Αστεροειδής Valentine στα ζώδια και τους οίκους!

0
9

Λίγα λόγια για τον αστεροειδή Βαλεντίνο και τη σημασία του στο γενέθλιο ωροσκόπιο…

Πρόκειται για τον αστεροειδή με τον κωδικό Valentine 447, ο οποίος σχετίζεται με την αληθινή αγάπη. Ειδικότερα, ο Βαλεντίνος είναι ο αστεροειδής της συγχώρεσης, της συμπόνιας, της στοργής, της προσφοράς και της αυτοθυσίας. Για το λόγο αυτό πολλοί ερευνητές της Αστρολογίας θεωρούν ότι η φύση του συγκεκριμένου αστεροειδούς ταιριάζει με τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των Ιχθύων, που είναι το κατεξοχήν ζώδιο της αυταπάρνησης και την ολοκληρωτικής αγάπης. Σε γενικές γραμμές, θα έλεγε κανείς ότι ανάλογα με τη ζωδιακή θέση του αστεροειδούς Βαλεντίνου και την οικοθεσία του στο γενέθλιο χάρτη, μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα για τις θυσίες που είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε για χάρη της αγάπης. Συν τοις άλλοις, ο εν λόγω αστεροειδής φανερώνει όλα εκείνα που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στο ταίρι μας, ενώ την ίδια στιγμή σκιαγραφεί τους τρόπους με τους οποίους εκφράζουμε την αγάπη μας και δείχνει την «αχίλλειο πτέρνα» μας και τους τομείς στους οποίους αισθανόμαστε ευάλωτοι και λιγότερο εγωιστές. 

Ο αστεροειδής Βαλεντίνος στα ζώδια…
Ας δούμε, λοιπόν, πώς εκφράζεται ο συγκεκριμένος αστεροειδής ανάλογα με τη ζωδιακή του θέση στο γενέθλιο ωροσκόπιο: 

Στον ΚριόΕδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερα παθιασμένο άτομο, που χρησιμοποιεί τη δύναμη, την ενεργητικότητα και την αποφασιστικότητά του για να προστατεύσει το ταίρι του. Ο άνθρωπος με τη συγκεκριμένη θέση θα μπορούσε να τοποθετήσει στο περιθώριο τον εγωισμό του και να θυσιάσει τα δικά του θέλω και τις δικές του επιθυμίες, προκειμένου να κάνει τον σύντροφό του ευτυχισμένο.
Στον Ταύρο
Πρόκειται για ένα φιλήδονο άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο αισθησιασμό. Εκφράζει την αγάπη του στο ταίρι του μέσω της πίστης, της εχεμύθειας και της αφοσίωσής του. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι άνθρωποι με τη συγκεκριμένη θέση είναι σταθεροί, κτητικοί και προσπαθούν να προσφέρουν υλική και συναισθηματική ασφάλεια στον σύντροφό τους. Ωστόσο, για χάρη της αληθινής αγάπης δεν θα δίσταζαν να απαρνηθούν τη ζηλιάρικη φύση και την κτητικότητά τους, οι οποίες ώρες-ώρες καταπιέζουν και «πνίγουν» το ταίρι τους. 

Στους Διδύμους
Το άτομο με αυτή τη θέση είναι συνήθως εγκεφαλικό στον έρωτα και τείνει να ερωτεύεται το μυαλό του υποψήφιου συντρόφου του. Αρέσκεται στην επικοινωνία με το ταίρι του καθώς και στην ανταλλαγή πληροφόρησης. Μοιράζεται όσα γνωρίζει με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και προθυμία. Ωστόσο, θα θυσίαζε την κοινωνική του φύση, προκειμένου το ταίρι του να είναι ικανοποιημένο και να αισθάνεται ασφαλές. Επιπλέον, στο όνομα της αληθινής αγάπης, θα θυσίαζε τη…συλλογή πληροφοριών, που τόσο λαχταρά.Στον Καρκίνο
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος χρειάζεται την συναισθηματική ασφάλεια στην ερωτική του ζωή. Μάλιστα, προσφέρει απλόχερα συναίσθημα, είναι στοργικός, τρυφερός και περιποιητικός προς το ταίρι του. Δε θα δίσταζε να τοποθετήσει στο περιθώριο την προσκολλητική του διάθεση και την παραπονιάρικη, ενοχική φύση του, προκειμένου να κάνει τον σύντροφό του ευτυχισμένο.
Στον Λέοντα
Ο αστεροειδής Βαλεντίνος στο ζώδιο του Λέοντα φανερώνει ένα άτομο το οποίο έχει συνδέσει την έννοια της αληθινής αγάπης με την έννοια της χαράς. Επιθυμεί να περνάει καλά και να βιώνει στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς μαζί με τον σύντροφό του. Για χάρη της αγάπης, θα μπορούσε να τοποθετήσει τον εγωκεντρισμό και τον μελοδραματισμό του στο περιθώριο και να απαρνηθεί τους «προβολείς», τη λάμψη και τα κομπλιμέντα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι γενναιόδωρος τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο και δε διστάζει να εκφράσει την αγάπη του. Τέλος, έχει μια ικανότητα να βγάζει προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό του συντρόφου του!
Στην Παρθένο
Εδώ η έννοια της αγάπης είναι συνυφασμένη με την έννοια της υπηρεσίας. Το εν λόγω άτομο υπηρετεί ανιδιοτελώς το ταίρι του, σε όλα τα επίπεδα και ιδίως σε ό,τι αφορά τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής του ζωής. Στο όνομα της αληθινής αγάπης, θα θυσίαζε χωρίς δεύτερη σκέψη την επικριτική του διάθεση καθώς και την υπερβολική του ενασχόληση με ανούσιες λεπτομέρειες. 

Στον Ζυγό
Ο αστεροειδής Βαλεντίνος στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει ένα άτομο το οποίο είναι ρομαντικό, αναποφάσιστο και σιχαίνεται τη μοναξιά. Προσφέρει απλόχερα τον ίδιο του τον εαυτό στο ταίρι του, δε διστάζει να απαρνηθεί τις προσωπικές του επιθυμίες ενώ κάποιες φορές τείνει να ταυτίζεται με την προσωπικότητα του συντρόφου του.  Αγαπά την αρμονία, τη δικαιοσύνη και την ισορροπία και ακριβώς σε αυτό το σημείο εντοπίζονται οι θυσίες στις οποίες θα ήταν διατεθειμένο να προβεί. Πιο συγκεκριμένα, για χάρη της αληθινής αγάπης, ο εν λόγω άνθρωπος θα μπορούσε να ρισκάρει, να γίνει πιο αποφασιστικός και τολμηρός, να τοποθετήσει στο περιθώριο το φόβο της μοναξιάς που τον χαρακτηρίζει και να απαρνηθεί την ανάγκη του για γαλήνη και political correctness. 

Στον Σκορπιό
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ιδιαίτερα σεξουαλικό, ζηλιάρη και κτητικό, ο οποίος αναζητά την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση και επιθυμεί να έχει την αποκλειστικότητα στη ζωή του συντρόφου του. Χρησιμοποιεί τη διαίσθησή του για να προστατεύσει το ταίρι του και κάνει το παν για να προσφέρει στον άνθρωπο που αγαπά ξεχωριστές σεξουαλικές στιγμές τις οποίες θα θυμάται για πάντα. Μάλιστα, δε θα δίσταζε να γίνει αδυσώπητος και υπέρμετρα σκληρός με όποιον θα τολμούσε να πληγώσει τον σύντροφό του. Όσον αφορά στις θυσίες, στις οποίες θα ήταν διατεθειμένος να προβεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αυτές εντοπίζονται σε έννοιες όπως ο θάνατος και η σεξουαλική ικανοποίηση. Κοινώς, το άτομο αυτό (επειδή είναι των άκρων ως χαρακτήρας) θα μπορούσε να οδηγηθεί στο θάνατο προκειμένου να προστατεύσει το ταίρι του ενώ δε θα είχε πρόβλημα να θυσιάσει τις σεξουαλικές του ανάγκες (παρόλο που είναι ζωτικής σημασίας για εκείνο) για χάρη της αληθινής αγάπης.
Στον Τοξότη
Πρόκειται για μία ιδιαίτερα πνευματική θέση, η οποία δείχνει έναν άνθρωπο που προσπαθεί διαρκώς να εμπλουτίζει τις γνώσεις του και αρέσκεται στην ποικιλία και στην απόκτηση εμπειριών. Στον έρωτα αναζητά την πνευματική διέγερση και ταύτιση. Επίσης, το συγκεκριμένο άτομο προσπαθεί να συμβάλει με τον τρόπο του στην πνευματική εξύψωση του συντρόφου του. Για χάρη της αληθινής αγάπης και προκειμένου να εξασφαλίσει μια υγιή και ισορροπημένη σχέση και να ικανοποιήσει τα θέλω του συντρόφου του, δε θα δίσταζε να θυσιάσει την ανάγκη του να ζει έντονα την κάθε στιγμή καθώς και τη δίψα του για μάθηση και επέκταση.
Στον Αιγόκερω
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος αναζητά μία παραδοσιακή σχέση, στην οποία θα κυριαρχούν η αξιοπιστία και η εχεμύθεια. Μπορεί το εν λόγω άτομο να μην είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικό, όμως με το πρακτικό του πνεύμα καθώς και με τις πράξεις και τα έργα του προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στο ταίρι του. Επίσης, χάρη στις οργανωτικές του ικανότητες, βοηθάει τον σύντροφό του να οριοθετήσει τους στόχους του και να βάλει σε μια τάξη τη ζωή του. Θα θυσίαζε δίχως δεύτερη σκέψη τις δικές του φιλοδοξίες στο όνομα της ανιδιοτελούς αγάπης και θα μπορούσε να περιορίσει την εσωστρέφεια, τη συστολή και την καχυποψία του για χάρη του συντρόφου του.
Στον Υδροχόο
Για το εν λόγω άτομο η έννοια της αγάπης είναι συνυφασμένη με την έννοια της φιλίας. Θέλει πρώτα απ’ όλα να εισπράττει κατανόηση από τον σύντροφό του και να τον βλέπει ταυτόχρονα και ως φίλο (όχι μόνο ως ερωτικό παρτενέρ). Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι φιλελεύθερος, ανθρωπιστής, επαναστάτης και ιδεολόγος. Προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να βοηθήσει το ταίρι του να ονειρευτεί το ιδανικό αύριο και να σχεδιάσει το μέλλον του. Για χάρη της αληθινής αγάπης, θα θυσίαζε τα δικά του οράματα και τη δική του ιδεολογία καθώς και την ανάγκη του για ελευθερία και ανεξαρτησία, αν έτσι ο άνθρωπός του αισθανόταν καλύτερα. 

Στους Ιχθύς
Ο αστεροειδής Βαλεντίνος στους Ιχθύς δείχνει έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ονειροπόλο, ρομαντικό, συμπονετικό και συναισθηματικό, ο οποίος αναζητά την απόλυτη κατανόηση καθώς και μια σπάνια και ιδιαίτερη ψυχική και πνευματική σύνδεση στα ερωτικά του ζητήματα. Επιπλέον, ψάχνει διαρκώς το καρμικό του ταίρι, το άλλο του μισό. Ως εκ τούτου, έχει την τάση να «μυθοποιεί» τον εκάστοτε σύντροφό του και να χαρίζει ανιδιοτελώς την αγάπη του, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Επιπρόσθετα, ο εν λόγω άνθρωπος προσφέρει το ίδιο του το είναι για χάρη της αληθινής αγάπης και δε διστάζει να απαρνηθεί τον ίδιο του τον εαυτό, προκειμένου το ταίρι του να πετάει στα ουράνια και να είναι απόλυτα ευτυχισμένο. Θα μπορούσε, επίσης, να απαρνηθεί την επιθυμία του να ονειρεύεται καθώς και τη ρομαντική του φύση, αν ο σύντροφός του ζητούσε περισσότερο ορθολογισμό, περισσότερο ρεαλισμό και περισσότερη γείωση από εκείνον.

Ο αστεροειδής Βαλεντίνος στους οίκους…

Ας δούμε τώρα ποια είναι η σημασία του αστεροειδούς Βαλεντίνου ανάλογα με την οικοθεσία του στον γενέθλιο χάρτη: 

Στον 1ο οίκο
Πρόκειται για έναν άνθρωπο ερωτεύσιμο και ιδιαίτερα ρομαντικό και συναισθηματικό. Η αληθινή αγάπη είναι ζωτικής σημασίας για εκείνον, αν και κάποιες φορές μοιάζει να αγαπά μόνο τον ίδιο του τον εαυτό. Η πρόκληση που του παρουσιάζεται, προκειμένου να εξελιχθεί πνευματικά, έγκειται στην προσπάθεια για αποκόλληση από τον ιδεαλισμό και τον ναρκισσισμό που τον χαρακτηρίζουν και στην υπέρβαση του ίδιου του εγώ του. Ο εξελιγμένος τύπος ανθρώπου με αυτή τη θέση θα μπορούσε να απαρνηθεί τον εαυτό του και να θυσιάσει ακόμα και τη ζωή του για χάρη του συντρόφου του και στο όνομα της αληθινής αγάπης.
Στον 2ο οίκο
Εδώ το άτομο τείνει να εκφράζει την αγάπη του προσφέροντας στιγμές ηδονής και αισθησιασμού, υλικά αγαθά, χρήματα, δώρα και συναισθηματική ασφάλεια στο ταίρι του, ενώ συχνά μπαίνει στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσει το ευρύτερο σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών του για χάρη ενός μεγάλου έρωτα. Θα πρέπει να μάθει να «τιθασεύει» την κτητικότητά του, να μην πιέζει το ταίρι του και να του δίνει χώρο και χρόνο προκειμένου να «αναπνεύσει». 

Στον 3ο οίκο
Η συγκεκριμένη θέση φανερώνει έναν άνθρωπο ο οποίος αναζητά την επικοινωνία και τη διανοητική διέγερση στον έρωτα. Προσπαθεί να εκδηλώσει την αγάπη του προσφέροντας στο ταίρι του μετακινήσεις, εκδρομές, κοντινά ταξίδια και μια έντονη κοινωνική ζωή. Το εν λόγω άτομο είναι δεμένο με τα αδέλφια του (αν υπάρχουν) και το ευρύτερο σόι του (θείους, θείες, ξαδέλφια κτλ). Πιθανώς, θα χρειαστεί να θυσιάσει τους προαναφερθέντες δεσμούς στο όνομα της αληθινής αγάπης, λόγω ασυνήθιστων και περίεργων γεγονότων και συγκυριών. 

Στον 4ο οίκο
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που ψάχνει την απόλυτη οικειότητα στα ερωτικά του ζητήματα και αναζητά την τρυφερότητα, τη συναισθηματική ασφάλεια και τη ζεστασιά. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προσφέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές στο ταίρι του. Γενικά, θα έλεγα ότι είναι δεμένος με το πατρικό οικογενειακό του περιβάλλον, το οποίο όμως μπορεί να χρειαστεί να απαρνηθεί για χάρη του συντρόφου του. Επίσης, οι συγκυρίες μπορεί να τον βάλουν στη διαδικασία να θυσιάσει κάποιο ακίνητο, προκειμένου να είναι ευχαριστημένο και χαρούμενο το ταίρι του.
Στον 5ο οίκο
Το εν λόγω άτομο είναι ερωτευμένο με την ιδέα του έρωτα. Αναζητά τον εφηβικό ενθουσιασμό στα ερωτικά του θέματα και χρειάζεται τη χαρά και τη διασκέδαση προκειμένου να βιώσει μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Γενικά, ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάνει το παν για να προσφέρει στιγμές γέλιου και χαράς στο ταίρι του, είναι ιδιαίτερα δημιουργικός και προσπαθεί να βοηθήσει τον σύντροφό του να ξεδιπλώσει τα δικά του ταλέντα και να εκφράσει τον εαυτό του. Επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει απογόνους αλλά είναι διατεθειμένος να θυσιάσει την προαναφερθείσα ανάγκη του, αν το ταίρι του δεν θέλει (για τον οποιονδήποτε λόγο) να κάνει παιδιά. 

Στον 6ο οίκο
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι εργατικός, εξυπηρετικός και αγαπά την υγεία, την υγιεινή και την καθαριότητα. Επιθυμεί να προσφέρει στο ταίρι του μια ξεχωριστή, οργανωμένη και, ταυτόχρονα, ευχάριστη καθημερινότητα. Συμβάλλει σημαντικά με τον τρόπο του στη διευθέτηση των πρακτικών και διαδικαστικών ζητημάτων της καθημερινής ζωής που μοιράζεται από κοινού με τον σύντροφό του. Θα μπορούσε να παρατήσει την ίδια τη δουλειά του ή ακόμη και να παραμελήσει την υγεία του για χάρη της αληθινής αγάπης.Στον 7ο οίκο
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι εκ φύσεως συντροφικός και έχει πραγματικά ανάγκη από μια υγιή, αρμονική, δεσμευτική και ισορροπημένη σχέση, προκειμένου να αισθανθεί πλήρης και ευτυχισμένος. Προσφέρει απλόχερα τον ίδιο τον εαυτό του στον σύντροφό του, με αποτέλεσμα συχνά να στερείται εγωισμού και να ταυτίζεται με το ταίρι του σε σημείο που μοιάζει να χάνει την προσωπική του ταυτότητα. Συν τοις άλλοις, παλεύει διαρκώς για το καλό της σχέσης. Ο γάμος είναι ένα από τα όνειρά του. Ωστόσο, θα μπορούσε να τοποθετήσει στο περιθώριο το συγκεκριμένο όνειρό του, αν ο σύντροφός του ήταν ιδεολογικά κατά του γάμου.
Στον 8ο οίκο
Η εν λόγω θέση δείχνει ένα άτομο το οποίο είναι ιδιαίτερα παθιασμένο, εξουσιαστικό και σεξουαλικό, αγαπά την ψυχολογία και έχει μεταφυσικές ανησυχίες. Επίσης, μπορεί να λαμβάνει οικονομική στήριξη από τη μεριά τρίτων προσώπων, πράγμα που το βολεύει. Στον σύντροφό του προσφέρει απλόχερα το πάθος και το καλό και αναγεννητικό σεξ. Επιπλέον, τον υποστηρίζει σε ψυχολογικό επίπεδο και τον βοηθάει ώστε να ξεπεράσει τη φοβία του θανάτου και άλλες ανασφάλειες που μπορεί να έχει. Στο όνομα της αληθινής αγάπης, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορούσε να απαρνηθεί κάποια κληρονομιά ή άλλους χρηματικούς πόρους που θα του προσέφεραν οι δικοί του άνθρωποι. Συν τοις άλλοις, θα θυσίαζε την ικανοποίηση των δικών του ερωτικών επιθυμιών, θα παρατούσε την ενασχόλησή του με τον αποκρυφισμό και την ψυχολογία και θα προσπαθούσε να περιορίσει ή ακόμη και να αποβάλει τελείως τις εξουσιαστικές και ελεγκτικές του τάσεις.
Στον 9ο οίκο
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος αγαπά τη γνώση, είναι φιλοσοφημένος, φιλομαθής, θρησκευόμενος με το δικό του τρόπο, ταξιδιάρης και αναζητά την πνευματική ταύτιση στα ερωτικά του ζητήματα. Εκφράζει την αγάπη του, προσφέροντας στο ταίρι του μακρινά ταξίδια, βιβλία, δωρεάν σεμινάρια και άλλου είδους πνευματικά αγαθά. Γενικότερα, υιοθετεί έναν ρόλο δασκάλου απέναντι στον σύντροφό του και έχει την τάση να τον εμπνέει και να τον καθοδηγεί. Για χάρη του συντρόφου του, θα μπορούσε να απαρνηθεί τη θρησκευτική του πίστη, να διακόψει τις σπουδές του και να θυσιάσει την ανάγκη του για ταξίδια στο εξωτερικό καθώς και τη δίψα του για διαρκή διεύρυνση των πνευματικών του οριζόντων.
Στον 10ο οίκο
Το εν λόγω άτομο έχει τη φήμη ενός ιδιαίτερα ερωτικού ανθρώπου, με εξευγενισμένα συναισθήματα και σπάνιο ιπποτισμό. Ο άνθρωπος αυτός ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη δημόσια εικόνα του και χρειάζεται την επαγγελματική και κοινωνική ανέλιξη, προκειμένου να αισθανθεί ευδαιμονία και εσωτερική πληρότητα. Εκδηλώνει την αγάπη του προς το ταίρι του, βοηθώντας το να οργανώσει τη ζωή του, να βιώσει τη χαρά της επιτυχίας, να βελτιώσει το κοινωνικό προφίλ του και να υλοποιήσει τους επαγγελματικούς του στόχους. Οι θυσίες στις οποίες θα μπορούσε να προβεί εντοπίζονται στη δημόσια εικόνα και στην καριέρα του. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορούσε να αρνηθεί μια σπουδαία επαγγελματική ευκαιρία, αν ο σύντροφός του του ζητούσε κάτι τέτοιο. Τέλος, δεν θα είχε πρόβλημα να εκτεθεί δημοσίως, για χάρη του έρωτα και της αληθινής αγάπης.
Στον 11ο οίκο
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο το οποίο πιστεύει στην αξία της φιλίας, στο ανθρωπιστικό ιδεώδες, στην ισότητα και στη δύναμη της ομαδοποίησης. Τείνει να εκφράζει την αγάπη του προς το ταίρι του, ενθαρρύνοντάς το να έχει όνειρα, όραμα και κοινωνική ζωή καθώς και να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Με τον τρόπο αυτό, αισθάνεται ότι συμβάλλει στην εσωτερική εξέλιξη του συντρόφου του. Μάλιστα, στο όνομα της αγάπης και του έρωτα θα μπορούσε να απομακρυνθεί από διάφορα φιλικά του πρόσωπα, να απορρίψει ομάδες ή σωματεία και να απαρνηθεί τις κοινωνικές του ανησυχίες και την ευρύτερη ιδεολογία του (όσο επώδυνο και αν θα έμοιαζε κάτι τέτοιο για εκείνο).
Στον 12ο οίκο
Η συγκεκριμένη οικοθεσία του αστεροειδούς Βαλεντίνου φανερώνει έναν άνθρωπο ο οποίος έχει φαντασία, χαρακτηρίζεται από μεταφυσικές ανησυχίες, είναι καλλιτεχνικός, δημιουργικός, αγαπά τη μοναξιά του και χρειάζεται κατά διαστήματα χώρο και χρόνο για τον εαυτό του, προκειμένου να ανασυγκροτεί και να επανακτά την εσωτερική του δύναμη. Στον έρωτα είναι ρομαντικός, συμπονετικός και έχει ροπή στην εξιδανίκευση του συντρόφου του, καθώς αναζητά το άπιαστο, το τέλειο. Είναι πιθανό, λόγω συγκεκριμένων περιστατικών και συγκυριών, να μπει στη διαδικασία να απαρνηθεί την ίδια του τη μοναξιά για χάρη ενός πιο κοινωνικού και εξωστρεφούς συντρόφου. Τέλος, δεν αποκλείεται να αποστασιοποιηθεί από τους χώρους της μεταφυσικής και της τέχνης που τόσο τον εκφράζουν, καθώς το ταίρι του μπορεί να μη συμφωνεί με τέτοιου είδους χόμπι και δραστηριότητες. 

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here