Ανάδρομος Άρης στο γενέθλιο χάρτη

0
8

Ο ανάδρομος Άρης σημειοδοτεί δυσκολία ρύθμισης της ροής της ενέργειας, αλλά και της σεξουαλικότητας. Πολλά από τα γεγονότα της ζωής του ατόμου θα εξαρτηθούν όχι τόσο από τη σκέψη ή τα συναισθήματά του, αλλά από την ικανότητά του να χειρίζεται τα ενεργειακά του επίπεδα, σε συντονισμό με τις ενέργειες που δέχεται από τους άλλους. Γι`αυτό και οι σχέσεις του είναι συχνά διαστρεβλωμένες και σε σεξουαλικό επίπεδο μοιάζουν με αγώνα επιβίωσης περισσότερο, παρά με μια πραγματική ένωση με τον σύντροφο. Το άτομο μπορεί να βγάλει βιαστικά κι αβάσιμα συμπεράσματα, ενώ θα καθυστερεί και θα αναβάλει τις απαραίτητες ενέργειες που θα μπορούσαν να διορθώσουν όλα όσα το ενοχλούν. Στα περισσότερα ζώδια και τομείς προκαλεί συναισθήματα ενοχής και μορφής που απομονώνουν το άτομο. Σε Καρμικό επίπεδο, δονείται σε μία δύναμη που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν, είτε αυτή είναι θυμός, είτε εκδίκηση, είτε εχθρότητα, είτε παραπλανημένη πράξη κι επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα κατάλοιπα της εμπειρίας αυτής.

Ερμηνεία ανάδρομου Άρη: Αναστολή της εξωτερικής δράσης, έλλειψη εξωτερικών κινήτρων, καθόλου ανταγωνιστικός με τους άλλους αλλά με τον εαυτό του, επιδέξιος εξερευνητής της ψυχής, εσωτερική δράση, μοναχική δράση ή αντισυμβατική δράση, καταπιεσμένος θυμός, ή εκρηκτική οργή, παθητικότητα- επιθετικότητα / επιθετικότητα-παθητικότητα, αυτοκαταστροφικές τάσεις, συνεχής πάλη με τον εαυτό, τάση να προκαλεί υποσυνείδητα το θυμό στους άλλους, αμφιβολίες για τις ικανότητες, φόβοι που αποτρέπουν την ανάληψη ρίσκου, τα ξεσπάσματα αυτοπεποίθησης και πρωτοβουλιών εναλλάσσονται με πλήρη λήθαργο, σεξουαλικές αναστολές ή εκρηκτικές παρορμήσεις.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την ενέργεια και τη δύναμη. Πού διοχετεύουμε την ενέργειά μας, πώς κατευθύνουμε τη δύναμή μας και πάντα σε σχέση με τον οίκο στον οποίο φιλοξενείται ο πλανήτης και με τις όψεις του προς τους άλλους πλανήτες. Ένας ανάδρομος Άρης κάνει τον άνθρωπο να λειτουργεί σε άλλα μονοπάτια στη ζωή του. Το κάρμα του έχει δώσει το ένστικτο να τα βγάζει πέρα στις δυσκολίες με ένα τρόπο ασυνήθιστο. Ο ανορθόδοξος τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων είναι πολύ προσφιλής στον ανάδρομο Άρη. Δε χρειάζεται καθοδήγηση, ούτε υπόκειται σε κανόνες. Έχει την ικανότητα να διακρίνει τι του ταιριάζει και να βρίσκει τις ευκαιρίες που θα οδηγήσουν τις ενέργειές του στο δρόμο που χαράζει το ένστικτο.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here