Γενέθλια αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου

0
8

Ο Κρόνος σε αντίθεση με την Αφροδίτη είναι μια δύσκολη υπόθεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καταδικαστήκατε σε μια μοναχική και στερημένη ερωτική ζωή. Η προβληματική πλευρά του Κρόνου είναι η τάση του να περιορίζει, να μπλοκάρει και να βάζει σε δοκιμασία. Σε μια δυσαρμονική όψη, όπως η αντίθεση (γωνία 180 μοιρών), η ανάγκη της Αφροδίτης να εκφράσει την αγάπη και τα τρυφερά της συναισθήματα, η ανάγκη της να νιώσει ελκυστική και ερωτεύσιμη, παρεμποδίζεται.

Η όψη της αντίθεσης εκδηλώνεται κυρίως στις σχέσεις, όπου μπορεί να σας έλκουν διαρκώς σκληρές φιγούρες κύρους ή εξουσίας, που αποσύρουν την επιδοκιμασία και την έγκρισή τους, που σας τη στερούν.

Ο Κρόνος είναι το αρχέτυπο του πατέρα, και παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου. Αν, για παράδειγμα, έχετε αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου και ο Υδροχόος βρίσκεται στην ακμή του 4ου οίκου σας – που μερικοί αστρολόγοι τον συσχετίζουν με τον πατέρα – είναι πιθανό να επαναλαμβάνετε ένα απορριπτικό σχεσιακό μοτίβο που ξεκίνησε από εκείνον. Δηλαδή, αν ο πατέρας σας ήταν υπερβολικά συγκρατημένος, σας έλκουν άνδρες ψυχροί και απόμακροι σαν εκείνον, γιατί σας φαίνονται οικείοι. Η όψη Αφροδίτης-Κρόνου σχετίζεται, επίσης, με μια έλξη για πολύ μεγαλύτερους άνδρες ή άνδρες σε θέσεις εξουσίας.

Ωστόσο, υπάρχουν και θετικά με τον Κρόνο: δέσμευση, υποχρέωση, υπευθυνότητα, σοβαρότητα. Οι αστρολόγοι λένε συχνά, ότι τα άτομα με άσχημες όψεις Κρόνου-Αφροδίτης βρίσκουν την αγάπη αργότερα στη ζωή τους, επειδή ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της καθυστέρησης. Ανεξάρτητα απ΄αυτό, είναι μέρος της προσωπικής σας διαδρομής το να ξεπεράσετε τα εμπόδια στην αγάπη, καθώς μέσα από την αντιμετώπιση των δυσκολιών, θα γνωρίσετε καλύτερα τι είναι αυτό που χρειάζεστε και με το οποίο αρνείστε να συμβιβαστείτε στον τομέα των σχέσεων. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αξίας και της αυτοεκτίμησης, έτσι θα πρέπει να καταβάλλετε κάποια σοβαρή προσπάθεια για να χτίσετε την αυτοεκτίμησή σας, ώστε να μην αισθάνεστε πως έχετε να αποδείξετε την αξία σας στον όποιο σύντροφο.

Αν περνάτε τώρα τη φάση επιστροφής του Κρόνου σας – ο Κρόνος επιστρέφει στη γενέθλια θέση του -, κι αυτός ο πλανήτης σχηματίζει επίσης αντίθεση με τη γενέθλια Αφροδίτη σας από διέλευση, τότε θα περάσετε μία περίοδο ωριμότητας, κατά την οποία θα πρέπει να εγκαταλείψετε τα πρότυπα που σας βαραίνουν. Καταγράψτε τις σχεσιακές συνήθειές σας, και μέσα από αυτή την «απογραφή» θα αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση του τι σας εμποδίζει να έχετε μια ικανοποιητική ερωτική ζωή.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here