Ανάδρομος Ουρανός στο γενέθλιο χάρτη

0
11

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Αυτή δεν είναι μία κακή τοποθέτηση για να έχει κάποιος. Είναι περισσότερο επαναστατική αλλά το άτομο μπορεί να μην βλέπει πάντα τον εαυτό του ως επαναστάτη. Όπως ο Άρης, μαζεύεις, μαζεύεις, μαζεύεις και μετά επαναστατείς!

Όταν είναι ορθόδρομος, το άτομο θεωρεί ότι η διαίσθησή του, η αίσθηση της εξέγερσης και η ανεξαρτησία ρέεουν φυσικά σα σε ρυάκι. Όταν είναι ανάδρομος ο Ουρανός καθηλώνεται (και δεν τιμάται από το ίδιο το άτομο το οποίο βλέπει τον εαυτό του ως πολύ φυσιολογικό) και εν συνεχεία εκρήγνυται. Η διαίθηση έχει εκρήξεις που μοιάζουν τελικά περισσότερο δημιουργικές – έχουν μία περίοδο ξηρασίας (σε καιρό όταν δεν έχει βροχή) όπου δε νιώθουν καθόλου δημιουργικοί και μετά ΜΠΟΥΜ!

Η ανάδρομη πορεία κάνει τον Ουρανό περισσότερο ισχυρό όταν αυτός εκρήγνυται προς τα έξω! Λόγω του ότι συσσωρεύεται, έχει ένα υψηλότερο επίπεδο ενέργειας όταν εκφράζεται.

Το Σύνδρομο του Μεταρρυθμιστή είναι ιδιαίτερα ισχυρό με τον ανάδρομο Ουρανό ώστε τα άτομα αυτά μπορούν να φτιάχνουν βουνά από λοφίσκους – κάτι μικρό μπορεί να ανατιναχθεί σε κάτι πολύ μεγάλο. Μπορεί να είναι περισσότερο δογματικοί αλλά παρόλα αυτά μπορεί να αρνούνται αυτό που συμβαίνει διότι βλέπουν τους εαυτούς τους ως πολύ φυσιολογικούς.

Η διαφορά ανάμεσα στον ορθόδρομο και τον ανάδρομο είναι ότι τα άτομα με ανάδρομο Ουρανό θεωρούν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικοί ενώ δεν είναι. Έχουν λιγότερη επίγνωση και δεν βρίσκονται πάντα σε επαφή με τον Ουρανό μέσα τους. Μία φίλη με ανάδρομο Ουρανό χωρίς όψεις στον 9ο Οίκο αδυνατεί να ενσωματώσει την μεταφυσική της γνώση στην επαγγελματική της ζωή (είναι ψυχοθεραπεύτρια).

Φοιτητές έχουν επισημάνει ότι νιώθουν πως πρέπει πρώτα να αλλάξουν πριν μπορέσουν να επαναστατήσουν εναντίον της κατάστασης. Πρέπει να μάθουν ΓΙΑΤΙ έχουν ανάγκη να επαναστατήσουν προκειμένου να επικυρώσουν τους εαυτούς τους και να κάνουν αλλαγές.

Ο Ουρανός στον 1ο είναι ούτως ή άλλως ιδιαίτερα ανεξάρτητος, αλλά όταν είναι ανάδρομος το άτομο μπορεί να μην συνειδητοποιεί πάντα πόσο υπερ-ανεξάρτητος είναι στην πραγματικότητα! Αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη του ανάδρομου Ουρανού να συμμετέχει σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την μεταρρύθμιση και την αποκατάσταση. Το πρότυπο του «συγκρατημένου επαναστάτη» χρωματίζει όλους τους τομείς της ζωής τους και αυτό εκδηλώνεται ως μία «πρόθυμη να αλλάξει και να επαναστατήσει» ποιότητα στις σχέσεις, την καριέρα ή ακόμη και την κατοικία.

Άτομα με Ουρανό στο 2ο δεν βρίσκονται σε επαφή με την ανάγκη να είναι αντισυμβατικοί στον τρόπο με τον οποίον κερδίζουν τα προς το ζην. Αν βρεθούν σε κανονικές, φυσιολογικές δουλειές, αυτό εκδηλώνεται με την έλλειψη οικονομικής σταθερότητας – δεν συνειδητοποιούν ότι η αστάθεια είναι μέρος της επανάστασής τους στο φυσιολογικό.

Η σταθερότητα έρχεται κάνοντας το αντισυμβατικό. Το να είναι σε μία πολύ ασφαλή, υψηλού επιπέδου κυβερνητική δουλειά δε θα τους κάνει μακρυπρόθεσμα ευτυχισμένους. Είναι πιθανό ή να αρρωστήσουν ή να απολυθούν! Μπορεί να τους πάρει πολύ καιρό να συνειδητοποιήσουν αυτή την ανάγκη να είναι αντισυμβατικοί στην εργασία τους – όσο περισσότερος καιρός χρειαστεί τόσο περισσότερο ενοχλητική θα είναι η αλλαγή.

Ο Ουρανός στον 3ο είναι όπως ο Άρης, εκδηλώνει προβλήματα στην πρωταρχική εκπαίδευση λόγω ξαφνικών επαναστατικών ορμών.

Ο Ουρανός στον 4ο μπορεί να κάνει φυσιολογικές επιλογές για το σπίτι, την οικογένεια και το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει αλλά αυτές φαίνεται να μην λειτουργούν ποτέ. Η πρώιμη οικογενειακή ζωή φαινόταν φυσιολογική αλλά δεν ήταν ποτέ.

Ο Ουρανός στον 5ο – Βλέπουν τους εαυτούς τους ως φυσιολογικούς αλλά οι άλλοι τους βλέπουν ως αντικοινωνικούς και πάντα νιώθουν παραγκωνισμένοι από αυτές τις φυσιολογικές καταστάσεις. Είναι ιδιόμορφοι και για το λόγο αυτό γίνονται «διακοσμητικές γλάστρες» έως ότου βρούν το μέρος τους σε έναν ιδιόμορφο κόσμο.

Ο Ουρανός ανάδρομος στον 6ο Οίκο έχει ένα πολύ ευαίσθητο σώμα. Δεν πρέπει να εργάζονται υπερβολικά ή να εργάζονται όταν είναι κουρασμένοι ή ταραγμένοι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας. Προτιμούν να εργάζονται μόνοι, βρισκόμενοι γύρω από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (αύρες) άλλων ανθρώπων είναι διασπαστικό στο δικό τους ενεργειακό πεδίο. Αυτό μπορεί να τους κάνει απότομους και ανυπόμονους με τους συναδέλφους. Τα καταφέρνουν άριστα στην μεταρρύθμιση στα συστήματα εργασίας. Βαριούνται εύκολα και έχουν ανάγκη να προχωρούνε, αν δεν μπορούν να δουλέψουν μόνοι.

Ο Ουρανός στον 7ο προτιμάει ένα ξαφνικό «ερωτεύομαι» συναίσθημα σε μία σχέση. Όταν η σχέση γίνεται φυσιολογική και όχι ιδιαίτερα συναρπαστική, ξαφνικά τελειώνει. Μπορεί ούτε καν να καταλάβουν το γιατί. Τα πάντα φαινόντουσαν να πηγαίνουν απλώς τέλεια και μετά ΜΠΑΜ…αυτό είναι το τέλος της σχέσης. Δεν είναι καλοί στις αντιπαραθέσεις μέσα στη σχέση. Έχω παρατηρήσει ότι προτιμούν να παραμένουν στο «ερωτεύομαι» επίπεδο και όχι να αντιμετωπίσουν μία σχέση όταν αυτή γίνει πραγματική.

Ο Ουρανός στον 8ο – ένα άτομο είπε ότι είναι πολύ καλοί στο να κάνουν τους ανθρώπους να αλλάζουν τις οικονομικές τους συνήθειες. Βιώνουν περίεργα γεγονότα τα οποία μοιάζουν να είναι πέρα του ελέγχου τους. Τα γεγονότα αυτά μπορεί να τους αλλάζουν τη ζωή.

Ο Ουρανός στον 10ο, όπως και ο ορθόδρομος, τα καταφέρνει καλύτερα σε κάποιες δουλειές στις οποίες κάποιος άλλος είχε αποτύχει ή είχε παραιτηθεί από αυτές – πόσο χειρότερα μπορούν να αντεπεξέλθουν αν το προηγούμενο πρόσωπο είχε αποτύχει; Στον Ουρανό δεν αρέσουν οι συγκρίσεις με άλλους. Μπορεί να μην είναι καλοί στο να αρχίσουν από το πρώτο επίπεδο σε μια επαγγελματική δραστηριότητα.

Ο Ουρανός στον 11ο φαίνεται σε ξαφνικές αλλαγές στόχων που μοιάζουν να έρχονται από το πουθενά.

Ο Ουρανός στο 12ο φοβάται να είναι τρελός. Ένας γονέας μπορεί να έχει κριτικάρει την συμπεριφορά τους – «Δε θες οι άλλοι να νομίζουν ότι είσαι τρελός!» Και, έτσι φοβούνται ότι μπορεί να θεωρηθούν τρελοί. Έχουν ανάγκη να συμμετέχουν στην Νέα Εποχή ή να σχετίζονται με άλλους αντισυμβατικούς ανθρώπους προκειμένου να νιώσουν άνετα με τον εαυτό τους.

myhoroscope.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here