Ήρα (Juno) – Ο αστεροειδής του γάμου

0
24

Για θέματα καρδιάς, υπάρχουν πολλοί αστεροειδείς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αστρολογική ανάλυση. Οι πιο γνωστοί είναι: Ήρα, Hera, Έρως, Cupido, Amor, Σαπφώ, Λίλιθ (ΟΧΙ η Μαύρη Σελήνη Λίλιθ), Οφηλία.

Η Juno (Ήρα) είναι η ρωμαϊκή θεά του γάμου και του τοκετού, συνδέεται όμως επίσης με τα οικονομικά, και στις περισσότερες πηγές παραπέμπει ευθέως στο γάμο και τον/τη σύζυγο. Αυτό μοιάζει να επιβεβαιώνεται από την παρουσία της στη χρονιά γάμου ενός ατόμου, στην ανάλυση των ηλιακών επιστροφών.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Juno (ανοχή 3°) είναι μια στατιστικά σημαντική προϋπόθεση, που συναντάται στους χάρτες ηλιακής επιστροφής τη χρονιά του γάμου ενός ατόμου.

H Juno αντιπροσωπεύει ό,τι πηγαίνει στραβά και δοκιμάζει το επίπεδο δέσμευσης και τη στάση απέναντι στην πίστη και το γάμο. Ίσως γι ‘αυτό -σε κάποιες κατηγορίες αστρολογίας- θεωρείται σεξουαλικός «πλανήτης» και αποτελεί το σύμβολο της ερωμένης, του σεξ χωρίς δέσμευση και του one-night stand. Οι όψεις αντίθεσης προς την Ήρα (Juno) βάζουν τον σύντροφο στην «απέναντι» σε μια μάλλον συνεχή βάση, ενώ η πιο ακριβής όψη προς την Ήρα (Juno) αποκαλύπτει οπωσδήποτε κάτι για τον έγγαμο βίο σας:

 • η στενή όψη Ήλιου – Juno υποδηλώνει την ανάγκη να μάθετε να αλληλεπιδράτε αρμονικά, χωρίς αερόσακο το «εγώ» σας. Χρειάζεστε ένα σύντροφο να αισθάνεται άντρας ή γυναίκα αντίστοιχα!
 • η στενή όψη Σελήνης – Juno αναφέρεται σε μια συναισθηματική και συχνά πολύ ευαίσθητη σχέση. Έχετε την τάση να παίζετε το ρόλο της μητέρας για τον σύντροφό σας, κι αυτό άλλοτε είναι καλό, άλλοτε κακό.
 • η στενή όψη Ερμή – Juno υποδηλώνει μια διανοητική και επικοινωνιακή σχέση. Ενδεχομένως να τηλεφωνείτε στο σύντροφό σας συνεχώς ή να επικοινωνείτε μαζί του με όλους τους δυνατούς τρόπους.
 • η στενή όψη Αφροδίτης – Juno χρειάζεται αρμονία, ομορφιά και ισορροπία. Δεν υπάρχουν τεταμένες συζητήσεις ή διαμάχες, αλλά μόνο (πολύς) συμβιβασμός. Αυτή η όψη έχει σχεδόν πάντα κάτι καλλιτεχνικό και αισθητικά ευχάριστο.
 • η στενή όψη Άρη – Juno είναι ένας συνδυασμός που σχετίζεται με την εργασία. Μερικές φορές, μπορεί να υπάρξει, επίσης, κάποια επιθετικότητα.
 • η στενή όψη Δία – Juno είναι μια όψη δασκάλου – μαθητή. Ο ένας σύντροφος μαθαίνει από τον άλλο. Επίσης, τα ταξίδια με τους συντρόφους είναι σημαντικά για σας.
 • η στενή όψη Κρόνου – Juno σχετίζεται με τη δομή, το τυπικό και την επισημότητα. Ίσως υπάρχει μια διαφορά ηλικίας μεταξύ των συντρόφων. Ο φόβος της εγκατάλειψης μπορεί να είναι ένα σημαντικό ζήτημα.
 • η στενή όψη Ουρανού- Juno είναι ένας συνδυασμός που αγαπά πολύ την ελευθερία. Λειτουργεί με έναν αδελφικό τρόπο και με αίσθημα αλληλοβοήθειας. Αναμείνετε το αντισυμβατικό, το ασυνήθιστο.
 • η στενή όψη Ποσειδώνα – Juno φέρνει κάποια αίγλη και θαυμασμό στη σχέση. Φέρει όμως μαζί της πλάνες και εξαπατήσεις! Επίσης, υπάρχει πολλή δημιουργικότητα και καλλιτεχνικό ταλέντο εδώ.
 • η στενή όψη Πλούτωνα – Juno υποδηλώνει πάθος και ένταση. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να φέρει ακατανίκητη ένταση και, αν δεν μπορείτε να την αντέξετε, η σχέση δεν αποκλείεται να διαλυθεί.
 • η στενή όψη Ωροσκόπου – Juno θέτει ζητήματα σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου ή του ίδιου του ατόμου μέσα στις σχέσεις.
 • η στενή όψη Μεσουρανήματος (MC) – Juno μπορεί να φέρει την αγάπη στο επαγγελματικό τερέν. Ο σύντροφος ίσως προέλθει από το εργασιακό σας περιβάλλον.

Βρίσκοντας τη θέση της Ήρας (Juno) στο ωροσκόπιο:

Για να βρείτε την Ήρα σας (Juno) στο γενέθλιο χάρτη, δείτε τα βήματα ΕΔΩ. Στο βήμα 4, επιλέξτε από τα Additional Objects την Juno.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here