Γενέθλια Αφροδίτη στο Σκορπιό

0
4

   Τα συναισθήματά σας είναι πολύ βαθιά και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες είναι δυνατές και παθιασμένες. Τείνετε προς την ζήλεια και τη μυστικοπάθεια και μπορεί να έχετε δυσκολία να νοιώσετε τα αισθήματα των άλλων ανθρώπων. Μπορεί επίσης να είστε πολύ ιδεαλιστές, θρησκευόμενοι ή ακόμα και μυστικιστές. Επειδή κάνετε τα πάντα με τόση ένταση, νοιώθετε απελπισία, όταν απορριφθούν οι κινήσεις σας και η αγάπη σας μπορεί να χρωματιστεί με πάθος και δράμα. Το φέρσιμό σας μπορεί να είναι μυστηριώδες και σπάνια χάνετε την αξιοπρέπεια σας. Συχνά έχετε οικονομικές ικανότητες με οξύ βλέμμα για προσοδοφόρες επενδύσεις. Μερικές φορές η ανασφάλειά σας σας οδηγεί σε αναζήτηση συντρόφου που έχει οικονομική εξουσία και παρόλο που μπορεί να τον κερδίσετε, εσείς δεν θα είστε ευτυχείς γιατί το τελικό ζητούμενο δεν είναι αυτό αλλά η αγάπη. Ο αινιγματικός και απόλυτος Σκορπιός είναι μια δύσκολη θέση για την τρυφερή Αφροδίτη. Η εσωτερική και η προβληματική ζωή που έχει ο Σκορπιός, την ωθεί σε αναζητήσεις και προσπάθειες πολύ σκληρές για την συντροφική και ειρηνική φύση της. Η Αφροδίτη δεν είναι ο πλανήτης του πάθους ούτε του βάθους. Η φιλοσοφία της είναι η αισθητική ομορφιάς της ζωής και των ανθρωπίνων σχέσεων και μπορεί να φτάσει σε εξαιρετικά λεπτές αποχρώσεις ή σε υπερβολές συναισθηματισμού αλλά δεν έχει καμία προδιάθεση στο «τραγικό που θρέφει» ένας Σκορπιός. Προσπαθεί δηλαδή να βρει την ισορροπία και την αρμονία μέσα στο πάθος και την ψυχολογική εξάρτηση. Η τάση της Αφροδίτης για συντροφικότητα εκφράζεται με έναν απελπισμένο αγώνα για την κατάργηση της μοναξιάς, ένα αγώνα που έχει και αρκετά δραματικά στοιχεία, καθώς το πεδίο της εξάρτησης, δηλαδή ο άλλος ο άνθρωπος, συχνά ασφυκτιά από το γεγονός ότι είναι πάντα το πεδίο όπου ο σύντροφος θέλει να επιβεβαιωθεί. Οι γυναίκες με Αφροδίτη στον Σκορπιό (εξορία) είναι πολύ γοητευτικές και ελκυστικές. Η σεξουαλικότητά τους είναι έντονη και είναι το δυνατό τους χαρτί για να επιβληθούν μέσα στις σχέσεις. Τα οικονομικά και η ψυχολογία μαζί με την μεταφυσική είναι τα κύρια θέματα που μπορεί να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. (astrology)

    Η επίδραση της Αφροδίτης στο Σκορπιό, είναι στην πιο αισθησιακή μορφή της. Σφοδρό πάθος, σαρκικό και αισθηματικό και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Οι σχέσεις σε υψηλό αισθηματικό επίπεδο, χωρίς να λείπει η ζήλια, που μερικές φορές επιδεινώνεται από την εξουσιαστική στάση. Χρειάζεται έλεγχος σ’ αυτό, αλλά τον κάνουν δύσκολο οι ακρότητες. Οι πιο ήπιες περιοχές του Ωροσκοπίου δείχνουν που μπορεί να βρεθεί η ισορροπία. Είναι πιθανή η αφοσίωση σε μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις και η επίδοση (ίσως συνεταιρικά) στον ασφαλιστικό τομέα, στο χρηματιστήριο, μπορεί ν’ αποδώσει. Πρόβλημα θα είναι η λαιμαργία. (pathfinder)

    Η γενέθλια θέση της Αφροδίτης στο Σκορπιό μαρτυρά τη διπολική σύγκρουση μεταξύ της βαθύτατης ευαισθησίας και του συναισθηματισμού με το έντονο ερωτικό και σαρκικό πάθος και τη διάχυτη αποπνέουσα σεξουαλικότητα. Πρόκειται για μία θέση που δεν θα μπορούσε παρά να κάνει αίσθηση γύρωθέν της, αφού αγαπάει την αυτοπροβολή και την επίδειξη. Και ενώ μπορεί να έχει αμέτρητα ερωτικά καλέσματα από παντού, εκείνη αναζητά τον έναν και μοναδικό σύντροφο, εκείνον στον οποίο θα δοθεί ολοκληρωτικά χωρίς φραγμούς, χωρίς όρια και χωρίς ψυχολογικούς περιορισμούς. Όταν το νιώσει, δημιουργεί ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς, απαιτώντας, όμως, από το ταίρι της να πράξει τα αντίστοιχα, προσφέροντας και επιθυμώντας την ίδια αφοσίωση και πίστη. Συγχρόνως, επιθυμεί ο σύντροφός της να επιβεβαιώνει συνεχώς το βάθος των αισθημάτων του, αφού η ανασφάλεια και ο φόβος για μία εγκατάλειψη ή για μία προδοσία είναι πάντοτε εμποτισμένα στο μυαλό της. Η σεξουαλική της ικανοποίηση παίζει μέγιστο ρόλο, αν όχι το μέγιστο, στη διάρκεια της σχέσεώς της, αφού δεν μπορεί να υπάρξει δεσμός χωρίς ερωτική πλήρωση. Ωστόσο, τα αισθήματα της ζήλιας και της κτητικότητας για τον ερωτικό της σύντροφο, ως αποτελέσματα του έντονου πάθους της, είναι φανερό ότι πολλές φορές δεν συνηγορούν στο να δομήσει ισχυρούς ανθρώπινους και ερωτικούς δεσμούς, αφού η επικοινωνία με το συνάνθρωπό της, η ουσιαστική επαφή με αυτόν έρχεται αναγκαστικά σε δεύτερη θέση. Τέλος, καθώς η υπέρμετρη φιλοδοξία και ο εντυπωσιασμός του άλλου αποτελεί πάντοτε μία από τις βασικές επιδιώξεις της, αναζητάει την προβολή της μέσω της επαγγελματικής επιτυχίας, που θα της προσφέρει τη στήριξη εκείνη για μία οικονομική και κοινωνική ικανοποίηση, απολαμβάνοντας το θαυμασμό και την έγκριση των πάντων. (astrolove)

    Άλλη μια άβολη θέση για τον πλανήτη. Έχει υπερβολικές απαιτήσεις και επιθυμίες ο πλανήτης εδώ. Αγάπη και μίσος είναι ένα για αυτή τη θέση μιας και εκφράζονται και τα δύο το ίδιο δυνατά. Φέρνει κέρδη από άλλους ανθρώπους και κυρίως από τη μεριά του συντρόφου. Το συναισθηματικό φορτίο είναι πολύ έντονο εδώ με αποτέλεσμα να μη γλιτώνει το άτομο από τοξικά συναισθήματα όπως ζήλεια και φθόνο. Έχει άλλωστε τέτοιο βάθος εδώ το συναίσθημα που βρίσκουν εφαρμογή εκφράσεις του στυλ σ’ αγαπώ μέχρι θανάτου. Η σεξουαλικότητα που αποπνέει το άτομο εδώ είναι έκδηλη. Χρειάζεται διάκριση για να μην πληγωθεί και να μην πληγώσει το άτομο τους γύρω του, κάτι που πολλές φορές λείπει. Αν χαθεί ο αυτοέλεγχος κινδυνεύει το άτομο από σκάνδαλα που αφορούν την αισθηματική και σεξουαλική του ζωή. Φέρνει απώλεια και κρίση στα εισοδήματα. Έχει όμως να επιδείξει πολύ μεγάλη αντοχή και προσφορά σε άτομα που θεωρεί αδύναμα ή αδικημένα το άτομο. (astrocosmos)

♥    Το άτομο επιθυμεί μια έντονη και παθιασμένη σχέση. Οι δεσμοί του είναι πολύ έντονοι, υπάρχει κτητικότητα και ζήλια. Αυτές κάποιες φορές είναι και η καταστροφή των σχέσεων, καθώς μεγάλες απαιτήσεις εναποτίθενται στους ώμους του συντρόφου. Αν το άτομο προδοθεί, είναι ικανό να μισήσει με την ίδια ένταση που κάποτε αγαπούσε. Αν απογοητευθεί μια φορά δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, είναι του «όλα ή τίποτε». Έλκεται κυρίως από ανθρώπους που περιβάλλονται από μια αύρα μυστηρίου. Αν και τα αισθήματα είναι τόσο βαθιά το άτομο έχει κάποια δυσκολία στο να τα εκφράσει. Μπορεί να υπάρχει ευσέβεια ή ακόμη και θρησκοληψία, σαν διέξοδος στην συναισθηματική φόρτιση που διακρίνει το πρόσωπο με την Αφροδίτη στο Σκορπιό. Τα χρήματα μπορεί να προέλθουν από υποθέσεις που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο και, αν συντρέχουν και άλλες αστρολογικές προϋποθέσεις, από δωρεές, κληρονομιές, συνεταιρισμούς ή το γάμο. Αν η Αφροδίτη προσβάλλεται: αποτυχία στις κοινωνικές υποθέσεις, ατυχείς συνεργασίες, απογοήτευση ή καθυστέρηση στο γάμο. Λύπες από ασυμφωνία χαρακτήρων ή ζήλια, θάνατος του συντρόφου. (orion.jigsy)

♥    Είσαι άτομο που δεν ανοίγεται, έμπιστο από τη φύση του και με σημαντική οξύνοια όσο αφορά τους προσωπικούς δεσμούς. Δεν σου ταιριάζουν τα επαγγέλματα που απαιτούν τις επιφανειακές σχέσεις με τους συνεργάτες, παρόλο που γνωρίζεις πώς να διατηρείς μια απόμακρη αύρα γύρω σου όταν αυτό είναι αναγκαίο. Ένας ή δύο γεροί επαγγελματικοί δεσμοί στους οποίους είσαι πολύ πιστός είναι περισσότερο του γούστου σου. Μπορείς να απασχολείσαι με πολλά θέματα, αλλά συχνά απαιτείται κάποια μυστικότητα, κυρίως στα οικονομικά, στη διαχείριση των οποίων έχεις ταλέντο. Το πρώτο μέρος της ζωής σου ίσως να είναι δεμένο γερά με την υλική επιτυχία και το κύρος καθώς η προσωπική αξία είναι κεντρικό σου θέμα κι ένας καλός μισθός κάνει θαύματα για την αυτοεκτίμηση. Αυτό μπορεί να αλλάξει αργότερα λόγω οικονομικής κρίσης, που σε κάνει να σκεφθείς τι είναι σημαντικό για σένα.Συναισθηματικά θα προτιμούσες να κάνεις ένα δεσμό για όλη σου τη ζωή, ο έρωτας είναι σοβαρή υπόθεση για σένα και έχεις την τάση για ερωτική πίστη αν και υπάρχει κτητικότητα. Υπάρχει σημαντική ανησυχία στις σχέσεις και συχνά έντονες ζήλιες που αποδεικνύουν την ένταση με την οποία αγαπάς. Οι γυναίκες με αυτήν την θέση απαιτούν 100% συναισθηματική δέσμευση από το σύντροφό τους και το ερωτικό στοιχείο παίζει βασικό ρόλο στις σχέσεις τους. Πράγματι η ερωτική ικανοποίηση είναι ένα είδος μετρητή για την σχέση. Οι άντρες έλκονται από τον σιωπηλό τύπο γυναίκας, την αύρα μυστηρίου και την αίσθηση ότι μια τέτοια έλξη ήταν γραφτή. Έχεις την τάση να κυριαρχείσαι από τα πάθη σου. Είναι σημαντικό να αποφύγεις την οικονομική και συναισθηματική συν-εξάρτηση. Εδώ είναι δύσκολο ο έρωτας να επιβιώσει ύστερα από μια απιστία, ή αγαπάς απόλυτα ή καθόλου. (astracode)

    Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Σκορπιό, έχετε μια ασυνήθιστα ισχυρή έλξη για το άτομα του αντίθετου φύλλου. Και επί πλέον, σας βρίσκουν εξ ίσου ελκυστικούς. Γρήγορα αποκτάτε υπόσταση «συμβόλου του σεξ» σε οποιαδήποτε νέα ομάδα ατόμων και αν μπαίνετε. Εσείς, όμως γενικά βάζετε στόχο σας μια αποκλειστική ερωτική σχέση με ένα άτομο. Όσο το μοναδικό αυτό άτομο σας δίνει με την καρδιά του την αγάπη και αφοσίωση που απαιτείτε, παραμένετε πιστοί. Τουλάχιστον είσαστε πιστοί με το τρόπο του Σκορπιού, που διαφέρει από τον παραδοσιακό. Παρ’ όλα αυτά λίγα άτομα θα μπορούσαν να ζητήσουν περισσότερες υπέροχες ερωτικές εμπειρίες απ’ όσες είσαστε ικανοί να δώσετε. Παθιασμένοι και συναισθηματικοί μέχρι υπερβολής, συνήθως έχετε πρόβλημα στο να βρείτε κάποιον να ταιριάζει στην φλογερή και επιδεικτική ερωτική σας φύση. Αγαπάτε την πολυτέλεια, τον αισθησιασμό, και την ικανοποίηση που βρίσκεται πέρα από την αντίληψη των πολλών. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βρίσκεται σε εξορία και μπορεί να σας κάνει παράλογα ζηλιάρηδες και κτητικούς για τον ερωτικό σας σύντροφο. Μπορείτε να γίνετε τόσο υπερβολικά προσκολλημένοι στον ερωτικό σας σύντροφο ώστε αποκτάτε ένα τρομερό φόβο ότι θα τον χάσετε. Μια ανεξέλεγκτη υποψία μπορεί να ξεπεράσει την λογική σας και να σας οδηγήσει σε σαρκαστικές παρατηρήσεις. Αυτά βέβαια είναι ικανά να οδηγήσουν μακριά το άτομο που αγαπάτε. Μεγάλη εξυπνάδα συνήθως παρατηρείται όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο Σκορπιό, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτή την Αφροδίσια τάση για να ξεπεράσετε αυτό το κύμα ζήλιας που εμποδίζει μια κατά τα άλλα τέλεια ερωτική προσωπικότητα. (greekmasa)

    H Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι μία έντονα ερωτική, ακραία και μοιραία Αφροδίτη. Είναι αισθησιακή και διαθέτει πλούσια συναισθήματα και πάθος. Στην αρχή μίας σχέσης δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα της γιατί φοβάται να μην πληγωθεί. Είναι μία Αφροδίτη κτητική και ζηλιάρα, με έντονη σεξουαλική ζωή, που πολλές φορές κάνει κατάχρηση στον έρωτα. Δίνεται ολόψυχα στο σύντροφο της αλλά ζητάει και από αυτόν να της δοθεί απόλυτα, να γίνουν «ένα σώμα μία ψυχή»! Οικειοποιείται την ψυχή αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία του συντρόφου της και θέλει να μοιράζεται μαζί του τα πάντα. Γενικά, είναι μία πιστή Αφροδίτη, που γίνεται, όμως, εκδικητική αν πληγωθεί. Εσείς που έχετε την Αφροδίτη σας στο Σκορπιό αγαπάτε δυνατά και με πάθος. Δίνεστε στον/στη σύντροφό σας με όλο σας το «είναι» και ζητάτε την απόλυτη ένωση σωμάτων και ψυχών! Απολαμβάνετε τα διάφορα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται σε μία στενή σχέση και νιώθετε πιο «ισορροπημένοι» όταν την ψυχή σας την κατακλύζουν θυελλώδη και εκρηκτικά συναισθήματα. Θεωρείτε τη σωματική επαφή με τον/την παρτενέρ σας πολύ σημαντική, όχι τόσο σαν αυτοσκοπό αλλά σαν όχημα με το οποίο μπορείτε να περάσετε μαζί του/της σε υπερβατικές διαστάσεις. Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο του Σκορπιού, των Ιχθύων και του Καρκίνου. Παράλληλα, ταιριάζετε με όσους έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια. Σε μικρότερο βαθμό, ταιριάζετε και με τους Παρθένους και τους Αιγόκερους. (astrologia-zwdia)

    Είστε ελεύθερα άτομα, γενναιόδωρα, αλλά και σπάταλα. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από δουλειές που έχουν σχέση με νερό ή με κηδείες ή σχετικά με δώρα, κληρονομιά, συνεταιρισμό ή γάμο, αλλά με κάποια δυσκολία και καθυστέρηση. Θα υπάρξουν έντονα πάθη και αγάπη για την πολυτέλεια και τις διασκεδάσεις. Είστε θερμά άτομα στον έρωτα, επιδεικτικά, προσελκύετε το αντίθετο φύλο, όμως θα έχετε αναστατώσεις, απογοητεύσεις ή ζημιά στον γάμο. Επίσης θλίψεις, διαφωνία, ζήλια, προσβολή της τιμής και ίσως θάνατος του συντρόφου. Δώστε προσοχή γιατί αν βρεθεί η Αφροδίτη σε κακή όψη, υπάρχει ο κίνδυνος θανάτου από δηλητηρίαση ή από αυτοκτονία, εξ αιτίας ενός άτυχου έρωτα. Επίσης υπάρχει κίνδυνος αποτυχίας σε κοινωνικές υποθέσεις, καθώς και αμφίβολες φιλίες. Αν υπάρχει μέσα και ο Ερμής και κάνουν σκληρή όψη, με τον Κρόνο, τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα ή τον Πλούτωνα, δυσλειτουργία του θυρεοειδούς. Στις γυναίκες προβλήματα με τις ωοθήκες, τα οποία μπορούν να βοηθηθούν με την βιταμίνη Ε. Αν υπάρχει μέσα και ο Πλούτωνας πιθανόν δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, ο οποίος δημιουργεί προβλήματα με τις ωοθήκες και στην συνέχεια στα όργανα αναπαραγωγής. (astranik)

    Η Αφροδίτη στο Σκορπιό παθιάζεται για αγάπη και εξουσία πάνω στον άλλον. Βγάζει χρήματα από κληρονομιές, ασφάλειες και γνώσεις μεταφυσικής. Υπάρχει ένας εγωιστής πίσω από τη φιλική και ανοιχτόκαρδη αυτή Αφροδίτη. Θα κάνει οτιδήποτε για να καταφέρει το σκοπό της. Μπορεί να γίνει βάναυση ή να υποφέρει τρομερά από τον άλλον. Αν και στο Σκορπιό η Αφροδίτη μαγνητίζει με μια μυστήρια ευκολία, συνήθως παντρεύεται σε μεγαλύτερη ηλικία και ύστερα από θυελλώδεις και τραυματικές σχέσεις, στις οποίες ανακαλύπτει τελικά πως λείπει η αληθινή αγάπη. Θα χρειαστεί να αναδυθεί αρκετές φορές μέσα από νέους στόχους. (stardome)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here