τον εαυτό σας να αναστατώνεται. Η όψη αυτή είναι πιθανόν να σας φέρει νομικά προβλήματα και κινδύνους σε σχέση με το αντίθετο φύλο. Είναι δυσμενής, εξαιτίας του γεγονότος ότι, κατά τη διάρκεια της ζωής σας, τα περισσότερα συμβάντα τείνουν να είναι ξαφνικά και αναπάντεχα. Αποφύγετε να μπλεχτείτε σε διαφωνίες και προσέχετε να μην εκθέσετε τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε περιττή πιθανότητα ατυχημάτων.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

 • Η σύνοδος των πλανητών Άρη και Ποσειδώνα είναι πολύ ιδιόμορφη και σημαντική, γιατί σας χαρίζει υπερφυσικό απόθεμα ενέργειας, απεριόριστες πηγές και μια ικανότητα να μπλέκεστε σε φοβερές επιχειρήσεις. Δεν είναι ολότελα ευνοϊκή θέση, όμως, επειδή όσοι γεννήθηκαν κάτω από αυτή την επιρροή, έχουν την τάση να γίνονται «ασταθείς», να αναλαμβάνουν περισσότερα από όσα μπορούν ή από όσα θα εκτελέσουν και υπερεκτιμούν την αξία τους. Ωστόσο, ή ίδια η θέση είναι καλή, και αν υπάρχει η σωστή νοητική στάση και εκφράζεται ο απαιτούμενος σεβασμός για τα δικαιώματα και τις απόψεις των άλλων, η επιρροή αυτή χαρίζει μια τρομακτική ικανότητα για επίτευξη και επομένως για το καλό. Πρέπει να προσέχετε να μη γίνετε «τρελάρας» και φροντίζετε ώστε οι μεγάλες ιδέες σας να μην σας παρασύρουν. Η παρακολούθηση πνευματιστικών κύκλων κλπ δεν θα έχει ευεργετική επίδραση πάνω σας.
 • Ο Άρης και ο πλανήτης Ποσειδώνας, βρίσκονται σε  τρίγωνο ή  εξάγωνο κατά τη γέννησή σας. Μια ευνοϊκή επιρροή που προσθέτει στη γενική εκτελεστική σας ικανότητα και σας κάνει περιζήτητους στις παρέες σας, επειδή ο προσωπικός μαγνητισμός που προσφέρει, είναι άφθονος και αρεστός. Η όψη αυτή χαρίζει μεγάλη ακτίνα δράσης στις φιλοδοξίες και σας κάνει ικανούς να σχεδιάζετε μεγάλα πράγματα. Το αν θα μπορέσετε να πραγματώσετε πλήρως τα μεγάλα σχέδια, εξαρτάται κυρίως από τις όψεις του Ήλιου, της Σελήνης και του Ερμή και, επίσης, από τη φυσική σας αποφασιστικότητα και σταθερότητα. Γιατί υπάρχει μια ορισμένη μεταβλητότητα σε αυτή την όψη. Χαρίζει μια έντονη αντίληψη των χρωμάτων και, σε καλό συνδυασμό με καλές γενικά όψεις της Σελήνης ή του Ερμή, χαρίζει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στη ζωγραφική.
 • Η  αντίθεση ή τετράγωνο  ανάμεσα στους πλανήτες Άρη και Ποσειδώνα είναι οπωσδήποτε δυσμενής, γιατί σας κάνει επιρρεπείς σε ασυγκράτητο ενθουσιασμό διαφόρων ειδών και σας παρασύρει μερικές φορές σε συντροφιές που θα ήταν καλύτερο να αποφεύγετε. Πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε κάθε υπερβολή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, νοητικά, συγκινησιακά ή στις υλικές σας συνήθειες. Με λίγα λόγια, όλες οι μορφές υπερβολής πρέπει να αποφεύγονται. Μερικές στιγμές της ζωής σας θα έχετε την τάση να έρχεστε σε βίαιη σύγκρουση με τις κατώτερες τάξεις, και θα πρέπει να προσέξετε να μη θρέψετε μια προκατάληψη εναντίον τους. Αν οι τάσεις υπερβολής που αναφέραμε ελεγχθούν, η όψη αυτή γίνεται ένας μεγάλος ευεργέτης, επειδή προσθέτει πολλά στην υλική σας ενέργεια και σας κάνει ικανούς να αντιμετωπίσετε μεγάλες απαιτήσεις με την ικανότητά σας. Να αποφεύγετε όλες τις ναρκωτικές ουσίες και μην ασχολείστε με αισθησιακά πειράματα.

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

 • Ο πλανήτης Άρης σε σύνοδο με τον πλανήτη Πλούτωνα κατά τη γέννησή σας. Η αστείρευτη ενεργητικότητά σας διοχετεύεται στη «μάχη» της ζωής. Βρίσκεστε διαρκώς σε «εμπόλεμη» κατάσταση και αγωνίζεστε μέχρι τελικής πτώσης προκειμένου να κατακτήσετε τους στόχους σας. Δημιουργείτε παθιασμένες σχέσεις, αλλά θέλετε να κυριαρχείτε στο ταίρι σας.
 • Ο Άρης σε τρίγωνο ή εξάγωνο με τον πλανήτη Πλούτωνα σας κάνει άτομο δημιουργικό, που ξέρει να αγωνίζεται για τους στόχους του και να υποστηρίζει τις θέσεις του, χωρίς να γίνεται προσβλητικό ή επιθετικό. Η δύναμή σας επιτρέπει να «ανακαλύπτετε» τα κρυμμένα μυστικά των άλλων, για αυτό μπορείτε να προσφέρετε μεγάλη βοήθεια σε άτομα, που έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Έχετε μαεστρία στον τρόπο που εκπέμπετε τη σεξουαλικότητά σας
 • Ο πλανήτης Άρης σε αντίθεση ή τετράγωνο  με τον πλανήτη Πλούτωνα. Αυτή η όψη σας δίνει πείσμα και δογματισμό. Η ενέργεια καταναλώνεται χωρίς λόγο και η δύναμη εκφράζεται με επιθετικότητα. Είστε ικανοί να γίνετε πολύ βίαιοι, όταν δεχτείτε προσβολές ή όταν κάποιος καταλάβει  τις αδυναμίες και τους φόβους σας. Είστε πολύ σεξουαλικοί και εξαρτάστε από το ταίρι που σας ικανοποιεί ερωτικά.

astro-live.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here