Γενέθλιες Όψεις Της Αφροδίτης

0
9
 • Οι πλανήτες Αφροδίτη και Άρης σε σύνοδο θα σας κάνουν να έχετε πολύ ιδιαίτερες και έντονες αρέσκειες και απαρέσκειες και είναι πιθανόν ο έρωτας με την πρώτη ματιά να επηρεάζει να επηρεάζει τη συναισθηματική σας φύση και να αναστατώνει τα αισθήματά σας. Είστε κάπως παρορμητικοί όσον αφορά τα αισθήματά. Παρόλο που είστε γενναιόδωροι, ανοιχτόκαρδοι και ελεύθεροι, ταυτόχρονα είναι πιθανόν να κάνετε λάθη σχετικά με τα αισθήματά σας. Ποτέ να μην είστε ορμητικοί ή ανυπόμονοι στις συμπάθειές σας και πάντα να σκέπτεστε πριν μιλήσετε ή πράξετε στις σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο. Η θέση αυτή ας κάνει ανοιχτόκαρδους, χαρούμενος και κεφάτους. Σας κρατάει πάντα σε φόρμα, όσο δύσκολες και αν είναι οι περιστάσεις. Να αποφεύγετε την παρορμητική δράση.
 • Η Αφροδίτη σε ευμενή όψη με τον Άρη είναι μια τυχερή όψη από πολλές πλευρές, ειδικά για τις συναισθηματικές υποθέσεις και όλα τα συμβάντα της ζωής που σχετίζονται με το συναίσθημα. Είστε φλογεροί στις συμπάθειές σας και πιθανόν να κερδίσετε μέσω εκείνων στους οποίους μπορεί να προσκολληθείτε. Έχετε την τάση να είστε ασυγκράτητοι και ελεύθεροι με τα χρήματά σας και γενικά τα κοινωνικά θέματα σας ελκύουν πολύ. Είστε μάλλον τυχεροί στα οικονομικά θέματα και θα κερδίσετε είτε μέσω διαθήκης ή κληρονομιάς είτε μέσω συνεργασίας με άλλους. Ευνοεί τις ερωτικές υποθέσεις και γενικά είναι ευμενής όσον αφορά το γάμο, τις ενώσεις ή τους συνεταιρισμούς.
 • Η Αφροδίτη και ο πλανήτης Άρης είναι σε όψη αντίθεσης στο ωροσκόπιό σας. Παρόλο που αυτή είναι μια δυσμενής όψη, θα διεγείρει κατά πολλούς τρόπους τα αισθήματά σας, κάνοντας τη συναισθηματική σας φύση έντονη και δραστήρια. Είναι μια όψη που δεν ευνοεί την προνοητικότητα και σας κάνει υπερβολικά γενναιόδωρους και παρορμητικούς και εξαιτίας αυτού μπορεί να χάσετε οικονομική ή, εξαιτίας της υπερβολής του αισθήματος, να εξαπατηθείτε κατά κάποιο τρόπο. Πρέπει να προσέχετε σε όλες τις σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο και να μην αφήσετε ποτέ τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε οποιαδήποτε υπόθεση ή σχέδιο που μπορεί να παρερμηνευτεί. Η όψη αυτή δεν είναι ευνοϊκή για τον έρωτα ή το γάμο, επειδή υποδηλώνει κίνδυνο από διαφωνίες και ζήλια. Χαλάει τις οικονομικές προοπτικές.
 • Ο πλανήτης Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ευεργετικό πλανήτη Δία είναι μια πολύ ευνοϊκή και αρμονική θέση. Χαρίζει επιτυχία στη ζωή, σε ορισμένες στιγμές, όταν οι φωτοδότες έχουν καλές όψεις με αυτό το τμήμα του γενέθλιου ωροσκοπίου σας. Η θέση αυτή μόνη της δεν είναι πολύ ισχυρή. Έτσι το μεγαλύτερο μέρος της καλής επιρροής της θα γίνει αισθητό μόνο κάτω από καλές κατευθύνσεις, γιατί τότε, το γενέθλιο ωροσκόπιο θα έχει προχωρήσει στη θέση που είναι απαραίτητη για να ενεργοποιήσει την επιρροή αυτών των δύο ευεργετικών πλανητών. Αλλά, μέχρι τότε, θα παραμένει λανθάνουσα. Είναι μια καλή και ευμενής θέση για τις κοινωνικές υποθέσεις και από μερικές απόψεις ευνοεί τις οικονομικές επιχειρήσεις. Αλλά, πολλά εξαρτώνται από τις μελλοντικές κατευθύνσεις.
 • Οι πλανήτες Αφροδίτη και Δίας βρίσκονται σε ευμενή όψη κατά τη στιγμή της γέννησής σας. Η όψη αυτή θα σας φέρει κάποιο κέρδος, είτε μέσω θρησκευόμενων ατόμων είτε μέσω διαθήκης ή κληρονομιάς. Είναι μια από τις πιο αρμονικές και ειρηνικές όψεις, η οποία βελτιώνει πολύ το γενέθλιο ωροσκόπιο, επειδή συγκρατεί άλλες όψεις αντίθετης φύσης. Χάρη σε αυτή την όψη θα κερδίσετε από τα ταξίδια και οι ερωτικές σας υποθέσεις θα κυλάνε ήρεμα, έτσι ώστε, ο γάμος θα είναι ευτυχισμένος και καλότυχος. Μεγάλη θλίψη η οποία διαφορετικά θα σας συνέβαινε, θα παρεμποδιστεί από αυτή την ευεργετική επιρροή και υπάρχει η προοπτική μιας ορισμένης φιλοσοφικής τάσης, που θα σας βοηθήσει πολύ.
 • Οι πλανήτες Αφροδίτη και Δίας βρίσκονται σε όψη αντίθεσης κατά τη γέννησή σας. Η θέση αυτή είναι γενικά ασήμαντη, παρόλο που υποδηλώνει κάποια απώλεια εξαιτίας απερισκεψίας στα οικονομικά θέματα, αλλά μόνο για εκείνους που είναι από τη φύση τους σπάταλοι και υπερβολικοί. Καλό θα είναι να προσέχετε σε όλες τις σχέσεις σας με γυναίκες, όσον αφορά θρησκευτικά θέματα, γιατί υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν διαφορές απόψεων και δυσάρεστες καταστάσεις, εξαιτίας θρησκευτικής διαμάχης. Η όψη αυτή πιθανόν να φέρει εξαπάτηση στη ζωή σας. Για αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να δράτε με τέλεια ευθύτητα στις συναλλαγές σας με άλλους, ειδικά σε όλες τις υποθέσεις της οικογένειας ή του σπιτιού.
 • Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι μια ιδιόμορφη και κάπως μοναδική θέση, η οποία είναι πολύ δύσκολο να ερμηνευτεί, εξαιτίας του γεγονότος ότι  μόνο ελάχιστοι είναι ικανοί να ανταποκριθούν στους κραδασμούς που προκαλούνται από αυτή. Θα σας δημιουργήσει μια υπερβολική αρέσκεια για καθετί μυστικιστικό και για όλα τα πράγματα που είναι αρχαία και πεπαλαιωμένα, παλιά και αντίκες. Σέβεστε τα αρχαία έθιμα, είστε κάπως συντηρητικοί και κατέχετε ένα ιδιόμορφο είδος διόρασης, η οποία σας κάνει να φαίνεστε δαιμόνιοι και πολύ διορατικοί. Σας κάνει κάπως οικονόμους και ικανούς κριτές των οικονομικών θεμάτων, διεγείροντας μέσα σας την οικονομία, τη σύνεση και την αγνότητα. Αλλά, θα σας φέρει απογοητεύσεις και θλίψη στα συναισθηματικά θέματα.
 • Η Αφροδίτη και ο πλανήτης Κρόνος βρίσκονται σε ευμενή όψη στο ωροσκόπιό σας. Αυτός είναι ένας πολύ ανώτερος κραδασμός για τον πλανήτη Αφροδίτη, καθώς η εξαγνιστική και σταθεροποιητική επιρροή που δέχεται από τον Κρόνο, τείνει να μονιμοποιήσει πολλές από τις αρμονικές αρετές που υποδηλώνονται από αυτόν.. Σας κάνει σταθερό χαρακτήρα, χαρίζοντάς σας μια αγάπη για τη λιτότητα και τη σοφή οικονομία, επιτρέποντάς σας να συσσωρεύσετε πλούτο, αν ποτέ το επιθυμήσετε. Έχετε τακτ και καλές ικανότητες, και επίσης τη δύναμη να συγκρατείτε τις ενέργειές σας. Είστε πολύ πιστός φίλος και πολύ ειλικρινής σε όλες τις σχέσεις σας, έλκοντας με αυτό τον τρόπο εκείνους τους οποίους μπορείτε να αγαπήσετε με ειλικρίνεια και οι οποίοι θα ανταποκριθούν στην αγάπη σας.
 • Η Αφροδίτη και ο πλανήτης Κρόνο βρίσκονται σε όψη αντίθεσης τη στιγμή της γέννησής σας. Αυτό θα φέρει μεγάλη απογοήτευση και θλίψη στη ζωή σας. Θα έχετε κάποιες οικονομικές απώλειες ή δυσκολία στο να αποκτήσετε τα χρήματα που χρειάζεστε. Δεν είναι ευνοϊκή όψη για τα χρήματα από πολλές απόψεις και οποιεσδήποτε προσδοκίες έχετε, δεν θα εκπληρωθούν πλήρως. Να προσέχετε στις επαγγελματικές σας σχέσεις με τους άλλους και φροντίστε το ηθικό σας κριτήριο να είναι το ανώτερο που μπορείτε να φτάσετε. Ποτέ μη δανείζετε χρήματα χωρίς αρκετή εξασφάλιση, ούτε να υπογράφετε νομικά έγγραφα. Η όψη αυτή έχει μια δυσμενή επιρροή σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και τις συμπάθειες, προκαλώντας απογοήτευση, θλίψη και καθυστέρηση.
 • Ο πλανήτης Αφροδίτη σε σύνοδο  με το μυστηριώδη Ουρανό θα φέρει ρομαντισμό ή μια ευχάριστη αλλαγή αναπάντεχης φύσης στη ζωή σας. Η θέση αυτή αδυνατίζει κατά κάποιο τρόπο τη βαθύτερη όψη της συναισθηματικής και συγκινησιακής φύσης. Προκαλεί την εμφάνιση προσκολλήσεων ασυνήθιστου τύπου και φαίνεται να εξαγνίζει την ερωτική ή ψυχική αρχή, αλλά μόνο εκείνοι που έχουν αποβάλει τα ζωώδη ένστικτα, μπορούν να αφυπνίσουν όλα όσα είναι κρυμμένα μέσα στην Ψυχή. Αν δεν μπορέσετε να ανταποκριθείτε, μπορεί να σας προσπεράσει, περιμένοντας μια πιο κατάλληλη ευκαιρία. Στο υλικό πεδίο η θέση αυτή χαρίζει ξαφνικό και αναπάντεχο πλούτο, κληρονομιές, απροσδόκητα κέρδη κλπ.
 • Η Αφροδίτη και ο μυστηριώδης πλανήτης Ουρανός βρίσκονται σε ευμενή όψη στο ωροσκόπιό σας. Η επιρροή αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για όλα τα θέματα της ζωής που είναι κατά οποιονδήποτε τρόπο πρωτότυπα και απαλλαγμένα από συμβατικότητα. Έχετε κάποιες μάλλον προχωρημένες απόψεις και ιδιαίτερα σε όλα όσα σχετίζονται με την καρδιά και τα αισθήματα. Υπάρχει μια ρομαντική τάση μέσα σας, η οποία θα εκδηλωθεί, όταν θα συναντήσετε εκείνους που έχουν αρκετό μαγνητισμό, ώστε να παίξουν με τα αισθήματά σας και να επηρεάσουν τους κραδασμούς που συνδέονται με την ερωτική ζωή. Θα έχετε ξαφνικά οικονομικά κέρδη και ίσως επίσης να συμβούν στη ζωή σας μερικά αναπάντεχα ταξίδια, απομακρύνσεις ή αλλαγές.
 • Η Αφροδίτη και ο μυστηριώδης πλανήτης Ουρανός βρίσκονται σε όψη αντίθεσης  κατά τη γέννησή σας. Αυτή δεν είναι ευνοϊκή επιρροή για τις ερωτικές υποθέσεις. Θα γοητεύεστε ή θα επηρεάζεστε κατά κάποιο τρόπο από το μαγνητισμό των ατόμων εκείνων του αντίθετου φύλου που θα σας ελκύουν. Ξαφνικές και αναπάντεχες απογοητεύσεις σας απειλούν. Επίσης, ξαφνικές οικονομικές απώλειες, απέναντι στις οποίες θα πρέπει να φυλαχτείτε αποφεύγοντας την παρακινδυνευμένη κερδοσκοπία. Δεν μπορείτε να είστε υπερβολικά προσεκτικοί σε όλες τις σχέσεις σας με ξένους, όπως και σε όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται με τον έρωτα και το γάμο. Σας απειλεί κάποιος κίνδυνος, εξαιτίας ζήλιας και προδοσίας. Η όψη αυτή προκαλεί χωρισμούς, διαζύγιο και πολλές αποξενώσεις από φίλους και αγαπημένους.
 • Η σύνοδος των πλανητών Αφροδίτη και Ποσειδώνα είναι γενικά καλή, επειδή προσθέτει κάποια μυστικιστική χροιά στη διάνοιά σας, ανυψώνει και διευρύνει τις συμπάθειες και τις σχέσεις σας. Όταν δηλαδή δεν δραστηριοποιείται η κατώτερη όψη της Αφροδίτης. Γιατί η επιρροή του Ποσειδώνα, όταν δεν είναι ανυψωτική, είναι πολύ ολέθρια. Επομένως, είναι απαραίτητο να εξαγνίσετε τη συναισθηματική σας φύση, με όποιο τρόπο διαθέτετε, αναζητώντας πάντα το ανώτερο και πιο ανιδιοτελές είδος αγάπης, το οποίο αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα ο Ποσειδώνας. Γιατί, όταν ζείτε στην κατώτερη όψη του χαρακτήρα σας, η θέση αυτή κάνει πιθανή μια πολύ μεγάλη υποβάθμιση, αντίστοιχη με την ανύψωση η οποία μπορεί να επιτευχθεί, αν αναζητηθεί επίμονα η ανώτερη επιρροή. Από αυτή την άποψη, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της απάρνησης.
 • Η ευμενής  όψη ανάμεσα στους πλανήτες Αφροδίτη και Ποσειδώνα διευρύνει τις συμπάθειες και εκλεπτύνει την ερωτική σας φύση, κάνοντάς σας βαθιά ευαίσθητους στην ομορφιά της φύσης, ενώ σας κερδίζουν εύκολα τα ανώτερα ιδανικά ζωής και συμπεριφοράς. Θα είναι, όμως, πολύ πιο δύσκολο να ζήσετε αυτά τα ιδανικά στην πρακτική ζωή, γιατί έχετε μια τάση να παραμένετε ένας ονειροπόλος όμορφων ονείρων. Για αυτό, πρέπει να προσπαθήσετε να πραγματώσετε με κάποια πρακτική μορφή τις όμορφες ιδέες, με τις οποίες νιώθετε γεμάτο τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να πάρει τη μορφή κάποιας διακοσμητικής εργασίας, ζωγραφικής, μουσικής, θεάτρου ή κάποιου πιο πρακτικού τομέα εργασίας, όπως είναι η περιποίηση ασθενών κλπ, ανάλογα με τις γενικές τάσεις του ωροσκοπίου. Σας αρέσει η θάλασσα αν και μπορεί να μην είστε καλοί ναυτικοί.
 • Η όψη αντίθεσης ανάμεσα στους πλανήτες Αφροδίτη και Ποσειδώνα είναι πολύ σοβαρή και δυσμενής, επειδή επηρεάζει το σύνολο της συναισθηματικής ζωής, καθώς αυτοί οι δύο πλανήτες αντιπροσωπεύουν αντίστοιχα την προσωπική και την παγκόσμια αγάπη. Και η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο σημαίνει ότι, πρέπει να εξαγνίσετε την ερωτική σας φύση από το εγωιστικό στοιχείο, επιδιώκοντας, εκείνο που είναι προσωπικό, να το κάνετε παγκόσμιο. Υπάρχει μια επικίνδυνη πλευρά αυτής της όψης, δηλαδή, η τάση να πέσετε πλήρως κάτω από τον έλεγχο των αισθήσεων. Οι ίδιο θα γνωρίζετε αν υπάρχει ένας τέτοιος φόβος στην περίπτωσή σας, αλλά αν υπάρχει, πρέπει να αγωνιστείτε εναντίον του με όλη τη δύναμή σας, γιατί η επιρροή του Ποσειδώνα όταν είναι κακή είναι πολύ ύπουλη. Να αποφεύγετε σαν την πανώλη όλα τα ναρκωτικά φάρμακα.
 • Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον πλανήτη Πλούτωνα κατά τη στιγμή της γέννησής σας. Τα άτομα που έχουν αυτή την όψη, έλκουν τους άλλους, είναι σεξουαλικά και εκπέμπουν έναν «αέρα» μυστηρίου. Βγάζουν πολλά παθιασμένα συναισθήματα και δημιουργούν έντονες σχέσεις. Όσο περισσότερο αγαπούν γίνονται όλο και πιο κυριαρχικά με το ταίρι τους.
 • Η Αφροδίτη σε ευμενή όψη με τον πλανήτη Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σας. Σας κάνει άτομο πρακτικό με ταλέντο στη διαχείριση κεφαλαίων, έχετε την ικανότητα να ασχοληθείτε με επιχειρήσεις και το χρηματιστήριο. Είστε αισθησιακοί και μαγνητικοί, και δεν περνάτε απαρατήρητοι. Η σεξουαλική σας ζωή είναι έντονη, αλλά μόνο με το ταίρι σας.
 • Ο πλανήτης Αφροδίτη με τον πλανήτη Πλούτωνα σε δυσμενή όψη. Το άτομο αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια στις σχέσεις του διότι μπλοκάρει τα συναισθήματά του. Είναι σεξουαλικό, αλλά εκτονώνει το πάθος του με επιθετικότητα. Υποτιμά σε τέτοιο βαθμό τον εαυτό του, που δεν παραδέχεται ποτέ τις αρετές του, με αποτέλεσμα να ζηλεύει τους άλλους για ταλέντα που πολλές φορές διαθέτει το ίδιο.

astro-live.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here