Γενέθλιες Όψεις Της Σελήνης

0
10

Σελήνη – Ερμής

 • Η Σελήνη σε  σύνοδο  με τον πλανήτη Ερμή σας χαρίζει μια έξοχη διάνοια και σας προικίζει με γρήγορη και ακριβή αντίληψη. Η ζωική και λογική όψη του νου είναι συγχωνευμένες, αλλά η λογική, σας κάνει πάτα να γέρνετε περισσότερο προς την ανθρώπινη όψη της ζωής παρά προς τη ζωώδη. Όσο περισσότερο επιτρέπετε στη λογική να σας καθοδηγεί, τόσο περισσότερο θα αντιλαμβάνεστε τη ζωή και τους σκοπούς της και αυτό είναι ένα από τα αναγκαία πράγματα που πρέπει να πετύχετε. Μπορείτε να καλλιεργήσετε την αλήθεια και την τιμιότητα επωφελώς, γιατί, κάνοντάς το, θα αφυπνίσετε το νου και θα κερδίσετε γνώση με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι αν αφήνατε τη συνηθισμένη έλξη του Ερμή να σας γοητεύσει με τμήματα μόνο, τα οποία τόσο πολύ εκτιμούν οι μικρότερες διάνοιες.
 • Η Σελήνη και ο Ερμής σε τρίγωνο η εξάγωνο κατά τη γέννησή σας. Η όψη αυτή σας χαρίζει θαυμάσιες νοητικές ικανότητες και κάνει τον εγκέφαλό σας ακριβή και δραστήριο. Θα πετύχετε στη ζωή χάρη στο πνεύμα και την ταχύτητα της αντίληψής σας. Κατέχετε την ικανότητα να κερδίζετε χρήματα και τα καταφέρνετε καλά με τα έντυπα και το γράψιμο. Η όψη αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να εκτιμήσετε τη ζωή και να την εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα γίνεται, γιατί είστε νοήμονες και μπορείτε να σκεφτείτε από μόνοι σας. Πρέπει να καλλιεργήσετε τη διόραση, όπως και τη μνήμη σας, πράγμα που αποτελεί χαρακτηριστικό αυτής της όψης όταν είναι ενεργός και όχι λανθάνουσα. Έχετε ταλέντο στην ομιλία ή στο γράψιμο και μπορείτε πολύ εύκολα να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.
 • Η Σελήνη και ο Ερμής σε όψη αντίθεσης η τετραγώνου κατά τη γέννησή σας. Η όψη αυτή είναι μάλλον δυσμενής για την πρόοδο ση ζωή σας. Ωστόσο, οξύνει το πνεύμα σας και σας κάνει πολύ έξυπνους, αλλά ταυτόχρονα σαρκαστικούς όταν δυσαρεστηθείτε ή αναστατωθείτε κατά οποιονδήποτε τρόπο. Το νευρικό σας σύστημα δεν θα βρίσκεται πάντα σε καλή κατάσταση και αυτό σας κάνει να είστε λίγο εκκεντρικοί και άστατοι. Θα συναντήσετε επίκριση και οι απόψεις σας συχνά θα διαφέρουν από των άλλων. Να είστε πολύ προσεκτικοί όταν υπογράφετε έγγραφα, γιατί υπάρχει πιθανότητα να κάνετε λάθη σχετικά με τις επιστολές και την αλληλογραφία. Αποφεύγετε τις ακρότητες και φροντίζετε οι εκφράσεις σας να είναι σαφείς και πάντα ακριβείς.

Σελήνη – Αφροδίτη

 • Η Σελήνη σε σύνοδο  με τον πλανήτη Αφροδίτη που του αρέσουν οι ικανοποιήσεις, θα σας χαρίσει ένα καλό περιβάλλον, εφόσον επιτρέψετε σε αυτό τον κραδασμό να εκδηλωθεί. Σας αρέσουν οι εκλεπτυσμένες και πιθανόν οι καλλιτεχνικές ασχολίες και θα είστε τυχεροί και πετυχημένοι στην πλειοψηφία των εγχειρημάτων που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Έχετε ένα συμπαθητικό χαρακτήρα και μια πολύ ευχάριστη προσωπικότητα. Η προσωπική ή εξωτερική πλευρά της ζωής σας είναι η καλύτερη, και είναι από πολλές απόψεις πολύ διαφορετική από την εσωτερική ή ατομική πλευρά, έτσι ώστε, σε αυτή τη ζωή θα μάθετε περισσότερα μέσω της απόσυρσης στο νου ή στην καθαρά διανοητική όψη ανάπτυξης. Θα περάσετε ευχάριστα μέσα από τη ζωή.
 • Η Σελήνη και ο πλανήτης Αφροδίτη βρίσκονται σε τρίγωνο η  εξάγωνο  κατά τη γέννησή σας, πράγμα που είναι πολύ ευνοϊκό, αφού σας υπόσχεται ένα πετυχημένο πέρασμα από τη ζωή και πολύ καλές ευκαιρίες για επιτυχία. Είστε εκλεπτυσμένοι και καλλιτεχνικοί, διαθέτετε καλό γούστο και οξεία αντίληψη για καθετί που είναι καλό και όμορφο. Είστε τρυφεροί και έτσι έλκετε εκείνους που φέρνουν ευτυχία στη ζωή σας και θα κερδίσετε την κοινωνική επιτυχία. Ποτέ δεν θα σας λείπουν οι φίλοι ούτε θα είστε ποτέ φτωχοί, όσο αυτή η καλή όψη θα ασκεί την επιρροή της πάνω σας. Το αντίθετο φύλο θα έλκεται προς εσάς και θα σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Σας αρέσει η μουσική και το τραγούδι.
 • Η Σελήνη και η Αφροδίτηβρίσκονται σε  αντίθεση  η  τετράγωνο .Αυτό φέρνει θλίψη και απογοήτευση, ειδικά στις οικογενειακές υποθέσεις. Προσβάλλονται τα αισθήματά σας και διατρέχετε τον κίνδυνο να ενεργείτε απρόσεκτα. Έτσι, θα πρέπει να περιμένετε απογοητεύσεις, καθώς επίσης και διαφωνίες με το αντίθετο φύλο. Τα θέματα που έχουν σχέση με διασκεδάσεις, καλό θα είναι να αποφεύγονται, γιατί υποδηλώνεται ελάχιστη ευτυχία ή ικανοποίηση. Καλό θα είναι να ασκήσετε την αυτοσυγκράτηση, αποφεύγοντας την υπερβολή των συναισθημάτων, της θλίψης ή του πόνου. Συνήθως, η όψη αυτή προκαλεί κάποια υπερβολή ή ακρότητα κατά κάποιο τρόπο και επίσης μερικές φορές προσβάλλει την υγεία. Ωστόσο, είναι μια επιρροή η οποία μπορεί να ξεπεραστεί με την προσεκτικότητα και γενικά με την αποφυγή της σύγκρουσης με το θηλυκό φύλο.

Σελήνη – Αρης

 • Η σελήνη σε σύνοδο με τον πύρινο και βίαιο πλανήτη Άρη, θα σας αναγκάσει να κάνετε αυθόρμητες πράξεις και να επαναστατείτε απέναντι σε κάθε έλεγχο και εξουσία. Στην πραγματικότητα, είναι μια πολύ ανυπάκουη και άτυχη θέση για τη Σελήνη. Θα βλέπετε τη ζωή μέσα από κόκκινα γυαλιά και θα έχετε μια τόσο ισχυρή προσωπική τάση, ώστε μπορεί να είστε υπερβολικά ανυπόμονοι, απερίσκεπτοι και ορμητικοί (εκτός και αν επιβάλλετε κάποιο έλεγχο πάνω στις εξερχόμενες ενέργειές σας), δημιουργώντας έτσι προβλήματα στον εαυτό σας, εξαιτίας των έντονων αισθημάτων και συγκινήσεων. Να προσέχετε την ομιλία σας και μην αφήνετε το θάρρος να σας παρασύρει πολύ μακριά. Μέσα από μακρόχρονη εμπειρία αποδείχτηκε ότι «η σύνεση είναι το καλύτερο μέρος της ανδρείας» και δεν θα χάσετε ποτέ, αν συλλογίζεστε βαθιά αυτή τη δήλωση. Η ανεξαρτησία και η βιαιότητά σας θα σας φέρουν ατυχία. Για αυτό μην επιτρέπετε στα αισθήματα να υπερισχύουν της λογικής.
 • Η Σελήνη και ο πλανήτης Άρης σε τρίγωνο  η  εξάγωνο  κατά τη γέννησή σας. Η όψη αυτή θα σας κάνει άφοβους, τολμηρούς και θαρραλέους. Μπορείτε να επιδείξετε μεγάλη τόλμη και αντοχή, όντας αποφασιστικοί και με εκείνη την αυτοπεποίθηση η οποία σας κάνει ικανούς να συναλλάσσεστε επιτυχώς με τους άλλους. Είστε απόλυτα ικανοί να αναλάβετε οτιδήποτε σκεφτείτε. Είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη, με την προϋπόθεση, ότι δεν θα είστε υπέρμετρα ανοιχτοχέρηδες και γενναιόδωροι, γιατί τότε μπορεί να σας δημιουργηθεί η τάση να γίνετε μάλλον σπάταλοι ή υπερβολικοί. Η όψη αυτή ενισχύει και τονώνει τον οργανισμό σας, κάνοντάς σας ικανούς να αντιστέκεστε στις ασθένειες. Επίσης, σας κάνει φωτεινούς και χαρούμενους, βελτιώνοντας τη συμπεριφορά σας.
 • Η Σελήνη και ο πλανήτης Άρης βρίσκονται σε αντίθεση η  τετράγωνο τη στιγμή της γέννησής σας. Αυτή είναι μια πολύ δυσμενής όψη, που σας κάνει μάλλον άτυχους στη ζωή και μερικές φορές αυτό οφείλεται στην παρορμητικότητα και στις δικές σας παράτολμες πράξεις. Ποτέ δεν πρέπει να παρακινδυνεύετε υπερβολικά εύκολα, ούτε να λέτε περισσότερα από όσα εννοείτε, γιατί θα δείτε ότι έχετε μια τάση προς την υπερβολή και τη μεγέθυνση των καταστάσεων. Έχετε κάποιες πολύ έντονες αρέσκειες και απαρέσκειες και συχνά είστε μνησίκακοι, οπότε, λέτε ή κάνετε πράγματα, για τα οποία είναι βέβαιο ότι αργότερα θα μετανιώσετε. Να αποφεύγετε την απροσεξία και την απερισκεψία και μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από το πάθος ή το θυμό. Θα κερδίσετε, αν ασκήσετε τον αυτοέλεγχο.

Σελήνη – Δίας

 • Η Σελήνη σε σύνοδο με τον ευεργετικό πλανήτη Δία κάνει τη ζωή σας τυχερή, γαλήνια και πετυχημένη. Όσες δυσκολίες και αν συναντήσετε στη ζωή, τελικά φτάνετε στον επιτυχία. Έχετε μερικές έξοχες κοινωνικές ιδιότητες, λανθάνουσες ή ενεργές και μεγάλη αισιοδοξία, που μπορούν να σας οδηγήσουν σε όλες τις επιδιώξεις σας. Διαθέτετε αρκετή αξιοπρέπεια και δύναμη, που σας κάνουν ικανούς να καταλάβετε μια εξέχουσα θέση, πράγμα που τελικά θα κάνετε, κερδίζοντας κάποια αναγνώριση. Θα έχετε μεγάλη προσωπική επιτυχία στη ζωή και το περιβάλλον σας θα είναι τέτοιο, ώστε θα σας βοηθήσει να την διατηρήσετε. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτή τη σύνοδο, συνήθως έλκονται προς καλές συνθήκες και περιβάλλον που τα ευνοεί στην πρόοδό τους στη ζωή. Έχετε καλό χαρακτήρα και αυτό θα σας χαρίσει τη βοήθεια ισχυρών φίλων.
 • Η Σελήνη και ο πλανήτης Δίας βρίσκονται σε τρίγωνο η  εξάγωνο  τη στιγμή της γέννησής σας. Αυτή είναι μια από τις πιο ευνοϊκές όψεις που μπορούν να συμβούν σε ένα ωροσκόπιο. Χαρίζει ευημερία στη ζωή σας καθώς και κάποια κοινωνική άνοδο. Η όψη αυτή υποδηλώνει μια θαυμάσια ζωτικότητα, επειδή τρέφει τόσο το νου όσο και το σώμα. Είστε νοητικά τίμιου, διορατικοί και προοδευτικοί, με ένα πνεύμα ευλαβικότητας και θα γίνεστε όλο και περισσότερο δίκαιοι και συμπονετικοί, καθώς θα προχωράει η ζωή σας. Διαθέτετε ένα πολύ αισιόδοξο χαρακτήρα και μέσω αυτού θα έλκετε εκείνα τα άτομα που θα βοηθήσουν εσάς και τα συμφέροντά σας.
 • Η Σελήνη και ο πλανήτης Δίας ήταν σε  αντίθεση η τετράγωνο  τη στιγμή της γέννησής σας. Αυτή η όψη δεν θα επιτρέψει στον ευεργετικό πλανήτη Δία να σας χαρίσει την ευλογία του για την οποία είναι γνωστός. Τείνει, κατά κάποιο τρόπο, προς μια απώλεια, και είτε μέσω υπερβολής είτε μέσω απροσεξίας, θα έχετε οικονομική απώλεια ή δυσκολία στο να αποκτήσετε όσα χρήματα θα θέλατε. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε όλες τις συναλλαγές σας με άλλους, γιατί υπάρχει κάποιος κίνδυνος να πέσετε θύμα απάτης ή να υποφέρετε εξαιτίας κατηγοριών από άλλους. Για αυτό, να συναλλάσσεστε πάντα με τους άλλους με τον πιο ευθύ τρόπο, αποφεύγοντας συναναστροφές με άτομα που δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε. Συνίσταται η εγκράτεια σε όλα τα πράγματα.

Σελήνη – Κρόνος

 • Η σύνοδος της Σελήνης με τον πλανήτη Κρόνο θα περιορίσει και θα εμποδίσει την πρόοδό σας στη ζωή, από πολλές απόψεις. Το αρχικό σας περιβάλλον δεν σας έδωσε τα κοινωνικά και προσωπικά πλεονεκτήματα που χρειάζεστε ώστε να μπορέσετε να κάνετε μεγάλη εντύπωση στο περιβάλλον σας. Η θέση αυτή είναι γενικά πολύ άτυχη, αλλά, συνήθως, αυτό οφείλεται στην επιφύλαξη και στο φόβο που χαρίζει στις προσωπικότητες τις οποίες επηρεάζει. Πρέπει να αποφύγετε να γίνετε υπερβολικά επικριτικοί και σκεπτικιστές, γιατί διαφορετικά, θα έλκετε μια ατμόσφαιρα γύρω σας που θα είναι απωθητική και θα αναγκάζει τους άλλους να μη σας εμπιστεύονται και να υποψιάζονται τα κίνητρά σας. Δεν είστε καθόλου εκδηλωτικοί, αλλά μπορείτε να είστε πιστοί, ειλικρινείς και δίκαιοι. Σας αρέσει η υπευθυνότητα.
 • Η Σελήνη και ο πλανήτης Κρόνος τη στιγμή της γέννησής σας βρίσκονται σε τρίγωνο η εξάγωνο . Οι Κρόνιες αρετές είναι αγνότητα, αλήθεια και ειλικρίνεια. Αυτή η όψη επομένως σας βοηθάει να γίνεται συνετοί, λιτοδίαιτοι, πιστοί και θετικοί. Κατέχετε την ικανότητα να οργανώνετε και μπορείτε να κρατήσετε θέσεις ευθύνης στη ζωή. Θα έχετε επιτυχία στις συναλλαγές σας με άτομα πιο ηλικιωμένα και όλες οι πράξεις σας θα είναι σωστά οργανωμένες, συστηματικές και τακτικές. Η όψη αυτή σας χαρίζει μεγάλη υπομονή και περίσκεψη και με την άσκηση του διαλογισμού μπορεί τε να πετύχετε σπουδαία πράγματα. Έχετε καλή συμπεριφορά και προνοητικότητα και θα γίνετε πολύ σοβαροί  και σταθεροί.
 • Η Σελήνη και ο πλανήτης Κρόνος σε αντίθεση η τετράγωνο, από αστρολογική άποψη, είναι γενικά η χειρότερη όψη που μπορεί να συμβεί σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο. Επειδή είναι η όψη του πεπρωμένου, κατά κανόνα προκαλεί ατυχία και θλίψη στη ζωή. Είναι καλό να εξαλείψετε από το χαρακτήρα σας κάθε ιδιοτέλεια, αποφεύγοντας τη δυσαρέσκεια, επειδή αυτή η όψη περιορίζει και δεσμεύει εκείνους που βρίσκονται κάτω από την επίδρασή της. Επομένως, ο καλύτερος τρόπος να αντισταθμίσετε αυτή την αρνητική δύναμη είναι, να θυσιάσετε την κατώτερη φύση, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η ζωή σας θα εμποδίζεται από άλλους, ειδικά μεγαλύτερους και ανώτερους. Και η υγεία σας επίσης θα είναι εναντίον σας, αλλά αυτό θα οφείλεται στις στενοχώριες ή σε πολύ κακή κυκλοφορία.  Καλλιεργήστε την ελπίδα.

Σελήνη – Ουρανός

 • Η Σελήνη σε σύνοδο με το μυστηριώδη πλανήτη Ουρανό θα σας αναγκάσει, σε κάποια περίοδο της ζωής σας, να κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές απρόσμενου και απρόβλεπτου χαρακτήρα. Θα έχετε μια πολυκύμαντη ζωή και αυτό θα οφείλεται σε μια ιδιόμορφη συμπεριφορά, η οποία υποδηλώνεται από τη φύση του Ουρανού. Ο πολύ ισχυρός μαγνητισμός σας θα έλκει τους άλλους και μερικές φορές σε βάρος σας. Έχετε την τάση να είστε μάλλον απότομοι και επίσης ευερέθιστοι. Μην επιτρέψετε ποτέ σε καμιά παραξενιά να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της προόδου σας, γιατί, παρόλο που έχετε εφευρετικές ή ασυνήθιστες ικανότητες, όσον αφορά την προσωπική συμπεριφορά, μπορεί να χάσετε πολλά, τα οποία θα σας βοηθούσαν περισσότερο στην εξέλιξή σας. Η θέση αυτή χαρίζει μια νότα ευφυΐας σε εκείνους που είναι απαλλαγμένοι από όλες τις προκαταλήψεις και τις προσωπικές τάσεις, αλλά όχι στους άλλους.
 • Η Σελήνη και ο πλανήτης Ουρανός βρίσκονται σε τρίγωνο η εξάγωνο  κατά τη γέννησή σας και αυτό σας χαρίζει μεγάλη αγάπη για όλα τα απόκρυφα ζητήματα, ειδικά την Αστρολογία και τα συγγενή θέματα. είστε πρωτότυποι σε όλες τις ιδέες σας. Διαθέτετε ίσως κάποια εφευρετικότητα ή επιδεξιότητα στα χέρια. Κατέχετε μαγνητική και θεραπευτική δύναμη και αν ασκήσετε ή προσπαθήσετε να καλλιεργήσετε τη συγκέντρωση, μπορεί να πραγματώσετε πολλά στη ζωή σας. Θα απαλλαγείτε από κάθε συμβιβασμό, όταν ο ανώτερος νους σας αρχίσει να αφυπνίζεται και να αποβάλλει όλα τα εμπόδια που περιορίζουν το νου στον υλικό εγκέφαλο και στις συνθήκες του περιβάλλοντος. Είστε απόλυτα ικανοί να χαράξετε νέα μονοπάτια για τον εαυτό σας και ο χαρακτήρας σας είναι από πολλές απόψεις μοναδικός.
 • Η Σελήνη και ο πλανήτης Ουρανός βρίσκονται σε τετράγωνο η  αντίθεση τη στιγμή της γέννησής σας. Αυτή είναι μια δυσμενής όψη που θα σας οδηγήσει σε ξαφνικά προβλήματα ή δυσκολίες. Καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί σε όλες τις συναλλαγές σας με ξένους και θα πρέπει να αποφεύγετε κάθε τυχαία γνωριμία. Το αντίθετο φύλο θα ασκεί μια έλξη πάνω σας και υπάρχει πιθανότητα να σας προκαλέσει μεγάλη θλίψη και προβλήματα. Η όψη αυτή φέρνει μια προδιάθεση για ατυχήματα ή για πολύ παράξενες και απρόσμενες εμπειρίες. Υπάρχει πάντα πιθανότητα να κάνετε πράγματα, για τα οποία ύστερα θα μετανιώσετε. Έχετε μια τάση εκκεντρικότητας και ίσως να θεωρείστε ιδιόρρυθμος τύπος, επειδή μερικές φορές έχετε κάποιες ακραίες και ασυνήθιστες ιδέες.

Σελήνη – Ποσειδώνας

 • Η Σελήνη κατά τη γέννησή σας σε σύνοδο με τον παράξενο και μυστηριώδη πλανήτη Ποσειδώνα. Η ζωή σας πιθανό να είναι γεμάτη από παράξενες και ιδιόμορφες εμπειρίες, ειδικά την εποχή που άλλοι πλανήτες προχωρούν σε όψεις με τον Ποσειδώνα. Θα πρέπει να κάνετε διάκριση ανάμεσα στην αίσθηση και την παρόρμηση, τη σκέψη και τη σκόπιμη επιθυμία, γιατί , διαφορετικά, μπορεί να βρεθείτε βυθισμένοι μέσα σε πράξεις, για τις οποίες θα μετανιώσετε. Αυτή είναι μια πολύ παράξενη θέση και θα πρέπει να μελετήσετε ολόκληρη τη φύση σας πιο προσεκτικά από ότι οι άλλοι άνθρωποι, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όσο γίνεται καλύτερα την αληθινή σας δύναμη. Ωστόσο, μην περιμένετε από την πλειοψηφία των ανθρώπων να σας καταλαβαίνουν ή να σας συμπαθούν πλήρως. Θα έχετε κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο, γιατί, ασφαλώς, διαθέτετε μια πολύ έντονη εκτίμηση για την αισθητική όψη της τέχνης. Η ψυχική σας φύση είναι πολύ ευαίσθητη.
 • Η Σελήνη κατά τη γέννησή σας βρίσκεται σε τρίγωνο η εξάγωνο με τον πλανήτη Ποσειδώνα. Αυτό σας κάνει ικανούς να δεχτείτε μερικές από τις ευνοϊκές ακτίνες αυτού του μακρινού και μυστηριώδους πλανήτη και να τις μεταφράσετε σε ιδέες και συναισθήματα μέσω του φυσικού εγκεφάλου. Είναι μια ευεργετική επιρροή, που διευρύνει τις συμπάθειες, αυξάνει τα αισθήματα και προσθέτει ένα κάποιο καλλιτεχνικό στοιχείο στη φύση σας, μαζί με ένα είδος εμπνευσμένου ποιητικού ταλέντου, μερικές φορές. Αναμφίβολα χαρίζει μια ολοκλήρωση του χαρακτήρα και προσφέρει μια πρόσθετη γοητεία στην προσωπικότητα, κάνοντας το άτομο λίγο-πολύ ευχάριστο για όλους, χωρίς να αφαιρεί καθόλου την αναγκαία επιφύλαξη. Εκείνοι που έχουν δυσκολίες ή προσβάλλονται, νοητικά ή υλικά, κερδίζουν πάτα τη συμπάθειά σας. Σας έλκει η αισθησιακή όψη της τέχνης και έχετε έντονη αίσθηση της φυσική ομορφιάς.
 • Η Σελήνη κατά τη γέννησή σας βρίσκεται σε  αντίθεση η τετράγωνο  με τον πλανήτη Ποσειδώνα.  Μια άτυχη θέση από πολλές απόψεις, η οποία υποδηλώνει απογοητεύσεις και ιδιόμορφες ή μπερδεμένες συνθήκες, οι οποίες εμποδίζουν την ελευθερία της δράσης σας. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγετε να παραδίνετε τη θέλησή σας σε άλλους, γιατί η επιρροή αυτή σας κάνει κάπως επιρρεπείς στην ψυχολόγηση από άλλους και στην επίδραση της θέλησής τους. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας υπνωτίσουν. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να είστε ιδιαίτερα δεκτικοί στη δράση των φαρμάκων, ειδικά των ναρκωτικών και θα πρέπει να προσέχετε οποιαδήποτε σχετικά πειράματα. Εξαιτίας αυτής της όψης η ηθική πλευρά του χαρακτήρα είναι κάπως αδύναμη, πράγμα που αυξάνει τη δύναμη των αισθημάτων πάνω στο νου, κάνοντάς τα ταυτόχρονα πιο λεπτά και πιο απαιτητικά.

Σελήνη – Πλούτωνας 

 • Η Σελήνη σε  σύνοδο με τον Πλούτωνα κατά τη γέννησή σας. Πολύ δυνατή όψη, φέρνει πολλές αλλαγές στη ζωή του ατόμου, που μπορεί να ξεπερνάει τις δυσκολίες, αλλά κουράζεται, γιατί πρέπει να προσπαθήσει πολύ και να δουλέψει σκληρά στη ζωή του. Όταν αγαπά θέλει να προστατεύει, αλλά επειδή εκφράζει έντονα και παθιασμένα συναισθήματα, γίνεται κυριαρχικό και καταπιεστικό.
 • Η Σελήνη βρίσκεται σε τρίγωνο η εξάγωνο  με τον Πλούτωνα κατά τη γέννησή σας. Αυτό σας δίνει δημιουργική φαντασία, σωστή κριτική και ανάλυση των άλλων, εύκολη κατανόηση των κινήτρων τους και για αυτό έχετε την τάση να επιλέγετε επαγγέλματα σχετικά με τη ψυχανάλυση. Σεξουαλικό άτομο, που εκπέμπει ηδυπάθεια και μαγνητίζει.
 • Η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση η τετράγωνο  με τον Πλούτωνα κατά τη γέννησή σας. Ανασφαλές άτομο, που δεν μπορεί να αναγνωρίσει την αγάπη που του προσφέρουν, γιατί θεωρεί ότι δεν αξίζει να αγαπιέται. Το αποτέλεσμα είναι ότι γένεται επιθετικό, κτητικό, ζηλεύει πάρα πολύ όταν αισθάνεται ότι το ταίρι του μπορεί να νιώθει όμορφα και χωρίς τη δική του παρουσία. Έντονη σεξουαλικότητα, αλλά την εκφράζει επιθετικά, με διάθεση να εξαρτήσει το ταίρι του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here