Αντ-ενδείξεις μίας καλής συναστρίας

0
5

Ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο είναι το πώς να περάσει καλά με συντροφιά στις διακοπές του. Μπορεί πολλοί από μας να είναι δεσμευμένοι, οι υπόλοιποι όμως είναι ελεύθεροι και έχουν κάθε δικαίωμα να αναζητούν την τύχη τους την περίοδο του καλοκαιριού και των διακοπών τους. Ακόμα κι αν έχουμε όμως τις κατάλληλες προτάσεις, είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει; Κι αν όπως συμβαίνει συνήθως θέλουμε κάτι περισσότερο από το Σεπτέμβριο από μία μόνο περιπέτεια τι γίνεται;

Αντ-ενδείξεις για Προχωρημένους

Καταρχήν οι ενδείξεις που αναφέρθηκαν και στους αρχάριους αλλά με μεγαλύτερη ακρίβεια στην σχέση των πλανητών. Δηλαδή:

 1. Η Σελήνη του ενός σε τετράγωνο ή αντίθεση με τη Σελήνη του άλλου (έλλειψη συναισθηματικής κατανόησης. Εμφανίζεται στην πορεία).
 2. Η Αφροδίτη του ενός σε τετράγωνο ή αντίθεση με την Αφροδίτη του άλλου (τους αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Σταδιακά θα κάνουν χωριστές ζωές με διαφορετικά ενδιαφέροντα).
 3. Ο Δίας του ενός σε τετράγωνο ή αντίθεση με το Δια του άλλου (οι στόχοι ζωής του ενός αποκλίνουν απ αυτούς του αλλού. Επίσης μπορεί να έχουν διαφορετικές πολιτικές τοποθετήσεις).
 4. Ο Ήλιος ή η Σελήνη του ενός σε σύνοδο ή αντίθεση με τον Κρόνο του αλλού (αν και μπορεί να διαρκέσει λόγω οικονομικής ανάγκης αυτός που έχει τον Ήλιο η τη Σελήνη ο όποιος αργά η γρήγορα εγκαταλείπει τη σχέση).
 5. Ο Άρης του ενός σε σύνοδο ή αντίθεση με τον Κρόνο του αλλού (δύσκολη ερωτικά σχέση για τον εκπρόσωπο του Άρη).
 6. Η Αφροδίτη του σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον Κρόνο, Ουρανό η Πλούτωνα του αλλού (η Αφροδίτη νιώθει με διάφορους τρόπους ότι δεν είναι αρεστή και της ζητείται να αλλάξει (κριτική, περιφρόνηση ή υποτίμηση, ψυχολογική πίεση).
 7. Ο Δίας του ενός σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον Κρόνο του αλλού (όλα τα σχέδια κι οι πρωτοβουλίες του Δία μπλοκάρονται από τον Κρόνο).
 8. Κρόνος του ενός στον πρώτο οίκο του άλλου ή σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο του (ο Κρόνος δεν ανταποκρίνεται ερωτικά στον Ωροσκόπο).
 9. Η Σελήνη του ενός σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον Άρη, Κρόνο, Ουρανό ή Πλούτωνα του άλλου (η Σελήνη δε νιώθει συναισθηματικά ασφάλεια και της επιτρέπεται να αφήνεται και να συμπεριφέρεται όπως είναι το φυσικό της).
 10. Ο Άρης του σε τετράγωνο ή αντίθεση τον Άρη του άλλου (δύσκολη σχέση όταν οι σύντροφοι δουλεύουν και μαζί.
 11. Ο Ερμής του ενός σε τετράγωνο ή αντίθεση τον Ερμή του άλλου (σχέση με συνεχή ασυνεννοησία και πολλές παρεξηγήσεις).

 

Επιπλέον όμως και τα εξής

 1. Πλανήτες του ενός σε τετράγωνο με τους Δεσμούς του άλλου. Αυτός που έχει τους πλανήτες εμποδίζει τον άλλο να κλείσει τους δεσμούς του με το παρελθόν, αλλά τον εμποδίζει και να ωριμάσει σα χαρακτήρας προσλαμβάνοντας διδάγματα από νέες εμπειρίες.
 2. Κρόνος ή Πλούτωνας σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό του άλλου. Ο φορέας του Κρόνου ή του Πλούτωνα εμποδίζει τον άλλο να ωριμάσει μέσω νέων εμπειριών και να αδράξει νέες ευκαιρίες.
 3. Κρόνος στην ακμή του 7ου οίκου του άλλου. Ένδειξη ότι αυτός που έχει τον Κρόνο υποτιμά τον άλλο και αργεί να του επιτρέψει να σταθεί δίπλα του σαν σύντροφος του. Εμποδίζει την επισημοποίηση της σχέσης.
 4. Άρης ή Κρόνος του ενός στον 4ο ή τον 12ο οίκο του άλλου. Φέρνει αναστάτωση στον ιδιωτικό φυσικό (4ος) ή ψυχολογικό (12ος) χώρο του άλλου. Τον βάζει στο σπίτι του ή του λέει τα μυστικά του κι εκείνος βγαίνει κι από πάνω.
 5. Κρόνος σε σύνοδο , αντίθεση ή τετράγωνο με τον Κλήρο της Τύχης του άλλου. Αυτός που έχει τον Κρόνο εμποδίζει την τύχη του άλλου.
 6. Κρόνος στο Μεσοδιάστημα Ήλιου Σελήνης ή Αφροδίτης Δία του άλλου. Αυτός που έχει τον Κρόνο αρνείται την ψυχική επαφή ή τον γάμο στον άλλο. Ή καθυστερεί πολλά χρόνια να τον δώσει.

 

Άντ-ενδείξεις για ακόμη πιο προχωρημένους ή επαγγελματίες

 1. Σελήνη σε κακές όψεις με Κρόνο, Ουρανό, Πλούτωνα ή Άρη στο Σύνθετο Χάρτη της Σχέσης. Δείχνει ότι η γυναίκα κατά πάσα πιθανότητα θα πληγωθεί από τη σχέση.
 2. Άρης σε τετράγωνο με Αφροδίτη στον Σύνθετο Χάρτη της Σχέσης. Αν και στη συναστρία ένα τέτοιο τετράγωνο μπορεί και να δώσει ερωτική έλξη, στον Σύνθετο Χάρτη φέρνει απλά καυγάδες, καυγάδες, καυγάδες, Στο τέλος απηυδίζουν οι δύο σύντροφοι και χωρίζουν.
 3. Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη στο Σύνθετο Χάρτη της Σχέσης. Ο άντρας δεν έχει ξεκάθαρη στάση στη σχέση. Από τη μια μπορεί να φαίνεται υπεύθυνος κι από την άλλη επιπόλαιος. Από τη μία φιλόδοξος κι από την άλλη κακομοίρης. Λειτουργεί διαλυτικά για τη σχέση.
 4. Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στο Σύνθετο Χάρτη της Σχέσης. Η γυναίκα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει. Δεν πράττει στη σχέση πάντα αυτό που αισθάνεται και αυτό την ενοχλεί και δείχνει επαμφοτερίζουσα στάση. Δίνει αντιφατικά μηνύματα στον άντρα κι αυτό τελικά λειτουργεί διαλυτικά για τη σχέση.
 5. Τριπλή Διέλευση Κρόνου από τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τους Δεσμούς ή τη Σελήνη του Σύνθετου Χάρτη. Πρόκειται για ένδειξη διάλυσης της Σχέσης και το τριπλό πέρασμα του Κρόνου δεν επιτρέπει εύκολα επαναπροσέγγιση.

https://www.starsecrets.gr/astrologia/741-ant-endeikseis-kalis-synastrias-2.html

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here