Έλκεστε συστηματικά από τους Σκορπιούς; Υπάρχει γιατί!

0
4

Αν έλκετε στη ζωή σας ή σας έλκουν συστηματικά Σκορπιοί, μην το θεωρήσετε τυχαίο. Υπάρχει αστρολογική εξήγηση, καθώς όχι ένας αλλά 8 παράγοντες στο γενέθλιο ωροσκόπιο καθιστούν πιθανή αυτή την τάση.

Ας αρχίσουμε από την έλξη που θα τη χρεώσουμε στην Αφροδίτη, και στις 3 επικρατέστερες γενέθλιες τοποθετήσεις της που προκαλούν επιθυμία για τους Σκορπιούς ή για ανθρώπους τύπου Σκορπιού…ας τους πούμε Πλουτώνιους.

.

1. Αφροδίτη στο Σκορπιό

Όσοι γεννήθηκαν με Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι συγχρονισμένοι με την ανάγκη του Σκορπιού για έναν έρωτα έντονο, παθιασμένο, ολοκληρωτικό. Αυτοί οι άνθρωποι καταφέρνουν να ανιχνεύσουν ένα Σκορπιό ανάμεσα σε άλλα άτομα, και να εναρμονιστούν αμέσως μαζί του. Όταν ένα άτομο με Αφροδίτη στο Σκορπιό συναντήσει ένα Σκορπιό, γοητεύεται κατευθείαν από αυτόν.

.

2. Αφροδίτη στον 8ο οίκο

Ένας άνθρωπος με Αφροδίτη στον 8ο οίκο είναι πολύ πιθανό να είχε με Σκορπιούς μερικές από τις καλύτερες σχέσεις του. Μια Αφροδίτη 8ου συμμερίζεται τις συναισθηματικές και σεξουαλικές αξίες του Σκορπιού και τον τραβά σαν μαγνήτης στη ζωή της, επηρεάζοντας τόσο τη σεξουαλική του συμπεριφορά, όσο και τη ζωή του γενικότερα. Ακόμη και αν η Αφροδίτη στον 8ο δεν οδηγεί απαραίτητα σε δέσμευση με τον Σκορπιό, ο δεσμός αυτός θα παραμείνει ισόβια αξέχαστος.

.

3. Αφροδίτη σε σύνοδο/τρίγωνο/αντίθεση με Πλούτωνα

Όταν ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων κάνει όψεις με τον Πλούτωνα, κυβερνήτη πλανήτη του Σκορπιού, δημιουργεί την επιθυμία για σύνθετους, περίπλοκους, δυνατούς ψυχικούς δεσμούς. Οι άνθρωποι με αυτές τις όψεις Αφροδίτης – Πλούτωνα, πιθανόν να βρίσκουν τις σχέσεις τους με μη-Σκορπιούς ήπιες, φλατ, ανεπαρκείς, με λίγα λόγια μη ικανοποιητικές. Με τους Σκορπιούς συνδέονται σε δραματικές και ακραίες ερωτικές σχέσεις. Ο Πλούτωνας όμως είναι μια ευμετάβλητη ενέργεια, έτσι οι δεσμοί αυτοί μπορεί να μην έχουν το στοιχείο της μονιμότητας, έχουν όμως βάθος και νόημα, έχουν λόγο ύπαρξης. Από την άλλη, μπορεί να είναι εμμονικοί δεσμοί, βασανιστικοί, ψυχαναγκαστικοί, ακόμα και βίαιοι.

.

4. Σελήνη στο Σκορπιό ή στον 8ο οίκο

Ενώ η Αφροδίτη έλκει τους ανθρώπους κοντά μας, η Σελήνη επιθυμεί τον απόλυτο σύντροφο, αυτόν με τον οποίο θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Άνθρωποι με Σελήνη στο Σκορπιό ή στον 8ο οίκο έλκονται από τους Σκορπιούς, κι αυτό συμβαίνει εντελώς ασυνείδητα. Επιθυμούν γενναίες, έντονες, μαχητικές, θυελλώδεις σχέσεις, τέτοιες που μόνο ένας Σκορπιός μπορεί να τους προσφέρει. Συχνά ερωτεύονται τον Σκορπιό μέχρι …ειδωλολατρίας. Τον θαυμάζουν και γι΄αυτούς αποτελεί την πλήρη έκφραση της δικής τους σεληνιακής ενέργειας που την αισθάνονται μεν μέσα τους, αδυνατούν όμως συνήθως να την εξωτερικεύσουν.

.

5. Σκορπιός στην ακμή του 7ου οίκου

Ο 7ος οίκος του ζωδιακού κύκλου ορίζει το θέμα του μόνιμου συντρόφου μας. Όταν στην ακμή αυτού του οίκου βρίσκεται το ζώδιο του Σκορπιού, υπάρχει μια έλξη προς τους Σκορπιούς. Όταν αυτοί οι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, φέρνουν τον σκορπίσιο Ήλιο τους στον 7ο οίκο σας, ζωντανεύοντας μέσα σας την επιθυμία για γάμο και ζευγάρωμα μαζί του. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις όπου ο σκορπίσιος Ήλιος πέφτει σε άλλον οίκο, για παράδειγμα στον 6ο οίκο των καθημερινών δραστηριοτήτων ή στον 8ο οίκο του σεξ. Στην τελευταία περίπτωση, μερικές από τις πιο ικανοποιητικές σεξουαλικές σας επαφές θα μπορούσαν να είναι με Σκορπιό.

.

6. Πλούτωνας στον 7ο οίκο

Αν ο Πλούτωνάς σας βρίσκεται μέσα στον 7ο οίκο σας, μπορεί να δημιουργήσει μαγνητική έλξη προς τις προσωπικότητες Σκορπιού. Θα αναζητάτε επιβλητικά, ελεγκτικά άτομα για συντρόφους και ίσως εμφανίσετε και εσείς παρόμοια συμπεριφορά. Προσελκύετε Σκορπιούς, αλλά μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας ανταγωνισμός και η σχέση να είναι γεμάτη διαπληκτισμούς και πάλη για την εξουσία. Έτσι, ενώ αυτή η τοποθέτηση του Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει πράγματι μια σφοδρή επιθυμία για Σκορπιούς στη ζωή σας, παράλληλα είναι και μια από τις πιο δύσκολες τοποθετήσεις για θέματα σχέσεων, ακόμη και με έναν Σκορπιό ο οποίος πιθανότατα αντιλαμβάνεται την πλουτώνια ενέργειά σας.

.

7.  Πλούτωνας στον 6ο οίκο σε σύνοδο με τη Δύση

Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 6ο οίκο, αλλά πολύ κοντά στον 7ο ώστε να κάνει σύνοδο με τη Δύση (ακμή 7ου οίκου), τότε ο Σκορπιός φαίνεται πως καλύπτει τα περισσότερα από τα «προαπαιτούμενά» σας για μια σχέση. Η τοποθέτηση αυτή μοιάζει με εκείνη του Πλούτωνα στον 7ο.

.

8. Σκορπιός ή Πλούτωνας σε σχέση με τον 5ο οίκο

Ο 5ος οίκος του ζωδιακού είναι ο οίκος της διασκέδασης και του έρωτα χωρίς δεσμεύσεις. Όταν τον οίκο αυτό κυβερνά ο Σκορπιός ή όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται μέσα στον οίκο, ετοιμαστείτε για ερωτικές σχέσεις με ανθρώπους τύπου Σκορπιού. Θα έλκεστε από τους Σκορπιούς, κι αυτή η έλξη θα είναι ένας τρόπος να εκφράσετε αυτό που πραγματικά είστε μέσα σας.

asteriskos.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here