Γενέθλιες όψεις της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης

0
21

Αφροδίτη σε σύνοδο με Βόρειο Δεσμό: Είσαι διπλωμάτης και κοινωνικά φιλόδοξος. Η κοινωνική σου θέση βελτιώνεται συχνά μέσω του γάμου, ο οποίος μερικές φορές αποσκοπεί ακριβώς σ΄αυτό. Κερδίζεις χρήματα με την κοινωνική σου προβολή ή με τη δημιουργία σχέσεων και επαφών με ανθρώπους που έχουν δύναμη και εξουσία. Οι επιχειρηματικές σου συνεργασίες είναι πετυχημένες, ειδικά αν η καριέρα σου σχετίζονται με οικιακά θέματα (εσωτερική διακόσμηση, στάιλινγκ μαλλιών, μόδα, κλπ.) Οι γυναίκες που έχουν Αφροδίτη σε σύνοδο με Β. Δεσμό ενδέχεται να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους γοητεύοντας τους ανωτέρους τους. Μπορεί να έχεις κάποιο ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ταλέντο.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό: Η γοητεία σου, η ομορφιά και οι κοινωνικές σου χάρες προάγουν τη σταδιοδρομία και τις φιλοδοξίες σου, αφού σε βοηθούν να πάρεις με το μέρος σου σημαντικούς και ισχυρούς ανθρώπους. Αν το σπίτι σου χρησιμοποιείται για κοινωνικές εκδηλώσεις, η αρμονική ατμόσφαιρα σ΄αυτό μπορεί να στηρίξει περαιτέρω τους στόχους καριέρας σου. Η ευκολία με την οποία μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, βοηθά στη δημιουργία μιας ευτυχισμένης ερωτικής ζωής. Αυτοπροσδιορίζεσαι μέσω της τέχνης ή δείχνεις ιδιαίτερη αγάπη σ΄αυτήν.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Βόρειο Δεσμό: Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, ειδικά όσα άπτονται της επαγγελματικής και οικογενειακής σου ζωής. Η καριέρα σου και η ζωή στο σπίτι μπορεί να σου φαίνονται τετριμμένες και ανιαρές ή να σε εμποδίζουν να ικανοποιήσεις τις κοινωνικές, ερωτικές και αισθητικές φιλοδοξίες σου, αναγκάζοντάς σε να τις βλέπεις με περιφρόνηση. Το γούστο σου στη διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σου μπορεί να υστερεί.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Βόρειο Δεσμό: Έχεις μια αρμονική οικογενειακή ζωή και συνήθως απολαμβάνεις μια στενή σχέση με τους γονείς σου. Η ευκολία με την οποία εκφράζεις τα συναισθήματά σου, συμβάλλει σε μια ευτυχισμένη ερωτική ζωή. Το σπίτι σου είναι συνήθως όμορφα και καλλιτεχνικά διακοσμημένο. Ταυτίζεσαι με τις τέχνες και αγαπάς την ομορφιά της φύσης. Είσαι πολύ διπλωμάτης στην επαγγελματική σου ζωή.

Αφροδίτη σε χιαστί με Βόρειο Δεσμό: Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, ειδικά όσα σχετίζονται με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και τις οικονομικές σου ανησυχίες.

Αφροδίτη σε αντίθεση με Βόρειο Δεσμό: Αντιμετωπίζεις πρόβλημα στην έκφραση των συναισθημάτων σου και ίσως να στερήθηκες την αγάπη ή τις εκδηλώσεις της όταν ήσουν παιδί, ωστόσο τρέφεις μια βαθιά αγάπη για την οικογένειά σου και τους γονείς σου. Σου αρέσει η θαλπωρή του σπιτιού κι αυτό συχνά σε ωθεί να παντρευτείς, προκειμένου να έχεις ένα όμορφο σπίτι και την οικογενειακή ζωή που ονειρεύεσαι. Ο χώρος του σπιτιού σου είναι καλλιτεχνικός και όμορφος, ακόμη και αν είναι απλός, και πολλά από τα χρήματα που βγάζεις, τα ξοδεύεις για να τον βελτιώσεις. Σου αρέσει το καλό μαγείρεμα.

* Για ημι-εξάγωνο, διαβάστε το εξάγωνο, και για ημι-τετράγωνο, το τετράγωνο. Ισχύουν τα ίδια χαρακτηριστικά, λιγότερο όμως εμφανή.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here