Ανάδρομος Δίας στο γενέθλιο χάρτη

0
8

Ο ανάδρομος Δίας δηλώνει ένα άτομο με ελεύθερο πνεύμα, σοφία κι έμπνευση. Προσπαθεί για το δίκαιο με τα δικά του κριτήρια. Είναι ένας αιώνιος μελετητής του νου και θεωρεί ότι μπορεί να καλύψει όλες τις δυνατότητες που του ανοίγονται στον εξωτερικό κόσμο. Αυτό δεν είναι πάντα ικανό να συμβεί και του δημιουργεί μεγάλη δυσαρέσκεια, που εκδηλώνεται με εσωτερική ανησυχία. Με καλές όψεις, διαθέτει ισχυρή προσωπική πρωτοβουλία και κίνητρα για δράση. Με αρνητικές όψεις, μπορεί να μνησικακεί για πράγματα που του έχουν συμβεί σε παλιότερες ενσαρκώσεις. Γενικά, έχει τη τάση να είναι ένα ήσυχο άτομο και με προφητική ικανότητα. Η ανάπτυξη του εσωτερικού πλούτου αποκτά τελικά μεγάλη σημασία. Σε Καρμικό επίπεδο, έχει πάντα σχέση με την ενδοσκόπηση μέσα από τον ανώτερο νου. Προκαλεί άφθονες εμπειρίες που νομίζει ότι έχει ξαναζήσει κι απορροφά τα σύμβολα των σκέψεών του από το περιβάλλον για να δει τελικά ότι τα πάντα είναι ένα «εδώ και τώρα».

Ερμηνεία ανάδρομου Δία: Φιλοσοφικές απόψεις και διαλογισμός, ψυχολογικά συντονισμένος και οξυδερκής, εξωτερική αυτοσυγκράτηση αλλά εσωτερική διάθεση επέκτασης, συντονισμός με το προσωπικό νόημα που δίνει στη ζωή και τους στόχους που έχει. δάσκαλος του εαυτού, μεγαλοϊδεατισμός, προβάδισμα του εσωτερικού πλούτου έναντι του υλικού, προσωπικές απόψεις και προσωπικά πιστεύω, εναλλαγή υπεραισιοδοξίας και απόλυτου πεσιμισμού, εσωτερική ανάπτυξη, Κοινωνικά ερημίτης, προτιμάει τη συντροφιά του εαυτού του, απόρριψη του κοινωνικού συντηρητισμού όπως και των γονεϊκών αντιλήψεων.

Ο Δίας, ο πλανήτης του μεταφυσικού και της θρησκείας, όταν είναι ανάδρομος, κάνει το άτομο να στρέφεται προς τον εσωτερικό του κόσμο, ως προς τη θεώρηση της ζωής. Χαρακτηριστικό του είναι η σοβαρότητα και η στωικότητα. Φέρνει αντιδράσεις και διαμάχες σε θέματα θρησκείας και σε πνευματικές πεποιθήσεις. Παρ’ όλα αυτά, το άτομο με ανάδρομο Δία, προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τις υπερβολές και την αλαζονεία. Από προηγούμενες ενσαρκώσεις έχει αποκτήσει την ικανότητα να διακρίνει το πότε πρέπει να δράσει και το πότε πρέπει να περιμένει.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here