Ακμή 6ου Οίκου & Εφηβεία

0
11

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ: Επαναστάτες και ανυπόμονοι καθώς είστε στη περίοδο της εφηβείας αντιδράτε με θυμό  στις υποδείξεις των άλλων. Χρειάζεστε   κατανόηση από τους γονείς , τη συμπαράσταση και  τη προτροπή στο να μάθετε  να θέτετε στόχους και να τους υποστηρίζετε. Καθώς διανύετε τη περίοδο της ενηλικίωσης η ανυπομονησία που σας χαρακτηρίζει  και οι αστραπιαίες αποφάσεις που παίρνετε δεν σας δίνουν τη δυνατότητα να εκτιμήσετε σωστά τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Αυτό μαζί με το γεγονός ότι δεν υποτάσσεστε  εύκολα σε άλλους σας δημιουργεί κατά περιόδους εργασιακά προβλήματα – από το να εργάζεστε σε ένα κακό και εχθρικό περιβάλλον- μέχρι τα πιο σοβαρότερα, να βρίσκεστε έξω από τα εργασιακά δρώμενα και να αναζητάτε καινούργια εργασία. Η εργασία που σας ταιριάζει είναι αυτή που απαιτεί δύναμη και πρωτοβουλία κινήσεων. Αυτό σημαίνει ότι θα αποδίδατε περισσότερο σαν ελεύθερος επαγγελματίας ή με ωράριο της επιλογής σας. Η θέληση του Άρη και η δυνατή  φωτιά του σας χαρίζει τόλμη, πρωτοβουλία και δραστηριότητα. Ανίκανοι να δεχτείτε την ήττα θα πρέπει να διαλέξετε ένα επάγγελμα να απορροφήσει την περίσσια ενεργητικότητα σας και να εκφραστεί το πληθωρικό σας εγώ. Η πυροσβεστική, η χειρουργική, η κομμωτική, οι εργασίες που έχουν σχέση με τα σιδηρικά εργαλεία , τα αυτοκίνητα,  είναι μερικά από τα επαγγέλματα  που θα σας ταίριαζαν και θα μπορούσατε να επιτύχετε. Ανταγωνιστικοί και πειθαρχημένοι διεκπεραιώνετε τα καθημερινά σας καθήκοντα με αυστηρή πειθαρχία, παρόλο που οι βαρετές και υποχρεωτικές καθημερινές διαδικασίες λόγω έλλειψης υπομονής σας εκνευρίζουν και σας δημιουργούν άγχος. Οι πονοκέφαλοι είναι ένα συχνό φαινόμενο που απορρέει από το ασταμάτητο κυνηγητό των υποχρεώσεων σας και την δυσκολία σας να διοχετεύσετε το θυμό σας σε κάτι δημιουργικό. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί λόγω της απροσεξίας και της βιασύνης που σας διακατέχει  υπάρχει πιθανότατα πρόκλησης ατυχημάτων.

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ: Στη περίοδο της εφηβείας η κάθε είδους δέσμευση σας πνίγει και ζητάτε απεγνωσμένα συναισθηματική ασφάλεια. Αν η ανάγκη σας αυτή μείνει ανικανοποίητη θα κλειστείτε στον εαυτό σας  ή θα έχετε απρόβλεπτες και βίαιες αντιδράσεις. Επειδή   η ανασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσει στο να ακουμπήσετε σε λάθος ανθρώπους θα πρέπει να εισπράττετε την φιλική συμπαράσταση των γονιών. Φτάνοντας στη περίοδο της επαγγελματικής αναζήτησης  επιδιώκετε μια σταθερή εργασία σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αλλιώς οι δυνατότητες σας θα μειωθούν αισθητά .Παρόλο ότι είστε άτομα με αυξημένες αντοχές  οι κάθε είδους εντάσεις σας αποδιοργανώνουν και για την αποφυγή τους επιδεικνύεται υπομονετικότητα με τους συναδέλφους και τους ανώτερους σας αρκεί βέβαια να μην σας κουνάνε προκλητικά κόκκινο πανί στα μούτρα. Θέλετε να σας αφήνουν ήσυχους και να μην σας  στριμώχνουν , θέλετε να χτίζετε το αύριο με αργούς ρυθμούς και με σίγουρα βήματα. Οι τεταμένες καταστάσεις σας εκνευρίζουν και σας κάνουν να χάνετε τις ισορροπίες σας  και τότε  πεισμώνετε σαν μουλάρι  ή ορμάτε καταστρέφοντας τα πάντα. Το κυρίαρχο θέμα σας έχει να κάνει με τις αποδοχές σας. Αν αυτές είναι μέσα στα πλαίσια που εσείς θεωρείται από ικανοποιητικές έως υψηλές ούτε η ρουτίνα ούτε η καθημερινότητα σας κουράζει και εκφράζεστε δημιουργικά . Αποφασιστικοί και πρακτικοί δίνετε άμεσες λύσεις στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα ή απρόοπτα της καθημερινότητας σας. Οι χώροι της εργασίας που σας ταιριάζουν και σας εκφράζουν είναι χώροι καλλιτεχνικοί  ( ζωγραφικής , μουσικής ) διαθέτετε κάτι από την αγάπη της Αφροδίτης για την τέχνη και τη μουσική.   Θα τα καταφέρνατε επίσης περίφημα σαν μηχανικοί , κτηματομεσίτες ,τραπεζικοί , ζαχαροπλάστες,  αρωματοποιοί,   και  αισθητικοί . Το καλό φαγητό και το ποτό το έχετε ανάγκη άσχετα αν μετά σπεύδετε στο γυμναστήριο για να διατηρήσετε ένα γυμνασμένο σώμα που τόσο σας ενδιαφέρει. Ασθένειες που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν έχουν να κάνουν με προβλήματα λαιμού, αυχένα, συκωτιού και νεφρών.

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ  6ου ΟΊΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Σαν έφηβοι  με την ευστροφία και  το χιούμορ που σας διακρίνει γίνεστε αγαπητοί και απαραίτητοι στις παρέες. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί γιατί με την επιπολαιότητα και τη τάση  να τα γευτείτε όλα μπορεί να παρασυρθείτε και να εμπλακείτε σε  περίεργες  καταστάσεις. Η νευρικότητα που σας διακατέχει σας οδηγεί σε συχνές αμφισβητήσεις και αντιπαραθέσεις με τους γονείς. Θα πρέπει οι γονείς να είναι ανοιχτοί μαζί σας και να σας δείξουν το δρόμο της υπευθυνότητας. Στην ενήλικη ζωή σας παραμένετε αιώνιο έφηβοι με νοητικές ανησυχίες  και σας αρέσει να πειραματίζεστε  και να μετακινείστε συνεχώς. Είναι λάθος να προσπαθήσουν να σας ακινητοποιήσουν σε μια μόνιμη θέση. Αναζητάτε μια δουλειά στα μέτρα σας με ελεύθερο ωράριο και ελευθερία κινήσεων και μετακινήσεων. Η ευχέρεια λόγου που σας διακρίνει καθώς και το πολυμήχανο και ανήσυχο πνεύμα σας μπορεί να ευνοήσει επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με όλα τα είδη που εμπεριέχουν το στοιχείο της επικοινωνίας. Μπορείτε να  αποδώσετε σε επαγγέλματα της ιδιοσυγκρασίας σας και να γίνετε πολύ καλοί δάσκαλοι, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, διπλωμάτες,  ταξιδιωτικοί οδηγοί, αθλητές, δεινοί πολιτικοί, διαφημιστές, προωθητές πωλήσεων. Η ρουτίνα και ο περιορισμός σας κουράζει και σας κάνει να αισθάνεστε σαν μαραζωμένο πουλί μέσα στο κλουβί γι’ αυτό και μπορεί να αλλάζετε δουλειά τόσο γρήγορα όσο αλλάζετε και γνώμη – αστραπιαία. Σαν ερευνητικό πουλί θα εποπτεύεται με οξυμμένη περιέργεια το χώρο και τις συνθήκες και μετά θα χάνεστε σε διαφορετική κατεύθυνση. Στην καθημερινότητά σας δεν μπορείτε να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας και με την γνωστή νευρικότητα που σας διακατέχει, στριφογυρίζετε σε πολλές δουλειές ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να σπαταλίεστε  και εσείς και ο χρόνος σας χωρίς να είστε αποτελεσματικοί. Στο τέλος το μόνο που πραγματικά θα έχετε κατορθώσει να έχετε εξαντληθεί νοητικά και σωματικά  και να χτυπήσει το καμπανάκι του νευρικού σας συστήματος εκπέμποντας απεγνωσμένα σήμα κινδύνου. Εκτός από το νευρικό σας σύστημα που κινδυνεύει η ακμή του 6ου οίκου στους Διδύμους μπορεί να καταδείξει και προβλήματα υγείας κατά την εφηβική ηλικία.

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Στη δύσκολη περίοδο της εφηβείας θα έχετε συχνές μεταπτώσεις ( οι διαθέσεις σας θα συγχρονίζονται με το φεγγάρι ) και θα υπάρχει η τάση να γκρινιάζετε συχνά ότι σας παραμελούν. Για να νοιώσετε ασφάλεια και να ισορροπήσετε τις εσωτερικές σας συγκρούσεις προσπαθείτε να ακουμπήσετε σε όποιον σας προσφέρει ηρεμία και ένα φιλικό ώμο για να μπορέσετε να κλάψετε  να εκτονωθείτε και να εκφράσετε τις ανησυχίες σας σε ότι σας πονάει και σας πληγώνει. Αυτό τον ρόλο θα πρέπει να τον αναλάβουν οι γονείς  και να σας βοηθήσουν με υποστηρικτικές τακτικές , για να μην ακουμπήσετε και παραπλανηθείτε από λάθος ανθρώπους. Φτάνοντας στο σταυροδρόμι της επαγγελματικής αποκατάστασης καθώς η συναισθηματικότητα και η ευαισθησία σας είναι στο  ζενίθ, αποφεύγετε τις φουρτουνιασμένες θάλασσες  και περιμένοντας υπομονετικά και ματιά ορθάνοιχτα αναζητάτε μία εργασία που θα σας προσφέρει  συναισθηματική κάλυψη και ένα σταθερό ρυθμό για να ισορροπήσετε και να αποδώσετε. Σαν κάβουρας που ευδοκιμεί σε όποια θέση του επιτρέπει να χρησιμοποιεί τις φυσικές του ικανότητες πετυχαίνετε  σε  επαγγέλματα που απαιτούν επαφή με το κοινό ή που συνδέονται με αντικείμενα αρχαία και παρελθόντα ( αρχαιολόγος, αντικέρ, διαιτολόγος νοσοκόμος, οικογενειακός σύμβουλος, ηθοποιός, εστιάτορας ). Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε και να διαπρέψετε σε οικογενειακή επιχείρηση αν υπάρχει καθώς επίσης και στο Δημόσιο γιατί νοιώθετε ‘άνετα και οικεία σαν στο σπίτι σας. Ηρεμείτε και νοιώθετε ασφάλεια και ανακούφιση στο χώρο σας και στις καθημερινές φροντίδες του σπιτιού και των οικείων σας.( ανάλογα βέβαια πάντα με τις φάσεις της Σελήνης ).  Ένα ζωάκι θα μπορούσε να σας χαλαρώνει και να σας κρατάει συντροφιά. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις διατροφικές σας συνήθειες γιατί υποκύπτεται με μεγάλη ευκολία στο καλό και στο γρήγορο φαγητό. Σε θέματα υγείας ενδέχεται να υπάρχουν ταλαιπωρίες που αφορούν το πεπτικό σύστημα και `τις λειτουργίες των ωοθηκών.

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ: Δύσκολα παιδιά της εφηβείας προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας ζητώντας συνεχώς επιβράβευση και αναγνώριση. Είναι σίγουρο ότι χρειάζεστε και τον έπαινο και την επιβράβευση  για να μπορέσετε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας, αλλά χρειάζεται διακριτικούς χειρισμούς  από το περιβάλλον για να μην ανθήσει και γιγαντωθεί ένας υπέρμετρος εγωισμός. Εφευρετικοί , παραγωγικοί , επινοητικοί, υπεύθυνοι και δημιουργικοί όταν εντάσσεστε στο κοινωνικό και εργασιακό σύστημα αφοσιώνεστε με πάθος και επιμέλεια στην εργασία σας   και  διεκπεραιώνετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις με ευσυνειδησία με απώτερο στόχο να ανεβείτε γρήγορα τα σκαλιά της ιεραρχίας ( το αρχηγιλίκι είναι σύμφυτο με τη φύση σας) για να εισπράξετε το χειροκρότημα για να τονωθεί ο εγωισμός σας μέσα από την αναγνώριση. Με λιονταρίσιο αίσθημα ευθύνης ,οργανωτικοί , τελειομανείς   αλλά και εξουσιαστικοί απέναντι στους άλλους και ενίοτε με μια αλαζονική συμπεριφορά φέρεστε σαν αρχηγοί ακόμη και στους συναδέλφους σας. Η εργασία που σας ταιριάζει  θα πρέπει να έχει φωτεινότητα  να ξεχωρίζει και να έχει ένα κοινό που να σας ακολουθεί και να σας  θαυμάζει. Δεν είναι τυχαίο ότι στο ζώδιο του Λέοντα ή με ακμή του Λέοντα στον 6ο οίκο βρίσκεις πολλούς καλλιτέχνες και ιδιαίτερα ηθοποιούς. Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με έργα τέχνης, με κοσμήματα, με κατασκευή ή εμπορία πολύτιμων λίθων καθώς επίσης θα γινόσαστε πολύ καλοί εκπαιδευτικοί ή καρδιοχειρούργοι, δικηγόροι, μάνατζερ. Οι ζωή και οι κάθε είδους απολαύσεις της σας γοητεύουν και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα συνετοί στη διατροφή σας και σε οποιαδήποτε σπατάλη ενέργειας. Οργανικά έχετε προδιάθεση σε προβλήματα που αφορούν την καρδιά, την σπονδυλική στήλη και τα μάτια.

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ: Με εξάρσεις ξεκινά η περίοδος της εφηβείας εναλλάσσοντας συνεχώς διαθέσεις  πότε εσωστρεφείς και μοναχικοί   και πότε επαναστατώντας κρίνοντας και κατακρίνοντας τους γύρω σας με αρχής  γενομένης από τα οικεία σας πρόσωπα. Θα πρέπει οι γονείς να δείξουν κατανόηση  να σκύψουν στον εσωτερικό σας  κόσμο και να σας μάθουν να αυτοελέχεστε και να ανοίγεστε προτού δημιουργηθούν ψυχοσωματικά προβλήματα. Το πέρασμα σας στο κατώφλι της ενήλικης ζωής, των εργασιακών σχέσεων και της καθημερινότητας σας αγχώνει καθώς η υποχονδρία σας στην τελειότητα και η λεπτομερής ανάλυση σε κάθε τι κουράζει και εσάς και τους γύρω σας και σας δημιουργεί προβλήματα. Αναλυτικοί, μεθοδικοί και εργασιομανείς διεκπεραιώνετε με υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεται. Εδώ όμως κρύβεται και ο κίνδυνος  της εκμετάλλευσης σας  από το εργασιακό ή το κοντινό σας περιβάλλον. Το μυαλό σας δουλεύει το ίδιο γρήγορα με του Ερμή αλλά δεν επιτρέπεται η ταχύτητα να αντικαταστήσει τη μεθοδική σας πορεία. Σας εκνευρίζει η τσαπατσούλικη δουλειά και χάνεται την υπομονή σας με τις μεσοδούλικα πράγματα ή την τεμπελιά. Το πολύβοο περιβάλλον σας δημιουργεί σύγχυση γιατί διαταράσσει την εσωτερική σας γαλήνη. Οι χώροι σας και στην εργασία σας καθώς και το σπιτικό σας θα πρέπει να είναι πάντα στην εντέλεια, άψογα τακτοποιημένοι και πεντακάθαροι  μέχρι σημείου υστερίας  φτάνοντας τους  γύρω  σας σε σημείο παραλογισμού. Η σωστή και υγιεινή διατροφή συχνά σας στρέφουν στην ομοιοπαθητική και στην ολιστική ιατρική. Τα επαγγέλματα που σας έλκουν και σας ταιριάζουν είναι οι εναλλακτικές θεραπείες, η ιατρική, η διατροφολογία, τα λογιστικά, τα χρηματιστηριακά, η φαρμακολογία, οι εκδόσεις καθώς και οι υπεύθυνες θέσεις των γραμματέων. Επιρρεπείς σε προβλήματα υγείας  πιθανότατα  ψυχοσωματικής φύσεως που εκδηλώνονται με εντερικά προβλήματα και νευρικούς πονοκεφάλους.

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟ ΖΥΓΟ: Στο δύσκολο μονοπάτι της εφηβείας εσείς τα γλυκά, κοινωνικά και ευγενικά παιδιά της Αφροδίτης θα αναζητείτε ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον για να λειτουργήσετε σωστά. Οι καυγάδες και οι εντάσεις σας αποσυντονίζουν   και αδυνατείτε μέσα σε ένα φορτισμένο κλίμα να εκφράσετε τις ανάγκες σας φοβούμενοι να μην οξύνετε τις καταστάσεις. Χρειάζεστε υπομονή και υποστήριξη από τους γονείς να υποστηρίζουν τις ανάγκες σας και να σας κατευθύνουν να έχετε σταθερές απόψεις. Εισερχόμενοι στο εργασιακό περιβάλλον για να είστε δημιουργικό και παραγωγικοί και να σας εμπνέει η εργασία σας αναζητάτε ένα χώρο ήρεμο , χαρούμενο και συνεργάσιμο και στα μέτρα της ποιότητας και της αισθητικής σας. Μια βάναυση , φτηνή και δίχως αρμονία ατμόσφαιρα και με συνεργάτες που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας μπορεί να σας αγχώσει και να πέσετε σε μαύρη μελαγχολία. Επικοινωνιακοί με διπλωματικά χαρίσματα έχετε άψογες σχέσεις με τους συναδέλφους σας παίζοντας και το ρόλο του ειρηνοποιού όταν και όποτε χρειαστεί  και υπάρχει η τάση να ερωτεύεστε μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τα επαγγέλματα που σας ταιριάζουν σχετίζονται με την αισθητική ,την αρμονία  την τέχνη και έχετε μια ιδιαίτερη αγάπη για τις νομικές επιστήμες και τη φιλοσοφία. ( διακοσμητές, αισθητικοί, αρχιτέκτονες, κριτικοί τέχνης, κοινωνικοί λειτουργοί, δικηγόροι.) Σε θέματα υγείας είστε επιρρεπείς σε προβλήματα νεφρών, ουροδόχου κύστης και λεκάνης.

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ: Πεισματάρικα παιδιά στην περίοδο της εφηβείας ξεχωρίζετε από την επιμονή σας, τους απότομους τρόπους σας , αμφισβητώντας τους πάντες και τα πάντα. Κάθε τι κατεστημένο το απορρίπτετε  και αρνείστε με πείσμα να δεχτείτε οποιανδήποτε συμβουλή. Οι αντιδράσεις σας εξουσιάζονται από την ισχυρή σας λίμπιντο  και οι ερωτικές περιπέτειες  καθώς και οι περίεργες συναναστροφές σας ξεστρατίζουν από τα καθήκοντα των μαθημάτων σας. Είναι δύσκολο να βρείτε τη χρυσή τομή και να πετύχετε συνεργασία μεταξύ πνεύματος και σώματος, για αυτό οι γονείς θα πρέπει να σας προσεγγίσουν με έξυπνο τρόπο και να σας μάθουν να αυτοελέγχεστε και να διαλέγετε τις παρέες σας με αυστηρότερα κριτήρια . Πλησιάζοντας στην ενηλικίωση και στην περίοδο αναζήτησης εργασίας μπορεί να χαθείτε στα μονοπάτια των υπαρξιακών αναζητήσεων και να καθυστερήσετε να ενταχθείτε στο εργασιακό και επαγγελματικό σύστημα. Όταν όμως το πάρετε απόφαση και βρεθείτε στο σταυροδρόμι της  ανεύρεσης  εργασίας θα πρέπει οι προδιαγραφές να μην είναι αντίθετες με την ψυχοσύνθεση σας και ο χώρος και οι συνεργάτες να είναι στα δικά σας πλαίσια και να προϋποθέτει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Άτομα με ικανότητες και αντοχές ικανά να κρατήσετε επαγγελματικά μυστικά διεισδύετε σε βάθος και δεν ανέχεστε τα ημίμετρα. Παρόλα αυτά μπορεί να κολλήσετε σε ένα επάγγελμα χάνοντας την ευκαιρία για κάτι πιο ουσιαστικό. Σας ταιριάζουν τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με την ψυχανάλυση, τις επενδύσεις, τις ασφάλειες, τη κυτταρολογία και ότι έχει να κάνει με κρυφές καταστάσεις ( ντέντεκτιβ ). Ευαισθησίες που μπορεί να παρουσιαστούν στην υγεία θα προέρχονται πιθανότατα από την ευαίσθητη περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Ενθουσιώδη και ευχάριστοι έφηβοι με έντονες τάσεις ελευθερίας αρνείστε να προσαρμοστείτε σε ένα στενό και αυστηρό περιβάλλον. Οι ανεξάρτητες και προοδευτικές σας ιδέες δημιουργούν γύρω σας δύο στρατόπεδα, αυτούς που σας αποδέχονται και σας προτιμούν στη παρέα τους σαν αγαπητά παιδιά και αυτούς που σας γυρίζουν τη πλάτη γιατί τους προκαλείτε συναισθήματα αντιπάθειας. Οι γονείς θα πρέπει να σας ενθαρρύνουν στους στόχους σας και να σας κατευθύνουν να στραφείτε προς ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει. Στο πέρασμα σας από την εφηβεία στην υπευθυνότητα και στην ανεύρεση εργασίας ο επεκτατικός  Δίας  σας προσφέρει εύνοια και αρκετές ευκαιρίες αρκεί να καταφέρετε να της εκμεταλλευτείτε. Χρειάζεστε ελευθερία κινήσεων για να λειτουργήσετε σωστά και υπεύθυνα  για αυτό και σας ταιριάζει ένα ελεύθερο επάγγελμα , που να συνάδει με τις πνευματικές σας ανησυχίες , τις πολιτισμικές σας αναζητήσεις και με το αίσθημα δικαίου που σας διακρίνει  όπως , ξεναγός, αρχαιολόγος, δάσκαλος ξένων γλωσσών, εργασία στο εξωτερικό ή απασχόληση  στο δικαστικό κλάδο. Αγαπητοί και με διάθεση προσφοράς στο επαγγελματικό σας περιβάλλον προβάλλετε  τον καλύτερο εαυτό σας. Το μειονέκτημα  στην καθημερινότητα σας  είναι οι πολλές ασχολίες και τα καθήκοντα που αναλαμβάνεται με αποτέλεσμα να διασπάστε σε πολλά πράγματα ταυτοχρόνως.  Θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο πειθαρχημένοι στην καθημερινότητά και να προσέχετε τις επεκτατικές σας τάσεις και στα οικονομικά σας και στα κιλά σας, γιατί τα παραπανίσια κιλά μπορεί να γίνουν αιτία συναισθηματικών περιορισμών. Σε θέματα υγείας θα υπάρχει η τάση προς το ζαχαροδιαβήτη.

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Δύσκολα , απρόσιτα  και πεισματάρικα παιδιά στη περίοδο της εφηβείας ,εσωστρεφείς χωρίς πολλές παρέες με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στο δρόμο προς την επιτυχία δεν παρεκκλίνετε από τα καθήκοντα σας και δεν χαίρεστε τα ανέμελα χρόνια της εφηβείας. Με αίσθημα ευθύνης στο παραμικρό λάθος και στην παραμικρή αποτυχία  που ενδεχομένως πιστεύετε ότι κάνατε στρέφεστε  ενάντια στο περιβάλλον σας και γίνεστε κυριαρχικοί και καταπιεστικοί  βγάζοντας το χειρότερο εαυτό σας. Εμπιστεύεστε και επιδιώκετε την παρέα μεγαλύτερων ατόμων και θα πρέπει μέσα από την ωριμότητα τους και την εμπειρία τους να μάθετε ότι η ζωή δεν είναι μόνο κοινωνική καταξίωση αλλά υπάρχει και το συναίσθημα, η χαρά  η ξεγνοιασιά και τα λάθη που είναι ανθρώπινα και  απαραίτητα γιατί μέσα από αυτά μαθαίνουμε και ωριμάζουμε Και ξαφνικά πολύ πιο γρήγορα από όλους τους συνομηλίκους σας αρχίζετε με αργά αλλά σταθερά βήματα την αναρρίχηση σας  προς την κορυφή. Μπορεί πολύ βαθιά μέσα σας να είστε ελεύθεροι και αμέριμνοι  αλλά σφιχταγκαλιασμένοι  με τις  Κρόνιες αλυσίδες της φιλοδοξίας και της κοινωνικής αναγνώρισης που σας κρατούν αλυσοδεμένο δεν μπορείτε να παρεκκλίνετε εκατοστό από  τις ευθύνες και τα καθήκοντα σας. Υπόδειγμα επαγγελματικής συνείδησης και υπευθυνότητας  χέρι – χέρι με την  υπέρμετρη φιλοδοξία σας  και την  εξασφάλιση υλικών αγαθών που επιδιώκετε  δεν σας αφήνει περιθώρια ούτε στιγμιαίας χαλαρότητας. Με το πείσμα , την υπομονή και την επιμονή σας φτάνετε στο στόχο σας πολύ πιο γρήγορα από τους άλλους. Όποιο επάγγελμα και αν επιλέξετε από τις οικοδομικές εργασίες μέχρι την ενασχόληση σας με την πολιτική  σκαρφαλώνετε αποφασιστικά σαν ρωμαλέο κατσίκι και πετυχαίνετε την αναγνώριση που τόσο έχετε ανάγκη αλλά επιμελώς κρύβεται κάτω από την μελαγχολία , την σοβαρότητα και την ντροπαλότητα του παρουσιαστικού σας. Επαγγέλματα που σας ταιριάζουν είναι  πολιτικοί ,σύμβουλοι διοίκησης επιχειρήσεων, ορθοπεδικοί, ιστορικοί, οδοντογιατροί, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, εργολάβοι οικοδομών. Στην καθημερινότητά σας με οργάνωση και πειθαρχία φέρνετε σε πέρας όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις σας και δεν αναβάλλετε τίποτα για την επόμενη. Στην υγεία τα τρωτά σας σημεία είναι προβλήματα με τα οστά, τις αρθρώσεις, το δέρμα.

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: Κατά την περίοδο της εφηβείας, οι ουράνιες επιδράσεις, μέχρι να έρθει η ενηλικίωση για να τις περιορίσει, σας κάνει αποφασιστικούς αρνητές σε κάθε συμβατικό κανόνα. Αντιδραστικοί, εκκεντρικοί και επαναστάτες θα αναζητάτε μέσα από τις παρέες και τους οραματισμούς να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και εδώ θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην μπλεχτείτε σε περίεργες καταστάσεις. Θα πρέπει οι γονείς να προσπαθήσουν με φιλικά και έξυπνο τρόπο να σας κατευθύνουν στο να οργανώνεται τη σκέψη σας και να σας ενθαρρύνουν να συμμετάσχετε σε φυσικές δραστηριότητες. Αν αυτό δεν επιτευχθεί μπορείτε να μεταβληθείτε σε ένα εκκεντρικό ενήλικα και να είστε στραμμένοι σε πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Καθώς είστε αντισυμβατικοί χρειάζεται η δουλειά σας να σας αφήνει περιθώρια για αλλαγές και κίνηση. Το καθημερινό υποχρεωτικό ωράριο καθώς και το επαναλαμβανόμενο αντικείμενο σας προκαλούν άγχος και γρήγορη εξάντληση. Τα συνήθη επαγγέλματα είναι πολύ ταπεινά για την ιδιοσυγκρασία σας και την ευφυΐα που σας χαρίζει η ενέργεια του Ουρανού. .Για αυτό επιλέγετε συνήθως ελεύθερα επαγγέλματα  σχετιζόμενα  με την τεχνολογία ( ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι, κοινωνιολόγοι, συγγραφείς, φυσικοί, ανθρωπολόγοι). Στην καθημερινότητα σας νοιώθετε άγχος κάτω από το βάρος των εργασιών που συνωστίζονται για διεκπεραίωση αρνούμενοι να διοχετεύσετε την ενεργητικότητα σας σε ασήμαντες ρουτινιάρικες καθημερινές δουλειές. Μ’ αυτό το μυαλό είστε προορισμένοι για μεγάλα πράγματα, τα μικρά είναι για τα μικρά μυαλά!!! Σε θέματα υγείας μπορεί να υποφέρετε από ένα ευαίσθητο νευρικό σύστημα και κακό κυκλοφορικό

Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ: Ευαίσθητα και ρομαντικά παιδιά στην περίοδο της εφηβείας αρνείστε να καλουπωθείτε στην σκληρή πραγματικότητα  μιας υλιστικής κοινωνίας και προτιμάτε να κολυμπάτε σε μια ρευστή φαντασία και να δημιουργείται την δική σας πολύχρωμη εικονική πραγματικότητα. Ανοιχτοί και καλόκαρδοι περιβάλλετε με εμπιστοσύνη τα φιλικά σας πρόσωπα και χρειάζεστε ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές των φίλων γιατί ή μπορεί να πληγωθείτε βαθιά ή να μπλέξετε σε περιέργους πειραματισμούς και να βρεθείτε στα μονοπάτια των ψευδαισθήσεων και σε εθιστικές καταστάσεις. Οι γονείς θα πρέπει να σας προσεγγίσουν με τρυφερότητα και καταστρώνοντας ένα ειδικό σχέδιο να σας ενθαρρύνουν να αξιοποιήσετε δημιουργικά την φαντασία σας. Η ενηλικίωση και τα βήματα σας προς την επαγγελματική σας επιλογή σας φέρνουν εσωτερικές συγκρούσεις γιατί ενώ  ο ανταγωνισμός σας φοβίζει και αδιαφορείτε για τα υλικά αγαθά  ταυτόχρονα έλκεστε από την κοινωνική αναγνώριση . Επειδή δεν μπορείτε να αντέξετε τις σκληρές εργασίες και τα στάσιμα νερά σας βαλτώνουν θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το γόνιμο και δημιουργικό σας μυαλό και να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας που δουλεύει νυχθημερόν υπερωριακά. Πιο μεγάλη τύχη θα έχει κάποιος να σας συναντήσει σε μία γκαλερί, στα παρασκήνια ενός θεάτρου, σε μια έκθεση φωτογραφίας, σε μια πνευματική συγκέντρωση παρά σε μια δημόσια υπηρεσία.

Επαγγέλματα που σας ταιριάζουν είναι: φωτογράφος, μπάρμαν, ναυτικός, ηθοποιός, έμπορος υποδημάτων,  ιερέας , χορευτής, μεταφυσικός, θεραπευτής.

Στην καθημερινότητα σας και στις ανιαρές καθημερινές δουλειές παρά την φιλότιμη προσπάθεια του οικοδεσπότη του οίκου, η οκνηρότατα του χαρακτήρα σας  συντελεί να  βρίσκεστε  διαρκώς σε μια χαώδη κατάσταση.

Επειδή δεν υπάρχει γερή κράση, σε θέματα υγείας θα πρέπει να προσέχετε προβλήματα με το πεπτικό σύστημα, με ιώσεις, με τους αδένες, με το αίμα .

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here